Aslında ikinci ama ben ilkini saymıyorum çünkü öyle bir yerde yaptırdımki boş bir odaya koymuşlar doğum sandalyesi öylesine bi işlem yapıldı hiç ultrasonla içime kamadı ne kan tahtili ne bişey para almak için yapılmış bir aşılamaydı. Bilinçsizce gittiğim biryerdi onu saymıyorum. Bu ilk sayılır. Allahım herkese nasip etsin inşallah.
kızlar perşembe sabahı yaptıracaktımya kan testimi. doktorum ile görüştüm. çarşamba 14. gün çarşamba yapsak olmaz mı diye. çarşamba gel dedi. yani yarından sonra 8 de kan vericem 9 da sonucu öğrenicez. benim için dua edin nolur. şuraya koskocaman HAMİLEYİMMMMM yazayım:))
Kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
Saolun kızlar hepiniz saolun çok mutluyum tarif edemem inanın hepinizin duacısıyım
4 gün çabucak geçer sıkıntı etmeyin hayırlı haberleri peşpeşe vermek nasip olur inşaallah(amin).
mpb canım merhaba sen cuma günü mü yaptıracaksın testini 4 günüm kaldı demişsin nasılsın bu arada
arkadaslar c.tesi gece asilama oldum.bu 3.ydu.2.de hamile kalmistim.sonu kotu bitti.hemen tekrar denedik..insallah bu kez sonuna kadar nasip olur..arkadaslar asilama oldugumdan itibaren ara ara su gibi bisi geliyor..insallah hamisliktir..benim gibi ayni durumu yasayan varmi..Rabbim cumlemizin yuzunu guldursun insallah
cnm cuma günüde hastalanmazsan doktoru arıycam test cumartesiye kalabilir belki. belirti soruyorsan yok hiç belirtim. zaten aşılama olduğumdan beri göğüslerim bazen acıyor bazen acımıyor, kasıklarımda hafif batma oluyor arada bugünde adet olcakmışım gibi şişti göbeğim benim umudum yok.
kızlar perşembe sabahı yaptıracaktımya kan testimi. doktorum ile görüştüm. çarşamba 14. gün çarşamba yapsak olmaz mı diye. çarşamba gel dedi. yani yarından sonra 8 de kan vericem 9 da sonucu öğrenicez. benim için dua edin nolur. şuraya koskocaman HAMİLEYİMMMMM yazayım:))
hayırlı olsunnn sana da..iyi haberler al inşallah.ben varımmmm su gibi ıslaklık gelen canım.Önceden de yazdım ama o kadar çokuz ki yazdıklarımız yukarılara kaydıkça kaçırıyoruz iletileri bende bazen atlıyorum soru sorduklarıma yanıt alamıyorum neyse,,,ne diyodum bugün 10.günüm ama bir haftadır var o ıslanmalar akıntı değil renkli değil su gibi dediğin gibi ıslanma şeklinde ,,idrar bitiminde yada temizlenirken progestan artıkları geliyor o ayrı beyaz ilaç tortusu ama ıslanma ayrı onuda bu ilaç mı yapıyor bende bilmiyorum bakalım neye işaret görücez sen ilk ve ikinci aşılamanda yaşadın mı bu ıslanma durumunu
Ah canım ahh o umutsuzlukta umutlanmakta ayrı dert...seninle aynı şekilde ilerliyoruz gibi,, bende dde göğüs hassasiyeti acıma dediğin şey,,şiş göbek,,kasıklarda batma mı bilmem tuhaf bir his,,bir de fazladan bıktırdım artık sizi bu şikayetten ama sırt bel ağrısı her tuvalette de ıslaklık bugünde baş ağrım eklenince tamammm dedim gel bakalım adett bir gözünü morartıyım gel de sen de rahatla ben de :)) ben 5 Mayıs günü 15.gün yaptırıcam testi cumartesi günü sen cuma yaptıracaksan benden bir gün önce sonuç alacaksın tabi bu arada ben test gününden öncede hastalanabilirim nasılsa hepinizin haberi olur. Hayırlısı olsun hepimize umarım bir gün hamile kalan arkadaşlarımız gibi şans bizede güler:??
hayırlı olsunnn sana da..iyi haberler al inşallah.ben varımmmm su gibi ıslaklık gelen canım.Önceden de yazdım ama o kadar çokuz ki yazdıklarımız yukarılara kaydıkça kaçırıyoruz iletileri bende bazen atlıyorum soru sorduklarıma yanıt alamıyorum neyse,,,ne diyodum bugün 10.günüm ama bir haftadır var o ıslanmalar akıntı değil renkli değil su gibi dediğin gibi ıslanma şeklinde ,,idrar bitiminde yada temizlenirken progestan artıkları geliyor o ayrı beyaz ilaç tortusu ama ıslanma ayrı onuda bu ilaç mı yapıyor bende bilmiyorum bakalım neye işaret görücez sen ilk ve ikinci aşılamanda yaşadın mı bu ıslanma durumunu
masalcım mrb iyi olmaya çalışıyorum 10.günüm bugün.heyecandan ziyade tedirginlik var biraz bende.kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyorum.sende ne var ne yokTopiğe hayat veren moral kaynağımız nasılsın canım iyimisin heyecan ne durumda?? keyfin nasıl??
amin canım inşallah hiçbirimizin emekleri karşılıksız kalmaz.bende kendimi alıştırdım sayılır tüp bebek fikrine.artık tüple ilgili bilgi topluyorum.biliyorum canım son aşılaman olduğunu Allah utandırmasın emeklerini boşa çıkartmasın. Ama üzülme eğer olmazsa da belki tüp bebekle sağlıklı bir gebelik oluşur ve kucağına alırsın. ben de alıştırdım kendimi tüp bebek ihtimaline. benim de sağ da tüp yok bütün güzel yumurtalar da sağ da. solda 1 tane vardı 18 mm onun da biraz şekli bozukmuşmuşmuşşşş... artık görücez. en azından tüp bebek yapılırsa her iki yumurtalığımdan da toplanabilecek yumurtalar ona bile şükrediyorum:)
günaydınlar herkese sonuç bekleyen arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun inşallah bize güzel haberler verebilirler.
arkadaşlar benim aşılamanın bugün 5. günü. dün ilk defa adet olacakmışım gibi ağrılar girdi kasıklarıma.sonra da inanılmaz bel ağrısı. bu acaba tutmadığına mı işaret yoksa iyi bişey mi??
aşılamadan sonra bu kadar erken belirti hisseden var mı aranızda?
bu şekilde ağrılar hep oluyor takma kafana bunları.rahat ve sakin bir şekilde beklemeye çalış...
kızlar negatif çıktı sonucum((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...
pelikan çok üzüldüm senin adına.çok çok geçmiş olsun.
Kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
Allahım çok şükür ne güzel bir haber bu.inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur.
oy oy oyy yani bir sürü iş çıktı sana sakın vazgeçme ama iltihap geçer geçmez başla yapılacaklara tedavi sırasında yada hamile kaldığında :) başka sorunlarla karşılaşma önemli bu diş çürüğü ve hastalıkları biliyosun şimdiden kolay gelsin cnm dediğin gibi masraflar arka arkaya gelir hep hiç sorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?