Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bn tedavilerime hep istekle ve sabırla başladım bu güne kadar.ama şu an dr gitme isteğim bile yok.sanırım bu artık yorulmak anlamına geliyor.yoksa ertelemekten değil.

o yorgunluk hepimizde var ama ne kadar ara versek o kadar çok çıkacak yorgunluğumuz.tekrar başlamak o kadar zor gelecek.pes etme sakın bi başlamışken bitirene kadar çalış.ne yapalım bizimde kaderimiz böyle...

damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.hiç kimsenin anlamasını bekleme zaten.sadece seni yıpratmasınlar yeter.bu çok ayrı bir acı başına gelmeyen asla anlamaz...

yıpranacak yerimi bırakmadılar ki...sağlam parçam kalmadı.eşime psikolojim alt üst bu aralar.her şeyden çabuk sıkılıyorum,tahammülsüzüm,bunalıyorum ben dedim dert yanarak...umursamazca abartma bir şeyi,psikoloji bir tek sende mi var dedi....gerisini sen düşün.

eşinin bu dönemdeki tavırları çok önemli.ama aldırmamaya çalış.içinde biriktirdiklerini yaz bi kenara .madem insanlar seni anlamıyor seni daha çok yıpratıyor.sende bir kağıda dök içini.emin ol çok rahatlarsın.

topik bugün çok ıssız kimse uğramıyor galiba.bu arada benim 9.günümün yarsından çoğu gitti bile...

arkadaşlar merhabalar..
ben geçen günde yazmıştım mayısta aşılama yaptıracağım ben de.. sizleri takip ediyorum ama ben pek yazmıyorum haliyle şu an için yazacak pek bişey yok:)))
aşılama için gün sayıyorum:)) sizi takip ederek aşılama hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum ilk aşılamam çünkü..
çok heyecanlıyım.. buradaki hareketliliği görünce daha da heyecanlanıyorum:)))
hamişlerimiz bu ay 6 tane olmuş yanlış görmediysem geçen ay ki sayıyı bulmuş inşallah bu ayy bir anda patlama olur ve daha çok hamişimiz olur..
eğer listeye beni de eklerseniz çokkk mutlu olurum en azından kendimi aşılama yapmak için ilk adımı atmış olduğumdan iyi hissederim..
benim adet düzensizliğim var o yüzden tahmini adet günümü bilemiyorum bugün 53. günüm
inşalah bir haftaya kadar adet olurum ve tedaviye başlarım diye dua ediyorum..
bilgilerimi yazayım olur mu:))))
malatyada yaşıyorum
çalışmaya başlama tarihim 2010
sorunumuz erkek infertilesi+adet düzensizliği
aşılama yeri: malatya turgut özal tıp merkezi
ilk aşılamam..

bu arada arkadaşlar en son esbi arkadaş hamile kalmış onun adına gerçekten çok sevindim onu ve diğer hamiş olan arkadaşlarımızı
tebrik ediyorum rabbim inşallah sağlıcakla kucaklarına almayı da nasip etsin diyorum..
esbi de malatya da yaşıyor diye gördüm kendisine mesaj attım ama sanırım vakit bulup bana dönemedi
belki de sevinçten görmedi:)))) nerede aşılama yaptırdığını sormuştum acaba bilenniiz var mı arkadaşlar?
esbi malatyada özeldemi devlette mi yaptırdı aşılamayı..

çok teşekkür ederim şimdiden..

gökçen hoşgeldin aramıza.esbinin bilgilerine ön sayfalardaki tablolardan bakabilirsin yazıyodur nerde yaptırdığı.bu arada inşallah ilk aşılamanda tutturursun.

gökçen hoşgeldin aramıza.esbinin bilgilerine ön sayfalardaki tablolardan bakabilirsin yazıyodur nerde yaptırdığı.bu arada inşallah ilk aşılamanda tutturursun.

teşekkür ederim mcan84 çookkk teşekkür ederim o güzel duana kocaman bir amin diyorum rabbim hepimize hayırlı olacak sonuç neyse onu nasip etsin..
esbinin bilgilerine ön sayfalardan ulaşmaya çalışayım o zaman teşekkür ederim..

Ben araniza yeni katildim. Bu hamile kalma cabalarinda burada ki yasanmis tecrubeler bana cok yardimci oldu. Ben 1 yillik evliyim.. 8 aydir ugrasiyoruz ama olmadi. Bir sorunda yok ne bende ne esimde. 24 nisanda asilama yapildi. İlk asilamam. Zaman gecmek bilmiyor. Burada surekli ilk asilamada tutan var mi diye okuyorum ki varda. İnsallah her isteyen tez zamanda guzel haberler alir. Yumurtalik rahme tutunurken bir belirti vermiyor mu acaba? Bu ara surekli bunu arastiriyorum. İnsallah haftaya bugun iyi haberler verebilirim sizlere
Sevgiler

arkadalar ben 3,5 yıllık evliyim korunmamamıza karşı hiç çocuğumuz olmadı ve dr hep tüp bebek diyor bazıları bir ere aşıla yapalım olmazsa sonra tüp bebek diyolar siz olsaydınız ne hangisini tercih ederdinizz bunca yıl içinde o kadar hayal kırıkları yaşadım ki psikolojim bozuldu bir süre ilaç kullandım allahtan hayırlısı herşeyin

