saol canım darısı hepinizin başına inşallah. 15. günde öğrendim yani bugün kan vermiştim sabah az önce aradılar hastaneden gebesin dedi doktor sevinçten ağlıyorum yarım saattir.
Canım çok sevindim. Bilgilerine baktım aynı yerde yaptırmışız aşılamayı. Bende Smryna'da yaptırdım senden 3 gün sonra 19 nisan'da. İnşaallah uğurlu gelir banada.
Tekrar tebrik ederim.
kızlar negatif çıktı sonucum((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...
Kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
Ne tuhaf degılmı negatıfle uzulduk pozıtıfle sevındık Rabbım hakımızda hayırlısını versın hamıle olan arkadasımızın ınsallah sag salım kucagına almak nasıp etsın yuce Rabbım negatıf olan arkadasımızda ınsallah en kısa zamanda pozıtıf sonucunu gorsun bız bekleyenlerede Rabbım hayırlısıyla pozıtıf sonucu gostersın
pelikancım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..
hayırlısı olsun nihal_ela allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah..bizlerden duanı eksik etme sakın.
kızlar negatif çıktı sonucum((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...
kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
çokkkkkkk sevindim şükür birimizin daha yüzü güldü HAYIRLI OLSUN ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN SAĞLIKLA BÜYÜT İÇİNDE VE KUCAĞINA AL.Gözünüzaydın canım ne mutlu sana.
Allah'ım sağlıkla tamamına erdersin,kucağına alacağın günü görmeyi nasib etsin canım.tebrik ederim.hazır taze anne adayımızı bulmuşuz soralım:belirtilerin neydi canım :):):) değerin kaç çıkmış canım bu arada
canım hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı da bizim başına:)))
Saolun kızlar hepiniz saolun çok mutluyum tarif edemem inanın hepinizin duacısıyım
Saolun kızlar hepiniz saolun çok mutluyum tarif edemem inanın hepinizin duacısıyım
kızlar perşembe sabahı yaptıracaktımya kan testimi. doktorum ile görüştüm. çarşamba 14. gün çarşamba yapsak olmaz mı diye. çarşamba gel dedi. yani yarından sonra 8 de kan vericem 9 da sonucu öğrenicez. benim için dua edin nolur. şuraya koskocaman HAMİLEYİMMMMM yazayım:))
ayyy caanım çoook sevindim bana umut oldun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı aşılamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?