Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sanırım çalışan çok aramıza bende dahil ben pazar günü organize olabilirim, ama sizlerde gün konusunu paylaşın lütfen

Kızlar bende ızmırlıyım ne guzel olur bulussak ne guzel baharda geldı oh valla az kısıde degılız massalah yenı arkadaslar olur super ya

kızlar şöyle bişey yapalım gelmek isteyenler yazın ne zaman gelebilirse o zamana ayarlamaya çalışalım hep birlikte olalım..ortak bir zamana ayarlarız gibi geliyo bana

vallahi konuşalım yapalım bi organizasyon ben taaa buralardan gelcem ona göre ayarlıyalım

haklısın sen izmirde değilsin izmirli olarak ağırlarız seni mekan konusunda ben üstlenirim o işi ama zaman konusunda sen taa oralardan geleceğin için ve az önce bir mayıs sonu talebi geldiği için zamanını size bırakmak gerek biz nede olsa hep burdayız.listede izmirden olup katılmak isteyenlere bildiririz isteyen ve tabi istese de gelebilecek olanlarımız katılır umarım aksilik çıkmazda tedavi süreçlerimiz ayrı ayrı olduğu için katılımı başarırız.Tabi önce gün belli olmalı yer kolay ...o gün geldiğinde de kısmet artık herkes için

Son düzenleme:
evet ya mayıs sonu , haziran başı gibi yapalım o zaman hem benim tüp bebeeemmm de belli olmuş olu o zamana

merhaba arkadaşlar kızlar gece rüyamda hastanede bi dr var onu görmüştüm bana hamilesin neden ayakta bekliyosun diyodu sabah hastaneye gittim kan verdikten sonra polikinliğe gittim bide ne göreyim bu gün o dr muayene günüymüş sonuçları heyecanla 12 yekadar bekledim sonra aldımve süprizzzzzzzzz teyzeleriii daha ben annenm de minnacığım dr gösterdim çok düşük şuan ddeğerin dedi çarşamba yine gidecem 8,45 ALLAH'ım tüm bebek isteyenlere sabırla hayırla nassiplendirçok güzel bi duygu gerçekten ağlamaktan göz yaşlarım kalmadı hislerimi anlatamıyorum İNŞALLAH RABBİM hayırlısıyla tamamına erdiriir amin amin

aynen kuzum hem _SuPerim_ de mayıs sonu gibi gelecekmiş onuda çok görmek istiyorum , dediğin gibi yer konusunu sana bırakırım bir izmirli olarak biz günleri tespit edelim bildirelim size. o zaman ben şehir dışından gelebilecekleri ve ne zaman gelebileceklerini ögreneyim
haydiiiii hatunlar özel msj bekliyorum izmir buluşması için ,
ayyy mcan84 üm de buralara yakın olsa ne güzel olurdu be, ama o taaa Kayserilerden gelemzki buralara

sanırım çalışan çok aramıza bende dahil ben pazar günü organize olabilirim, ama sizlerde gün konusunu paylaşın lütfen

e tabi sen haklısın pazar sizin için daha uygun olur demekki günümüz pazar ay''ımıza da karar veririz talepler geldikçe en makul müşterek bir zaman dilimi bulucaz artık

hayırlı olsun.çoook sevindim.

bebegim çok sevindim inanki , öyleki mutlulugunu ve özellikle heyecanını yazılarında hissetmemek mümkün degil ,daha şimdi bende haber varmı diye soracaktım kalplerimiz birmiş allah tamamına erdirsin canım bebek geliyooooooooo

gözün aydın cnm çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine..

amannnnn ne güzel haber bu akşam akşammm gözünaydın olsun inşallah devamı gelsin de değerlerin artsınnn hayırlı olsun canım tebriklerr...

e tabi sen haklısın pazar sizin için daha uygun olur demekki günümüz pazar ay''ımıza da karar veririz talepler geldikçe en makul müşterek bir zaman dilimi bulucaz artık

canım ben en erken ağustos sonu gelebileceğim için zaman olarak uzak.siz buluştuktan sonra artık 2.buluşmaya o tarihlerde ayarlarsanız gelebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…