merhaba nisan12,
bende aşılamanın 12.günü cumartesi günü idrar testi yaptım.bişi çıkmadı.kan testi yaptırdım.değer 2,90 .yani hamile deilim.bugünde adet günüm hala bişi yok.yani bence sen adet gününü bekle biraz daha dayan.sonra çıkmayınca moralin çok bozuluyor.
hepimiz geçiyoruz bu dönemlerden bence beklesen daha iyi.Tabi bize bekle demek kolay seni o kadar iyi anlıyorum ki sonuç çıkması kişiye göre değişiyor.kiminin 4-5 gün önce bile belli oluyor.sen içini ferah tut.2 gün daha sabret o kadar bekledin.kesinleşsin sonra bak bence :)))[/QU
aşılamanın ilk gününden beri her beklediğim gün umudumu azaltıyo. kasık ağrısı bana sürekli adet olacakmışım hissi yaşatıyor ve yarım saatte bir bunu kontrol ediyorum. çok stres oldum artık. olumsuzsa da biran önce öğrenip kendimi toparlamak istiyorum
pozitif sonuç alanlarda negatif sonuç alanlarda hep aynı belirtileri yaşıyor canım beklemekten başka çare yok, idrar testinde doğru sonuç çıkmayabilir.
kızlar günaydın. bende bugün kan verdim büyük heyecanla telefon bekliyorum. Çok korkuyorum olumsuz cvp gelcek diye. Dua edin bana neolursunuz.
slm medids; sen nasılsın ne aşamadasın sağlık durumun nasıl doktorunla görüştün mü önümüzdeki günlerde var mı 3.aşılama yoksa dinlenecek misin[/QUOT
Geçen salı gittim doktora bu ay ara verelim dedi, aşılama için 3 rapor hakkım varmış ben bir tane kullandım diğer ikisinide kullan sonra tüp bebek deneriz dedi.İlk günler fena kötü hissettim de şimdi alıştım tekrar başa döndük.:))))
Bakalım tıbbın başaramadığını biz bu ay başarabilecekmiyiz.:)))
Anladın cnm hiçç belli olmaz bu iş biliyosun İnşallah bir daha tedaviye gerek kalmadan bakarsın kendi kendine kalırsın herşey kısmet hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine.
canım o yazdığın son çümle sende bebek var gibi... okurken nasılda duygulandırıyor insanı gözlerimi doldurmaya yetti düşündüğün gibi olmasını hepimiz diliyoruz keşke sardunyacım..ama bak artık nasıl düşünmeye başladım biliyomusun bu ay olmadıysa diğer aylar mutlaka olacak olur diye aklımı beynimi kodlamaya çalışıyorum olumsuz sonuçların hepimizi mahvettiğini biliyorum ama umut biterse yeniden denemek için hiç moral kalmıyor her seferinde yeniden yeni tur yeni şans demeliyiz kötü olan şey denemeye devam etmek değil de şu tedavi süreçleri iğneler doktor hastane olayları bunların yarattığı huzursuzluk ağrılar sinirlilik napalım her beklentinin bir bedeli var demek bizde bunu ödeyeceğiz Allah çaresiz kötü hastalıklardan tedavi olmak zorunda bırakmasın önce Sağlık sen de olurunu düşün ....testini tekrarlamadın mı kaçıncı günündü bugün canım
Anladın cnm hiçç belli olmaz bu iş biliyosun İnşallah bir daha tedaviye gerek kalmadan bakarsın kendi kendine kalırsın herşey kısmet hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine.
inşallah canım,hepimiz biran önce anne oluruz inşallah.Seninde şu 4 günün biran önce geçer ve pozitif diye burda bangır bangır bağırırsın inşallah :))))
arkadaşlar uzun zamandır yoktum bugun aşılamamın 4.günü sizlerden varmı güzel haberler güzel haberlerinizi bekliyorum uzak kaldım sayfadan bayağı bir ilerleme var yine hepsinide okumaya yetişemiyorum herkes için güzel haberler diliyorum.... kasıklarım ağrıyor ama....
cnm nasılsın?benimde 4.günüm bugun.26.04. de yapıldı aşılama.hafif kasık ağrım oluyo ara sıra.benim dr. 7 mayısta kan ver dedi.çok erken değil mi.sen ne zaman yaptırcan testi.
