canım çok sevındım bugun cok guzel hayat ve kadre karsı 2-1 ondeyız allah nazardan saklasın 49::
bu arada her hamıle olana soruyorum kaç yumurtan vardı ve bugun kacıncı gunun
merhaba hanımlar ben kısaca kendimden bahsedeyim ve size sormak istediklerim var cevaplarsanız çok mutlu olurum
ben 24 yaşındayım ve pkoluyum 7 ay klomen kullandım bu kadar sürede 1 ay yumurtalarım tam gününde büyüdü çatlatma iğnesi oldum bu kezde tutmadı artık dr um aşılama yöntemine geçmemi söyledi benim merak ettiğim bazı şeyler var sırayla sormak istiyorum
1. aşılama masraflarını sgk karşılıyor mu ? karşılamıyorsa ne kadar tutuyor ?
2. rahim filmi ücreti hakkında bilginiz var mı ?
ilginiz için teşekkür ederim. aklıma gelen şimdilik bunlar bu konuda bilgisizim de
merhaba canım benim sağda 2 yumurtam vardı ama biri 12mm diğeri13mm de kaldı solda 1yumurtam vardı oda en son 19mm de aşılama yapıldı 17nisan aşılama günümdü 13 yada 14. güngaliba ilkgünden itibarense 14 toplam 15 sağ 15 sol yumurta vardı ben 41 dozla başladım en son gün 50 doza çıktı iğnem
Oh hamısler 2 olmus neguzel ya Allahm bıze nasıp et neolur boyle guzel sonucları kızlar ben evdeyım bulusma ıcın hazırım:)
ceylin'cim çok gençsin henüz inşallah çok şeye gerek kalmadan hamile kalırsın .
Ben sana sedece özel olarak tahmini rakamlar hakkında bilgi veriyorum çünkü resmi olarak aşılamadan yararlanabiliyormusun bilmiyorum yararlanan arkadaşımız varsa sana yazacaktır.
Özel yaptırırsan bu işleri doktorun beraberinde uygulamanın yapılacağı hastane labarotuvar vs.... herbir faktör değişiklik gösterecek olsa da
Benim harcadığım 600 TL peşin doktoruma,,özel hastanede işlem ameliyathanede uygulandı oda açıldı istirahatim için ayrıca labrt.sperm yıkama hazırlık işlemleri için toplam 360 TL yani 600+360=960 TL yuvarla 1.000 TL diyelim bu sadece aşılama işlemi için.
Aşılamaya kadar benim durumuma göre kullandığım iğneler için 850 TL civarıda iğne parası gitti üstelik iğneleri indirimli aldım satış fiyatı altında ... bir de o iğneleri kendim yapamadığım için her gün vurdurucam diye bazen sabah akşam toplamda heralde 13-14 kez vurdurmuşumdur 100 TL de polikliniğe bayıldım
1 aşılama özel olarak 2.000 TL tuttu yaklaşık canım herşey içinde.
Bu rakamlar başlangıçta dediğim gibi doktorun,,aşılamanın uygulama yeri ve iğne dozlarına miktarına göre değişecektir.
canım mesajında bir düzeltme yapabilir misin 15 sağ 15 sol yumurta derken 30 yumurta gibi bir anlam çıkmış anlamaya çalışıyorum yazdıklarını 19 mm büyüklüğünde bir yumurta ile aşılamaya girdin di mi 15 ,,15,,
olan diğer iki yumurtanın aşılamaya gireceğin zaman ki büyüklüğü mü
tşk ederim masalcım ben şimdiden araştırma yapayım dedim dr hemen geç dedi ben eylül ekime kadar beklemek istiyorum aşılama için belki o zamana kendiliğinden hamiş kalırım ilgin için çok teşekkür ederim canım
tşk ederim masalcım ben şimdiden araştırma yapayım dedim dr hemen geç dedi ben eylül ekime kadar beklemek istiyorum aşılama için belki o zamana kendiliğinden hamiş kalırım ilgin için çok teşekkür ederim canım
canım ben sana şöle anlatayım ilk muayene girdiğimde 15 af sol 15 af sağ die yazıyodu takip kağıdında tabi bu zamanla tedaviye başlayınca azaaldı anladığım kadarıyla evet 19mm oldu aşılama geri kalanda işe yarayaman misal 9 af sol 10 af sağ yazıyodu ne ise
canım ya başından geçtiği için beni en iyi sen anlarsın.3.aşılama ciddi ciddi çok krititik.ama öyle ya da böyle sonucun belli olmasını çok istiyorum.bu arada sen hangi iğneye başladın ne kadar kullanıyorsun.inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım..
