sabah evden çıkarken ümitsizdim eşimde garibim teselli veriyo bana hazırlık ol diye aradı beni sonuç elimde dr bekliyorum daha sonucu almadım dedim sonra da bana hadi hadi aldın sonucu moralin çok bozuk eve geliyosun galiba dedi bende dedim yok ikiye kadar beklicem dedim sonra kapattık ben sonucu gösterdim ve emin olunca aradım babiş babiş ben geliyorum die:emir _bebek:inanamadı şok oldu sanki ağladı gibi geldi bana belli etmedi ama bu güzel duygular İNŞALLAH enn kısa tez zamanda berabere sizlerle
merhaba arkadaşlar kızlar gece rüyamda hastanede bi dr var onu görmüştüm bana hamilesin neden ayakta bekliyosun diyodu sabah hastaneye gittim kan verdikten sonra polikinliğe gittim bide ne göreyim bu gün o dr muayene günüymüş sonuçları heyecanla 12 yekadar bekledim sonra aldımve süprizzzzzzzzz teyzeleriii daha ben annenm de minnacığım dr gösterdim çok düşük şuan ddeğerin dedi çarşamba yine gidecem 8,45 ALLAH'ım tüm bebek isteyenlere sabırla hayırla nassiplendirçok güzel bi duygu gerçekten ağlamaktan göz yaşlarım kalmadı hislerimi anlatamıyorum İNŞALLAH RABBİM hayırlısıyla tamamına erdiriir amin amin
Amin canım amin şimdi bütün duam bebeğim tutunsun bi aksilik çıkmasın diye ve isteyen herkese nasip olsun diye. iki yumurtam vardı biri sağda biri solda ikinci aşılamam canım
tamam canımcım , haberleşelim.ay bak mda 'cım bir hamile haberi daha gün bitmeden ne güzel geldi bu olumlu haber hepimize darısı tüm bekleyenlere...
ben seninle irtibatta kalıyorum hep,,, zamanı davet işleri sende bende yardımcı olurum atlamayalım kimseyi diye .....siz zamanda karar verirsiniz zamanı gelince bende buluşma ayrıntılarını mesajlaşırız...
kızlar bana bu ay aşılama yapılacak ama prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım.sizce durum böyleyken yine de yapar mı aşılama yoksa prolaktinin düşmesi mi gerekiyor.çarşamba da rahim filmi çekilecek korkuyoruuumm...
yaa kızlar tabloyu inceledim de genellikle sebepsiz infertilite ya da kadın faktörü aşılama sebebi.erkek faktöründen dolayı aşılama yaptıran çok az.acaba tutma oranı mı fazla değil yoksa tesadüf mü???
arkadaşlar merhabalar.benimde bu ay aşılamam olacak kısmtse fakat kafamda bazı sorular oluştu.doktorumun izlediği yolu anlatayım sizlere aşılma tecrübesi olan arkadaşlar yorumlarsa çok sevineceğim.öncelikle 23 nisnda adetimle maratonum başladı.gonal f 450 lik aldık ve 75 doz vuruldum.2. günün sonunda muayene yapıldı ve çok ii hareketlenme var dedi doktorum.sonra bugün 5 doz 75 lik vurulduktan sonra kontrole gittim bi 450 lik daha yazdı.bu akşam 150 vurun dedi yarın sabah 9 da tekrar gel dedi.sağ yumurtalıkta 3 tane var beğendim dedi solda 1 tane var ama çok büyük sayılmaz dedi.ilk aşılamam ve bu işler nasıl yürür tam olarak bilmiyorum.ilaç 340 tl iknci kutumu aldım bugün.bu aşılama bayağı maliyetli olacak sanırırm.adetimin 9. günümdeyim aşılama kaçıncı gününde yapılıyor ve bu süre içinde evde uygulanabilcek kür falan deneyen oldumu acaba .korkuyorum yumurtlaarım yeteri kadar büyümez diye..
