Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Al benden de o kadar cnm belki okumussundur dun ve bu sabah yazdiklarimi eli kulaginda heran olacak gibi belim sirtim gogusler ama bu belirtileri yasayanlar arasinda umarim birilerimiz aksine sonuc alir cnm

masalımm sende benim gibi düşünüyosun. :)))

Elbette guzelim senin gibi dusunuyorum cunku dogrusu bize soyleneni bu iyimisin canim buarada sen ben bugun kafami dagitayim diye tum gunumu disarida gecirdim suan dahi arkadasimdayim evde bos kaldigim an takiyorum agrilarimida daha cok hissediyorum

Vallahi canım nasıl olayım ben. kafamın içinde zonk zonk sesler! başım çatlayacak gibi ağrıyor.Boynum tutuldu!
bel ağrısı var. Normalde yarın regl günüm ve aşılamanında 14. günü. bi sonuç alsamda rahatlasam.
Acayip gerginim yani masalcım. Bitsede kurtulsam ((((((((((((((((8

haklısınız kızlar beklıycem cumaya kadar kesın sonuc alırım en azından 4 haber var cuma gunu ınsallah hep beraber guzel haberler alırız

jolly canım ya nerelerdesin sen.cumartesi günü belli oluyor benim sonucum. dua et bana nolur

Sorma calismaya verdim bu aralar kendimi kafamı dağıtıyim iyice dedim. İğnelere başlayınca kendime geldim :) Ayy ins.guzel haberini alırızda kurtulursun stresli bekleyisten.3. Asilama kritik oluyo sonrasi tupe gecis oldugu icin. İns. Gerek kalmiycak sanaBende şimdilik birşey yok zaten iyice alıştık ya iğnelere ne amaçlı vurduğumu bile unutuyorum ama son günlere doğru stresim başlıycak herhalde. Bakalim öncelikle ins. Sağlıklı guzel bol bol yumoslarim olur. Sonrada hepsicigi kaliteli kaliteli bebise dönüşür :)

Canim yaa yarina ne kaldi ki bu gece neyap ne et uyuyabil insallah guzel haberler alirsin hakkinda hayirlisi olsun canim merak ederiz kaybolma ve her iki sonuc icinde herseyin hayirlisini dile opuyorum seni

selam kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim 1 tane daha hamişimiz olmuş darısı sonuç bekleyenlere inşallahh..aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler..benimde bugün kırmızılıar geldi normalde ayın 1inde gelmesi gerekiyodu ve hiç beklemiyordum..pco yüzünden kilo verdiğim için sanırım adetim normal kadınların adet döngüsü gibi 28-29 güne düştü çok mutlu oldum..

mda'cım cnm geçmiş olsun inşallah dişinin ağrısı doktorun verdiği ilaçlarla geçer.
mcan sonucunu senin gibi dört gözle bekliyorum..

kızlar birşey sormak istiyorum 12. gün testinde ortalarda çıkıyor değer yazmışsıız benım doktorum testi 12. gün istedi ama :44:

merhaba kızlar yarın benim için büyük gün geçmez dediğim gün bitti hayırlısı bakak görek

belırtı varmı canım pekı ınsallah buraya hamıleyım dıye yazarsn

İNŞALLAH ama maalesef bir tık yok sadece herkes gibi göğüs uçlarım çok acıyo oda ilaçtan olsa gerek yarın bayağı arkadaş var sonuç alacak hakkımızda hayırlısı olsun napalım verecek olan da MEVLAM alacak olan da MEVLAM bende başta beklenti çoktu kendimi çok dinledim aşılamadan sonra hassasiyet bir iki mide bulantısı gibi bişeler zaman zaman azaldı bunlar psikolojik takıntılar dedim heralde çok zor bir işş beklemek bu aşamaya gelene kadar

merhaba arkadaşlar,
cuma günü akıntım başladı demiştim.ama sonra kesildi.bir kaç kere daha akıntı oldu bitti.bende dün hcg testi yaptırdım.aşılamamın 12.günüydü.5'den küçük çıktı.yani hamile deilim.bu ne şimdi birşey anlamadım.yarın da regl günüm belim kasıklarım da ağrımaya başladı.ama bu akıntı neydi anlamadım.daha önce böyle akıntısı olan oldu mu acaba?

yaradan rabbım herseyın hayırlsnı versın ben hep bole dua etmısımdır veren de alanda o dua etmkten ve sabır etmkten bska caremız yok benmde 9gun oldu hıcbır blrtı yok ama sen gonlunu ferah tut herkste belırtıler degıseblyo

merhaba arkadaşlar 2 buçuk yıl sonra 2.aşılamayla hamile kalmıştım..herşey çok güzel giderken bebeğimin kalp atışları durduve kürtaj olmak zorunda kaldım.. hasretle beklediğim bebeğim beni bırakmıştı..ve çok güçsüzdüm ancak yeni bir bebek tedavisi beni mutlu edecekti..ve bende kürtajın olduğu gün adetin 1.günü hesaplanarak klomen tedavisine başladım..doktorum tekrardan aşılamaya sıcak bakıyordu..fakat b kez erken yumurtlama gerçekleşti. hamileliğimde 17.gün aşılama olmuştu..şimdiyse 12 gün yumurtalarım doğal yolla çatlamıştı bile..akşama anca eşim işten geldi saat gece 10 gibi aşılama gerçekleşti..doktorum yumurtanın 48saate kadar yaşayabildiğini söyledi..inşalah öyledir..ve ben endişeliyim..doktorum bu aşılamada hamilelik şansım dahada yüksek olduğunu söyledi.inşallah öyle olur..Rabbim bu kez bu duymuyu sonuna kadar yaşamamı nasip eder inşallah..benim sormak istediğim benim durumumda olupta hamile kalan arkadaşlarımız varmı?cevap yazarsanız çok memnun olurum..Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah...

slm kızlar çok üzgünüm eşim varikosel ameliyatı olmuştu hareketsizlik vardı kaan aydos 1 sene önce trental ve parmaton ilaçlarını kullan demişti neyse ilaçlarla ileri hızlı hareket yüzde 47 oldu.kaan aydos ilaçları kesti normal yollada olur dedi.ama ne yazkki eşim salı günü sperm testi verdi tekrar ileri hızlı yüzde 0a düşmüş inanamadık.salı gününden beri sanki yaşamıyorum çok üzgünüm mahvoldum ben.eşim sigara içiyor doktor sigarayı bırakmasını söyledi.ya sigara ya çocuk dedi kendin bilirsin dedi.5 gün oldu sigara içmiyo.

kızlar bu hareketsizlik tedavisi varmı cevap yazarmısınız.ben herşey normal sanırken demekki 2 aşılamamda bu yüzden tutmamış.doktor tüp bebek için bile çok umutsuz konuştu.keşke varikosel ameliyatını hiç olmasaydı.2senemiz boşa gitti.tekrardan en başa döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…