bana da erken gibi geldi hiç değilse 14 .gününde yaptırsan 12.gün de yaptırırsan 2 gün sonra tekrar edeceksin çünkü bence 9 Mayısta yaptır garantile hayırlı olsun bu arada.
bencede bekle bende 26.04te yaptırdım 11inde kan verecem bakalım artık allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize...
canım hadi bakalım direk 112,5 la mı başladınız siz senin de çok dirençliydi sanırım. ben 5 gün 75 vurulmuştum sonra 112,5 a çıkartıldı. hiç umudum yok yine de beklicez tabiki.senin de hakkında hayırlısı olsun canım.
ah ah ben de bir 10. günümü görebilsem daha 5. günüm :) hiç ümidini kaybetme belki de bebek yerleşiyodur biliyosun adet ve bebek belirtileri birbirine çok benziyor.
biliyorum canım son aşılaman olduğunu Allah utandırmasın emeklerini boşa çıkartmasın. Ama üzülme eğer olmazsa da belki tüp bebekle sağlıklı bir gebelik oluşur ve kucağına alırsın. ben de alıştırdım kendimi tüp bebek ihtimaline. benim de sağ da tüp yok bütün güzel yumurtalar da sağ da. solda 1 tane vardı 18 mm onun da biraz şekli bozukmuşmuşmuşşşş... artık görücez. en azından tüp bebek yapılırsa her iki yumurtalığımdan da toplanabilecek yumurtalar ona bile şükrediyorum:)
günaydınlar herkese sonuç bekleyen arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun inşallah bize güzel haberler verebilirler.
arkadaşlar benim aşılamanın bugün 5. günü. dün ilk defa adet olacakmışım gibi ağrılar girdi kasıklarıma.sonra da inanılmaz bel ağrısı. bu acaba tutmadığına mı işaret yoksa iyi bişey mi??
aşılamadan sonra bu kadar erken belirti hisseden var mı aranızda?
günaydınlar herkese sonuç bekleyen arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun inşallah bize güzel haberler verebilirler.
arkadaşlar benim aşılamanın bugün 5. günü. dün ilk defa adet olacakmışım gibi ağrılar girdi kasıklarıma.sonra da inanılmaz bel ağrısı. bu acaba tutmadığına mı işaret yoksa iyi bişey mi??
aşılamadan sonra bu kadar erken belirti hisseden var mı aranızda?
bana da erken gibi geldi hiç değilse 14 .gününde yaptırsan 12.gün de yaptırırsan 2 gün sonra tekrar edeceksin çünkü bence 9 Mayısta yaptır garantile hayırlı olsun bu arada.
ÇOK SAOL CNM...
kızlar negatif çıktı sonucum((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...
üzülme nolur hepimiz yaşadık,sil baştan tekrar umutlan,olacak de olur inş.
Kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
Tebrik ederim.Senin adına çok sevindim.:)) Umarım hepimiz senin yaşadığın sevinci en kısa zamanda yaşarız.Kendine dikkat et iyice tutunsun sana bebeğin:)
Kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
Çok sevindim. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin cnm. Nasıl öğrendin? Kaçıncı gününde?? ayy çok soru sordum kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?