Eğer yaş çok ilerlememişse tüp bebekten önce aşılama yapılıyor genelde.
Sonuçta daha doğal, maddi ve manevi daha kolay.
Doktorunuzun tüpte ısrarcı olmasının bir nedeni var mı?

topik bugün çok ıssız kimse uğramıyor galiba.bu arada benim 9.günümün yarsından çoğu gitti bile...

merhaba canım benim de 4. günüm aşılamadan sonra henüz kendimi dinlemek istemiyorum. zaten hiç ümitli değilim. sanırım tüp bebeğe doğru yol alıyoruz. benim tüpüm solda.bütün güzel yumurtalar da sağda
sol da 1 tane vardı 18 mm onun da şekli bozukmuş tam aşılama olacakken söyledi bunu doktor moralimi bozdu ama yine de yapıldı tabi aşılama. belki sol tüp sağdaki yumurtayı yakalayabilirmiş ama bu düşük bir ihtimal. soldan sağlıklı yumurtlamadan hamile kalamayacağım galiba.
sen neler hissediyorsun?

Kızlarr selamlarr herkesler iyidir umarımm Mcan'cım 9.günü görmüşsünn sonuç almaya az kaldı hadi bakalımm bu hafta heyecanlı geçicekk:) Yeni hamiş haberlerimizde varmış ne güzel ne güzell:)
Ercelf'çim aşılamanı olmuşsun hayırlısı şimdiden. Hiç olumsuz düşünme inş. gelir bebişinn
Mda'cım senin tüp maceran ne zaman başlıyo şimdi :) Ben serüvene dün başladım:) Benimde yumurtalar çok coştuğu için düşük dozla başladık. 112,5 şimdilik 4 gün sonra kontrol. Heyecanlı günler başlıyor bakalım hayırlısı hepimiz içinn

Selamm bugun 9.gunum ve artıkzaman gecmek blmıyor szce carssamba gebelık tesstı yapsam mı?

Selamm bugun 9.gunum ve artıkzaman gecmek blmıyor szce carssamba gebelık tesstı yapsam mı?

Slmm 12.gün testi %90 doğru çıkıyor ama değer ortalarda biryerlerde çıktığında artıcakmı düşücekmi diye stresi daha beter :/ Çarşambaya kadar bekle son 2 günde at kendini dışarlara düşünmemeye çalışş 14 günü doldur öylece

yeliziz2' cimmm, bence yapma canım. sabırla bekle. benim bu gün 13. günüm aşılama sonrası!
yarın sabah yaptırıcam. bende çok düşündüm 12. gün yaptırmayı ama kızların dediği gibi değer ortalarda çıkarsa stres çoğalıyor!
emin olmak için bekle, zaten yeterince stresli oluyoruz, kaygılarımız artıyor bide belirsizlik bizi iyce mahvedecek.
az kalmış canım sabırlı ol ve bekle. umarım güzel haberler verirsin bize. yarın ilk iş kan testi benim.
inşallah size güzel haberler veririm canlar...

bgün benim de 10 .günüm.cumayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.bu arada göğüs acısı ve bel ağrısının dışında belirti sıfır.her ay adet öncesi ağrıyan belim yine ağrımaya başladı.kırmızı kartı yiyeceğim gibi görünüyor.

topiğimize hoşgeldin.bir sene dolmadan aşılama yapmalarına çok şaşırdım.ilk aşılamada hamile kalanlarda var tabi maalesef çok istisna bir durum.inşallah sende onlardan biri olursun...
canan hoşgeldin öncelikle.direk tüpe geçme bence.tüpten önce 2-3 kez aşılama denenmesi gerekiyor farklı aciliyetler yoksa.çünkü tüp aşılamaya göre maddi manevi çok daha zor bir süreç. ve sonuçta onunda garantisi yok..
ercelf benim 9.günüm bitti sayılır hiçbir belirtim yok.seni bilmem ama ben resmen tüpe geçiyorum çünkü bu benim son aşılamamdı.

jolly canım ya nerelerdesin sen.cumartesi günü belli oluyor benim sonucum. dua et bana nolur

canım olumsuz düşünme sakın. Bu işte moral çok önemli. Lütfen güçlü ol. zaman böyle durumlarda geçmek bilmiyor. Benim son 1 günüm kaldı. geçirdiğim süreci düşünüce seni çok ii anlıyorum. Zaten bebişler gelsede o adet ağrılarını çoğumuz çekiyoruz dimi ama! onları olumsuzluk belirtisi sayma. Umarım tutunmuştur bebeişin :))))

Yeliziz test falan yapma tut kendini gereken sureyi doldur biraz daha sabir nasilsa hcg hormon artisini takip edeceginden tekrar yaptiracaksin 13. Gunun bitsin yaptirirsin 14. Gunun en yakin ve saglikli sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…