Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oldu ya çok şükür darısı başımıza

dualarımız seninle ve bütün sonuç bekleyenlerle cnm inşallah güzel haberle dönersin bize..

4 gün çabucak geçer sıkıntı etmeyin hayırlı haberleri peşpeşe vermek nasip olur inşaallah(amin).

inşallah cnmda bilmiyorum ya benim pek umudum yok sıkıntıda yapmıyorum o yüzden şimdilik. ama cuma nasıl olurum bilmiyorum.

arkadaslar c.tesi gece asilama oldum.bu 3.ydu.2.de hamile kalmistim.sonu kotu bitti.hemen tekrar denedik..insallah bu kez sonuna kadar nasip olur..arkadaslar asilama oldugumdan itibaren ara ara su gibi bisi geliyor..insallah hamisliktir..benim gibi ayni durumu yasayan varmi..Rabbim cumlemizin yuzunu guldursun insallah

mpb canım merhaba sen cuma günü mü yaptıracaksın testini 4 günüm kaldı demişsin nasılsın bu arada

cnm cuma günüde hastalanmazsan doktoru arıycam test cumartesiye kalabilir belki. belirti soruyorsan yok hiç belirtim. zaten aşılama olduğumdan beri göğüslerim bazen acıyor bazen acımıyor, kasıklarımda hafif batma oluyor arada bugünde adet olcakmışım gibi şişti göbeğim benim umudum yok.

hayırlı olsunnn sana da..iyi haberler al inşallah.ben varımmmm su gibi ıslaklık gelen canım.Önceden de yazdım ama o kadar çokuz ki yazdıklarımız yukarılara kaydıkça kaçırıyoruz iletileri bende bazen atlıyorum soru sorduklarıma yanıt alamıyorum neyse,,,ne diyodum bugün 10.günüm ama bir haftadır var o ıslanmalar akıntı değil renkli değil su gibi dediğin gibi ıslanma şeklinde ,,idrar bitiminde yada temizlenirken progestan artıkları geliyor o ayrı beyaz ilaç tortusu ama ıslanma ayrı onuda bu ilaç mı yapıyor bende bilmiyorum bakalım neye işaret görücez sen ilk ve ikinci aşılamanda yaşadın mı bu ıslanma durumunu

Ah canım ahh o umutsuzlukta umutlanmakta ayrı dert...seninle aynı şekilde ilerliyoruz gibi,, bende dde göğüs hassasiyeti acıma dediğin şey,,şiş göbek,,kasıklarda batma mı bilmem tuhaf bir his,,bir de fazladan bıktırdım artık sizi bu şikayetten ama sırt bel ağrısı her tuvalette de ıslaklık bugünde baş ağrım eklenince tamammm dedim gel bakalım adett bir gözünü morartıyım gel de sen de rahatla ben de :)) ben 5 Mayıs günü 15.gün yaptırıcam testi cumartesi günü sen cuma yaptıracaksan benden bir gün önce sonuç alacaksın tabi bu arada ben test gününden öncede hastalanabilirim nasılsa hepinizin haberi olur. Hayırlısı olsun hepimize umarım bir gün hamile kalan arkadaşlarımız gibi şans bizede güler:??

Son düzenleme:

İnşallah yaz canım kocamanından bizde bugün gibi beğenelim sevinelim sizinle çoğalsın tabi liste yukarıdan aşağıya doğru dolsun hamile durumları ile aşağıdan yukarı uzadıkça baktığımda canım sıkılıyor ama hamile haberi aldıkça umut oluyor bekleyenlerde dualarımız hepimiz için inan kendi kendime konuşuyorum içimden çalışırken dahi Allah'ım hepimizi sevindir emeklerimizi boşa çıkartma aynı anda hepbirlikte olamaz zaten ama herkesin eninde sonunda yüzü gülsün yorulmadan pes etmeden diye..şimdi seni bekliycez çarşambaya demek hayırlısı

ilk asilamami badka doktor yapmisti ondan memnun kalmamistim.tek yumurtayla basari orani azmis.doktorumu degistirdim oda sekiz tane yumurta gelistirdi ve catlatma ignesinden kirk saat sonra asilamayla hamile kalmistim.ikinci asilamamda olmustu su gibi..ama bu dahada yogun.bu kezde sekiz yumurta gelisti.catlatma ignesi olacakken birde baktik yumurtalarim catlamis.gecesi asilama oldum.doktorum cok umutlu konustu insallahta oyle olur..istiraattetim..senin nasil oldu..doktor nedense bu kez progestan vermedi.yumurtalarim kendi catladimi diyeki acaba..cuma nasipse tahlil olacam dojtor progesteron degerine bakicakmis dollenme ilmusmu diye...rabbim cumlemize nasip etsin insallah

bel ağrısı bende de var canımda çok yatmaktandır diye sesimi çıkarmadım. ve şu progestan akıntısı muhtemelen aynı gün yaptırırız testleri tabi kırmızı kart görmezsem. aslında adet döngüm 9 mayısta ama erken büyüdü yumurtam aşılamam oldu o yüzden test için acele etmiycem. bu hafta test yapacak çok arkadaşımız var inş. yüzümüz güler.

ilk asilamami badka doktor yapmisti ondan memnun kalmamistim.tek yumurtayla basari orani azmis.doktorumu degistirdim oda sekiz tane yumurta gelistirdi ve catlatma ignesinden kirk saat sonra asilamayla hamile kalmistim.ikinci asilamamda olmustu su gibi..ama bu dahada yogun.bu kezde sekiz yumurta gelisti.catlatma ignesi olacakken birde baktik yumurtalarim catlamis.gecesi asilama oldum.doktorum cok umutlu konustu insallahta oyle olur..istiraattetim..senin nasil oldu..doktor nedense bu kez progestan vermedi.yumurtalarim kendi catladimi diyeki acaba..cuma nasipse tahlil olacam dojtor progesteron degerine bakicakmis dollenme ilmusmu diye...rabbim cumlemize nasip etsin insallah

canım sorma zaten niye o kadar diş çektiğine anlam veremedim ve bugün başka doktora gittim. Sanırım daha az masrafla kurtaracagım.

Herkese merhaba.2. aşılamamın negatif sonuçlanmasının ardından birazcık bunalıma girdim:) Çok kötü hissettim kendimi.Tüp bebek yaptıracağız ve bunun da tutmama ihtimali beni bitirdi.Ama şimdi iyiyim.Bu süreçte buradan da uzaklaşmak istedim.Biraz kafamı dinledim.Bu arada burası ne kadar kalabalıklaşmış.Yeni hamileler katılmış aramıza.Hepsine hayırlı olsun, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.Tedavide olan sonuç bekleyenler de inşallah güzel haberlerle dönerler.Ben beklemedeyim bu ay.Mayıs adetimle tüp bebeğe başlıyoruz inşallah.Bugün doktora gittim.Herhangi bir kistim var mı diye merak ettim.Bugün adetimin 11. günü ve sağda ve solda olmak üzere 2 yumurtam varmış 10 mm. İlaç kullanmamama rağmen 2 tane folikül oluşmuş. Bu ay kendilinden hamile kalsam keşke.Valla tam süper olur:)) Fazla hayale kapıldım galiba....Neyse uzatmayayım benden bu kadar işte.Sadece paylaşmak istedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…