kızlar günaydın. Bende bugün kan verdim büyük heyecanla telefon bekliyorum. çok korkuyorum olumsuz cvp gelcek diye. Dua edin bana neolursunuz.
canım sende bizler de bir yola başladık.ne kadar sancılı bir dönem olsada allah hepimize yardımcı olur.yeter ki pes etmeyelim.tabi allah daha büyük acılar vermesin.ben eminim ama bugün ama yarın bebişlerimize kavuşacağız.bu kadar emek veriyoruz allah hepsini görüyor merak etme.
artık ben adetimi bekliyorum.bu ay umudum yok.zaten 12.günde kanda gebelik testinde olsa çıkarmış.bende umut yok anlayacağın.umarım biran evvel adet olayımda bir sonraki aya kendimi hazırlayayım.
pelikan ve nihal ela, inşallah hamilesinizdir. 2 hamile haberi almak bizede öyle güzel moral olacakki. Ben bugün olumsuz sonuç öğrenirsem sizden, kendim olumsuz sonuç almış gibi üzülücem. çok ihtiyacım var bugün hamile olduğunuzu duymaya. Dua ediyorum sizim için, hepiniz için..
inşallah canım,hepimiz biran önce anne oluruz inşallah.Seninde şu 4 günün biran önce geçer ve pozitif diye burda bangır bangır bağırırsın inşallah :))))
Yüreğin gibi güzel olsun hayatın...:)) teşk ederim temennilerin için:) hepimiz inşallah
arkadaşlar uzun zamandır yoktum bugun aşılamamın 4.günü sizlerden varmı güzel haberler güzel haberlerinizi bekliyorum uzak kaldım sayfadan bayağı bir ilerleme var yine hepsinide okumaya yetişemiyorum herkes için güzel haberler diliyorum.... kasıklarım ağrıyor ama....
cnm nasılsın?benimde 4.günüm bugun.26.04. de yapıldı aşılama.hafif kasık ağrım oluyo ara sıra.benim dr. 7 mayısta kan ver dedi.çok erken değil mi.sen ne zaman yaptırcan testi.
bana 11 mayıs dedi
Sorma calismaya verdim bu aralar kendimi kafamı dağıtıyim iyice dedim. İğnelere başlayınca kendime geldim :) Ayy ins.guzel haberini alırızda kurtulursun stresli bekleyisten.3. Asilama kritik oluyo sonrasi tupe gecis oldugu icin. İns. Gerek kalmiycak sanaBende şimdilik birşey yok zaten iyice alıştık ya iğnelere ne amaçlı vurduğumu bile unutuyorum ama son günlere doğru stresim başlıycak herhalde. Bakalim öncelikle ins. Sağlıklı guzel bol bol yumoslarim olur. Sonrada hepsicigi kaliteli kaliteli bebise dönüşür :)
slm su perisi vallahi sonucumu bende dört gözle bekliyorum bu arada yeni hamile kim ben kaçırdım galiba...selam kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim 1 tane daha hamişimiz olmuşdarısı sonuç bekleyenlere inşallahh..aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler..benimde bugün kırmızılıar geldi normalde ayın 1inde gelmesi gerekiyodu ve hiç beklemiyordum..pco yüzünden kilo verdiğim için sanırım adetim normal kadınların adet döngüsü gibi 28-29 güne düştü çok mutlu oldum..
mda'cım cnm geçmiş olsun inşallah dişinin ağrısı doktorun verdiği ilaçlarla geçer.
mcan sonucunu senin gibi dört gözle bekliyorum..
