- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
Bizim doktorumuz aynı şeyleri söyledi hep..Bize lazım olan bir tane sperm..Sizde de o fazlasıyla var..Biraz daha beleyin diye..
Ama insanoğlu zayıfız işte...Sabırsızız..Hemen üzülüp yıkılıyoruz..
Ne bilim işte canım yaa kafam çorba gibi..
valla canım benim gördüğüm açıkçası şu, benim eşim biliyorsun zaten varikosel ameliyatı olmuştu, ameliyatın üzerinden 8 ay geçti,ve bu 8 ay içerisinde gözle görülür değişiklik sayıda oldu kaldı ki sayı problemi yoktu. sizde sonuçta keçiboynuzu kür v.s. şeyle uyguluyorsunuz ama %2-%3 olan morfoloji ben sanmıyor ki bir anda %14 olsun..yani düzelsin %4 olsun, ama bu min. olması gereken, o nedenle biz yardımız üreme tekniklerini kullanmaya mecburuz gibi. beklemek zaman kaybı, yaşta bir yandan ilerliyor. hani bilsem ki evet 2 yıl sonra kesin olacak, tamam bekleyeyim o zaman ama kapalı bir kutu bu, ne olacağı belli değil. senden isteğim canını sıkma, ben canımı genelde sıkmıyorum benim düşündüğüm belirsizlik ve bu işlere zaman ayıramama. yoksa bizim yeteri kadar vaktimiz olsa emin ol bizimde kucaklarımız dolacak.
Aynen canım benimde canımı sıkan belirsizlik..
Birde benim eşim çok kafasına takıyor..
Onun psikolojisinin bozulması doğal olarak benide etkiliyor..
Çalışıyor olmakta dezavantaj zaten...(
Hayırlısını diliyorum Allahtan..
Karnım kasıklarım cok sızlıyor.nerden çıktı bu ağrı aşılamadan beş gün sonra?offf tuymadı sanirim
eşin takmasın kafasına yaaa, o şimdi muhtemel bebek için kendini sorumlu tutuyor ama öyle düşünmesin, sonuçta iki kişi bu işle mücadele ediyor, sorun erkekte veya bayanda. biz bu konuyu dalgaya vurduk valla, hatta ben eşime diyorum bak diyorum benim de yumurtalar tembel mi ne diyorum:) ya da sebepsiz gruptayız kimbilir diyorum ve eşinin değerleri de kötü değildi..bence takmasın, bu da biraz senin elinde ve sen elinden geleni yapıyorsundur orası ayrı tabi. çocuk için değil eşlerimizi sevdiğimiz için evlendik, çocukta olursa ne ala dersin eşine:)
mrb kızlar bende de pko var ve yumurtalarım gelişmiyor bu yüzden hamile kalamıyorum.ilaç tedavileri sonucunda yumurtam gelişti fakat tutturamadık önümüz ay bizde iğne tedavisine başlamaya karar verdik daha bilmiyorum hangi iğneleri verecek nasıl kullancam çok endişeliyim aslında ama sakin görünmeye çalışıyorum.benim size sorum sizin doktorunuz hangi iğneleri verdi ve ne kadar ücret ödediniz kendimizi maddi manevi hazırlamamız lazım :))))))))))))
ilk aşılamamda benimde çok karnım ağrıdı. benim aşılamam zor oldu. acaba tahrip mi etti dr. diye düşünmüştüm.
ilk aşılamamda benimde çok karnım ağrıdı. benim aşılamam zor oldu. acaba tahrip mi etti dr. diye düşünmüştüm.
canım aşılamanı nerde yaptıracağınla ilgili bu. özelde yaptırıyorsan aşılama ücreti ve sperm yıkama ücreti her yerde farklı oluyor. iğnelere gelince. ben gonal f kullanıyorum. 1 kutusu 350 tl. ancak ben tıp fakültesinde yaptırıyorum ve raporum var. raporlu olunca 1 kutu gonal f ve 1 kutu çatlatma iğnesi içn 175 tl ödedim. ancak 1 kutu yetmedi gonal f ikinciyide aldım. yumurtanın durumu ile ilgili kaç kutu ilaç kullanacağın.
Valla dr um cok nazik davrandi hic canim yanmadi.asilamadan sonra bes gun ağri siziyoktu.dun basladi.tutmama belirtisi bu sanirim degil mi.tutanlar hic bu agrilari yasamamis
wabose çok geçmiş olsun.bi dahaki deneme ne zaman.
aşılaman hayırlı olsun. inaşallah tutar.kaçıncı aşılaman bu.
cnm benim aşılamamdan önce ve sonra hiç ağrım sızım olmadı ve aşılamada tutmadı..herkeste farklı oluyo yani..
kızlar aşılama yapıldığı günden beri kasıklarıma ağrı giriyor acaba normal mi
normal cnm kullandığın ilaçlardan dolayı giriyor ağrılar endişelenme
doktor 9\14 nisan arası beşgün yumurlama hapı verdi 17 nisanda birde çatlatma iğnesi vuruldum ardından aşılama yapıldışuan ilaç kullanmıyorum bu kadar mı uzun sürüyor etkisi acaba
doktor 9\14 nisan arası beşgün yumurlama hapı verdi 17 nisanda birde çatlatma iğnesi vuruldum ardından aşılama yapıldışuan ilaç kullanmıyorum bu kadar mı uzun sürüyor etkisi acaba
sürer tabi..sana progestan verdimi doktorun
yanlış anlamadıysam 18 nisan'da aşılaman yapılmış bugün 8.günün periyot tarihin gelene kadar ağrıların normal etkisi de mense kadar devam herkesin bünyesi farklı elbet ama genelde aşılama yapılmadan önce başlanan iğneler ve ardından aşılama bekleme süresince aynı ağrılardan herkes muzdarip bende 21.Nisan 'da senden 3 gün sonra ilk aşılamamı yaptırdım aramızda sadece 3 gün var ilk andan itibaren standart şikayetlerim var sende endişelenme beraber bekliyoruz :)
hiçbir ilaçı kullanmamı istemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?