canım hadi bakalım direk 112,5 la mı başladınız siz senin de çok dirençliydi sanırım. ben 5 gün 75 vurulmuştum sonra 112,5 a çıkartıldı. hiç umudum yok yine de beklicez tabiki.senin de hakkında hayırlısı olsun canım.
merhaba canım nasılsın diyecegim ama gördümki herşey güzel ilerliyor bende 11 gün sonra adet olacagım muhtemelen ilacımda o günlerde bitiyor ve sonra bende sen gibi tüp için ignelere başlayaagım kısmetimizde ne varsa artık, bu arada ciddi diş problemlerim çıktı onlarla savaşıyorum
kızlar bu arada 10.günümün son saatlerini yaşıyorum...
evett 10.günümüzde bitti bitiyorrrr gelsin bakalım 11,,12,,,13,,,,14,,,,veee 15.mcan''cım ben testi 15.günümde yani 5 Mayıs'ta yaptırıcam şayet arkadaşların tabiriyle kırmızı kart görmez isem 5 Mayıstan önce kesinlikle düşünmüyorum o gün annemim d.günü ve hıdırellez akşamı bakarsın bir anlamı olur birbirimize mutlu haberler veririz.Yok eğer sınıfta kalırsam akşam hazır hıdırellez ken gül ağacına bir dilek asıp sabaha denize atayım diyorum izmirliler bu geleneği daha iyi bilir düşündüm sen Kayseridesin deniz yok umarım hiççççç gerek kalmayacak inşallah ama ters bir durum olursa ben neolursam olayım dilek kağıdıma senin dileğinide yazacağım haberin olsun tüm samimiyetimle yazıyorum bunu,,
Be nımde cnım bugun 10. Gunum bıtıyor asılmda hıc belırtın varmı
:)))) dur şimdiden hazırlanma canım buluşma muhtemelen haziran başı gibi en yakın...naber bu arada nasılsın ??
masalcım bende o gün dileğimi yazıp denize atayım iyi hatırlattın dediğin gibi izmirliler iyi bilir..annem benim için her yıl bebek bağlıyo ağaca olur diye bu yılda yapıcak..hepimiz için dua etmesini söylücem..
ben ıyıyım canım dun cok agrım vardı ama bugun yok cok sukur e hamıs haberlerınıde alınca mutlu oldum benım ıcın fark etmez anlamında yazdım canım ben calısmıyorum evdeyım sızede uyarım cok buyuk bı aksılık olmadıkca sen nasılsın agrılar devam edıyomu
merhaba canım ben rahim filmini aşılamayıda devlet hastanesinde yaptırdım sadece 350 tl raporlu ilaç ları ödedim başkada masrafım olmadı sadece yol masrafım oldu ee onada katlancaz artık şükür ilkinde tuttu İNŞALLAH RABBİM tamamınada erdirir aminn
hayırlı olsun şimdiden.bende 3.aşılamamı bitirdim.adet olmayı bekliyorum.bizde tüpe doğru gidiyoruz.tüple ilgili paylaşımlarını da yazarsanız bende sizden faydalanırım.tabi işallah bu ay kendiliğinizden hamile kalırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?