Kızlarr selamlarr napıyorsunuz bakimm :)Dr 'umun tavsiyesi üzerine 23 nisanı fırsat bilip istanbuldan kaçıp güzelcene tatilimi yapıp geldimm :) Gez toz iyice kafanı dağıt dedi bakalım bu hafta tüp bebek için startı veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsunn :) Geçmişi çok fazla okuyamadımm. Varmı güzel hamiş haberlerii ?? Aşılama yaptıranlar,tedaviye başlayanlar ,gün sayanlar içinde hayırlı uğurlu olsunnn inş. güzel haberlerinizi alırızzz
Kırmızı bana çok yakışıyor... Son durum budur ... Yine başka bahara kaldı hayallerim ...
Canım test yapmadım doktorumu aradım perşembe günü yap dedi,kanamada kesildi dün bugün sabah lekelenme şeklinde geldi yine gitti..
meva umudunu hiç kaybetme ama 15.gün kan testini yaptır mutlaka.en başta hepimize bi daha aynı şeyleri asla yaşayamayız gibi geliyor ama kader işte bak bu benim 3.aşılamam...Bugun aşılamamın 13. günü. Hala test yapmadım. Bekliyorum bakalım:) Adet olacakmışım gibi geliyor ama yine de ufak bir umut var içimde. Herşeyden önemlisi, bir ay daha yumurta şu kadar oldu, bu kadar oldu, iğne yap, şimdi aşılan vs vs istemiyorum artık bunları tekrar yaşamak ama yazılıysa mecbur yaşayacağız:)Bu site beni çok rahatlattı bu konuda. Aynı durumdaki başka arkadaşların da yazdıklarını okumak.
kızlar günaydın. ne zamandır nete giremiyorum ev misafir dolu. Merak ettim listede son durum ne aramızda güzel haberi alanlar varmı?
bende 14 nisanda yaptırmıştım bugün 12. gün test yapsam çıkarmı ????
Kızlarr selamlarr napıyorsunuz bakimm :)Dr 'umun tavsiyesi üzerine 23 nisanı fırsat bilip istanbuldan kaçıp güzelcene tatilimi yapıp geldimm :) Gez toz iyice kafanı dağıt dedi bakalım bu hafta tüp bebek için startı veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsunn :) Geçmişi çok fazla okuyamadımm. Varmı güzel hamiş haberlerii ?? Aşılama yaptıranlar,tedaviye başlayanlar ,gün sayanlar içinde hayırlı uğurlu olsunnn inş. güzel haberlerinizi alırızzz
Kırmızı bana çok yakışıyor... Son durum budur ... Yine başka bahara kaldı hayallerim ...
Merhaba Kızlar
19 Nisanda bende aşılama oldum kaydedin benide
merhaba canım. ben bu ay 29-30 nisan gibi olurum sanırım.
seninde o civarlardaydı sanırım.
Bana öyle gelmiyo pek yaaçok geçmiş olsun tucs ara vermen iyi olur bende ara vermiştim 1 ay moral olarak toparlanıyosun..inşallah 2.aşılamanda hamile kalırsın umudunu yitirme..
hayırlı haberlerini bekliyorum cnm
seyhan sakın umudunu yitirme hiç belli olmaz bu durumlar allah ol derse kesin olur çocuğuna daha sıkıca sarıl şimdi..
bence kesin hamilesin sen içime birden öyle doğdu..inşallah yarın güzel haberini alırız..
suret inşallah bu ara kanamalar yerleşme kanamasıdır.
meva umudunu hiç kaybetme ama 15.gün kan testini yaptır mutlaka.en başta hepimize bi daha aynı şeyleri asla yaşayamayız gibi geliyor ama kader işte bak bu benim 3.aşılamam...
esbi mrb canım.kan testi için iki gün daha bekle bence.
jolly hoşgeldin demek tatil yaptın çok iyi olmuş vallahi.demek bu hafta başlıyorsun tüp bebeğe.inşallah sorunsuz bir süreç olur ve ilk denemede gelir bebeğin.bu arada bende gün sayıyorum hala.5. günümdeyim
Bana öyle gelmiyo pek yaa
Günaydın cnmm..
Evet bende 01.04 te olmuştum 30 gün sürüyor benimde ya 30 nisanla 2 mayıs arasında olurum..
Haber veririz birbirimize...:)))
Senin keyfin nasıl iyimisin?
Merhaba kızlar.
Dün 12. günümdü.Kanda baktırdım ve negatif çıktı.Paylaşmak istedim.
iyiyim canım bir değişiklik yok denilebilir, sen nasıl oldun peki, biraz olsun moralin düzeldi mi? ben sanki hastalanacağım, yani tabi şimdi değilde, benim bazen böyle 4-5 gün öncesinde karnımda tuhaf ağrıda demeyeyim ama sancılar olur gibi, sanki başlayacak gibi. hadi bu ayda böyle geçti diyelim, ben bu ay neden regl oldum diye takmayacağımda, ağustosa kadar nasıl bekleyeceğim onu bilemiyorum..herşeye sanırım eşimin vereceği test yanıt verecek.
Merhaba kızlar.
Dün 12. günümdü.Kanda baktırdım ve negatif çıktı.Paylaşmak istedim.
leylacım çok teşekkür ederim,valla yine adet sancılarım var ama ortada bişey yok nasıl olcak bilmiyorum neyse bu bi adı konsa:)suret inşallah güzel haberlerle gelirsin. senden çok umutluyum ben. erdgokce ve meva80 inşallah seninde müjdeli haberlerini bekliyoruz heycanla. esbi kan testinde çıkabilir.seyhan12383 canım şer gibi görünen şeylerdede hayır aramak lazım. çok şükür ki bir evladın var. böylesi hayırlıdır diye düşünmelisin. hepimizin her negatif sonuçta tessellisi bu oluyor. rabbim bilir herşeyin en güzelini.
Canım ben hep en iyiye odaklandım ama şu belirsizlik beni deli etti resmen..iyi düşün iyi şeyler olsun
Daha iyiyim canım..Bende bu regl olmaya hazırladım kendimi diyebilirim...Bende öyle ne zaman regl olacağımı kestirebiliyorum aşağı yukarı...Bu ayda vücudum sinyallaeri veriyor..
Hakkımızda hayırlısı canım..Yapacak bişi yok..Yaradan ol derse olacak...Bizler hayırlısını sağlıklısını diliyoruz..Allah vermiyorsa bir nedeni vardır elbett..Hayırlı zamanda hayırlısını nasip eder inşallah..
Bende ağustosu beklicemm galiba yapacak pek bişi yok çünkü..
sende önceden sezebiliyorsun demek, benim de dediğin gibi sinyalleri vermeye başladı işte.
eğer ki eşimin değerleri kötü çıkarsa önce bir tüp bebek merkezine gidip konuşabilirim canım, hoş şimdiye kadar gittiğimiz doktorlar değil tüp aşılama için bile erken bekleyin normal yolla olur dediler. ama ne olacağı da belli olmaz. ama iyi çıkarsa sonuçlar ağustosa kadar beklerim bende canım. bu kadar bekledik biraz daha bekleriz ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?