Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlarrrrrrrr.
ayyy sinir oldum ((( sabah saat 8'e çeyrek kala kan verdim. sonuç yok!
aradım şimdi hastahaneyi cihazda ufak bi sorun varmış! öğleden sonraya kalabilir demezmi?
çıldırdım. Öncelik verip öğleden önceye yetiştirmeye çalışacaklarmış.
Olumsuzluklar hiç peşimi bırakmıyor (((((((((((((

bozma sinirlerini güzelim ,,olur öyle aksilikler benimde geçen ay aynı şey başıma gelmişti şanss işte merak ettikçe...nasılsa öğreneceksin sadece birkaç saat farkı ile kafanı dağıt bişeylerle uğraş meşgul ol yoksa geçmez gibi gelir zaman

Tamam canım! çıkayım dolaşayım 1 saat. Normalde dersim vardı! Okuldanda izin aldım.
Keşke almasaydım. Öğrencilerim iyi gelirdi bana :((((
İnşallah bir saat sonra yanınızdayım.

arkadaşlar uzun zamandır yoktum bugun aşılamamın 4.günü sizlerden varmı güzel haberler güzel haberlerinizi bekliyorum uzak kaldım sayfadan bayağı bir ilerleme var yine hepsinide okumaya yetişemiyorum herkes için güzel haberler diliyorum.... kasıklarım ağrıyor ama....

Tamam canım! çıkayım dolaşayım 1 saat. Normalde dersim vardı! Okuldanda izin aldım.
Keşke almasaydım. Öğrencilerim iyi gelirdi bana :((((
İnşallah bir saat sonra yanınızdayım.

en güzeli cnm çık dolaş madem fırsatın var,bulunduğun yerde çarşı falan varsa mağaza gez hatta bilgisayar yasa cep telefonundan yazıyosan kapat oturma başında inan daha kolay olur canım.stress yapma lütfen.sinirlerine yazık

kasık ağrıların normal yapacak bişey yok katlanacaksın çok yeni olmuş daha aşılama dikkat edersen hepimizde aşılama sonrası oldu o ağrılar hatta benim hiç kesilmeden devam 10.günde aldığımız hormonlar iğneler aşılama işlemi hepsinin etkisi bunlar

umarım çookkk güzel haberler getirisin bize,
bizde senin sayende haftaya iyi başlarız :)))

slm medids; sen nasılsın ne aşamadasın sağlık durumun nasıl doktorunla görüştün mü önümüzdeki günlerde var mı 3.aşılama yoksa dinlenecek misin

Son düzenleme:

bu kadar ağrı bana ne yapar hepsine katlanırım ben inş. tutarda dr tutmaması için sebep yok gerisi hayırlısı allahtan dedi..

pelikan hadi güzel bi haber ver bize. bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. aşılamanın 12. günü. hamile değilmişim gibi geliyo. karnım çok şişti. biri daha yazmış adını hatırlayamıyorum, 4-5 aylık gibiyim diye. aynen bende öyleyim. pantolonların denk gelmez oldu bir kaç gündür. perşembe gününü bekliyorum ama o kadar zor gelmeye başladıki şu son günler hiç geçmiyor idrar testi yapsam silik falan bişey çıkmaz mı? ölücem meraktan((

hepimiz geçiyoruz bu dönemlerden bence beklesen daha iyi.Tabi bize bekle demek kolay seni o kadar iyi anlıyorum ki sonuç çıkması kişiye göre değişiyor.kiminin 4-5 gün önce bile belli oluyor.sen içini ferah tut.2 gün daha sabret o kadar bekledin.kesinleşsin sonra bak bence :)))

merhaba masall35

bende de adet belirtileri var ama hala gelen giden yok.umarım bebek beklerken nurtopu gibi kistlerim olmamıştır.
beklemek de çok zormuş.senin belin ağrıdıkça bana da sende bebek var gibi geliyor ama işallah bakalım.

nisan çok az kalmış dayan 2 gün daha ....şişlik inan hep var ben de yazdım biliyosun o pantolon olaylarını,,o kadar iğne olduk çok normal kaldı ki adet haftasındayız hamile olalım yada olmayalım şişmemizde normal yalnız değisin biraz daha dayan benin içinde hepimiz içinde zor bu günler gününü bekle test için idarar falan boşa uğraşma nasılsa kan testi yaptırmak zorundasın

merhaba nisan12,
bende aşılamanın 12.günü cumartesi günü idrar testi yaptım.bişi çıkmadı.kan testi yaptırdım.değer 2,90 .yani hamile deilim.bugünde adet günüm hala bişi yok.yani bence sen adet gününü bekle biraz daha dayan.sonra çıkmayınca moralin çok bozuluyor.

canım o yazdığın son çümle sende bebek var gibi... okurken nasılda duygulandırıyor insanı gözlerimi doldurmaya yetti düşündüğün gibi olmasını hepimiz diliyoruz keşke sardunyacım..ama bak artık nasıl düşünmeye başladım biliyomusun bu ay olmadıysa diğer aylar mutlaka olacak olur diye aklımı beynimi kodlamaya çalışıyorum olumsuz sonuçların hepimizi mahvettiğini biliyorum ama umut biterse yeniden denemek için hiç moral kalmıyor her seferinde yeniden yeni tur yeni şans demeliyiz kötü olan şey denemeye devam etmek değil de şu tedavi süreçleri iğneler doktor hastane olayları bunların yarattığı huzursuzluk ağrılar sinirlilik napalım her beklentinin bir bedeli var demek bizde bunu ödeyeceğiz Allah çaresiz kötü hastalıklardan tedavi olmak zorunda bırakmasın önce Sağlık sen de olurunu düşün ....testini tekrarlamadın mı kaçıncı günündü bugün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…