Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

masal nerde yaptırdın aşılamanı

ilk aşılamam bekliyorum ama bende hiç heycan hiçbirşey yok bazen aşılama yaptığını unutuyorum bile

heyecan olmaması çok iyi.boşuna kendini yıpratmamış olursun en azından.çünkü ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor...

kızlar aşılama yapıldığı günden beri kasıklarıma ağrı giriyor acaba normal mi

karın ve kasıkta ağrı olması gayet normal endişelenme

evet canım ilk bebeğim kalp atışı durduğu için kaybettim kürtaj oldum 1.5 yıl olmadı doktor olamsında bir engel olmadığını söyledi. eşimin yaptığrdığı tüm testler normal çıktı. bizde bir aşılama deneyelim dedik hakkımızda hayırlısı artık

heyecan olmaması çok iyi.boşuna kendini yıpratmamış olursun en azından.çünkü ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor...

karın ve kasıkta ağrı olması gayet normal endişelenme

aynen çok umutlandım olmadı hayırlısı hakkımızda çalışmıyorum 1.5 ay izin aldım evlendiğimden beri ilk defa evimde uzun süre vakit geçiriyorum. keyfini çıkarıyorum evimin sefam olsun ye iç yangel yat

merhaba arkadaşlar,
uzun süredir forumu takip ediyorum.buradaki paylaşımlar hoşuma gidiyor.bende 3.aşılamamı yaptırdım.bugün 10.günüm ama hiç ağrım sızım yok.aşılamanın ilk haftası çok akıntı oldu.şu an akıntım da yok.hayırlısı artık beklemedeyim.

mrb ben de sizlerle bekliyorum:) 19 nisanda yapıldı benim aşılamamda. crione jel verdi doktorum. akıntı+kasık ağrılarım var. hepimizin güzel haberleri olacak inşallah.

Kızlar Hakkımızda hayırlısı olsun

Nisan12 doktorsana belli bir tarihte test yap diye bilgi verdimi yoksa adetini mi bekle dedi

innşallah hepimizi iyi haberleri veririz.burada okuduklarımda hamile haberi görünce kendim olmuş gibi seviniyorum.allah isteyen herkese versin.çok zor.ama moralimizi hep iyi tutmamız olumlu düşünmemiz lazım.

Benimde asilamadan sonra yatarken sancilarim oldu.. kalktigimda ise siddetli agrilarum oldu 2 . Gun azaldi ama sonrasinda hep lazily agrim oldu hafiften... Dr sordum sonra sperm yikamada spermlerin hizli be Rahat ilerlemesi icin kullanilan sivi bide yumurtaile sayisindan dolayi oldugunu soyledi..

mrb ben de sizlerle bekliyorum:) 19 nisanda yapıldı benim aşılamamda. crione jel verdi doktorum. akıntı+kasık ağrılarım var. hepimizin güzel haberleri olacak inşallah.

seninde hayırlı olsun ,, aynı şekilde bende aşılama sonrası crione jel kullanıyorum sanırım bu ağrıların bir nedeni de progeston hormonu
bu durumda 19 nisan..akgün1982,Nisan12 21 Nisan masall35 olduk hadi bakalım

Masal doktorsana belli bir tarihte test yap diye bilgi verdimi yoksa adetini mi bekle dedi

canım tabıkıdee merakk ettıkk senı ama ben anladım canımm kırmızılarıı...
Allah hersyeın ahyırlısını versın..,
yenı surecını paylaş kocaman opuyorummm

saol canım.. akşam eşimle konuştuk biraz.. bir daha aşılama yaptırmayacağız sanırım.. eylül ekime kadar dinlenip ama bu dinlenme sürecinde düzenli kontrollerimi yaptırıp sonrasında tüp bebek dedik.. ama bakalım doktor ne diyecek.. cuma kontrolüm var.. onunla da konuşup karar vereceğiz.. bende öpüyorum canım

tuncss çok üzüldüm inan.ama maalesef yapacak bir şey yok.neyseki sen daha yolun başındasın...

inşallah güzel haberlerle dönersin...

bende üzüldüm ama geçti bugün.. yolun başı ama hesapladım da 2 sene 5 ay olmuş.. yani nerdeyse 2 buçuk yıldır bekliyorum.. tedavi süreçleri de 1 buçuk yıl olmuş nerdeyse.. Allah'ım daha uğraştırmasın.. herkese göndersin minik meleklerini..

saol canım.. valla ne yalan söyleyim bende umutluydum ama olmadı işte.. nasip değilmiş.. inşallah bu kargaşada kendiliğinden geliverir bebiş..

amin canım.. hamilesin bence bunlar yerleşme kanaması olmalı.. seninle ilk konuşmamızda içimde bi his senin hamile olacağını söylemişti.. bak göreceksin meleğin seninle.. inşallah yarın kanda da baktırıp kesin sonucu öğrenirsin..

çok geçmiş olsun tucs ara vermen iyi olur bende ara vermiştim 1 ay moral olarak toparlanıyosun..inşallah 2.aşılamanda hamile kalırsın umudunu yitirme..

saol teşekkür ederim.. bizde umutlar bitmez, tükenmez 2.aşılamayı muhtemelen yaptırmayacağım.. çok mantıklı gelmiyor aşılama olayı bana.. bunu da eşimin ve doktorumun ısrarı üzerine yaptırmıştım.. tabii yine de gelecek ne gösterecek bilmiyorum.. hayırlısını diliyorum, hepimiz için

Çok nazlı bu bebekler, bekletir bekletir hiç beklemediğin anda çıkar gelirler, o yuzden kargaşaya bırakmak kendini gayet mantıklı. Daha doğmadan saklanbaş oynayan bebekler bunlar:)

inşallah gelir.. sağlıkla gelsin de..

sonuca az kalmış hayırlısı olsun inşallah bu kez son olur kavuşursunuz bebeğinize ,,3.aşılama sizin tercihiniz mi oldu yoksa doktorunun mu? herkesin sağlık,yaş,ve üreme öyküsüne göre aşılama da deneme sayısı değişiyor o yüzden soruyorum

Kızlar Hakkımızda hayırlısı olsun

Nisan12 doktorsana belli bir tarihte test yap diye bilgi verdimi yoksa adetini mi bekle dedi

3 mayıs sabah 8 de kan testi için hastanede olmamı istedi. 9da da sonuç belli olacak. memorial da yaptırdım bu arada ben de. sana adet gününü beklemeni mi söyledi doktor? çok zor o güne kadar beklemek ya..

3 mayıs sabah 8 de kan testi için hastanede olmamı istedi. 9da da sonuç belli olacak. memorial da yaptırdım bu arada ben de. sana adet gününü beklemeni mi söyledi doktor? çok zor o güne kadar beklemek ya..

evet adet gününe kadar beklememi söyledi ama ben de ayın 4 falan oluyorum birşey kalmadı

teşekkür ederim masall35 inşallah hepimiz için.3.aşılamayı birazda mecbur yaptırdık.çünkü sigortam tüp bebek parasını 3 aşılama yaptırmadan karşılamıyor.hayırlısı inşallah bu son olur da dualarımız kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…