Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günaydınlar herkese sonuç bekleyen arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun inşallah bize güzel haberler verebilirler.
arkadaşlar benim aşılamanın bugün 5. günü. dün ilk defa adet olacakmışım gibi ağrılar girdi kasıklarıma.sonra da inanılmaz bel ağrısı. bu acaba tutmadığına mı işaret yoksa iyi bişey mi??
aşılamadan sonra bu kadar erken belirti hisseden var mı aranızda?

ercelf cim hiç umudum yok canım.ara ara sol kasığıma kramp mı desem kasılma mı desem bir şeyler oluyor bir iki saat sonra geçiyor.sağ tarafta ise resmen yumurtlama ağrısı var.sanırım sağda kist oluştu.zaten tutmazsa bu ay ara vermeyi düşünüyorum çok sıkıldım çünkü.pko olduğu için ara vermek de iyi değil diyorlar ama bilmiyorum ne derece doğru...maddi anlamda da ara vermem gerekecek.rapor çıkardığım halde aşılamaya 1200 verdim toplamda.650 aşılama ücreti sadece.hem maddi hem manevi yıpranıyoruz.Allah beterini vermesin

canım benimde 5.ve 6.gün birden bire ağrılar girdi karnıma ve kasıklarıma sonra geçti ...sonra yine başladı...belli olmuyor yanii...inşallah bebeğin yerleşiyordur da onun ağrısıdır canım.ama adet ağrısına çok benzemeyen kramp tarzı ağrılardı.

Ercelf ,,merhaba asilamanin 10. Gunundeyim erken belirti dedigin adet belirtileri gibi belirtiler diye sorduysan evet canim ben 4-5 gun adet olacak gibi belirtiler yasamaya basladim bugun doktorumla gorustum tum bu kasik sirt bel agri ve sancilarinin beklenen belirtiler oldugunu hormon ve islemlerin yapabilecegini zaten adet haftasina girdiginde hamile olsan dahi hissedecegini soyledi anlayacagin belirtiler her iki haldede olabilecegi icin sonuca varmak cokkkk zorr

kızlar negatif çıktı sonucum ((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...

kızlar negatif çıktı sonucum ((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...

Üzüldüm gerçekten. Aşılama yaptıran herkes için hep aynı heyecanı ümidi duyuyorum ve olumsuz olunca da üzülüyorum. Hayırlısı olsun. Demekki henüz vakti saati gelmemiş. Yılmadan imkanlar elverdiğince denemeye devam edilmeli bence. Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm.

Kızlar bugün aşılamadan sonraki 11. günüm. Heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor. Umarım bu haftasonu güzel haberi alırız. Şayet olumsuz olursa hiç ara vermeden eğer kist oluşmamışsa devam etmeyi istiyoruz aşılamayla. Malum sonrası tüp bebek.

Önceleri aşılama ile ilgili düşüncelerim çok olumsuzdur. Ama gerek çevremde gerekse burda hamile kalanları duyunca ümitleniyorum bende. Unutmayalım ki başarının büyük bir bölümü inanmaktan geçiyor.

Bugüne dair notlarım ise ; dün gece bir kaç sefer göğüslerim acıdığı için uyandım. sabah uyandığımda da kasıklarımda adet ağrısına benzer sızlamalar vardır. Normalde cuma günü adet olmam gerekiyor. Çünkü cuma günü 28. günüm. İlaçların etkisiyle gecikebilir ya da erken gelebilir bilemiyorum. Ama çarşamba günü yani aşılamanın 13. gününde eğer hala belirgin bir adet ağrım yoksa test yapıcam.Sanırım doğru bir zamanlama olur test için. Ne dersiniz kızlar perşembeye kadar sabredeyim mi????

Çok sevindim. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin cnm. Nasıl öğrendin? Kaçıncı gününde?? ayy çok soru sordum kusura bakma.

saol canım darısı hepinizin başına inşallah. 15. günde öğrendim yani bugün kan vermiştim sabah az önce aradılar hastaneden gebesin dedi doktor sevinçten ağlıyorum yarım saattir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…