Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Oh hamısler 2 olmus neguzel ya Allahm bıze nasıp et neolur boyle guzel sonucları kızlar ben evdeyım bulusma ıcın hazırım:)

canım çok sevındım bugun cok guzel hayat ve kadre karsı 2-1 ondeyız allah nazardan saklasın 49::
bu arada her hamıle olana soruyorum kaç yumurtan vardı ve bugun kacıncı gunun

merhaba canım benim sağda 2 yumurtam vardı ama biri 12mm diğeri13mm de kaldı solda 1yumurtam vardı oda en son 19mm de aşılama yapıldı 17nisan aşılama günümdü 13 yada 14. güngaliba ilkgünden itibarense 14 toplam ben 41 dozla başladım en son gün 50 doza çıktı iğnem

Son düzenleme:

ceylin'cim çok gençsin henüz inşallah çok şeye gerek kalmadan hamile kalırsın .
Ben sana sedece özel olarak tahmini rakamlar hakkında bilgi veriyorum çünkü resmi olarak aşılamadan yararlanabiliyormusun bilmiyorum yararlanan arkadaşımız varsa sana yazacaktır.
Özel yaptırırsan bu işleri doktorun beraberinde uygulamanın yapılacağı hastane labarotuvar vs.... herbir faktör değişiklik gösterecek olsa da
Benim harcadığım 600 TL peşin doktoruma,,özel hastanede işlem ameliyathanede uygulandı oda açıldı istirahatim için ayrıca labrt.sperm yıkama hazırlık işlemleri için toplam 360 TL yani 600+360=960 TL yuvarla 1.000 TL diyelim bu sadece aşılama işlemi için.
Aşılamaya kadar benim durumuma göre kullandığım iğneler için 850 TL civarıda iğne parası gitti üstelik iğneleri indirimli aldım satış fiyatı altında ... bir de o iğneleri kendim yapamadığım için her gün vurdurucam diye bazen sabah akşam toplamda heralde 13-14 kez vurdurmuşumdur 100 TL de polikliniğe bayıldım
1 aşılama özel olarak 2.000 TL tuttu yaklaşık canım herşey içinde.
Bu rakamlar başlangıçta dediğim gibi doktorun,,aşılamanın uygulama yeri ve iğne dozlarına miktarına göre değişecektir. Rahim filmine gelince ben rahim filmi çektirmedim çünkü benim için yetersizdi direk masaya yatıp ameliyat oldum aşılama öncesi..özel laparoskopiye gerek oldu onun maliyeti pek fena neyse ,, fakat sormuştum eğer çektirecek olsaydım yine özel bir hastanede 650 TL istemişlerdi

Son düzenleme:

canım mesajında bir düzeltme yapabilir misin 15 sağ 15 sol yumurta derken 30 yumurta gibi bir anlam çıkmış anlamaya çalışıyorum yazdıklarını 19 mm büyüklüğünde bir yumurta ile aşılamaya girdin di mi 15 ,,15,,
olan diğer iki yumurtanın aşılamaya gireceğin zaman ki büyüklüğü mü

tşk ederim masalcım ben şimdiden araştırma yapayım dedim dr hemen geç dedi ben eylül ekime kadar beklemek istiyorum aşılama için belki o zamana kendiliğinden hamiş kalırım ilgin için çok teşekkür ederim canım

canım ben sana şöle anlatayım ilk muayene girdiğimde 15 af sol 15 af sağ die yazıyodu takip kağıdında tabi bu zamanla tedaviye başlayınca azaaldı anladığım kadarıyla evet 19mm oldu aşılama geri kalanda işe yarayaman misal 9 af sol 10 af sağ yazıyodu ne ise

merhaba canım ben rahim filmini aşılamayıda devlet hastanesinde yaptırdım sadece 350 tl raporlu ilaç ları ödedim başkada masrafım olmadı sadece yol masrafım oldu ee onada katlancaz artık şükür ilkinde tuttu İNŞALLAH RABBİM tamamınada erdirir aminn

rica ederim canım sorduğunu görünce bilgi vereyim dedim ,,pko rahatsızlığın olduğu için ve anne olmak istiyorsan hemen doktorunda bekleme dediyse karar senin... dediğim gibi yaşın çok genç ben senin yaşındayken evli bile değildim genç olman büyük avantaj bence de biraz kendi halinde kal eğer başka ciddi bir sorunun yoksa eşinle,, mutlaka kalırsın acele etme önünde uzun yıllar var sonbahara kadar bekle,,kendiliğinden olur inşallah hiç gerek kalmaz tedavilere sadece bu arada sağlık olarak kontrollerini atlama yeter..madem istiyorsun genç bir anne olursun:)) iyi şanslar canım

tamam canım tahmin ettiğim gibi ,,sen neticeye bak şükür ilk aşılaman inşallah tamama ersin sağsalim

Ayy cnm anlamazmiyimm valla hepimiz icin dua ediyorum. 10. Günü'de doldurdun ins.bebis seninledir valla sonucu heyecanla bekliyorum:) İğne olarak Gonalf kullanıyorum. Benim yumurta sayısı cok olduğu 112,5 la başladık. Normalde tup bebekte baya yüksek dozlarla başlanırmış ama benimki biraz temkinli gidiyo riske almamak icin İns. İlk tup denememde gelse valla öyle mutlu olucamm kii

