Yeliziz test falan yapma tut kendini gereken sureyi doldur biraz daha sabir nasilsa hcg hormon artisini takip edeceginden tekrar yaptiracaksin 13. Gunun bitsin yaptirirsin 14. Gunun en yakin ve saglikli sonuc
bgün benim de 10 .günüm.cumayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.bu arada göğüs acısı ve bel ağrısının dışında belirti sıfır.her ay adet öncesi ağrıyan belim yine ağrımaya başladı.kırmızı kartı yiyeceğim gibi görünüyor.
masalımm sende benim gibi düşünüyosun. :)))
haklısınız kızlar beklıycem cumaya kadar kesın sonuc alırım en azından 4 haber var cuma gunu ınsallah hep beraber guzel haberler alırızSlmm 12.gün testi %90 doğru çıkıyor ama değer ortalarda biryerlerde çıktığında artıcakmı düşücekmi diye stresi daha beter :/ Çarşambaya kadar bekle son 2 günde at kendini dışarlara düşünmemeye çalışş 14 günü doldur öylece
jolly canım ya nerelerdesin sen.cumartesi günü belli oluyor benim sonucum. dua et bana nolur
Vallahi canım nasıl olayım ben. kafamın içinde zonk zonk sesler! başım çatlayacak gibi ağrıyor.Boynum tutuldu!
bel ağrısı var. Normalde yarın regl günüm ve aşılamanında 14. günü. bi sonuç alsamda rahatlasam.
Acayip gerginim yani masalcım. Bitsede kurtulsam((((((((((((((((8
merhaba kızlar yarın benim için büyük gün geçmez dediğim gün bitti hayırlısı bakak görek
belırtı varmı canım pekı ınsallah buraya hamıleyım dıye yazarsn
İNŞALLAH ama maalesef bir tık yok sadece herkes gibi göğüs uçlarım çok acıyo oda ilaçtan olsa gerek yarın bayağı arkadaş var sonuç alacak hakkımızda hayırlısı olsun napalım verecek olan da MEVLAM alacak olan da MEVLAM bende başta beklenti çoktu kendimi çok dinledim aşılamadan sonra hassasiyet bir iki mide bulantısı gibi bişeler zaman zaman azaldı bunlar psikolojik takıntılar dedim heralde çok zor bir işş beklemek bu aşamaya gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?