Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben progestan kullanmadım ki...

ben eğitim araştırmada aşılamayı yaptırdım ama bizle prof ilgileniyo bana 12.gün kanda baktır dedi hep 15.gün net diyosunuz arada kaldım bende 13 le 14 arasımı yapsam :)haklısınız içimdeki seslere sus demem lazım olacağı varsada bu son günlerin stresi yok edecek aslında kayın validem bi yöntem söylemişti bu akşam onumu yapsam hep dürtüyo bişeler idrarı temiz cam bi kaba yapıp gece ayaza cam önüne koy demişti sabah ta idrar dibine çökerse hamilesin oluyomuş kendi eskiden yapmış bunu iki çocuktada denedim doğru çıktı demişti napsam bilemedim bence büyük bi dayağa ihtiyacım var birazcık okşansam aklım başıma gelecek eşimde çok kızdı nie aldın testi die çünkü bu güne kadar yaptıklarım hep negatifti ecz zengin ediyoz işte napcan

Hayırlı Cumalar Arkadaşlarrr,aşılaması benim gibi tutmayan arkadaşlar yüzünüz gülsün,şimdi canım doktorum aradı beni hatrımı sormak için,yine geleyimmi dedim aşılama için sen bu ay dinlen yumurtaların tedavinin etkisiyle hem düzene girmiştir hemde istenilen ölçüye gelir dedi,yeterki huzurun yerinde olsun aşılamadan sonra hamile kalan hastalarım,aşılama oranından daha yüksek dedi..Yani doğal yoldan rahat kalabilcek durumdasın dedi... ÇOK ÇALIŞALIM VE BOL MORAL...

İNŞALLAH hayırlısı hadi bakalım ama kafanı sakın o konulara odaklanma oluruna bırak olucak İNŞALLAH hayırlısıyla ALLAH'ın izniyle birde KURAN okumasını biliyosan MERYEM SURESİNİ oku bol bol heryerde duyduğum bu çocuk isteyen ve doğum yapacakların okuması iyi olur die

günler geçiyor mu diye bir sorsana benim de 9. gün. pozitif ya da negatif ne olursa olsun bilmek istiyorum artık

Saol canım sanada hayırlı cumalar. Benim ablamın bi arkadaşı vardı bundan 2-3 ay önce aşılama yaptırdı aşılaması tutmamış ama aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kalmış 3 senedir çocuğu olmuyordu. yani gerçekten böyle bir olasılık varmış.

kayınvalidenin dediklerine göre değil doktorların bilgilerine ve tıp bilimine göre hareket etmelisin son 2-3 gün dayanamayacak duruma geldiysen 13 ve 14.günde de kan testi neticeyi verecektir zaten hamileysen mutlaka hcg hormonun 0,1 den yüksek çıkacaktır o durumda dahi testi 2 gün sonra yeniliyorsun kimyasal gebelik olup olmadığı anlaşılması için değerin 2 gün sonra 2 katına çıkması gerek çünkü benden söylemesi idrarınla uğraşma yani canım

merhaba kızlar. bu sefer yakamı bırakmıyor terslikler. vardır bir hayır inşallah. bugün kayseride olmam gerekiyordu ancak aksaraydayım. belki aşılamadan önceki son muayenem olacaktı. ama gidemedim. yerime bakacak arkadaş izin almış çünkü. güya devlet memuruyum. neyse burda özel bir hastaneye gittim patron toplantıdayken. birazmoralim düzeldi. çünkü. solda 2 tane sağda 1 tane yumurtam varmış.benim solda tüpüm var. 1. aşılamada solda yumurta yoktu. şimdi iki tane var. biri 17.5 diğeri 18. kayseriye gitsem çatlatma iğnemin zamanını söyleyecekler ama gidemedim. telefonla halletmeye çalışacağım. aşılamam pazara denk düşüyor. pazar günü serviste yapıyorlarmış yıkama işlemini. başka bir bayana söylerken duymuştum. hafta içi olsa daha iyi olurdu. işin erbabı ürolojidekilerin yapması daha iyi tabiki diyorlardı. burdaki dr. pazartesiye geç kalabiliriz diyor. burda yaptırsam pazar günü kapalı lab. cumartesi yapalım 1 erkan olabilir diyor ama benim iğnem kayseride kalmıştı. orda yaptıracağım için getirmemişim. oooof of. bir evlat sahibi olalım diye ne kadar çabalıyoruz. inşalllah hayırlı evlatlar nasip eder rabbim. hayırlsız bir evlat için bu kadar çaba harcıyorsam ne yazık.

