testte 6.gün ila 15 gün arası hafifte olsa çıkar diye yazıyordu. ama gerçekten sabr kalmadı onu biliyorum 1 ay daha sabredecek gücüm yok ama işte rabbimin nasibi ile oluyor bu işler
test te belirtilen günler adetin geçmesinden itibaren canım,,aşılamanın 6. günü değil aşılama ovülasyon zamanında yapılıyor yani çatlama dönemi arkasından yaşadığın luteral faz denen bir dönemdesin şuan herşeyin bir zamanı var önce sabırlı olmayı dene yoksa çok zorlanırsın bu işlerde son günlerin olsa öğrenmek için sabırsızlığının tavan yaptığı anlar tamam ama sen daha 7.günündesin inşallah hamilesindir yoksa bu yolda dayanmak için işin zor.Tüp bebek için hazırlananlar var 3 aşılama geçirip bir de onları düşün hatta belki ben belki diğerlerimizden bazıları bile o günleride yaşıyacağız umarım yazdıklarım seni biraz sakinleştirir.
bak ben onu bilmiyordum hep ilk oluşuma başlangıç tarihi diye biliyordum.aslında yolun başında değilim bu ay itibari ile 12 aydır hep negatif görüyorum ve hep hastahanelerdeyiz yok ameliyat yok ultrason ilaçlar tedaviler o kadar yoruldumki patladım resmen aşılama için bile umudum yok aslında beni eşimin kötü çıkan değerleri üzüyor yoksa insan aşılama yaptırıyor değilmi umutlu olur ama olamıyorum hep zaten düşük olmadı olmayacak zaten bu streslede olmaz biliyorum ah ah elimde olsa keşke kafamdan attım deyip atsam..sağol canım inşallah sakinleşirim
test te belirtilen günler adetin geçmesinden itibaren canım,,aşılamanın 6. günü değil aşılama ovülasyon zamanında yapılıyor yani çatlama dönemi arkasından.... yaşadığın luteral faz denen bir dönemdesin şuan herşeyin bir zamanı var önce sabırlı olmayı dene yoksa çok zorlanırsın bu işlerde son günlerin olsa öğrenmek için sabırsızlığının tavan yaptığı anlar tamam ama sen daha 7.günündesin inşallah hamilesindir yoksa bu yolda dayanmak için işin zor.Tüp bebek için hazırlananlar var 3 aşılama geçirip bir de onları düşün hatta belki ben belki diğerlerimizden bazıları bile o günleride yaşıyacağız umarım yazdıklarım seni biraz sakinleştirir.
cnm geçmiş olsun iyiki kendi dokktoruna gitmişsin. mahvetmiş diğer doktor seni ya mahvetmeyede devam edecekmiş. dediğin gibi ne olursa olsun tek doktorla kalmamak lazım hepsinin tedavi yöntemi farklıkızlar merhaba
bu doktorlardan çektiğim kadar çekmedim başka şeylerden, geçen gün kendi dişçime ulaşamadığım için başkasına gitmiştim ve bana 5 diş çekilecek demişti hatırlarsanız vede hatırı sayyılır bir fiyat çıkarmıştı ve birde ilaç verdi .İlacı almaya başaldığımdan beri yüzümde şişmeye iltihap büyümeye başladı ama nasıl anlatamam sanki yanagıma portakal sokmuşum gibi nefes alamıyorum , yemek yiyemiyorum cumartesi ve pazar günü deli gibi agrılar çektim, hiç birşey yiyemedim birde üstüne üslük aldıgım ilaçlar var midemde aç karnına içtigim için kusmaya bşaldımmı off ki sormayın 2 gündür agrıdan gözlerimi bile kırmadım .
ve en sonunda bugün kendi dişçime gittim. Bana başka ilaç yzı ve ilacı içer içmez yangımdaki şişlik ve agrılar gitti. ve dediki 5 dişinin çelikmesine gerek yok sadece bir tane kanal tedavisi yapacagım ve bir tanede diş çekecegim zaten dişim arkada oldugu için görünmüyor. inanırmısınız nasıl rahatladım anlatamam ve bu beş diş çektirmek aynı günde sakıncalıymış, kadın bana hiç acımayacaktı .
