meva çok üzüldüm çok geçmiş olsun progestanın etkisi eçince adet olursun merak etme.
karall çok üzüzldüm inan ama her şey nasip kısmet meselesi.ben bundan önceki iki aşılamamda da eve gelince hemen başladım progestana ama olmayınca olmuyor işte.kanama konusunda elbet haklısın inşallah bir an önce içine sinecek bir doktor bulup başlarsın yeniden aşılamaya.Allah yardımcın olsun
Hayırlı Cumalar Arkadaşlarrr,aşılaması benim gibi tutmayan arkadaşlar yüzünüz gülsün,şimdi canım doktorum aradı beni hatrımı sormak için,yine geleyimmi dedim aşılama için sen bu ay dinlen yumurtaların tedavinin etkisiyle hem düzene girmiştir hemde istenilen ölçüye gelir dedi,yeterki huzurun yerinde olsun aşılamadan sonra hamile kalan hastalarım,aşılama oranından daha yüksek dedi..Yani doğal yoldan rahat kalabilcek durumdasın dedi... ÇOK ÇALIŞALIM VE BOL MORAL...
kızlar günaydın
kuşadası yattı anneme gidiyorum bugün
kızlar aşılamanın 9. günü oldu günler nasıl geciyor bakalım sonu hayırlı olacak mı(RABBİM SEN GÜLDÜR HEPİMİZİN YÜZÜNÜ)
Hayırlı Cumalar Arkadaşlarrr,aşılaması benim gibi tutmayan arkadaşlar yüzünüz gülsün,şimdi canım doktorum aradı beni hatrımı sormak için,yine geleyimmi dedim aşılama için sen bu ay dinlen yumurtaların tedavinin etkisiyle hem düzene girmiştir hemde istenilen ölçüye gelir dedi,yeterki huzurun yerinde olsun aşılamadan sonra hamile kalan hastalarım,aşılama oranından daha yüksek dedi..Yani doğal yoldan rahat kalabilcek durumdasın dedi... ÇOK ÇALIŞALIM VE BOL MORAL...
ben eğitim araştırmada aşılamayı yaptırdım ama bizle prof ilgileniyo bana 12.gün kanda baktır dedi hep 15.gün net diyosunuz arada kaldım bende 13 le 14 arasımı yapsam :)haklısınız içimdeki seslere sus demem lazım olacağı varsada bu son günlerin stresi yok edecek aslında kayın validem bi yöntem söylemişti bu akşam onumu yapsam hep dürtüyo bişeler idrarı temiz cam bi kaba yapıp gece ayaza cam önüne koy demişti sabah ta idrar dibine çökerse hamilesin oluyomuş kendi eskiden yapmış bunu iki çocuktada denedim doğru çıktı demişti napsam bilemedim bence büyük bi dayağa ihtiyacım var birazcık okşansam aklım başıma gelecek eşimde çok kızdı nie aldın testi die çünkü bu güne kadar yaptıklarım hep negatifti ecz zengin ediyoz işte napcan
günler geçiyor mu diye bir sorsanabenim de 9. gün. pozitif ya da negatif ne olursa olsun bilmek istiyorum artık
merhaba kızlar. bu sefer yakamı bırakmıyor terslikler. vardır bir hayır inşallah. bugün kayseride olmam gerekiyordu ancak aksaraydayım. belki aşılamadan önceki son muayenem olacaktı. ama gidemedim. yerime bakacak arkadaş izin almış çünkü. güya devlet memuruyum. neyse burda özel bir hastaneye gittim patron toplantıdayken. birazmoralim düzeldi. çünkü. solda 2 tane sağda 1 tane yumurtam varmış.benim solda tüpüm var. 1. aşılamada solda yumurta yoktu. şimdi iki tane var. biri 17.5 diğeri 18. kayseriye gitsem çatlatma iğnemin zamanını söyleyecekler ama gidemedim. telefonla halletmeye çalışacağım. aşılamam pazara denk düşüyor. pazar günü serviste yapıyorlarmış yıkama işlemini. başka bir bayana söylerken duymuştum. hafta içi olsa daha iyi olurdu. işin erbabı ürolojidekilerin yapması daha iyi tabiki diyorlardı. burdaki dr. pazartesiye geç kalabiliriz diyor. burda yaptırsam pazar günü kapalı lab. cumartesi yapalım 1 erkan olabilir diyor ama benim iğnem kayseride kalmıştı. orda yaptıracağım için getirmemişim. oooof of. bir evlat sahibi olalım diye ne kadar çabalıyoruz. inşalllah hayırlı evlatlar nasip eder rabbim. hayırlsız bir evlat için bu kadar çaba harcıyorsam ne yazık.
