Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar,
bu gün aşılamamın 12.gününü geride bıraktım, nisanın 16' sından bu güne sanki zaman hiç geçmedi diyebilirim.
Merak eden arkadaşlar için son belirtilerimi anlatıyorum; göğüs uçlarımda inanılmaz bir hassasiyet,
mide yanması ve bulantısı kokulara karşıda aşırı duyarlılık var.
Klomen kullandığımdan beri karnım aşırı şiş! 3-4 aylık hamile gibiyim. ama dün itibariyle karın şişleri inmeye başladı.
Normalde başlaması gereken adet sancılarımdan şimdilik eser yok. Yerleşme kanaması diye bişeyde olmadı.
Akıntım 12 gündür devam ediyor.Ara ara kasık ağrılarım oluyor.
Adet günüm ayın 30' u! bakalım kırımızılar gelecekmi? Yarın evde bolca dinlenmek üzere program yaptım.
Pazartesi sabah ilk işim hastaneme gidip kan tahlili yaptırmak, tabiiki kırmızılar gelmezse :)))))
Sonuçlarımı alır almaz olumlu yada olumsuz sizlerleyim. Mesajımı okuyunca benim için dua etmenizi canı gönülden istiyorum.
Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuşturur inşallah.

Hayirlisi ile hayirli sonucla dönersin insallah cnm,,

Suan oyle bir sistim ki karnimin gerginligi uyutmuyor beni yatagin icinde patlayacak bomba gibi duruyorum

eğer aşılama tutmazsa ve adet olursam dr a gitmeme gerek var mı?öyle yorgun öyle isteksizim ki dr gitmek konusunda.o muayene masasından nefret ediyorum.her seferinde gözlerim doluyor.tedaviye ara vermeyi planlıyorum.dr gitmem şart mı yine de?

tabiki gitmelisin.en azından kist kalıp kalmadığını anlarsınız.ona göre yeni tedaviye ne zaman başlayacaksın ne yapacaksın gözünün önünü görürsün.boş yere erteleme hiçbir şeyi.

eşim de dahil beni hiç kimse anlamıyor sizden başka....iyi ki varsınız kızlar..

Son düzenleme:

eşim de dahil beni hiç kimse anlamıyor sizden başka....iyi ki varsınız kızlar..

damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.hiç kimsenin anlamasını bekleme zaten.sadece seni yıpratmasınlar yeter.bu çok ayrı bir acı başına gelmeyen asla anlamaz...

tabiki gitmelisin.en azından kist kalıp kalmadığını anlarsınız.ona göre yeni tedaviye ne zaman başlayacaksın ne yapacaksın gözünün önünü görürsün.boş yere erteleme hiçbir şeyi.

bn tedavilerime hep istekle ve sabırla başladım bu güne kadar.ama şu an dr gitme isteğim bile yok.sanırım bu artık yorulmak anlamına geliyor.yoksa ertelemekten değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…