bn tedavilerime hep istekle ve sabırla başladım bu güne kadar.ama şu an dr gitme isteğim bile yok.sanırım bu artık yorulmak anlamına geliyor.yoksa ertelemekten değil.
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.hiç kimsenin anlamasını bekleme zaten.sadece seni yıpratmasınlar yeter.bu çok ayrı bir acı başına gelmeyen asla anlamaz...
yıpranacak yerimi bırakmadılar ki...sağlam parçam kalmadı.eşime psikolojim alt üst bu aralar.her şeyden çabuk sıkılıyorum,tahammülsüzüm,bunalıyorum ben dedim dert yanarak...umursamazca abartma bir şeyi,psikoloji bir tek sende mi var dedi....gerisini sen düşün.
gökçen hoşgeldin aramıza.esbinin bilgilerine ön sayfalardaki tablolardan bakabilirsin yazıyodur nerde yaptırdığı.bu arada inşallah ilk aşılamanda tutturursun.
arkadalar ben 3,5 yıllık evliyim korunmamamıza karşı hiç çocuğumuz olmadı ve dr hep tüp bebek diyor bazıları bir ere aşıla yapalım olmazsa sonra tüp bebek diyolar siz olsaydınız ne hangisini tercih ederdinizz bunca yıl içinde o kadar hayal kırıkları yaşadım ki psikolojim bozuldu bir süre ilaç kullandım allahtan hayırlısı herşeyin
topik bugün çok ıssız kimse uğramıyor galiba.bu arada benim 9.günümün yarsından çoğu gitti bile...
Selamm bugun 9.gunum ve artıkzaman gecmek blmıyor szce carssamba gebelık tesstı yapsam mı?
Selamm bugun 9.gunum ve artıkzaman gecmek blmıyor szce carssamba gebelık tesstı yapsam mı?
Ben araniza yeni katildim. Bu hamile kalma cabalarinda burada ki yasanmis tecrubeler bana cok yardimci oldu. Ben 1 yillik evliyim.. 8 aydir ugrasiyoruz ama olmadi. Bir sorunda yok ne bende ne esimde. 24 nisanda asilama yapildi. İlk asilamam. Zaman gecmek bilmiyor. Burada surekli ilk asilamada tutan var mi diye okuyorum ki varda. İnsallah her isteyen tez zamanda guzel haberler alir. Yumurtalik rahme tutunurken bir belirti vermiyor mu acaba? Bu ara surekli bunu arastiriyorum. İnsallah haftaya bugun iyi haberler verebilirim sizlere
Sevgiler
canan hoşgeldin öncelikle.direk tüpe geçme bence.tüpten önce 2-3 kez aşılama denenmesi gerekiyor farklı aciliyetler yoksa.çünkü tüp aşılamaya göre maddi manevi çok daha zor bir süreç. ve sonuçta onunda garantisi yok..arkadalar ben 3,5 yıllık evliyim korunmamamıza karşı hiç çocuğumuz olmadı ve dr hep tüp bebek diyor bazıları bir ere aşıla yapalım olmazsa sonra tüp bebek diyolar siz olsaydınız ne hangisini tercih ederdinizz bunca yıl içinde o kadar hayal kırıkları yaşadım ki psikolojim bozuldu bir süre ilaç kullandım allahtan hayırlısı herşeyin
ercelf benim 9.günüm bitti sayılır hiçbir belirtim yok.seni bilmem ama ben resmen tüpe geçiyorum çünkü bu benim son aşılamamdı.merhaba canım benim de 4. günüm aşılamadan sonra henüz kendimi dinlemek istemiyorum. zaten hiç ümitli değilim. sanırım tüp bebeğe doğru yol alıyoruz. benim tüpüm solda.bütün güzel yumurtalar da sağda
sol da 1 tane vardı 18 mm onun da şekli bozukmuş tam aşılama olacakken söyledi bunu doktor moralimi bozdu ama yine de yapıldı tabi aşılama. belki sol tüp sağdaki yumurtayı yakalayabilirmiş ama bu düşük bir ihtimal. soldan sağlıklı yumurtlamadan hamile kalamayacağım galiba.
sen neler hissediyorsun?
Kızlarr selamlarr herkesler iyidir umarımmMcan'cım 9.günü görmüşsünn sonuç almaya az kaldı hadi bakalımm bu hafta heyecanlı geçicekk:) Yeni hamiş haberlerimizde varmış ne güzel ne güzell:)
Ercelf'çim aşılamanı olmuşsun hayırlısı şimdiden. Hiç olumsuz düşünme inş. gelir bebişinn
Mda'cım senin tüp maceran ne zaman başlıyo şimdi :) Ben serüvene dün başladım:) Benimde yumurtalar çok coştuğu için düşük dozla başladık. 112,5 şimdilik 4 gün sonra kontrol. Heyecanlı günler başlıyor bakalım hayırlısı hepimiz içinn
bgün benim de 10 .günüm.cumayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.bu arada göğüs acısı ve bel ağrısının dışında belirti sıfır.her ay adet öncesi ağrıyan belim yine ağrımaya başladı.kırmızı kartı yiyeceğim gibi görünüyor.
Yeliziz test falan yapma tut kendini gereken sureyi doldur biraz daha sabir nasilsa hcg hormon artisini takip edeceginden tekrar yaptiracaksin 13. Gunun bitsin yaptirirsin 14. Gunun en yakin ve saglikli sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?