Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşırı göğüs uçlarımda hassaaiyet uç noktaları yerinden fırlayacak gibiydilerve çıban gibi acıyolardı kasılarda aralarda batma ki bu gün daha fazla bel ağrısı o biçim belim kopuyo ve boğazım bi tuhaflık bademciklerim şişti sandım ama değil tuhaf bişe ya yanma desem yanma değil ağızda kurulukve aşırır üşüme ayaklarım buz kesiyo yarım saat sonra ateş basıyo vucut ısım çok sıcak özellikle karın kısısmları ende böle arkadaşlar belirtilere takılmayalarım stres yok ama yinede insan kendine teselli arıyo b

ay bak mda 'cım bir hamile haberi daha gün bitmeden ne güzel geldi bu olumlu haber hepimize darısı tüm bekleyenlere...

ben seninle irtibatta kalıyorum hep,,, zamanı davet işleri sende bende yardımcı olurum atlamayalım kimseyi diye .....siz zamanda karar verirsiniz zamanı gelince bende buluşma ayrıntılarını mesajlaşırız...

canım ben en erken ağustos sonu gelebileceğim için zaman olarak uzak.siz buluştuktan sonra artık 2.buluşmaya o tarihlerde ayarlarsanız gelebilirim.

ne zaman istersen canım eğer biz mayıs sonu haziran başı buluşabilirsek senide ağustosta seve seve bekleriz herzaman ne zaman yolun düşerse

Kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

nihalciğim çok sevındımsenın adına hemen tebrık etmek ıstedım süperbi haber ya allah bızım gıbı bekleyenlerede nasıp etsınallah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

kaçıncı asılamam ve kaç yumurtan vardı canım

kendine dikkat et sakınnnnn haaa hasta falan olma direncini düşürme ağır iş yapma süs bebeği gibi otur :))))

Son düzenleme:
kızlar bana bu ay aşılama yapılacak ama prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım.sizce durum böyleyken yine de yapar mı aşılama yoksa prolaktinin düşmesi mi gerekiyor.çarşamba da rahim filmi çekilecek korkuyoruuumm...

ALLAH razı olsun hepinizden RABBİM'de o güzel gönüllerinize göre en kısa zamanda nasiplendirsin tez zamanda İNŞALLAH ben bu bebeği 3yıldır tedaviler sonucu kazandım sabırla sizlerde yılmayın ne olur tam doğru adresi buldum dedim yani şimdiki dr mu endokrine sevk edildim 4 ayda orada araştırıldım vakit bugünmüş kızlar hep derdim vakti gelmeyen çiçek açmaz benim çiçeğimin vakti yeni geldi galiba kızlar İNŞALLAH MEVLAMIN izniyle gönlüm kalbim hep sizlerle

canım benimde prolaktinim yüksek çıktı.doktor dostineks verdi ve aynı ay aşılamam yapıldı.yardımcı olabilmişimdir umarım.

canım benimde prolaktinim yüksek çıktı.doktor dostineks verdi ve aynı ay aşılamam yapıldı.yardımcı olabilmişimdir umarım.

canım benimde prolaktinim yüksek çıktı.doktor dostineks verdi aynı ay aşılamam yapıldı.umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım prolaktin değerin aşılama olana kadar normal düzeye yada en azından yakın düzeye ulaşırsa aşılamanı yapar yüksekliğe rağmen iptal etmeyip yapar mı onu bilemiyorum bilmediğim bir konuda yorum dahi yapmam yanlış olur.Önce bir rahim filminde çekilsin prolaktin de önce en mühimi tüplerinin sağlığı geçirgenliği aşılama için geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider

bana da dostinex verdi.çok sağol canım içim rahatladı.bir ay daha beklemek istemiyorum.bir an önce yapılsın da önümüzü görelim.bişey daha sorucam aşılama yapmadan önce test yapıp baktı mı prolaktinin düşüp düşmediğine.sen sanırım beklemedesin.umarım bebişine kavuşursun.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

yok canım bakmadı.o ilaç kuvvetliymiş.düşmüştür dedi.ama ihmail etme ilacı iç.evet adetimi bekliyorum.hayırlısı artık.

sabah evden çıkarken ümitsizdim eşimde garibim teselli veriyo bana hazırlık ol diye aradı beni sonuç elimde dr bekliyorum daha sonucu almadım dedim sonra da bana hadi hadi aldın sonucu moralin çok bozuk eve geliyosun galiba dedi bende dedim yok ikiye kadar beklicem dedim sonra kapattık ben sonucu gösterdim ve emin olunca aradım babiş babiş ben geliyorum die:emir _bebek: inanamadı şok oldu sanki ağladı gibi geldi bana belli etmedi ama bu güzel duygular İNŞALLAH enn kısa tez zamanda berabere sizlerle

yaa kızlar tabloyu inceledim de genellikle sebepsiz infertilite ya da kadın faktörü aşılama sebebi.erkek faktöründen dolayı aşılama yaptıran çok az.acaba tutma oranı mı fazla değil yoksa tesadüf mü???

Amin canım amin şimdi bütün duam bebeğim tutunsun bi aksilik çıkmasın diye ve isteyen herkese nasip olsun diye. iki yumurtam vardı biri sağda biri solda ikinci aşılamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…