kızlar bu hareketsizlik tedavisi varmı cevap yazarmısınız.ben herşey normal sanırken demekki 2 aşılamamda bu yüzden tutmamış.doktor tüp bebek için bile çok umutsuz konuştu.keşke varikosel ameliyatını hiç olmasaydı.2senemiz boşa gitti.tekrardan en başa döndük
merhaba kızlar yarın benim için büyük gün geçmez dediğim gün bitti hayırlısı bakak görek
İNŞALLAH ama maalesef bir tık yok sadece herkes gibi göğüs uçlarım çok acıyo oda ilaçtan olsa gerek yarın bayağı arkadaş var sonuç alacak hakkımızda hayırlısı olsun napalım verecek olan da MEVLAM alacak olan da MEVLAM bende başta beklenti çoktu kendimi çok dinledim aşılamadan sonra hassasiyet bir iki mide bulantısı gibi bişeler zaman zaman azaldı bunlar psikolojik takıntılar dedim heralde çok zor bir işş beklemek bu aşamaya gelene kadar
merhaba arkadaşlar,
cuma günü akıntım başladı demiştim.ama sonra kesildi.bir kaç kere daha akıntı oldu bitti.bende dün hcg testi yaptırdım.aşılamamın 12.günüydü.5'den küçük çıktı.yani hamile deilim.bu ne şimdi birşey anlamadım.yarın da regl günüm belim kasıklarım da ağrımaya başladı.ama bu akıntı neydi anlamadım.daha önce böyle akıntısı olan oldu mu acaba?
merhaba arkadaşlar 2 buçuk yıl sonra 2.aşılamayla hamile kalmıştım..herşey çok güzel giderken bebeğimin kalp atışları durduve kürtaj olmak zorunda kaldım.. hasretle beklediğim bebeğim beni bırakmıştı..ve çok güçsüzdüm ancak yeni bir bebek tedavisi beni mutlu edecekti..ve bende kürtajın olduğu gün adetin 1.günü hesaplanarak klomen tedavisine başladım..doktorum tekrardan aşılamaya sıcak bakıyordu..fakat b kez erken yumurtlama gerçekleşti. hamileliğimde 17.gün aşılama olmuştu..şimdiyse 12 gün yumurtalarım doğal yolla çatlamıştı bile..akşama anca eşim işten geldi saat gece 10 gibi aşılama gerçekleşti..doktorum yumurtanın 48saate kadar yaşayabildiğini söyledi..inşalah öyledir..ve ben endişeliyim..doktorum bu aşılamada hamilelik şansım dahada yüksek olduğunu söyledi.inşallah öyle olur..Rabbim bu kez bu duymuyu sonuna kadar yaşamamı nasip eder inşallah..benim sormak istediğim benim durumumda olupta hamile kalan arkadaşlarımız varmı?cevap yazarsanız çok memnun olurum..Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah...
slm kızlar çok üzgünüm eşim varikosel ameliyatı olmuştu hareketsizlik vardı kaan aydos 1 sene önce trental ve parmaton ilaçlarını kullan demişti neyse ilaçlarla ileri hızlı hareket yüzde 47 oldu.kaan aydos ilaçları kesti normal yollada olur dedi.ama ne yazkki eşim salı günü sperm testi verdi tekrar ileri hızlı yüzde 0a düşmüş inanamadık.salı gününden beri sanki yaşamıyorum çok üzgünüm mahvoldum ben.eşim sigara içiyor doktor sigarayı bırakmasını söyledi.ya sigara ya çocuk dedi kendin bilirsin dedi.5 gün oldu sigara içmiyo.
merhaba arkadaslar
benı de aranıza alırmısınız?
ben de bu y asılama yaptıracagım
unıversıte hastanesınde yaptırmayı dusunuyorum
yumurtlamamda sorun yok yalnızca tek tupumde sıvı bırıkmesı var(hıdrosalpenks) ekım ayında dıs gebelık gecırdım. 2010 yılında kımyasal gebelık gecırdım.
esımde cıft taraflı varıkosel vardı gecen sene amelıyat oldu. degerlerı duzeldi. kısaca kendımı tanıtmıs oldum
uzun zamandır mucadele edıyorum kadınlarkulubunde yenı degılım ama asılama topıcıne sımdı geldım
onerılerınız ve deneyımlerınız benım ıcın oınemlı:18:
merhaba gülsultan yarın senindemi 14. günün. beraber sonuç vericez desene.Allah hepimize hayırlı olanı versin canım.YARIN BÜYÜK GÜN!
