canım benim bende çalışıyorum ama bu iş için izin aldım mayıs 14 te iş başı yapacağım
arkadaşlar aşılama ücreti olarak ne kadar para harcadınız? ben 1500 tl verdim ben mi çok ödedim diyorum acaba
ben muayeneden sonra bir bayana bakıyordu dr. lar . kadın kanaması olduğu için gelmiş. 2 aylık hamilesin dediler. eyvah ben ne yapacağım diyor. kürtaj yapın diyor. dr. dedi işte böyle kimi uğraşır olsun diye kimi de böyle. sinir oldum çıktım.
arkadaşlar aşılama ücreti olarak ne kadar para harcadınız? ben 1500 tl verdim ben mi çok ödedim diyorum acaba
Benim asilamamda okadara patladi... Ama benim cocugum oldugu icin sigorta ilaclarimi karsilamadi 4 kutu gonalf 450 lik catlatma ignesi bide sperm yikamada 160 tl asilama normalde 350 tl idi doktorum onu almadi benden ilaclarimi geo cebimden aldigim icin..
doktor benden 750 tl aldı aşılama için
Himmm yuksek geldi bana sperm yikamada icindemi. Ben odemedim ama fiyat almistim 350 tl diye160 verdim tek sperm yikamaya..
Himmm yuksek geldi bana sperm yikamada icindemi. Ben odemedim ama fiyat almistim 350 tl diye160 verdim tek sperm yikamaya..
sperm yıkamayada 200 verdim
Baya fazlaymis gittigin yerde ucretler.. merakettim nerde yaptirdin...asilama tedavisi hem maddi hem manevi yonden yipratici oluyor. Ben asilama icin okadar ucret odesem sanirim tumden batardim 2 bin tlyi asardim epey
Valla ben Ege ünv.yaptırdım aşılamamı, ilaçlar raporlu 350 TL,Hastanede 120 TL aldı.senin özel sanırım.
şu saat itibariyle 7.günümü yarıladım.
[SUB][/SUB]
canım mrb yenı katıldın topıge sanırım...
odedın normal ozelde yaptırınca senı soymadan gondermıyorlar...
bende bu ay yaptırdım tutmadı benımde 1250 tl tuttu ılacalrda cepten aldık raporsuz tabı ılac en dusuk dozda ıgne yapıldı daha yuksek olsa 2000 tl yaklasırdı..
ben bgun ankarada ztb gıttım cokta memnun kaldım artık tum işlermlerime orda devam edıcem orda 3 tanede benım gııbı ınsanalrela tanıstım hepsı hamıleymıs 2 haftalık 3 haftalık...
bız cok memnunuz cebımızdende bı kurus cıkmıyo dedıler..
hemsıreler doktorlarda cok ıyıdı bı kere herseyıne kan ıdara tahlılıyle baslıyosun ozelde ıse ultrosonda ne gorusyosa ona gore karar verıyoo...
ben ce en ıyısı devlettt
bıde rabbım ol dedıkten sonra devlet ozel farketmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?