günler geçiyor mu diye bir sorsana benim de 9. gün. pozitif ya da negatif ne olursa olsun bilmek istiyorum artık

eminim geçmiyordur. kızlar ben sayfaları okuyunca aklıma geliyor bilgisayarın başından kalkınca unutuyorum. Hele bu sabah kardeşimi okula gönderecektim ayağım uyuşmuş üstüne basamıyorum tek ayak üstünde zıplaya zıplaya kapıya gittim :44: aşıla yapıldığı aklıma geldiğinde ayağımın uyuşukluğu gitmiş kardeşimi göndermiş balkondan bakıyordum :26:

pazartesi geç kalacaksan ,,bugün iğneni vurdurup cumartesi seni aşılamaya almaları daha mantıklı sanki en iyisini seni takip eden doktorun bilir konuş bakalım telefonla ne diyecek.hayırlısı olsun

yine işin erbabaları yapıyo merak etme bizim burdada arkadaşlar hafta sonuna denk gelip çok var yaptıranlaar ben takip için gitmiştim pazar kız dedi aşılamam var zaten saat 10 da eşim verdi 12 ye çıktı sonucu bende 19 mm di yaptım çatlatma iğnesini pazar gece 12 de yaptım salı gittim bekliyoruz bakalım çokda şanslısın yumurtaların büyüklüğü hemen hemen yakın birbirine belkide ikiz gelir he benim soldaki 19mm di bitanede 12mm de kaldı sağdakide 13mm de kaldı

Son düzenleme:

canım benim kasık ağrısı devam çok değil ama sanki ufak tuvaletim varmış gibi oluyorum bugün annem ile birlikte çarşı pazar dolaşacağız gezme günü

içini bozma vardır bundada bir hayır

bilemiyrum. bunlar vesile tabiki. rabbim isterse olur. bu arada ikiz tutması şanslı yapmaz tam tersine şanssız yapar beni. çünkü benim rahim anomalim var malesefki. ben bir çocuğu bile 9aya kadar taşıyabilirsem o zaman şanslı hissedeceğim kendimi. dr. yeterli büyüklükte rahmin dedi ancak tek gebelik için tabi bu.

günaydın canım. aminnnnn diyorum tün yazdıklarına.
ama benim belirtiler arttı. ilaçta almıştım yaa 4 gün belki erken bile gelir

Merhaba canım..
Benimde aynen 1-2 güne olurum muhtemelen.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Umutlar bi daha ki aya inşallah...:)

arkadaşlar bugün benimkiler de başladı.halbuki adetime 2-3 gün vardı.bana tüp yolları görüldü.ne diyim hayırlısı olsun.

sardunya inan üzüldüm ama bir yandanda sevinmelisin en azından gün saymaktan kurtuldun.bende 2.aşılamamda da dua etmiştim aynen bundadad ediyorum eğer tutmayacaksa bir an önce adet olayım diye...
inşallah hepimiz tablonun üstlerinde şişik göbekli oluruz da :) oldu mu olmadı mı yerine hamilelik şöyle geçiyor böyle geçiyor muhabbetleri yaparız :)

ah medids nerde o günler...
böylesi daha iyi olmuş.aklında hep acabalarla dolaşmaktan daha iyidir bu.

Ben progestan kullanmadım ki...

demekki doktorun gerek görmemiş...

suretcim bu güzel bir haber sayılır.inşallah sende o hastalardan biri olursun

leyla üzme kendini aksilikler mutlaka oluyor.bi de onlar için stres olma.hakkında hayırlısı olsun...

RABBİM hakkında hayırlısını nasiplendirsin tatlı canını sıkma hayatımız mucizelerle dolu geçen arkadaşım anlattı bi arkadaşının hamile olduğunu ve bebeğinde anne karnında beyninde 3 tane ur olduğunu ve bebeğin alınması gerektiğini söylemiş dr u kadın kabul etmemiş bebek dünyaya geldiğinde o urlar kendiliğnden kaybolmuş herkes şaşırmış kim bilebilirki kiminn ne kadar ne yapa bileceğini MEVLAM neylerse güzel eyler İNŞALLAH hayırlısıyla alacaz onları kollarımıza

demi ama kendini toplamana sevindim canım hadi bakalım bol çalışmalar

canım benim kasık ağrısı devam çok değil ama sanki ufak tuvaletim varmış gibi oluyorum bugün annem ile birlikte çarşı pazar dolaşacağız gezme günü

ohhhh gezin bakalım ana kız bizde çalışalım, bizim yerimizede gezin

Canım inşallah tüm arkadaşlarıma nasip olur böylesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…