AYYYY tatlım aynı benn yaaaaa. psikolojim mahvoldu((
geçmiş olsun canım benim. benimde aşılamadan sonra inanılmaz akıntım oldu. ara ara başladı bitti. sanırım ilaçların etkisi.
canım ya ben akıntı derken aşılamanın 12.günü kahverengi lekelenme oldu.bende adet oluyorum sandım.sonra kesildi.bu da normal mi ?
merhaba canım öncelikle hoşgeldin. ben kadınlar klubunede aşılama topiğinede yeni gelsim geldim.16 nisanda aşılamam oldu yarın 14.gün sonuç alıcam. aşılama serüvenimle ilgili bişey sormak istersen seve seve cevaplarım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.yaşadğın semti söylersen belki burdaki arkadşlar seni olumlu sonuç aldıkları biyere gönderebilirler.
Burda hepimizin derdi aynı. bebişşş isitoyruz. beraber sevinip beraber üzülüyoruz. Umarım sende en kısa zamanda bebeişine kavuşursun.
aşılamayı yapmadan önce sperm testinde hareket hızı belli olmuyor mu?anlayamadım madem hareket yok neden aşılama yaptı doktorunuz?
merhaba gülsultan yarın senindemi 14. günün. beraber sonuç vericez desene.Allah hepimize hayırlı olanı versin canım.YARIN BÜYÜK GÜN!
AYYYY tatlım aynı benn yaaaaa. psikolojim mahvoldu((
geçmiş olsun canım benim. benimde aşılamadan sonra inanılmaz akıntım oldu. ara ara başladı bitti. sanırım ilaçların etkisi.
canım ya ben akıntı derken aşılamanın 12.günü kahverengi lekelenme oldu.bende adet oluyorum sandım.sonra kesildi.bu da normal mi ?
yaaa tatlım yanlış bilgi vermek istemem ama yerleşme kanaması falan diyolar. bebeğin varlığına işaret diyolar. belkide odur :)))) inşallah odurr. sen kan testi yapınca anlarsın.
pelıkancım benn istanbul bakırkoyde oturuyorum
ınsallah allah hayırlısıyla butun ısteyenlerın yuzunu guldursun
ınsallah sende guzel haberlerınle bızlerı sevındırırsın
Cok garıp bı durum bu yasadıgımız
ben bırgun bı bebegım olmasını ısteyecegımı hıc dusunmemıstım.. boyle bseyı hıc hayal etmedım demekkı zamanı gelınce ıstenıyormus
gercekten de iççgüdüsel bi durum
sen nerde ıkamet edıyorsun ve asılamanı nerede yaptrdn cnm
zaten aşılama günü eşim sperm verdi 1 saat sonrada alılama yapıldı bize hiç bir açıklama yapılmadı.
ben sana çok yakınım bahçelievlerde oturuyorum. ay tanıdıkmı çıkcaz yoksa. ben yıllarca bakırköyde oturdum canım. ne iş yapıyosun sen?
merhaba arkadaşlar,
cuma günü akıntım başladı demiştim.ama sonra kesildi.bir kaç kere daha akıntı oldu bitti.bende dün hcg testi yaptırdım.aşılamamın 12.günüydü.5'den küçük çıktı.yani hamile deilim.bu ne şimdi birşey anlamadım.yarın da regl günüm belim kasıklarım da ağrımaya başladı.ama bu akıntı neydi anlamadım.daha önce böyle akıntısı olan oldu mu acaba?
Günaydınnnn kızlar...herkese hayırlı iyi haftalar.....aramızda başka sebeplerden rahatsız olanlara sağlıklı daha iyi hissedeckleri bir hafta diliyorum bugün pelikan,gülistan arkadaşlar sonuç alacakmış sizede mutlu haberlerle dönmenizi diliyorum benim gibi aşılamasının 10.gününe girenlerede biraz daha sabır ve huzur olsun bugün yine nasıl dayanırım bir iş gününe bilemiyorum gözümü açtığımda ağrıdan neredeyse bağıracaktım neden bu kadar eziyet çekiyorum içime girip bir görebilsem ve anlasam Allah hepimizin her yönden çektiği sıkıntıları hafifletsin inşallah hakkımızda hayırlısı.Kimimiz adet olsamda bitsin bu ızdırap diyor kimimiz belirtisizlikten muzdarip....bir arkadaşımız eşinin anlayışının yetersizliğinden yakınmış hiç takma diyorum ona çünkü erkeklerin bizler kadar hassas kırılgan ve daha narin olmalarına imkan yok ne kadar destek olmaya çalışıp onlarda merakla sonuç bekleselerde çektiklerimize üzülselerde yapılarımız yaradılıştan farklı böyle bir dönemde bir de onlarla huzursuzluk yaşamak bizim için fazla gelir ,,en iyisi hiç konu etmeden o mevzulara takılmamak hepimiz önce kendimizi düşünmek zorundayız bizim ruh halimiz herşeyden önemli önümüze bakıcaz artık kimbilir daha bizi neler bekliyor...
herkesin günü rast gitsin...görüşmek üzere:)
Günaydın canlarrrr.
Kan verdim sonuç bekliyorum. Bir saat sonra sonucumu size yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?