evet adet gününe kadar beklememi söyledi ama ben de ayın 4 falan oluyorum birşey kalmadı
slm kızlar çok kötüyüm girmiycektimde size haber veriyim dedim şuan ağlıyarak yazıyorum inanın çok zor durumdayım malesef tutmadı 0.270 çıktı değer doktor 1 hafta sonra gine yap dedi geç döllenmi olabilir dedi ama beni o sonuç bitirdi inanin ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama olmuyo artık bende bebeğime kavuşmak istiyorum
slm kızlar çok kötüyüm girmiycektimde size haber veriyim dedim şuan ağlıyarak yazıyorum inanın çok zor durumdayım malesef tutmadı 0.270 çıktı değer doktor 1 hafta sonra gine yap dedi geç döllenmi olabilir dedi ama beni o sonuç bitirdi inanin ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama olmuyo artık bende bebeğime kavuşmak istiyorum
Üzülme ne olur valla ağlamaya meyilliyim içim bi tuhaf zaten.Cümle kurmak zor,aynı şeyleride söylemek istemiyorum rabbim sızını görsün en kısa zamanda yavruna kavuştursun inşallah..slm kızlar çok kötüyüm girmiycektimde size haber veriyim dedim şuan ağlıyarak yazıyorum inanın çok zor durumdayım malesef tutmadı 0.270 çıktı değer doktor 1 hafta sonra gine yap dedi geç döllenmi olabilir dedi ama beni o sonuç bitirdi inanin ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama olmuyo artık bende bebeğime kavuşmak istiyorum
Canım senin regli belirtin gelmişmiydi?
teşekkür ederim masall35 inşallah hepimiz için.3.aşılamayı birazda mecbur yaptırdık.çünkü sigortam tüp bebek parasını 3 aşılama yaptırmadan karşılamıyor.hayırlısı inşallah bu son olur da dualarımız kabul olur.
seninde hayırlı olsun ,, aynı şekilde bende aşılama sonrası crione jel kullanıyorum sanırım bu ağrıların bir nedeni de progeston hormonu
bu durumda 19 nisan..akgün1982,Nisan12 21 Nisan masall35 olduk hadi bakalım
Bi içini rahat tut bakalım koyuverme kendini olur ya doktorunun dediği olur belkide..Bak bakalım yarın hasta olcakmısın?yok cnm ya yarın adet günüm ama bi belirti yok
Bi içini rahat tut bakalım koyuverme kendini olur ya doktorunun dediği olur belkide..Bak bakalım yarın hasta olcakmısın?
akgün ve masal 3 mayısta ben 4 mayısta sizler inşallah buraya hamile olduğumuzu yazıcaz. sabırsızlıkla bekliyorum hepimizinkini
Rapor durumu haklısın biran için düşünemedim bu ihtimali yasa gereği evt inşallah zorunlu tuttukları 3.aşılaman senin ve eşin için umutlarınızın gerçeğe dönüştüğü o mutlu haberi getirir,,hepimiz için hayırlısı olan olsun
Seni iyi anlıyorum canım ya dünde ben yaşadım o hüznü ama kalıyosun öylece elden bişey gelse ahh,hani epeydirde bekliyormuşsun acaba tüp bebekmi yaptırsan?ah surett sana anlatamam o duyguyu başımdan aşşağı kaynar sular döküldü ben 4 senedir bıktım artık negetif görmeye dayanamıyorum artık hergün ağlıyorum hergün dua ediyorum allahım nolur duy sesimi bitsin artık bu sınav bizi evlat acısıyla imtihan etme dayanamıyorum
ah surett sana anlatamam o duyguyu başımdan aşşağı kaynar sular döküldü ben 4 senedir bıktım artık negetif görmeye dayanamıyorum artık hergün ağlıyorum hergün dua ediyorum allahım nolur duy sesimi bitsin artık bu sınav bizi evlat acısıyla imtihan etme dayanamıyorum
Seni iyi anlıyorum canım ya dünde ben yaşadım o hüznü ama kalıyosun öylece elden bişey gelse ahh,hani epeydirde bekliyormuşsun acaba tüp bebekmi yaptırsan?
ah surett sana anlatamam o duyguyu başımdan aşşağı kaynar sular döküldü ben 4 senedir bıktım artık negetif görmeye dayanamıyorum artık hergün ağlıyorum hergün dua ediyorum allahım nolur duy sesimi bitsin artık bu sınav bizi evlat acısıyla imtihan etme dayanamıyorum
3 yada 4 Mayıs adet günleri olduğuna göre baktın ki adet gelmedi bence gelene kadar bekleme gelmez ise en geç 4 mayıs ta yaptır kan testini aşılamanın 16.günü kesin sonuç verecektir.İnşallah olmazsın adet te test yaptırmak kısmet olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?