Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saol canım darısı hepinizin başına inşallah. 15. günde öğrendim yani bugün kan vermiştim sabah az önce aradılar hastaneden gebesin dedi doktor sevinçten ağlıyorum yarım saattir.

Canım çok sevindim. Bilgilerine baktım aynı yerde yaptırmışız aşılamayı. Bende Smryna'da yaptırdım senden 3 gün sonra 19 nisan'da. İnşaallah uğurlu gelir banada.

Tekrar tebrik ederim.

Canım çok sevindim. Bilgilerine baktım aynı yerde yaptırmışız aşılamayı. Bende Smryna'da yaptırdım senden 3 gün sonra 19 nisan'da. İnşaallah uğurlu gelir banada.

Tekrar tebrik ederim.

Saol canım inşallah seninde pozitif çıkar sonucun. Çok iyi bir hastane olduğunu herzaman herkese söyledim zaten. İnşallah allahım herkese nasip etsin.

Ne tuhaf degılmı negatıfle uzulduk pozıtıfle sevındık Rabbım hakımızda hayırlısını versın hamıle olan arkadasımızın ınsallah sag salım kucagına almak nasıp etsın yuce Rabbım negatıf olan arkadasımızda ınsallah en kısa zamanda pozıtıf sonucunu gorsun bız bekleyenlerede Rabbım hayırlısıyla pozıtıf sonucu gostersın

kızlar negatif çıktı sonucum ((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...

pelikancım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..

Kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

hayırlısı olsun nihal_ela allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah..bizlerden duanı eksik etme sakın.

Saol canım tşk ederim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. Hep dua ederken bu şekilde dua ediyordum. İnşallah en kısa zamanda tüm arkadaşlarımız hamile haberleri verirler.

pelikancım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..

hayırlısı olsun nihal_ela allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah..bizlerden duanı eksik etme sakın.

Edermiyim hiç canım allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah ben 2 senedir neler çektim bir ben bir eşim birde allah biliyor allahım kimseye çektirmesin kimseyi bekletmesin isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar negatif çıktı sonucum ((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...

içinden ne geliyorsa yap cnm bu hiç konuşmamaksa onu da yap,, geçmiş olsun çok inşallah önümüzdeki ay sakın dağılma,güçlü ol

çokkkkkkk sevindim şükür birimizin daha yüzü güldü HAYIRLI OLSUN ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN SAĞLIKLA BÜYÜT İÇİNDE VE KUCAĞINA AL.Gözünüzaydın canım ne mutlu sana.

Saolun kızlar hepiniz saolun çok mutluyum tarif edemem inanın hepinizin duacısıyım

Allah'ım sağlıkla tamamına erdersin,kucağına alacağın günü görmeyi nasib etsin canım.tebrik ederim.hazır taze anne adayımızı bulmuşuz soralım:belirtilerin neydi canım :):):) değerin kaç çıkmış canım bu arada

Son düzenleme:

Valla değerimi bilmiyorum hiç sormadım. Kasıklarımda daha doğrusu en çok sağ kasığımda batma oldu. Gazım çok vardı. Karnım çok şişyordu ilaçlardan oluyormuş sanırım. Bir kaç gündür idrara sık çıkıyordum birde tansiyonum düşük gibi başım dönüyor ara ara

kızlar perşembe sabahı yaptıracaktımya kan testimi. doktorum ile görüştüm. çarşamba 14. gün çarşamba yapsak olmaz mı diye. çarşamba gel dedi. yani yarından sonra 8 de kan vericem 9 da sonucu öğrenicez. benim için dua edin nolur. şuraya koskocaman HAMİLEYİMMMMM yazayım:))

ayyy inşallah canım ya böyle hamileleri duyunca çok seviniyorum allah isteyen herkese versin...

ayyy caanım çoook sevindim bana umut oldun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı aşılamandı

Aslında ikinci ama ben ilkini saymıyorum çünkü öyle bir yerde yaptırdımki boş bir odaya koymuşlar doğum sandalyesi öylesine bi işlem yapıldı hiç ultrasonla içime kamadı ne kan tahtili ne bişey para almak için yapılmış bir aşılamaydı. Bilinçsizce gittiğim biryerdi onu saymıyorum. Bu ilk sayılır. Allahım herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…