Evet cnm 112,5 la başladık. Benim sayı cok ama büyümekte nazırlar:) O yüzden dozu birden veremiyoruz. Yoksa 30 tane nurtopu gibi yumurtam oluyo:) Çarşamba kontrol var. Merakla bekliyorumm bakalim ne durumda olucak yumoslarim:)

Valla şimdilik hersey guzel bakalim çarşamba kontrolum var o zaman moral durumum az cok belli olur:) Bu sefer hersey yolunda gider ins.gelir bebiklerimm:) Dr'a 2 tane koysun diye ısrar ediyorumdaa yazık edersin kendine ozel hayatın kalmaz bak göründüğü gibi degil diyo olsunolsun diyorum ama 1tane diye cok ısrarcı :)Ayy gecmis olsun cokk:/ . Dış ağrısı beter birseydir. Gerci bak hamilelik oncesi bakim yaptırmak iyidir sonra rahat edersin az kalmış seninde bebisin gelmesine bakk:)

kızlar bu arada 10.günümün son saatlerini yaşıyorum...

evett 10.günümüzde bitti bitiyorrrr gelsin bakalım 11,,12,,,13,,,,14,,,,veee 15.mcan''cım ben testi 15.günümde yani 5 Mayıs'ta yaptırıcam şayet arkadaşların tabiriyle kırmızı kart görmez isem 5 Mayıstan önce kesinlikle düşünmüyorum o gün annemim d.günü ve hıdırellez akşamı bakarsın bir anlamı olur birbirimize mutlu haberler veririz.Yok eğer sınıfta kalırsam akşam hazır hıdırellez ken gül ağacına bir dilek asıp sabaha denize atayım diyorum izmirliler bu geleneği daha iyi bilir düşündüm sen Kayseridesin deniz yok umarım hiççççç gerek kalmayacak inşallah ama ters bir durum olursa ben neolursam olayım dilek kağıdıma senin dileğinide yazacağım haberin olsun tüm samimiyetimle yazıyorum bunu,,

masalcım bende o gün dileğimi yazıp denize atayım iyi hatırlattın dediğin gibi izmirliler iyi bilir..annem benim için her yıl bebek bağlıyo ağaca olur diye bu yılda yapıcak..hepimiz için dua etmesini söylücem..

Be nımde cnım bugun 10. Gunum bıtıyor asılmda hıc belırtın varmı

hayırlısı inşallah ne gibi bir belirti sordun bilmiyorum cnm ama bende adet belirtileri bol miktarda adet olacağım gibi fakat bir de şöyle bir durumda var aradan çokkk uzun zaman geçmiş olmasına rağmen 7 sene önce üstelik asla çocuk düşünmediğim bir zamanda ve korunurken hamile kalmıştım ve hiç unutmuyorum ne hissettiğimi adetimi beklediğim güne kadar ve 8.haftaya kadar adet olacak gibi süründüm ağrıdan hatta şiddetli bir adet sancısı şeklinde idi .O yüzden ne böyle ne şöyle diyebiliyorum illa ki her iki ihtimal de muhtemel hepimiz için

:)))) dur şimdiden hazırlanma canım buluşma muhtemelen haziran başı gibi en yakın...naber bu arada nasılsın ??

ben ıyıyım canım dun cok agrım vardı ama bugun yok cok sukur e hamıs haberlerınıde alınca mutlu oldum benım ıcın fark etmez anlamında yazdım canım ben calısmıyorum evdeyım sızede uyarım cok buyuk bı aksılık olmadıkca sen nasılsın agrılar devam edıyomu

canım yaaa,,ne güzel olur yazalım tabi hepimizi...cümleten tüm topik diye... benim annemde senelerdir dilemiştir duaları bir taraftan dilekleri bir taraftan ama kızı daha anca bu sene bebek ister hale gelebildi çok geç kaldım ama hayatta herşeyin bir nedeni bir de yazgısı var kısmet böyleymiş diyorum artık Allah her isteyene nasip etsin bir gün hayırlısını

evet di mi bugün iki tane birden hamile müjdelendi bende her güzel haberde seviniyorum kötü haberde o an kendim öğrenip bozulmuş gibi üzülüyorum kısmet bu işler..:) anladım ben niye öyle yazdığını da takıldım sana ,, napıcaz bu ağrılarla bilmiyorum ki iyi bari bugünü rahat geçirmişsin sen ben artık ağrıdan yoruldum yeliziz ,,beklemek koymuyor bana dikkat edersen nasıl geçecek diye pek bir şikayetim olmadı elbette sabırsızım ama beklemem gerektiği gerçeği ile başa çıkabiliyorum.Beni yoran ağrılar...bu şekilde çalışmam da zorlaşıyor keyfimi kaçırıyor sıkıntı orda .Şuan da bel sırt ağrım var mesela,,bu arada sık sık tuvalete gitmek te beni zor durumda bırakıyor dışarıda olunca:))

canım sana hayırlı uğurlu olsun allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım
bakalım bende önce rahim filmi çektirmek istiyorum sonuca göre haraket etmek istiyorum doğrusu allahım tez zamanda tüm bebek isteyenlere bebişlerini verir inşaallahh canım
gülsultancım sen nerde yaşıyorsun canım ben mersindeyim :)

Tabii ki yazarım tüp maceramı:)) Hatta sabırsızlanıyorum bunun için. Ama inşallah adet olmazsın bu ay ve gerek kalmaz tüp bebeğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…