Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben muayeneden sonra bir bayana bakıyordu dr. lar . kadın kanaması olduğu için gelmiş. 2 aylık hamilesin dediler. eyvah ben ne yapacağım diyor. kürtaj yapın diyor. dr. dedi işte böyle kimi uğraşır olsun diye kimi de böyle. sinir oldum çıktım.

canım benim bende çalışıyorum ama bu iş için izin aldım mayıs 14 te iş başı yapacağım

arkadaşlar aşılama ücreti olarak ne kadar para harcadınız? ben 1500 tl verdim ben mi çok ödedim diyorum acaba

olsun kuzum benim yerimede gez , benimkide o rakamları buldu hatta ben ilaç fazla kullandıgım için 2000 tl ira geçtide

işte birde böyleleri var, ne yapalım kader işte

arkadaşlar aşılama ücreti olarak ne kadar para harcadınız? ben 1500 tl verdim ben mi çok ödedim diyorum acaba

Benim asilamamda okadara patladi... Ama benim cocugum oldugu icin sigorta ilaclarimi karsilamadi 4 kutu gonalf 450 lik catlatma ignesi bide sperm yikamada 160 tl asilama normalde 350 tl idi doktorum onu almadi benden ilaclarimi geo cebimden aldigim icin..

ben aşılamamı tıp fakültesinde yaptırdım. ilaçlarım için ilkinde 175 tlye gonal f 450 ve ovirelite aldım. ikinci kutda 175 di. 3. kutuyu 160 a aldım. tabi raporla. bunun dışında para ödemedim. ama git gel bir dünya masraf yaptım. sgk harcırah veriyor tabi ama çok cüzi bir miktar. burdaki dr. yıkama dahil aşılamaya 400 istemişti. özel hastane. ilaçları kedim raporsuz alacaktım. 1500ü bulacaktı yani.

doktor benden 750 tl aldı aşılama için

sperm yıkamayada 200 verdim

Baya fazlaymis gittigin yerde ucretler.. merakettim nerde yaptirdin...asilama tedavisi hem maddi hem manevi yonden yipratici oluyor. Ben asilama icin okadar ucret odesem sanirim tumden batardim 2 bin tlyi asardim epey

[SUB][/SUB]

canım mrb yenı katıldın topıge sanırım...
odedın normal ozelde yaptırınca senı soymadan gondermıyorlar...
bende bu ay yaptırdım tutmadı benımde 1250 tl tuttu ılacalrda cepten aldık raporsuz tabı ılac en dusuk dozda ıgne yapıldı daha yuksek olsa 2000 tl yaklasırdı..
ben bgun ankarada ztb gıttım cokta memnun kaldım artık tum işlermlerime orda devam edıcem orda 3 tanede benım gııbı ınsanalrela tanıstım hepsı hamıleymıs 2 haftalık 3 haftalık...
bız cok memnunuz cebımızdende bı kurus cıkmıyo dedıler..
hemsıreler doktorlarda cok ıyıdı bı kere herseyıne kan ıdara tahlılıyle baslıyosun ozelde ıse ultrosonda ne gorusyosa ona gore karar verıyoo...
ben ce en ıyısı devlettt

bıde rabbım ol dedıkten sonra devlet ozel farketmıyo

Bende ozelde yaptirdim... Hastaneye gore degisiyo sanirim ben hastaneye muayene disinda bisey odemedim.. sperm yikamayi disarda yaptirdim 160 tl .. cocugum oldundan ilaclarimi cebinden aldim

canım ya ben herşeyi özelde yaptırdığım için devletin bunu karşılayacağını ve neler yapılacağı konusunda açıkçası bilgim yoktu kan tahlili ultroson yaptırdı doktorum zaten kız kardeşiminde doğumunu yaptıran doktor 6 senedir yaklaşık tanışıyoruz. istanbulda gerçekten devlet hastanesinde uğraşmak çok zor en son annemi tanıdık doktor var diye götürelim dedik safra kesesi ameliyatı için az kalsın kadını öldürtecektik son anda doktor uyardıda hastaneyi terk ettik o yüzden çok paralar harcıyoruz özelde belki ama şunana kadar verdiğim paralar helal olsun Şafak Hastanesine bakalım en sonki olayımız aşılama bunuda atlatırsak olumlu olarak hayırlısıyla başka bir istediğim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…