Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kırmızı bana çok yakışıyor... Son durum budur ... Yine başka bahara kaldı hayallerim ...

canım hoşgeldin nasılsın..tedavi öncesi moral toplamana çok sevindim hadi bakalım inşallah bu sefer zor bir tedavide olsa anne olucaksın..hayırlı olur inşallahh..

Kırmızı bana çok yakışıyor... Son durum budur ... Yine başka bahara kaldı hayallerim ...

geçmiş olsun üzülme inşallah diğer aşılamanda hamile kalırsın pes etmek yok..

Canım test yapmadım doktorumu aradım perşembe günü yap dedi,kanamada kesildi dün bugün sabah lekelenme şeklinde geldi yine gitti..

suret inşallah bu ara kanamalar yerleşme kanamasıdır.
meva umudunu hiç kaybetme ama 15.gün kan testini yaptır mutlaka.en başta hepimize bi daha aynı şeyleri asla yaşayamayız gibi geliyor ama kader işte bak bu benim 3.aşılamam...
kızlar günaydın. ne zamandır nete giremiyorum ev misafir dolu. Merak ettim listede son durum ne aramızda güzel haberi alanlar varmı?
bende 14 nisanda yaptırmıştım bugün 12. gün test yapsam çıkarmı ????

esbi mrb canım.kan testi için iki gün daha bekle bence.

jolly hoşgeldin demek tatil yaptın çok iyi olmuş vallahi.demek bu hafta başlıyorsun tüp bebeğe.inşallah sorunsuz bir süreç olur ve ilk denemede gelir bebeğin.bu arada bende gün sayıyorum hala.5. günümdeyim

merhaba canım. ben bu ay 29-30 nisan gibi olurum sanırım.
seninde o civarlardaydı sanırım.

Günaydın cnmm..
Evet bende 01.04 te olmuştum 30 gün sürüyor benimde ya 30 nisanla 2 mayıs arasında olurum..
Haber veririz birbirimize...:)))
Senin keyfin nasıl iyimisin?

Bana öyle gelmiyo pek yaa

suret inşallah güzel haberlerle gelirsin. senden çok umutluyum ben. erdgokce ve meva80 inşallah seninde müjdeli haberlerini bekliyoruz heycanla. esbi kan testinde çıkabilir.seyhan12383 canım şer gibi görünen şeylerdede hayır aramak lazım. çok şükür ki bir evladın var. böylesi hayırlıdır diye düşünmelisin. hepimizin her negatif sonuçta tessellisi bu oluyor. rabbim bilir herşeyin en güzelini.

Günaydın cnmm..
Evet bende 01.04 te olmuştum 30 gün sürüyor benimde ya 30 nisanla 2 mayıs arasında olurum..
Haber veririz birbirimize...:)))
Senin keyfin nasıl iyimisin?

iyiyim canım bir değişiklik yok denilebilir, sen nasıl oldun peki, biraz olsun moralin düzeldi mi? ben sanki hastalanacağım, yani tabi şimdi değilde, benim bazen böyle 4-5 gün öncesinde karnımda tuhaf ağrıda demeyeyim ama sancılar olur gibi, sanki başlayacak gibi. hadi bu ayda böyle geçti diyelim, ben bu ay neden regl oldum diye takmayacağımda, ağustosa kadar nasıl bekleyeceğim onu bilemiyorum..herşeye sanırım eşimin vereceği test yanıt verecek.

Merhaba kızlar.
Dün 12. günümdü.Kanda baktırdım ve negatif çıktı.Paylaşmak istedim.

Daha iyiyim canım..Bende bu regl olmaya hazırladım kendimi diyebilirim...Bende öyle ne zaman regl olacağımı kestirebiliyorum aşağı yukarı...Bu ayda vücudum sinyallaeri veriyor..
Hakkımızda hayırlısı canım..Yapacak bişi yok..Yaradan ol derse olacak...Bizler hayırlısını sağlıklısını diliyoruz..Allah vermiyorsa bir nedeni vardır elbett..Hayırlı zamanda hayırlısını nasip eder inşallah..
Bende ağustosu beklicemm galiba yapacak pek bişi yok çünkü..

Merhaba kızlar.
Dün 12. günümdü.Kanda baktırdım ve negatif çıktı.Paylaşmak istedim.

canım geçmiş olsun. unutma hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz. her negatifde sonucta pozitif sonuca bir parça daha yaklaşıyoruz. mutlaka bizi bekleyen bir zaman var.

leylacım çok teşekkür ederim,valla yine adet sancılarım var ama ortada bişey yok nasıl olcak bilmiyorum neyse bu bi adı konsa:)

sende önceden sezebiliyorsun demek, benim de dediğin gibi sinyalleri vermeye başladı işte.
eğer ki eşimin değerleri kötü çıkarsa önce bir tüp bebek merkezine gidip konuşabilirim canım, hoş şimdiye kadar gittiğimiz doktorlar değil tüp aşılama için bile erken bekleyin normal yolla olur dediler. ama ne olacağı da belli olmaz. ama iyi çıkarsa sonuçlar ağustosa kadar beklerim bende canım. bu kadar bekledik biraz daha bekleriz ne yapalım.

Bizim doktorumuz aynı şeyleri söyledi hep..Bize lazım olan bir tane sperm..Sizde de o fazlasıyla var..Biraz daha beleyin diye..
Ama insanoğlu zayıfız işte...Sabırsızız..Hemen üzülüp yıkılıyoruz..
Ne bilim işte canım yaa kafam çorba gibi..

Karnım kasıklarım cok sızlıyor.nerden çıktı bu ağrı aşılamadan beş gün sonra?offf tuymadı sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…