Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar çok kötüyüm girmiycektimde size haber veriyim dedim şuan ağlıyarak yazıyorum inanın çok zor durumdayım malesef tutmadı 0.270 çıktı değer doktor 1 hafta sonra gine yap dedi geç döllenmi olabilir dedi ama beni o sonuç bitirdi inanin ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama olmuyo artık bende bebeğime kavuşmak istiyorum

tunc canımm iletini veda mesajı olarak algıladım içim bi tuhaf oldu,sanki çok eski bir arkadaşımla ayrılıyor gibi geldi,canımm bilmiyorumki bende ne durumdayım yarın sabah test yapcam yine bugün 1 kere lekelenmem oldu ama test yapmayada elim varmadı hani,inşallah hislerin doğru söyler,olmazsada napalım kısmet artık..

Tuncss kirmizilari gormussun sanirim gecmis olsun... Umarim tup bebek tedavisi awning icin hayirli olsun.. bakarsin bekleme surecinde kendiliginden oluverir...etrafimda oyle orneklerde var.. rabbim hakkinda hayirlisini versin ins...

evet adet gününe kadar beklememi söyledi ama ben de ayın 4 falan oluyorum birşey kalmadı

3 yada 4 Mayıs adet günleri olduğuna göre baktın ki adet gelmedi bence gelene kadar bekleme gelmez ise en geç 4 mayıs ta yaptır kan testini aşılamanın 16.günü kesin sonuç verecektir.İnşallah olmazsın adet te test yaptırmak kısmet olur:)

Canım senin regli belirtin gelmişmiydi?

Gecmis olsun canim...anliyorum durumunu. Ins en yakin. Zamanda kavusursun bebegine...

Üzülme ne olur valla ağlamaya meyilliyim içim bi tuhaf zaten.Cümle kurmak zor,aynı şeyleride söylemek istemiyorum rabbim sızını görsün en kısa zamanda yavruna kavuştursun inşallah..

Rapor durumu haklısın biran için düşünemedim bu ihtimali yasa gereği evt inşallah zorunlu tuttukları 3.aşılaman senin ve eşin için umutlarınızın gerçeğe dönüştüğü o mutlu haberi getirir,,hepimiz için hayırlısı olan olsun

akgün ve masal 3 mayısta ben 4 mayısta sizler inşallah buraya hamile olduğumuzu yazıcaz. sabırsızlıkla bekliyorum hepimizinkini

Bi içini rahat tut bakalım koyuverme kendini olur ya doktorunun dediği olur belkide..Bak bakalım yarın hasta olcakmısın?

ah surett sana anlatamam o duyguyu başımdan aşşağı kaynar sular döküldü ben 4 senedir bıktım artık negetif görmeye dayanamıyorum artık hergün ağlıyorum hergün dua ediyorum allahım nolur duy sesimi bitsin artık bu sınav bizi evlat acısıyla imtihan etme dayanamıyorum

akgün ve masal 3 mayısta ben 4 mayısta sizler inşallah buraya hamile olduğumuzu yazıcaz. sabırsızlıkla bekliyorum hepimizinkini

Evt üçümüz ve her bekleyen için inşallah...!! hakkımızda hayırlısı olsun bu ay yada bir ay yazdıysa olacak inş elbet,,yeter ki hayırlısıysa olsun.Bende sabırsızlıkla bekliyorum

saol canım yaa.çok güzel laflar bunlar.inşallah diyorum isteyen herkes için.

Seni iyi anlıyorum canım ya dünde ben yaşadım o hüznü ama kalıyosun öylece elden bişey gelse ahh,hani epeydirde bekliyormuşsun acaba tüp bebekmi yaptırsan?

offf tahmin edebiliyorum hislerini. benim ilk denemem ve 3 mayısta belli olacak. şimdiye kadar kan testi yaptırıp olumsuz sonuç almadım yani ama 1 kez bile duymak istemiyorum bunu. nolur üzme kendini. Allah'ın takdiri böyle ise yapacak birşey yok. biz elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. umudumuzu kaybetmeden, bebeklerimizi kucağımıza alana kadar da devam edecek bu mücadele. o çok istediğin dileğin kabul olacak ve kavuşacaksın bebeğine. ağlama

seni çok iyi anlıyorum.ama herşeyde bir hayır vardır.bugün ağla ama yarın yeni bir gün yeni bir umut.bu ay olmaz önümüzdeki ay olur.sen umudunu kaybetme.sabredip dua etmekten başka çare yok.allah herkes için hayırlısını versin.

Seni iyi anlıyorum canım ya dünde ben yaşadım o hüznü ama kalıyosun öylece elden bişey gelse ahh,hani epeydirde bekliyormuşsun acaba tüp bebekmi yaptırsan?

cnm bişe diyimmi hiç bir sorunumuz yok ne eşimde ne bende nere gittiksek bekleyin diyolar buda benim imtihanım heralde sabırdan başka elimden hiç birşey gelmiyo tüp bebeğe gelirsek neden yaptırmıyımki bir sefer daha deniyem aşılamayı tutmassa tüpbebek

Daha önce burada olmadığım için hiç yazışmadık ama inan,,bu satırları okurken öncesi sonrasının bir önemi de kalmıyor.Öncelikle hayırlısı olsun hakkında Allah yazdıysa kaderine mutlaka verecek bebeğini yazdığı zamanda 4 yıl oldu demişsin şuan ki duygularının yoğunluğunda ne kadar da haklısın...yıpranmışsın her yönden ama lütfen bunu unutma direncin umudun her kırıldığında olacaksa bunun zaten belli bir zamanı var ben sadece o zamana doğru koşuyorum vakti geldiğinde de bebeğime kavuşmuş olucam şeklinde düşün yorgun ve çok üzgünsün yaşayan anlar bunları üstelik senin gibi 4 yıl uğraşan biri lütfen direyetli ol ağla rahatla dök içini ama sonra tekrar kalk ayağa başka yolu yok bu işlerin acınıda üzüntünüde gerektiğinde yaşayacak ama sonra sıfırlayıp kendini yola devam edeceksin...Önce senin eşinin sağlığı bunu sakın unutma.Umarım en kısa zamanda gözyaşlarını silmiş olursun,rahatlatacaksa ağla ama.aksın gitsin öfken,üzüntün ki yenilen....ama çok yıpratma kendini

inşallah canım hepimiz hamile kalırız bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…