Siz siz olun en az iki doktora danışmadan iş yapmayın
kızlar merhaba
bu doktorlardan çektiğim kadar çekmedim başka şeylerden, geçen gün kendi dişçime ulaşamadığım için başkasına gitmiştim ve bana 5 diş çekilecek demişti hatırlarsanız vede hatırı sayyılır bir fiyat çıkarmıştı ve birde ilaç verdi .İlacı almaya başaldığımdan beri yüzümde şişmeye iltihap büyümeye başladı ama nasıl anlatamam sanki yanagıma portakal sokmuşum gibi nefes alamıyorum , yemek yiyemiyorum cumartesi ve pazar günü deli gibi agrılar çektim, hiç birşey yiyemedim birde üstüne üslük aldıgım ilaçlar var midemde aç karnına içtigim için kusmaya bşaldımmı off ki sormayın 2 gündür agrıdan gözlerimi bile kırmadım .
ve en sonunda bugün kendi dişçime gittim. Bana başka ilaç yzı ve ilacı içer içmez yangımdaki şişlik ve agrılar gitti. ve dediki 5 dişinin çelikmesine gerek yok sadece bir tane kanal tedavisi yapacagım ve bir tanede diş çekecegim zaten dişim arkada oldugu için görünmüyor. inanırmısınız nasıl rahatladım anlatamam ve bu beş diş çektirmek aynı günde sakıncalıymış, kadın bana hiç acımayacaktı .
kızlar merhaba
kızlar merhaba
canım progestan verip vermemesinin ,,yumurtaların kendi kendine çatlaması ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum sonuçta bu hormon rahim ağzı ve rahim içini destekleyerek döllenmiş yumurta yani embriyonun rahime tutunmasına yardımcı oluyor.Doktorun gerek görmemiştir,herkes kullanmıyor herkese vermiyor doktorlar.
Epey bir yumurta oluşmuş maşallah 8 yumurta ile aşılamaya girmen üstelik iki aşılamanda da cesaret biraz çoğul gebelik riski artttırıyor biliyosun madem bu aşılamandan sonra daha çok ıslaklık geliyor diğerinde gelmiş ve hamile kalmışsın ya UMARIM SAĞLIKLI İKİZ BEBEĞİN OLSUN :)))) canım sanki banada sen de kalacaksın gibi geldi inşallah
Benim ilk aşılama bu ay yapıldı.Ekim ayından beri kendi halimizde istiyorduk.Bu arada da geçmişte seneler önce geçirdiğim endometrioz rahatsızlığım var sol yumurtalıktan kist temizlenmişti.Yumurtalığımın 5-6 katı büyüklüğündeydi,fakat şükür ki 6-7 aydır bebek planları dahilinde yapılan konrollerde tetkiklerde yeniden bir kiste rastlanmadı fakat 6 ay gebelik elde edilemeyince ahm (antimüller) testi fsh 'lar yumurta rezervinin giderek azaldığını işaret edince geçen ay tekrar tanısal amaçlı laparoskopi geçrip ameliyat oldum tüpler açık geçirgen yumurtalık-rahim-tüp ilişkisi normal çıktı şükür ,,eşimde de sorun gözükmüyor yaşına göre orta derece bir durumu var.Her ne kadar ikimiz de de şuan sorun olmasada bendeki yumurta rezervinin azalmaya başlamış olması yaşımın genç olmaması nedeni ile vakit kaybetmeden ameliyat sonrası ilk aşılamamı oldum sağ yumurtalıkta iki tane sol yumurtalıkta bir tane toplam 3 yumurta gelişti.Aşılama sonrası ilişkiyi bende yasakladı nedense...10.gündeyim çok fazla adet belirtisi yaşıyorum günüm yaklaştıkça bakalım cuma,,cumartesi görücez sonucu hayırlısı şayet hamile değilsem...Mayıs ayında sizi serbest bırakıcam kendiliğinden yine kalmazsan Haziran da 2.aşılama dedi çıktık bir yola artık dönüşü durmak yok.Benim durumlar böyle canım ne var ne yok döktüm.
