aynen kuzum hem _SuPerim_ de mayıs sonu gibi gelecekmiş onuda çok görmek istiyorum , dediğin gibi yer konusunu sana bırakırım bir izmirli olarak biz günleri tespit edelim bildirelim size. o zaman ben şehir dışından gelebilecekleri ve ne zaman gelebileceklerini ögreneyim
haydiiiii hatunlar özel msj bekliyorum izmir buluşması için ,
ayyy mcan84 üm de buralara yakın olsa ne güzel olurdu be, ama o taaa Kayserilerden gelemzki buralara
canım ben en erken ağustos sonu gelebileceğim için zaman olarak uzak.siz buluştuktan sonra artık 2.buluşmaya o tarihlerde ayarlarsanız gelebilirim.
Kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
kızlar negatif çıktı sonucum((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...
aşırı göğüs uçlarımda hassaaiyet uç noktaları yerinden fırlayacak gibiydilerve çıban gibi acıyolardı kasılarda aralarda batma ki bu gün daha fazla bel ağrısı o biçim belim kopuyo ve boğazım bi tuhaflık bademciklerim şişti sandım ama değil tuhaf bişe ya yanma desem yanma değil ağızda kurulukve aşırır üşüme ayaklarım buz kesiyo yarım saat sonra ateş basıyo vucut ısım çok sıcak özellikle karın kısısmları ende böle arkadaşlar belirtilere takılmayalarım stres yok ama yinede insan kendine teselli arıyo b
kızlar bana bu ay aşılama yapılacak ama prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım.sizce durum böyleyken yine de yapar mı aşılama yoksa prolaktinin düşmesi mi gerekiyor.çarşamba da rahim filmi çekilecek korkuyoruuumm...
kızlar bana bu ay aşılama yapılacak ama prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım.sizce durum böyleyken yine de yapar mı aşılama yoksa prolaktinin düşmesi mi gerekiyor.çarşamba da rahim filmi çekilecek korkuyoruuumm...
kendine dikkat et sakınnnnn haaa hasta falan olma direncini düşürme ağır iş yapma süs bebeği gibi otur :))))
valla dediğiniz gibi yapacam hayırlısıyla şu değer bi yükselssin bakalım hevesimiz kursağımızda kalmadan
canım benimde prolaktinim yüksek çıktı.doktor dostineks verdi ve aynı ay aşılamam yapıldı.yardımcı olabilmişimdir umarım.
bana da dostinex verdi.çok sağol canım içim rahatladı.bir ay daha beklemek istemiyorum.bir an önce yapılsın da önümüzü görelim.bişey daha sorucam aşılama yapmadan önce test yapıp baktı mı prolaktinin düşüp düşmediğine.sen sanırım beklemedesin.umarım bebişine kavuşursun.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
nihalciğim çok sevındımsenın adına hemen tebrık etmek ıstedım süperbi haber ya allah bızım gıbı bekleyenlerede nasıp etsınallah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
kaçıncı asılamam ve kaç yumurtan vardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?