merhaba kızlar. bu sefer yakamı bırakmıyor terslikler. vardır bir hayır inşallah. bugün kayseride olmam gerekiyordu ancak aksaraydayım. belki aşılamadan önceki son muayenem olacaktı. ama gidemedim. yerime bakacak arkadaş izin almış çünkü. güya devlet memuruyum. neyse burda özel bir hastaneye gittim patron toplantıdayken. birazmoralim düzeldi. çünkü. solda 2 tane sağda 1 tane yumurtam varmış.benim solda tüpüm var. 1. aşılamada solda yumurta yoktu. şimdi iki tane var. biri 17.5 diğeri 18. kayseriye gitsem çatlatma iğnemin zamanını söyleyecekler ama gidemedim. telefonla halletmeye çalışacağım. aşılamam pazara denk düşüyor. pazar günü serviste yapıyorlarmış yıkama işlemini. başka bir bayana söylerken duymuştum. hafta içi olsa daha iyi olurdu. işin erbabı ürolojidekilerin yapması daha iyi tabiki diyorlardı. burdaki dr. pazartesiye geç kalabiliriz diyor. burda yaptırsam pazar günü kapalı lab. cumartesi yapalım 1 erkan olabilir diyor ama benim iğnem kayseride kalmıştı. orda yaptıracağım için getirmemişim. oooof of. bir evlat sahibi olalım diye ne kadar çabalıyoruz. inşalllah hayırlı evlatlar nasip eder rabbim. hayırlsız bir evlat için bu kadar çaba harcıyorsam ne yazık.
Günaydınnn,demek gitmedin iyi yapmışsın boşver annen sana destek moral olur şimdi dinlen bak keyfine kuşadası beklesin başka sefere:) bugün senin 9.gün benim 7.gün bakalım?? düne kadar göğüslerde hiçbir belirti yoktu bugün hassasiyet başladı sanırım olmadı adetime bir hafta kala aynı türden aynı sızlama hep olur haberci geldi bana anlayacağın bugün neticeyi öğrenmiş gibi hazırladım kendimi
yine işin erbabaları yapıyo merak etme bizim burdada arkadaşlar hafta sonuna denk gelip çok var yaptıranlaar ben takip için gitmiştim pazar kız dedi aşılamam var zaten saat 10 da eşim verdi 12 ye çıktı sonucu bende 19 mm di yaptım çatlatma iğnesini pazar gece 12 de yaptım salı gittim bekliyoruz bakalım çokda şanslısın yumurtaların büyüklüğü hemen hemen yakın birbirine belkide ikiz gelir he benim soldaki 19mm di bitanede 12mm de kaldı sağdakide 13mm de kaldı
günaydın canım. aminnnnn diyorum tün yazdıklarına.
ama benim belirtiler arttı. ilaçta almıştım yaa 4 gün belki erken bile gelir
arkadaşlar bugün benimkiler de başladı.halbuki adetime 2-3 gün vardı.bana tüp yolları görüldü.ne diyim hayırlısı olsun.
inşallah hepimiz tablonun üstlerinde şişik göbekli oluruz da :) oldu mu olmadı mı yerine hamilelik şöyle geçiyor böyle geçiyor muhabbetleri yaparız :)
böylesi daha iyi olmuş.aklında hep acabalarla dolaşmaktan daha iyidir bu.kızlar günaydın
kuşadası yattı anneme gidiyorum bugün
kızlar aşılamanın 9. günü oldu günler nasıl geciyor bakalım sonu hayırlı olacak mı(RABBİM SEN GÜLDÜR HEPİMİZİN YÜZÜNÜ)
Ben progestan kullanmadım ki...
bilemiyrum. bunlar vesile tabiki. rabbim isterse olur. bu arada ikiz tutması şanslı yapmaz tam tersine şanssız yapar beni. çünkü benim rahim anomalim var malesefki. ben bir çocuğu bile 9aya kadar taşıyabilirsem o zaman şanslı hissedeceğim kendimi. dr. yeterli büyüklükte rahmin dedi ancak tek gebelik için tabi bu.
canım benim kasık ağrısı devam çok değil ama sanki ufak tuvaletim varmış gibi oluyorum bugün annem ile birlikte çarşı pazar dolaşacağız gezme günü
demi ama kendini toplamana sevindim canım hadi bakalım bol çalışmalar
ohhhh gezin bakalım ana kız bizde çalışalım, bizim yerimizede gezin
Canım inşallah tüm arkadaşlarıma nasip olur böylesi:)sardunya inan üzüldüm ama bir yandanda sevinmelisin en azından gün saymaktan kurtuldun.bende 2.aşılamamda da dua etmiştim aynen bundadad ediyorum eğer tutmayacaksa bir an önce adet olayım diye...
ah medids nerde o günler...
böylesi daha iyi olmuş.aklında hep acabalarla dolaşmaktan daha iyidir bu.
demekki doktorun gerek görmemiş...
suretcim bu güzel bir haber sayılır.inşallah sende o hastalardan biri olursun
leyla üzme kendini aksilikler mutlaka oluyor.bi de onlar için stres olma.hakkında hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?