Canı hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah bugün aynı duyguları bizde yaşadık. Çok heyecanlandım çok ağladım sevinçten aynı şekilde eşim telefonda çıldırmak üzereydi seviçten.
tatlım öncelikle hayırlı olsun tedavin,
doktorun bizimkiler ile aynı yolda emin ol ve ona güven .Şimdi yumurtaların 20 mm oldumu çatlatma ignesi olacaksınki bu kişiye göre degişiyor ignelerinden sonra 10-14 . gün gibi denk geliyor aşılama
yani büyük ihtimalle bu gidişinde çatlatma ignesini yap diyecektir ve 36 saat sonra aşılama yapacaktır
çok teşekkür ederim canım.doktoruma güveniyorum fakat sanırım yumurtlar yeterli büyüklüğe ulaşmamış henüz.umarım 2. kutudan sonra olması gereken boyuta gelir.:18::18::18:bu yumurtlar neden büyümüyor anlamıyorum yaaaaaaaa
çok üzülme benimde aynı oldu, ben hem puregon hemde menogon ikisini aynı anda 150 şer doz vuruldum, be 3 er kutu ilave aldım yani toplam 4 er kutu kullandım , umarım sonu güzel olsun[/QUOT
bende endişelenmiştim.içimi su serptin çok teşekkürler cevap için...
çok üzülme benimde aynı oldu, ben hem puregon hemde menogon ikisini aynı anda 150 şer doz vuruldum, be 3 er kutu ilave aldım yani toplam 4 er kutu kullandım , umarım sonu güzel olsun[/QUOT
rica ederim canım ne demek hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi çok iyi anlıyoruz, çok takılma rahat ol ki sonuç güzel olsun ,buradanda kopma burası süper her bilgiyi bulabilirsin ve herşeyide sorabilirsin bize, sende tecrübelerini paylaşabilirsin.
sayımızda problem yok da morfoloji sıkıntılı.bakalım bir umut yaptırıcaz.tamam canımcım , haberleşelim.
aynı ay he rahim filmi , hemde aşılama yapılıyormu bilmiyorum ama benim doktorum film çektikten sonra 2 ay ara verelim bazen kendiliğinden hamile kalınabiliyor dedi ve sana ilaç veriyorlar kanalları görmek için o ilacı alırken hamile olmamam gerekli diye biliyorum.
canım şimdi filmi çekecek sonra adet olunca da aşılama yapacak.eğer bir sorun yoksa bekletmez herhalde çünkü bizim spermlerde sorun var.
erkete sorun olunca elbette şans azalıyor canım genelde 7 milyon sağlam sperm gerekiyor aşılam için altında olursa tutmuyormuş
mda 'ın da dediği gibi hiç endişelenme dozu arttırılan iğne yada ilaçların yumurtalıklarını yeteri kadar geliştirir uyarır henüz 9.gün 12-13-14 .günlere kadar büyüyecektir.
Benim de 9.gün kontrolümde 3 adet yumurta oluşmuş halde çapları 14,,13.7,,12.8 ml 'di....
Gonalf nin dozu arttırıldı hatta erken çatlamayı engellemek için de 3 doz başka bir iğne sabahları eklendi....
12.gün kontrole gittiğimde yumurtalar 19,8,,,19,8....15,7 olmuştu. çatlatma iğnesi vurup o akşam
,ertesi öğlen adetin 13.günü aşılamaya girdim
senin yumurtalıklarda mutlaka uyarılacak rahat olsun için vaktin var iğnelerini zamanında düzgün dozla vurul yeter...