insalllaaahhh cnm bnm rabbim cumlemize nasip eder insallllahhh....benim hamisligim ikiz gebelikti once sonradan teke dustu..progeston hamileligim boyunca kullanmak zorundaydim diger kese kanama yapmasin diye..simdi yine rabbim tekrardan nasip ederse bu guzel duyguyu bu kez kan sulandirici igne vs tedavi uygulayacakmis doktorum.sanirim dusuk yaptigim icin dogal progesteron degerine bakicak sanirim doktorum..hic bi ilac kullanma dedi..banada iliski yasaklamisti.bu kez yine yasakladi..hayirlisi olsun insallahh
cnm geçmiş olsun iyiki kendi dokktoruna gitmişsin. mahvetmiş diğer doktor seni ya mahvetmeyede devam edecekmiş. dediğin gibi ne olursa olsun tek doktorla kalmamak lazım hepsinin tedavi yöntemi farklı
nihayet mda ,,kaç kez yazdım sana ama bir cevap alamadım hatırını dişini sordum cevap gelmeyince merak ettim çokk geçmiş olsun tekrar.İnanmıyorum yani ben biraz doktora gidince rahatlamıştır enfeksiyonun dedim ama daha beter olmuşsun aksiliğe bak neyse ki şimdi iyisin 5 diş olayı ayrı hikaye kabus gibi... insanın kendi dişi gibi olur mu hiç yoktam yere gidecekti dişler tedavin biran evvel başlayıp bitsinde kurtul şu diş meselesinden kendine iyi bak doktor işini bebekler için konuşmuştuk hatırlarsan bu her işte böyle işte malesef..
canım çok geçmiş olsun ağrılarının geçmesine sevindim..hangi dalda doktor olursa olsun mutlaka en az 3 doktora gösterilmeli bencede hastalık..bende adet düzensizliğimin sebebini öğrenmek için gitmediğim doktor kalmamıştı her kafadan ayrı ses..doktor var doktorcuk var diyorum bende..allah iyileriyle karşılaştırsın inşallah..allah 5 dişinide çekeceğiz diyen o kadınıda bildiği gibi yapsın..
evet canlarım vallahi öyle, artık iş ticarete dökülmüş durumda , hiç karşılarındakini düşünmeden hareket ediyorlar, neyse bugün daha iyiyim ama 2 gündür hep aklımdasınız .Sizlerle olmaya o kadar çok alışmışımki anlatamam hepinizi tek tek düşündüm , ve çok özledim. ya en azından izmirdekilerle bir buluşma ayarlayalım bari hepinizi çok öpüyorum.
kızlar izmirde buluşma ayarlanacaksa bende gelmek isterim..
buluşalım tabi ne güzel olur zaman mekan uyarsa harika olur ben seve seve gelirim mda 'cım
evet canlarım vallahi öyle, artık iş ticarete dökülmüş durumda , hiç karşılarındakini düşünmeden hareket ediyorlar, neyse bugün daha iyiyim ama 2 gündür hep aklımdasınız .Sizlerle olmaya o kadar çok alışmışımki anlatamam hepinizi tek tek düşündüm , ve çok özledim. ya en azından izmirdekilerle bir buluşma ayarlayalım bari hepinizi çok öpüyorum.
o zaman tarih mekan için herkese en uygun olacak şekilde organize olalım birisi üstlensin bu işi mda cım sen ayarlarsan güzel olur yardımcı olmamı istersen de olurum
buluşalım tabi ne güzel olur zaman mekan uyarsa harika olur ben seve seve gelirim mda 'cım
kızlar izmirde buluşma ayarlanacaksa bende gelmek isterim..
ohhh ne güzel valla buluşun.bize uzak tabi izmir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?