Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şimdi okudum yeni yazmışsın ben yazarken sana,,kan testini tekrarla sardunya bir kez daha yaptır

kızlar günaydın. bende bugün kan verdim büyük heyecanla telefon bekliyorum. Çok korkuyorum olumsuz cvp gelcek diye. Dua edin bana neolursunuz.

Son düzenleme:

canım sende bizler de bir yola başladık.ne kadar sancılı bir dönem olsada allah hepimize yardımcı olur.yeter ki pes etmeyelim.tabi allah daha büyük acılar vermesin.ben eminim ama bugün ama yarın bebişlerimize kavuşacağız.bu kadar emek veriyoruz allah hepsini görüyor merak etme.
artık ben adetimi bekliyorum.bu ay umudum yok.zaten 12.günde kanda gebelik testinde olsa çıkarmış.bende umut yok anlayacağın.umarım biran evvel adet olayımda bir sonraki aya kendimi hazırlayayım.

Son düzenleme:

kızlar günaydın. Bende bugün kan verdim büyük heyecanla telefon bekliyorum. çok korkuyorum olumsuz cvp gelcek diye. Dua edin bana neolursunuz.

pelikan ve nihal ela, inşallah hamilesinizdir. 2 hamile haberi almak bizede öyle güzel moral olacakki. Ben bugün olumsuz sonuç öğrenirsem sizden, kendim olumsuz sonuç almış gibi üzülücem. çok ihtiyacım var bugün hamile olduğunuzu duymaya. Dua ediyorum sizim için, hepiniz için..

durmak yok hazırla tabi kendini bende olumsuz alırsam neticeyi aynen devam... hatta tecrübeler artarak daha çok umutlu ve bilinçli Olacak inşallah hepimizin teker teker olacak kimimiz şimdi kimimiz sonra herkesin olacak :))))

Saol canım inşallah hayırlı haber alırız ve seviniriz. Allahım hepimizin çabasını görsün artık boşa çıkarmasın inşallah. Çok dua ettim inşallah kabul olur.

canım ya başından geçtiği için beni en iyi sen anlarsın.3.aşılama ciddi ciddi çok krititik.ama öyle ya da böyle sonucun belli olmasını çok istiyorum.bu arada sen hangi iğneye başladın ne kadar kullanıyorsun.inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım.
slm su perisi vallahi sonucumu bende dört gözle bekliyorum bu arada yeni hamile kim ben kaçırdım galiba...

Allah aynı şeyleri bi daha yaşatmasın.inşallah bu defa sağlılı sıhhatli hamilelik nasip olur...

pelikan sıkma canını vardır bundada bir hayır.Allah sonunu güzel eder inşallah

canım hadi bakalım direk 112,5 la mı başladınız siz senin de çok dirençliydi sanırım. ben 5 gün 75 vurulmuştum sonra 112,5 a çıkartıldı. hiç umudum yok yine de beklicez tabiki.senin de hakkında hayırlısı olsun canım.

ah ah ben de bir 10. günümü görebilsem daha 5. günüm :) hiç ümidini kaybetme belki de bebek yerleşiyodur biliyosun adet ve bebek belirtileri birbirine çok benziyor.

biliyorum canım son aşılaman olduğunu Allah utandırmasın emeklerini boşa çıkartmasın. Ama üzülme eğer olmazsa da belki tüp bebekle sağlıklı bir gebelik oluşur ve kucağına alırsın. ben de alıştırdım kendimi tüp bebek ihtimaline. benim de sağ da tüp yok bütün güzel yumurtalar da sağ da. solda 1 tane vardı 18 mm onun da biraz şekli bozukmuşmuşmuşşşş... artık görücez. en azından tüp bebek yapılırsa her iki yumurtalığımdan da toplanabilecek yumurtalar ona bile şükrediyorum:)

ohhh ohh topik dolmuş taşmış..nazar değmesin inşallah...Güzel haberler gelir inşallah ,moral olur bizlere de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…