Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılamayı yapmadan önce sperm testinde hareket hızı belli olmuyor mu?anlayamadım madem hareket yok neden aşılama yaptı doktorunuz?

merhaba arkadaslar
benı de aranıza alırmısınız?
ben de bu y asılama yaptıracagım
unıversıte hastanesınde yaptırmayı dusunuyorum
yumurtlamamda sorun yok yalnızca tek tupumde sıvı bırıkmesı var(hıdrosalpenks) ekım ayında dıs gebelık gecırdım. 2010 yılında kımyasal gebelık gecırdım.
esımde cıft taraflı varıkosel vardı gecen sene amelıyat oldu. degerlerı duzeldi. kısaca kendımı tanıtmıs oldum

uzun zamandır mucadele edıyorum kadınlarkulubunde yenı degılım ama asılama topıcıne sımdı geldım

onerılerınız ve deneyımlerınız benım ıcın oınemlı:18:

merhaba kızlar yarın benim için büyük gün geçmez dediğim gün bitti hayırlısı bakak görek

merhaba gülsultan yarın senindemi 14. günün. beraber sonuç vericez desene.Allah hepimize hayırlı olanı versin canım.YARIN BÜYÜK GÜN!

AYYYY tatlım aynı benn yaaaaa. psikolojim mahvoldu ((

geçmiş olsun canım benim. benimde aşılamadan sonra inanılmaz akıntım oldu. ara ara başladı bitti. sanırım ilaçların etkisi.

tatlım yumurta büyüklüğüne göre 28 saatle 48 saat arasında değişir aşılamalar.

canım bıraksın tabii sigarayı artık. kesnlikle izin verme alkol ve sigara spermi çok etkiler! Allah yardımcın olsun şifa bulman dileğiyle.

merhaba canım öncelikle hoşgeldin. ben kadınlar klubunede aşılama topiğinede yeni gelsim geldim.16 nisanda aşılamam oldu yarın 14.gün sonuç alıcam. aşılama serüvenimle ilgili bişey sormak istersen seve seve cevaplarım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.yaşadğın semti söylersen belki burdaki arkadşlar seni olumlu sonuç aldıkları biyere gönderebilirler.
Burda hepimizin derdi aynı. bebişşş isitoyruz. beraber sevinip beraber üzülüyoruz. Umarım sende en kısa zamanda bebeişine kavuşursun.

pelıkancım benn istanbul bakırkoyde oturuyorum
ınsallah allah hayırlısıyla butun ısteyenlerın yuzunu guldursun
ınsallah sende guzel haberlerınle bızlerı sevındırırsın
Cok garıp bı durum bu yasadıgımız
ben bırgun bı bebegım olmasını ısteyecegımı hıc dusunmemıstım.. boyle bseyı hıc hayal etmedım demekkı zamanı gelınce ıstenıyormus
gercekten de iççgüdüsel bi durum

sen nerde ıkamet edıyorsun ve asılamanı nerede yaptrdn cnm

ben sana çok yakınım bahçelievlerde oturuyorum. ay tanıdıkmı çıkcaz yoksa. ben yıllarca bakırköyde oturdum canım. ne iş yapıyosun sen?

zaten aşılama günü eşim sperm verdi 1 saat sonrada alılama yapıldı bize hiç bir açıklama yapılmadı.

çok ilginç.bana aşılama yapılırken doktorum bana sperm sonuç kağıdını da elime verdi.herşey normal görülüyor dedi.bence size de doktorunuz önceden bilgi vermeliydi.

ben sana çok yakınım bahçelievlerde oturuyorum. ay tanıdıkmı çıkcaz yoksa. ben yıllarca bakırköyde oturdum canım. ne iş yapıyosun sen?

dunya küçük ... belki de :)

ben memurum unıversıte hastanesınde calısıyorum cnm bılgı işlemciyim.

calıstıgım hastanede ınfertlıte polıklınıgıne muayene oldum. dr cok ıyı ama asılamayı ordamı yaptırsam yoksa ozeldemı bılemıyorum tavsıye almam lazım sızden. butce olarak benı cok sarsmasın ıstıyorum

Sardunya senide uyku tutmadi heralde sabah yedide uyanip sekizde cikicam evden malum haftabasi is basliyor uyumadan bakayim dedim seni ve iletini gorunce yazmadan gecemedim keske 2 gun daha bekleseydin biraz erken yapmissin sanki testini hastalanmazsan sayet sali gunu tekrarla testi bir umut...bu arada bende hic kahverengi dedigin herhangi bir kanama yada baska tur akinti olmadi olmuyor sadece progestani hazneden aldigim icin su gibi islanma oluyor bel agrisina gelince belim ikiye ayrilacak bu gidisle hep yaziyorum zaten bel agrim gunlerdir var giderek artiyor periyodum yaklastikca sabir arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…