Bugun doktor bana apandisit ameliyat dedi, ama önce testi sordu, negatif oldugunu ogrenınce sevindi. Bu akşam olabilirim ameliyat...
Ya pozitif olsaydı? o zaman kesin birşeyler kotu giderdi.. Her işte hayır vardır, merak etmeyin bebekler dogru zamanları bekliyorlar, gelmedikleri her ayın bir anlamsı var sanırım...
arkadaşlar bugün benimkiler de başladı.halbuki adetime 2-3 gün vardı.bana tüp yolları görüldü.ne diyim hayırlısı olsun.
Bugun doktor bana apandisit ameliyat dedi, ama önce testi sordu, negatif oldugunu ogrenınce sevindi. Bu akşam olabilirim ameliyat...
Ya pozitif olsaydı? o zaman kesin birşeyler kotu giderdi.. Her işte hayır vardır, merak etmeyin bebekler dogru zamanları bekliyorlar, gelmedikleri her ayın bir anlamsı var sanırım...
iyi geceler mda sanırım bizden başka kimse yok bu gece kızlar firarda, nasılsın herşey yolunda mı ? bu arada bugün netice alacak bir arkadaşımız vardı ama sesi çıkmadı di mi merak ettim meva da aşılama sonucu beklerken aldığı gün apandisit ortaya çıkmış ameliyat yazmış şansa bak hayat ne kadar hesapsız..
Canımm iyi geceler,hiç kafayı yeme herşeyin tedavisi var nasılsa,bir vurdum duymazlık sarsın her yanını,boşvermişlikle yaklaşalım hayata bak daha iyi sonuçlar gelecek inan,ne bu böyle be dünyanın alında kaldık stresten,salla gitsin canım.selam kızlar..
ben doktora kontrole gittim..
misler gibi iki tane kistim olmuş.. kafayı yemek üzereyim.. kasım ayından beri her ay düzenli kist üretiyor yumurtalıklarım.. doktora ara vermek istediğimi söyledim.. bu durumda zaten sen devam etmek istesen de ben mecburi ara vericem dedi.. kistlerden tamamen kurtulmadan hiçbirşey yapmayacağız.. doğum kontrol hapı vermedi, duphaston verdi. adetin 10. günü başlayacağım. sonra adet olunca tekrar kontrol.. işte benden haberler böyle..
var mı yeni hamiş?
kızlarrrrr bugün test yaptım sonuç pozitifffffffffffff :))))))))))
sabahtan beri bi türlü girip yazamadım buraya. 2 gün önce evde test yapmıştım çook silik çıkmıştı. bugün kanda baktırdım sonucu telefonla aldım 71 çıkmış pazartesi bi daha tekrarlıcam. Nolur bana dua edin rabbim korusun bizi.
bebek isteyenlerde lütfen sabırla bekleyin, rabbimize güvenin, bol bol dua edip, ya HALİK, YA BARİ, YA MUSAVVİR YA MÜTEKEBBİR isimlerini sürekli tesbih edin. İnşallah Allah ım en uygun zamanda bebişe kavuşturacaktır tüm bekleyenleri
^^ AYYYY İNANMIYORUM YAAA SÜPERRR HABER BU BEKLENEN HABER....TEBRİKLER GÖZÜNAYDIN OLSUN TAMAMI ERSİN İNŞALLAH ^^^
daha az evvel seni merak ettiğimi mda ya sordum ama pek kimsede yoktu cevap olmayınca tam yine mi derken ŞÜKÜRRRR İÇİMİ AÇTINNN UYUMADAN
Tekrar tekrar hayırlı olsun kendine çok dikkat et ,,2 gün sonra inşallah 2 katına katlarsın yanında olsam sarılırdım heralde bu nasıl bir duygu bilmiyorum pc başında başkasının sevincini hissedip paylaşmak sevgiyle sağlıkla BEBEĞİNLE KAL
kızlar benim kırmızılar bu gün geldi bir ay ara verecem sonra tekrar aşılamaya devam edecem
^^ AYYYY İNANMIYORUM YAAA SÜPERRR HABER BU BEKLENEN HABER....TEBRİKLER GÖZÜNAYDIN OLSUN TAMAMI ERSİN İNŞALLAH ^^^
daha az evvel seni merak ettiğimi mda ya sordum ama pek kimsede yoktu cevap olmayınca tam yine mi derken ŞÜKÜRRRR İÇİMİ AÇTINNN UYUMADAN
Tekrar tekrar hayırlı olsun kendine çok dikkat et ,,2 gün sonra inşallah 2 katına katlarsın yanında olsam sarılırdım heralde bu nasıl bir duygu bilmiyorum pc başında başkasının sevincini hissedip paylaşmak sevgiyle SAĞLIKLA BEBEĞİNLE KAL
LİSTEYE KOCAMANN BİR HAMİLE BİLDİRİMİ EKLENECEK DARISI TÜMMM BEKLEYENLERE
sabahtan beri bi türlü girip yazamadım buraya. 2 gün önce evde test yapmıştım çook silik çıkmıştı. bugün kanda baktırdım sonucu telefonla aldım 71 çıkmış pazartesi bi daha tekrarlıcam. Nolur bana dua edin rabbim korusun bizi.
bebek isteyenlerde lütfen sabırla bekleyin, rabbimize güvenin, bol bol dua edip, ya HALİK, YA BARİ, YA MUSAVVİR YA MÜTEKEBBİR isimlerini sürekli tesbih edin. İnşallah Allah ım en uygun zamanda bebişe kavuşturacaktır tüm bekleyenleri
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin , akşam o kadar bekledim ama yazmayınca eyvah dedim terslik var,tam kapamışımki sen yazmışsın canım inşallah sonuna kadar yaşarsın bu duyguyu. Çok sevindim kendine iyi bak.kızlarrrrr bugün test yaptım sonuç pozitifffffffffffff :))))))))))
hayırlısı olsun canım , inşallah bir dahaki sefere nasip olsunkızlar benim kırmızılar bu gün geldi bir ay ara verecem sonra tekrar aşılamaya devam edecem
cnm geçmiş olsun. allah şifa versin...Bugun doktor bana apandisit ameliyat dedi, ama önce testi sordu, negatif oldugunu ogrenınce sevindi. Bu akşam olabilirim ameliyat...
canım kusura bakma aşkam sen yazmışsın ama ben kapamışım zaten evde telefondan takip ediyorum, kaçırmışım, benimde 3 gündür diş agrım var nasıl agrı anlatamam .Doktora gidecegim,iş yerindeki arkadaş iki gündür izinliydi gidemedim yalnızım diye . Bugün randevu aldım ama yüzüme saglam yumruk yemiş gibiyim şişmiş iyice onuda bırak iltihap bogazımıda etkiledi şimdiede nezle gibi sabahtan beri hapşuruk, burun akıntısı off 10 güne kadar geçsin gitsin ya ignelerime başlayacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?