bende üniv. de yaptırdım ama ücret ödemedim
ege neden ücret almış ki
hemşom canım hayırlısı olsun ilk ve yeni aşılaman , ilk birkaç gün agrı sızı oluyor normal çok kafana takma gerisayım başladı yani hadi bakalım kuzu inşallah güzel sonuçlar getirir bu tedavin bizlere
ilk aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah ilk ve son olur..ağrılarının olması normal geçer zamanla..fazla yorma kendini işyerinde ayaklarını uzatabilme fırsatın varsa uzat..
çok saol cnm.hala ağrım var.zorda olsa çalışıyorum.
yok artık dayanamıyorum ben mda.bitsin bu işkence bir an önce.eğer bu da tutmayacaksa bir an önce adet olsamda kurtulsam
olsun oda bir şans degilmi neticedeçok saol kuzum.inşallah herkezin tedavisi iyi sonuç verir.dr. şansın %3 dedi.biraz umutsuzluğa kapıldım ama azda olsa bi umut var.
Yorulduğumu hissediyorum.3. aşılamayı yaptırıcaz bu ay. ama bende ne ümit nede heves kaldı.hayattan soğudum.aşılamadan her an vazgeçebilirm.üstüste hayal kırıklıkları beni tüketti.allahım yardım et ki bizimde hayatımıza bir güneş doğsun her yer kapkaranlık oldu
selam kızlar..
ben doktora kontrole gittim..
misler gibi iki tane kistim olmuş.. kafayı yemek üzereyim.. kasım ayından beri her ay düzenli kist üretiyor yumurtalıklarım.. doktora ara vermek istediğimi söyledim.. bu durumda zaten sen devam etmek istesen de ben mecburi ara vericem dedi.. kistlerden tamamen kurtulmadan hiçbirşey yapmayacağız.. doğum kontrol hapı vermedi, duphaston verdi. adetin 10. günü başlayacağım. sonra adet olunca tekrar kontrol.. işte benden haberler böyle..
var mı yeni hamiş?
Yorulduğumu hissediyorum.3. aşılamayı yaptırıcaz bu ay. ama bende ne ümit nede heves kaldı.hayattan soğudum.aşılamadan her an vazgeçebilirm.üstüste hayal kırıklıkları beni tüketti.allahım yardım et ki bizimde hayatımıza bir güneş doğsun her yer kapkaranlık oldu
selam kızlar..
misler gibi iki tane kistim olmuş.. kafayı yemek üzereyim.. kasım ayından beri her ay düzenli kist üretiyor yumurtalıklarım.. doktora ara vermek istediğimi söyledim.. bu durumda zaten sen devam etmek istesen de ben mecburi ara vericem dedi.. kistlerden tamamen kurtulmadan hiçbirşey yapmayacağız.. doğum kontrol hapı vermedi, duphaston verdi. adetin 10. günü başlayacağım. sonra adet olunca tekrar kontrol.. işte benden haberler böyle..
var mı yeni hamiş?
şu saat itibariyle 7.günümü yarıladım.
Böylesi daha iyi olmuş belkide zaten ara vermek istiyordun, belki daha iyi olur kafanı dinlersin biraz .
havalarda güzel ,mis gibi. kendine vakit ayır canım birazcıkta.
cnm bu ay ara vermen iyi olmuş moral olaraktatoparlanırsın yeni tedaviye daha hırslı başlarsın..kötü sonucu at artık kafandan takılma hiç..geleceğe bak anne olucam de sürekli motivasyon yap kendine
öyle ufak tefek tatil planları yapmaya başladım.. ohh içim öyle rahat ki anlatamam.. omuzlarımdan kocaman bir yük kalktı.. ilaç yok, iğne yok, acaba yumurta oldu mu büyüdü mü yeterli boyuta geldi mi, hadi bugün çalışalım, perhiz vercek doktor hazırlık olsun derdi yok.. kafam öyle rahat ki.. artık eşimle görev gibi değil aşkım için sevgim için birlikte olucam.. aylardır ne de çok yıpranmışım meğer.. bugün kuş gibi hafif hissediyorum kendimi..
aaaa çok ayıp yakışıyormu senin gibi bir hatuna tuhhcanım az kaldı geçecek bak göreceksin.Kafana takma çık gez toz ,
selam kızlar..
var mı yeni hamiş?
evet günler çok hızlı geçiyor beni de zaten o korkutuyor...7 gün nasılda çabuk geçmiş yaa maşallah yolu yarılamışsın..
Daha dün yeğenimin bebeğini ultrasonda gördüm.hayatımda ilk defa ultrasonda bi bebeğin hareketlerini izledim.ama o benim değil yeğenimin bebeğiydi.nasıl bir duygu tahmin edemezsiniz.bense eve geldiğimde iğne vurulmak zorundaydım..iğnemi ablam yapacaktı.bana diyorki yok acırmı acaba ay nasıl vurcam falan.zaten moralim bozuk .iğneyi elinden kaptığım gibi karnıma sapladımböle vurcan işte dedim.kafayı yiyorum galiba.hiç iyi değilim.nasıl moralim iyi olsunki.bu yüzdende ben baştan kaybettim.aşılamadan hiç ümidim yok
şu saat itibariyle 7.günümü yarıladım.
Daha dün yeğenimin bebeğini ultrasonda gördüm.hayatımda ilk defa ultrasonda bi bebeğin hareketlerini izledim.ama o benim değil yeğenimin bebeğiydi.nasıl bir duygu tahmin edemezsiniz.bense eve geldiğimde iğne vurulmak zorundaydım..iğnemi ablam yapacaktı.bana diyorki yok acırmı acaba ay nasıl vurcam falan.zaten moralim bozuk .iğneyi elinden kaptığım gibi karnıma sapladımböle vurcan işte dedim.kafayı yiyorum galiba.hiç iyi değilim.nasıl moralim iyi olsunki.bu yüzdende ben baştan kaybettim.aşılamadan hiç ümidim yok
mcan merhaba cnm;
işlerim az önce bitti bi bakayım dedim bizim kızlar napıyo kaderdaşımı gördüm 7.güncü olarak hakikaten bugün 7.günümüzde bitiyor di mi nasıl geçecek derken geçiyor işte kendini ne kadar meşgul edersen o kadar aklından çıkıp unutuyosun bile boşta kaldığın an geliyor aklına geri kalan günler için dahada oyala kendini nasılsa öyle yada böyle akıyor zaman ...bu arada ,,eve gelirken 2.çatlatma iğnesini de vuruldum o kadar tuhaf oluyorum ki polikliniğe girince gayet rahat güle oynaya giriyorum hemşire merhabaaa hayırlı olsun nasılsınız var mı belirti dediği an gözlerim doluyor artık nasıl bir maske varsa suratımda takmaz havalarındayken bilinç altımdan fışkırıyor bozuk olan sinirlerim gözyaşıyla dışarı çıkıyor durduk yere sonra birden yine gülümseyip toparlanıyorum tam bir şebeğe dönüştüm.İğne bitti arabaya bindim trafikte sağ kasığıma bir sancı girdi Allah'ım dedim noluyoo çektim sağa durdum devam edemedim birkaç dakika ne sancısı girdi niye böyle oluyor anlamıyorum adet olana dek rahat yok bize ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?