pelikan??? günaydın cnm nasılsın naptın verdin mi kan ??moralin nasıl??
Günaydın canlarrrr.
Kan verdim sonuç bekliyorum. Bir saat sonra sonucumu size yazarım...
Kızlarrrrrrrr.
ayyy sinir oldum((( sabah saat 8'e çeyrek kala kan verdim. sonuç yok!
aradım şimdi hastahaneyi cihazda ufak bi sorun varmış! öğleden sonraya kalabilir demezmi?
çıldırdım. Öncelik verip öğleden önceye yetiştirmeye çalışacaklarmış.
Olumsuzluklar hiç peşimi bırakmıyor(((((((((((((
Günaydın canlarrrr.
Kan verdim sonuç bekliyorum. Bir saat sonra sonucumu size yazarım...
Tamam canım! çıkayım dolaşayım 1 saat. Normalde dersim vardı! Okuldanda izin aldım.
Keşke almasaydım. Öğrencilerim iyi gelirdi bana :((((
İnşallah bir saat sonra yanınızdayım.
arkadaşlar uzun zamandır yoktum bugun aşılamamın 4.günü sizlerden varmı güzel haberler güzel haberlerinizi bekliyorum uzak kaldım sayfadan bayağı bir ilerleme var yine hepsinide okumaya yetişemiyorum herkes için güzel haberler diliyorum.... kasıklarım ağrıyor ama....
umarım çookkk güzel haberler getirisin bize,
bizde senin sayende haftaya iyi başlarız :)))
kasık ağrıların normal yapacak bişey yok katlanacaksın çok yeni olmuş daha aşılama dikkat edersen hepimizde aşılama sonrası oldu o ağrılar hatta benim hiç kesilmeden devam 10.günde aldığımız hormonlar iğneler aşılama işlemi hepsinin etkisi bunlar
slm medids; sen nasılsın ne aşamadasın sağlık durumun nasıl doktorunla görüştün mü önümüzdeki günlerde var mı 3.aşılama yoksa dinlenecek misin[/QUOT
Geçen salı gittim doktora bu ay ara verelim dedi, aşılama için 3 rapor hakkım varmış ben bir tane kullandım diğer ikisinide kullan sonra tüp bebek deneriz dedi.İlk günler fena kötü hissettim de şimdi alıştım tekrar başa döndük.:))))
Bakalım tıbbın başaramadığını biz bu ay başarabilecekmiyiz.:)))
pelikan hadi güzel bi haber ver bize. bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. aşılamanın 12. günü. hamile değilmişim gibi geliyo. karnım çok şişti. biri daha yazmış adını hatırlayamıyorum, 4-5 aylık gibiyim diye. aynen bende öyleyim. pantolonların denk gelmez oldu bir kaç gündür. perşembe gününü bekliyorum ama o kadar zor gelmeye başladıki şu son günler hiç geçmiyoridrar testi yapsam silik falan bişey çıkmaz mı? ölücem meraktan ((
Sardunya senide uyku tutmadi heralde sabah yedide uyanip sekizde cikicam evden malum haftabasi is basliyor uyumadan bakayim dedim seni ve iletini gorunce yazmadan gecemedim keske 2 gun daha bekleseydin biraz erken yapmissin sanki testini hastalanmazsan sayet sali gunu tekrarla testi bir umut...bu arada bende hic kahverengi dedigin herhangi bir kanama yada baska tur akinti olmadi olmuyor sadece progestani hazneden aldigim icin su gibi islanma oluyor bel agrisina gelince belim ikiye ayrilacak bu gidisle hep yaziyorum zaten bel agrim gunlerdir var giderek artiyor periyodum yaklastikca sabir arkadasim
hepimiz geçiyoruz bu dönemlerden bence beklesen daha iyi.Tabi bize bekle demek kolay seni o kadar iyi anlıyorum ki sonuç çıkması kişiye göre değişiyor.kiminin 4-5 gün önce bile belli oluyor.sen içini ferah tut.2 gün daha sabret o kadar bekledin.kesinleşsin sonra bak bence :)))[/QU
aşılamanın ilk gününden beri her beklediğim gün umudumu azaltıyo. kasık ağrısı bana sürekli adet olacakmışım hissi yaşatıyor ve yarım saatte bir bunu kontrol ediyorum. çok stres oldum artık. olumsuzsa da biran önce öğrenip kendimi toparlamak istiyorum
pelikan hadi güzel bi haber ver bize. bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. aşılamanın 12. günü. hamile değilmişim gibi geliyo. karnım çok şişti. biri daha yazmış adını hatırlayamıyorum, 4-5 aylık gibiyim diye. aynen bende öyleyim. pantolonların denk gelmez oldu bir kaç gündür. perşembe gününü bekliyorum ama o kadar zor gelmeye başladıki şu son günler hiç geçmiyoridrar testi yapsam silik falan bişey çıkmaz mı? ölücem meraktan ((
merhaba masall35
bende de adet belirtileri var ama hala gelen giden yok.umarım bebek beklerken nurtopu gibi kistlerim olmamıştır.
beklemek de çok zormuş.senin belin ağrıdıkça bana da sende bebek var gibi geliyor ama işallah bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?