benıde lısteye eklermısınız 21 nısanda asılama yapıldı
bak kuzum az kaldı inşallah bagıra bagıra HAMİLEYİM yazarsın burayatopik bugün çok ıssız kimse uğramıyor galiba.bu arada benim 9.günümün yarsından çoğu gitti bile...
Kızlarr selamlarr herkesler iyidir umarımmMcan'cım 9.günü görmüşsünn sonuç almaya az kaldı hadi bakalımm bu hafta heyecanlı geçicekk:) Yeni hamiş haberlerimizde varmış ne güzel ne güzell:)
Ercelf'çim aşılamanı olmuşsun hayırlısı şimdiden. Hiç olumsuz düşünme inş. gelir bebişinn
Mda'cım senin tüp maceran ne zaman başlıyo şimdi :) Ben serüvene dün başladım:) Benimde yumurtalar çok coştuğu için düşük dozla başladık. 112,5 şimdilik 4 gün sonra kontrol. Heyecanlı günler başlıyor bakalım hayırlısı hepimiz içinn
ilk asilamami badka doktor yapmisti ondan memnun kalmamistim.tek yumurtayla basari orani azmis.doktorumu degistirdim oda sekiz tane yumurta gelistirdi ve catlatma ignesinden kirk saat sonra asilamayla hamile kalmistim.ikinci asilamamda olmustu su gibi..ama bu dahada yogun.bu kezde sekiz yumurta gelisti.catlatma ignesi olacakken birde baktik yumurtalarim catlamis.gecesi asilama oldum.doktorum cok umutlu konustu insallahta oyle olur..istiraattetim..senin nasil oldu..doktor nedense bu kez progestan vermedi.yumurtalarim kendi catladimi diyeki acaba..cuma nasipse tahlil olacam dojtor progesteron degerine bakicakmis dollenme ilmusmu diye...rabbim cumlemize nasip etsin insallah
çok sevindim canım inşallah hep bu şekilde normal olurda senin aklına takılıp kalmaz ve sadece hamile kalmayı düşünürsün , bende 1-2 kilo versem çok iyi olacak ama veremiyorumselam kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim 1 tane daha hamişimiz olmuşdarısı sonuç bekleyenlere inşallahh..aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler..benimde bugün kırmızılıar geldi normalde ayın 1inde gelmesi gerekiyodu ve hiç beklemiyordum..pco yüzünden kilo verdiğim için sanırım adetim normal kadınların adet döngüsü gibi 28-29 güne düştü çok mutlu oldum..
mda'cım cnm geçmiş olsun inşallah dişinin ağrısı doktorun verdiği ilaçlarla geçer.
mcan sonucunu senin gibi dört gözle bekliyorum..
slm kızlar çok üzgünüm eşim varikosel ameliyatı olmuştu hareketsizlik vardı kaan aydos 1 sene önce trental ve parmaton ilaçlarını kullan demişti neyse ilaçlarla ileri hızlı hareket yüzde 47 oldu.kaan aydos ilaçları kesti normal yollada olur dedi.ama ne yazkki eşim salı günü sperm testi verdi tekrar ileri hızlı yüzde 0a düşmüş inanamadık.salı gününden beri sanki yaşamıyorum çok üzgünüm mahvoldum ben.eşim sigara içiyor doktor sigarayı bırakmasını söyledi.ya sigara ya çocuk dedi kendin bilirsin dedi.5 gün oldu sigara içmiyo.
merhaba arkadaslar
benı de aranıza alırmısınız?
ben de bu y asılama yaptıracagım
unıversıte hastanesınde yaptırmayı dusunuyorum
yumurtlamamda sorun yok yalnızca tek tupumde sıvı bırıkmesı var(hıdrosalpenks) ekım ayında dıs gebelık gecırdım. 2010 yılında kımyasal gebelık gecırdım.
esımde cıft taraflı varıkosel vardı gecen sene amelıyat oldu. degerlerı duzeldi. kısaca kendımı tanıtmıs oldum
uzun zamandır mucadele edıyorum kadınlarkulubunde yenı degılım ama asılama topıcıne sımdı geldım
onerılerınız ve deneyımlerınız benım ıcın oınemlı:18:
üzülme canım bazen kısmet böyle oluyor işte ama önündeki yeni tedavinede bu kötü moralle girmemeye çalışki yeni tedavin güzel geçsin.kızlar negatif çıktı sonucum((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...
Kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
kızlar perşembe sabahı yaptıracaktımya kan testimi. doktorum ile görüştüm. çarşamba 14. gün çarşamba yapsak olmaz mı diye. çarşamba gel dedi. yani yarından sonra 8 de kan vericem 9 da sonucu öğrenicez. benim için dua edin nolur. şuraya koskocaman HAMİLEYİMMMMM yazayım:))
bel ağrısı bende de var canımda çok yatmaktandır diye sesimi çıkarmadım.ve şu progestan akıntısı muhtemelen aynı gün yaptırırız testleri tabi kırmızı kart görmezsem. aslında adet döngüm 9 mayısta ama erken büyüdü yumurtam aşılamam oldu o yüzden test için acele etmiycem. bu hafta test yapacak çok arkadaşımız var inş. yüzümüz güler.
arkadaşlar bugün evde test yaptım aşılamamım 7. günü negatif çıktı tutmadı heralde tutsa belli olurdu değilmi
nevbaharcım ; hamile kalmış ol veya olma ne yapman gerektiğini doktorun söylemiş olsa da sen pek itibar etmedin ki üstelik her gün buraya neler yazıyoruz amaç birbirimizi bilgilendirmek biliçlendirmek paylaşmak hepimiz bişileri yanlış bilebiliriz ama o kadar çok yazıyoruz ki hepimiz özellikle şu test işini sen sanırım yazılanları da okumuyorsun lütfen yanlış anlama ama aşılamanın 7.gününde test yapılamayacağınıda anlamaya çalış bak bu kadar insan en azından bir 12-13.günü görmeden yapmıyor o da en erkeni normali
14-15 .gün .Bence kendine teşhis koyma bu hatalı test gününün sonucuyla.
Herkese merhaba.2. aşılamamın negatif sonuçlanmasının ardından birazcık bunalıma girdim:) Çok kötü hissettim kendimi.Tüp bebek yaptıracağız ve bunun da tutmama ihtimali beni bitirdi.Ama şimdi iyiyim.Bu süreçte buradan da uzaklaşmak istedim.Biraz kafamı dinledim.Bu arada burası ne kadar kalabalıklaşmış.Yeni hamileler katılmış aramıza.Hepsine hayırlı olsun, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.Tedavide olan sonuç bekleyenler de inşallah güzel haberlerle dönerler.Ben beklemedeyim bu ay.Mayıs adetimle tüp bebeğe başlıyoruz inşallah.Bugün doktora gittim.Herhangi bir kistim var mı diye merak ettim.Bugün adetimin 11. günü ve sağda ve solda olmak üzere 2 yumurtam varmış 10 mm. İlaç kullanmamama rağmen 2 tane folikül oluşmuş. Bu ay kendilinden hamile kalsam keşke.Valla tam süper olur:)) Fazla hayale kapıldım galiba....Neyse uzatmayayım benden bu kadar işte.Sadece paylaşmak istedim....
arkadaşlar bugün evde test yaptım aşılamamım 7. günü negatif çıktı tutmadı heralde tutsa belli olurdu değilmi
nevbaharcım ; hamile kalmış ol veya olma ne yapman gerektiğini doktorun söylemiş olsa da sen pek itibar etmedin ki üstelik her gün buraya neler yazıyoruz amaç birbirimizi bilgilendirmek biliçlendirmek paylaşmak hepimiz bişileri yanlış bilebiliriz ama o kadar çok yazıyoruz ki hepimiz özellikle şu test işini sen sanırım yazılanları da okumuyorsun lütfen yanlış anlama ama aşılamanın 7.gününde test yapılamayacağınıda anlamaya çalış bak bu kadar insan en azından bir 12-13.günü görmeden yapmıyor o da en erkeni normali
14-15 .gün .Bence kendine teşhis koyma bu hatalı test gününün sonucuyla.
ıdrar testı normal de adetın 10 gun gecınce 1ıhtımal cıkıyor kaldıkısenınkı asılama ve daha 7 gun gecmıs hele bır 14 gun gecsın ustelıkkandan cıkar canımhemen karamsar olmabılıyorum sabredemıyorınsan ama en ıyısı kan testii tamam mı cnm bnmmm
evet her gün okuyoruz hep aynı şey yazıyor ama ne yapayım elimde olmuyor bir an önce öğrenme isteği oluyor insanda
sabırsızlığını anlıyorum hepimiz fazlasıyla sabırsızız bu konuda haklısında doğrusuda bu ama..kendini yanlış ve boş yere üzüp daha fazla strese sokma diye yardımcı olmaya çalıştım adetinin günü geçecek ki evde idrar testi yapasın geçmeden öğrenebilmenin tek yolu zor olsa da aşılama sonrası 14 gün beklemek arkadaşım inan bu sana iyiniyetli bir tavsiye zaman durmayan tek şey bir hafta daha sabret nasılsa o günde gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?