merhaba arkadaşlar 2 buçuk yıl sonra 2.aşılamayla hamile kalmıştım..herşey çok güzel giderken bebeğimin kalp atışları durduve kürtaj olmak zorunda kaldım.. hasretle beklediğim bebeğim beni bırakmıştı..ve çok güçsüzdüm ancak yeni bir bebek tedavisi beni mutlu edecekti..ve bende kürtajın olduğu gün adetin 1.günü hesaplanarak klomen tedavisine başladım..doktorum tekrardan aşılamaya sıcak bakıyordu..fakat b kez erken yumurtlama gerçekleşti. hamileliğimde 17.gün aşılama olmuştu..şimdiyse 12 gün yumurtalarım doğal yolla çatlamıştı bile..akşama anca eşim işten geldi saat gece 10 gibi aşılama gerçekleşti..doktorum yumurtanın 48saate kadar yaşayabildiğini söyledi..inşalah öyledir..ve ben endişeliyim..doktorum bu aşılamada hamilelik şansım dahada yüksek olduğunu söyledi.inşallah öyle olur..Rabbim bu kez bu duymuyu sonuna kadar yaşamamı nasip eder inşallah..benim sormak istediğim benim durumumda olupta hamile kalan arkadaşlarımız varmı?cevap yazarsanız çok memnun olurum..Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah...
bana da erken gibi geldi hiç değilse 14 .gününde yaptırsan 12.gün de yaptırırsan 2 gün sonra tekrar edeceksin çünkü bence 9 Mayısta yaptır garantile hayırlı olsun bu arada.
Kızlarrrrrrrr.
ayyy sinir oldum((( sabah saat 8'e çeyrek kala kan verdim. sonuç yok!
aradım şimdi hastahaneyi cihazda ufak bi sorun varmış! öğleden sonraya kalabilir demezmi?
çıldırdım. Öncelik verip öğleden önceye yetiştirmeye çalışacaklarmış.
Olumsuzluklar hiç peşimi bırakmıyor(((((((((((((
slm medids; sen nasılsın ne aşamadasın sağlık durumun nasıl doktorunla görüştün mü önümüzdeki günlerde var mı 3.aşılama yoksa dinlenecek misin[/QUOT
Geçen salı gittim doktora bu ay ara verelim dedi, aşılama için 3 rapor hakkım varmış ben bir tane kullandım diğer ikisinide kullan sonra tüp bebek deneriz dedi.İlk günler fena kötü hissettim de şimdi alıştım tekrar başa döndük.:))))
Bakalım tıbbın başaramadığını biz bu ay başarabilecekmiyiz.:)))
medids umudunu kaybetme.her yeni başlangıç yeni umuttur
nihal inşallah sonucun pozitif olur..kızlar günaydın. bende bugün kan verdim büyük heyecanla telefon bekliyorum. Çok korkuyorum olumsuz cvp gelcek diye. Dua edin bana neolursunuz.
Topiğe hayat veren moral kaynağımız nasılsın canım iyimisin heyecan ne durumda?? keyfin nasıl??
Kızlarr selamlarr herkesler iyidir umarımmMcan'cım 9.günü görmüşsünn sonuç almaya az kaldı hadi bakalımm bu hafta heyecanlı geçicekk:) Yeni hamiş haberlerimizde varmış ne güzel ne güzell:)
Ercelf'çim aşılamanı olmuşsun hayırlısı şimdiden. Hiç olumsuz düşünme inş. gelir bebişinn
Mda'cım senin tüp maceran ne zaman başlıyo şimdi :) Ben serüvene dün başladım:) Benimde yumurtalar çok coştuğu için düşük dozla başladık. 112,5 şimdilik 4 gün sonra kontrol. Heyecanlı günler başlıyor bakalım hayırlısı hepimiz içinn
bgün benim de 10 .günüm.cumayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.bu arada göğüs acısı ve bel ağrısının dışında belirti sıfır.her ay adet öncesi ağrıyan belim yine ağrımaya başladı.kırmızı kartı yiyeceğim gibi görünüyor.
topiğimize hoşgeldin.bir sene dolmadan aşılama yapmalarına çok şaşırdım.ilk aşılamada hamile kalanlarda var tabi maalesef çok istisna bir durum.inşallah sende onlardan biri olursun...
canan hoşgeldin öncelikle.direk tüpe geçme bence.tüpten önce 2-3 kez aşılama denenmesi gerekiyor farklı aciliyetler yoksa.çünkü tüp aşılamaya göre maddi manevi çok daha zor bir süreç. ve sonuçta onunda garantisi yok..
ercelf benim 9.günüm bitti sayılır hiçbir belirtim yok.seni bilmem ama ben resmen tüpe geçiyorum çünkü bu benim son aşılamamdı.
jolly canım ya nerelerdesin sen.cumartesi günü belli oluyor benim sonucum. dua et bana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?