canım 19 nisanda aşımam yapıldı
yanlış anlamadıysam 18 nisan'da aşılaman yapılmış bugün 8.günün periyot tarihin gelene kadar ağrıların normal etkisi de mense kadar devam herkesin bünyesi farklı elbet ama genelde aşılama yapılmadan önce başlanan iğneler ve ardından aşılama bekleme süresince aynı ağrılardan herkes muzdarip bende 21.Nisan 'da senden 3 gün sonra ilk aşılamamı yaptırdım aramızda sadece 3 gün var ilk andan itibaren standart şikayetlerim var sende endişelenme beraber bekliyoruz :)
ilk aşılamam bekliyorum ama bende hiç heycan hiçbirşey yok bazen aşılama yaptığını unutuyorum bile
kızlar aşılama yapıldığı günden beri kasıklarıma ağrı giriyor acaba normal mi
hayırlı olsun sana da cnm ..demek 2 gün varmış aramızda ilk aşılaman mıydı peki kusura bakma bugün ilk kez katıldım aranıza geçirdiğiniz aşamalardan haberim yok ,ama aynı ağrıları yaşıyoruz galiba :)
heyecan olmaması çok iyi.boşuna kendini yıpratmamış olursun en azından.çünkü ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor...
karın ve kasıkta ağrı olması gayet normal endişelenme
masal nerde yaptırdın aşılamanı
mrb ben de sizlerle bekliyorum:) 19 nisanda yapıldı benim aşılamamda. crione jel verdi doktorum. akıntı+kasık ağrılarım var. hepimizin güzel haberleri olacak inşallah.
masal nerde yaptırdın aşılamanı
mrb ben de sizlerle bekliyorum:) 19 nisanda yapıldı benim aşılamamda. crione jel verdi doktorum. akıntı+kasık ağrılarım var. hepimizin güzel haberleri olacak inşallah.
İzmir-Bornova Özel Şifa Hast.de işlemlerim yapıldı doktorum dışarıdan cnm.Umarım bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.Kendimi merak ederken seni ve Nisan12 yide merak etmeye başladım
canım tabıkıdee merakk ettıkk senı ama ben anladım canımm kırmızılarıı...
Allah hersyeın ahyırlısını versın..,
yenı surecını paylaş kocaman opuyorummm
tuncss çok üzüldüm inan.ama maalesef yapacak bir şey yok.neyseki sen daha yolun başındasın...
inşallah güzel haberlerle dönersin...
canım üzüldüm gerçekten umutluydum ben nedense kısmet değilmiş, inşallah ara verdiğin ay kendiliğinden olur canım.bu nişan hazırlıklarında falan biraz kafanı toplarsın senin için çok iyi olur.
Canım üzerine konuşmak istemiyorum,çünkü hepimizin duyguları bir,hepimizin umutlarıda..Rabbim bunaltmasın inşallah,benimde kanamam oldu ama garip oldu asıl gün yarın bakalım ne olacak?Eğer regli olursa bende bu ay dinlencem çünkü öyle yada böyle insan çok yoruluyo..
çok geçmiş olsun tucs ara vermen iyi olur bende ara vermiştim 1 ay moral olarak toparlanıyosun..inşallah 2.aşılamanda hamile kalırsın umudunu yitirme..
Çok nazlı bu bebekler, bekletir bekletir hiç beklemediğin anda çıkar gelirler, o yuzden kargaşaya bırakmak kendini gayet mantıklı. Daha doğmadan saklanbaş oynayan bebekler bunlar:)
merhaba arkadaşlar,
uzun süredir forumu takip ediyorum.buradaki paylaşımlar hoşuma gidiyor.bende 3.aşılamamı yaptırdım.bugün 10.günüm ama hiç ağrım sızım yok.aşılamanın ilk haftası çok akıntı oldu.şu an akıntım da yok.hayırlısı artık beklemedeyim.
Kızlar Hakkımızda hayırlısı olsun
Nisan12 doktorsana belli bir tarihte test yap diye bilgi verdimi yoksa adetini mi bekle dedi
Masal doktorsana belli bir tarihte test yap diye bilgi verdimi yoksa adetini mi bekle dedi
3 mayıs sabah 8 de kan testi için hastanede olmamı istedi. 9da da sonuç belli olacak. memorial da yaptırdım bu arada ben de. sana adet gününü beklemeni mi söyledi doktor? çok zor o güne kadar beklemek ya..
sonuca az kalmış hayırlısı olsun inşallah bu kez son olur kavuşursunuz bebeğinize ,,3.aşılama sizin tercihiniz mi oldu yoksa doktorunun mu? herkesin sağlık,yaş,ve üreme öyküsüne göre aşılama da deneme sayısı değişiyor o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?