nisan inşallah gönlüne göre olur herşey...kızlar perşembe sabahı yaptıracaktımya kan testimi. doktorum ile görüştüm. çarşamba 14. gün çarşamba yapsak olmaz mı diye. çarşamba gel dedi. yani yarından sonra 8 de kan vericem 9 da sonucu öğrenicez. benim için dua edin nolur. şuraya koskocaman HAMİLEYİMMMMM yazayım:))
hetiacım özlettin kendini ama geri dönmene çok sevindim.ilaçsız yumurtanın olması gayet güzel bişey.olumlu düşünmeye çalış evet tüpün tutmama ihtimali var ama hamile kalıncada her iş bitmiyor o hamileliği sağlıklı bir şekilde sürdüremedikten sonra sadece yaşadığın acı daha büyük olacak.Allah hayırlısını versin hakkında...Herkese merhaba.2. aşılamamın negatif sonuçlanmasının ardından birazcık bunalıma girdim:) Çok kötü hissettim kendimi.Tüp bebek yaptıracağız ve bunun da tutmama ihtimali beni bitirdi.Ama şimdi iyiyim.Bu süreçte buradan da uzaklaşmak istedim.Biraz kafamı dinledim.Bu arada burası ne kadar kalabalıklaşmış.Yeni hamileler katılmış aramıza.Hepsine hayırlı olsun, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.Tedavide olan sonuç bekleyenler de inşallah güzel haberlerle dönerler.Ben beklemedeyim bu ay.Mayıs adetimle tüp bebeğe başlıyoruz inşallah.Bugün doktora gittim.Herhangi bir kistim var mı diye merak ettim.Bugün adetimin 11. günü ve sağda ve solda olmak üzere 2 yumurtam varmış 10 mm. İlaç kullanmamama rağmen 2 tane folikül oluşmuş. Bu ay kendilinden hamile kalsam keşke.Valla tam süper olur:)) Fazla hayale kapıldım galiba....Neyse uzatmayayım benden bu kadar işte.Sadece paylaşmak istedim....
bak kuzum az kaldı inşallah bagıra bagıra HAMİLEYİM yazarsın buraya
arkadaşlar bugün evde test yaptım aşılamamım 7. günü negatif çıktı tutmadı heralde tutsa belli olurdu değilmi
kızlar merhaba
bu doktorlardan çektiğim kadar çekmedim başka şeylerden, geçen gün kendi dişçime ulaşamadığım için başkasına gitmiştim ve bana 5 diş çekilecek demişti hatırlarsanız vede hatırı sayyılır bir fiyat çıkarmıştı ve birde ilaç verdi .İlacı almaya başaldığımdan beri yüzümde şişmeye iltihap büyümeye başladı ama nasıl anlatamam sanki yanagıma portakal sokmuşum gibi nefes alamıyorum , yemek yiyemiyorum cumartesi ve pazar günü deli gibi agrılar çektim, hiç birşey yiyemedim birde üstüne üslük aldıgım ilaçlar var midemde aç karnına içtigim için kusmaya bşaldımmı off ki sormayın 2 gündür agrıdan gözlerimi bile kırmadım .
ve en sonunda bugün kendi dişçime gittim. Bana başka ilaç yzı ve ilacı içer içmez yangımdaki şişlik ve agrılar gitti. ve dediki 5 dişinin çelikmesine gerek yok sadece bir tane kanal tedavisi yapacagım ve bir tanede diş çekecegim zaten dişim arkada oldugu için görünmüyor. inanırmısınız nasıl rahatladım anlatamam ve bu beş diş çektirmek aynı günde sakıncalıymış, kadın bana hiç acımayacaktı .
Siz siz olun en az iki doktora danışmadan iş yapmayın
merhaba arkadaşlar kızlar gece rüyamda hastanede bi dr var onu görmüştüm bana hamilesin neden ayakta bekliyosun diyodu sabah hastaneye gittim kan verdikten sonra polikinliğe gittim bide ne göreyim bu gün o dr muayene günüymüş sonuçları heyecanla 12 yekadar bekledim sonra aldımve süprizzzzzzzzz teyzeleriii daha ben annenm de minnacığım dr gösterdim çok düşük şuan ddeğerin dedi çarşamba yine gidecem 8,45 ALLAH'ım tüm bebek isteyenlere sabırla hayırla nassiplendirçok güzel bi duygu gerçekten ağlamaktan göz yaşlarım kalmadı hislerimi anlatamıyorum İNŞALLAH RABBİM hayırlısıyla tamamına erdiriir amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?