ohhh ne güzel valla buluşun.bize uzak tabi izmir.
valla kızlar ben istanbulda oturuyorum ve mayıs sonunda oraya gelicem ona göre bişeyler ayarlarsanız sevinirim..unutmadan izmirliyim buraya gelin geldim
haklısın cnm başka şehirlerde olunca toplanmak hayal keşke sende burda olsaydın tanışsaydık
ya vallahi güzel olur ama ben ağusta gelebilirim en erken izmire:)
vallahi konuşalım yapalım bi organizasyon ben taaa buralardan gelcem ona göre ayarlıyalım
haklısın sen izmirde değilsin izmirli olarak ağırlarız seni mekan konusunda ben üstlenirim o işi ama zaman konusunda sen taa oralardan geleceğin için ve az önce bir mayıs sonu talebi geldiği için zamanını size bırakmak gerek biz nede olsa hep burdayız.listede izmirden olup katılmak isteyenlere bildiririz isteyen ve tabi istese de gelebilecek olanlarımız katılır umarım aksilik çıkmazda tedavi süreçlerimiz ayrı ayrı olduğu için katılımı başarırız.Tabi önce gün belli olmalı yer kolay ...o gün geldiğinde de kısmet artık herkes için
sanırım çalışan çok aramıza bende dahil ben pazar günü organize olabilirim, ama sizlerde gün konusunu paylaşın lütfen
merhaba arkadaşlar kızlar gece rüyamda hastanede bi dr var onu görmüştüm bana hamilesin neden ayakta bekliyosun diyodu sabah hastaneye gittim kan verdikten sonra polikinliğe gittim bide ne göreyim bu gün o dr muayene günüymüş sonuçları heyecanla 12 yekadar bekledim sonra aldımve süprizzzzzzzzz teyzeleriii daha ben annenm de minnacığım dr gösterdim çok düşük şuan ddeğerin dedi çarşamba yine gidecem 8,45 ALLAH'ım tüm bebek isteyenlere sabırla hayırla nassiplendirçok güzel bi duygu gerçekten ağlamaktan göz yaşlarım kalmadı hislerimi anlatamıyorum İNŞALLAH RABBİM hayırlısıyla tamamına erdiriir amin amin
merhaba arkadaşlar kızlar gece rüyamda hastanede bi dr var onu görmüştüm bana hamilesin neden ayakta bekliyosun diyodu sabah hastaneye gittim kan verdikten sonra polikinliğe gittim bide ne göreyim bu gün o dr muayene günüymüş sonuçları heyecanla 12 yekadar bekledim sonra aldımve süprizzzzzzzzz teyzeleriii daha ben annenm de minnacığım dr gösterdim çok düşük şuan ddeğerin dedi çarşamba yine gidecem 8,45 ALLAH'ım tüm bebek isteyenlere sabırla hayırla nassiplendirçok güzel bi duygu gerçekten ağlamaktan göz yaşlarım kalmadı hislerimi anlatamıyorum İNŞALLAH RABBİM hayırlısıyla tamamına erdiriir amin amin
e tabi sen haklısın pazar sizin için daha uygun olur demekki günümüz pazar ay''ımıza da karar veririz talepler geldikçe en makul müşterek bir zaman dilimi bulucaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?