Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kıyamam ya agrılar olunca zor oluyo gercekten tuvalete cok cıkmak bendede basladı bugun ben kendımı cok yormuyorum evden cıkmıyorum hıc ısın agır degıldır ınsallah yormuyosun deme kendını

masalcım inşallah 5 mayıstada mutlu bir şekilde kader ortaklığımızı devam ettiririz.gene beraber günleri haftaları sayarız...

jolly inşallah çok güzel bir şekilde ilerler sürecin herşey gönlünce olur.

kıyamam ya agrılar olunca zor oluyo gercekten tuvalete cok cıkmak bendede basladı bugun ben kendımı cok yormuyorum evden cıkmıyorum hıc ısın agır degıldır ınsallah yormuyosun deme kendını

tuvalet olayı seninde kendinde dikkatini çekti demek,,banada sanki iki gündür sık gidiyorum gibi geliyor bilmiyorumki neye işaret adete mi bebeğe mi görücez bakalım...
hergün evden hazırlanıp çıkmak trafiğe girip stress içinde gidip gelmek bile yoruyor insanı aslında bir taraftan güzel işinle insanlarla meşgulken kafan dağılıyor belli zamanlarda düşünemiyorsun bunları ,,seyahatlerimi dışarıya gitmem gereken çoğu yapılacak işimi Mayıs ayına devretmiştim zaten ama yinede ofisimin başında olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar serbest çalışınca yok olamıyorsun personel sallıyor herşeyi o zaman zaten geçen ay ameliyat olunca 10 gün çalışamadım hiç gitmedim işler zaten alt üst oldu bu sene ama hiç umrum değil bunca yıl mesleğim için meşgul oldum şimdi umrumda değil yeterr artık yorgunum zaten evlat özlemi için gerekirse işler askıya alınacak tamamen

en sonunda kalp atışlarınıda duyduk gözlerim doldu çok tuhaf oldum eşimde öyle oldu heyecanlandık,herşey normal dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole.rabbim inşallah sizede nasip eder inşallah bu duyguları sizinde yaşamanızı çok isterim...

aminnn inşallah.eminim çok güzel bir duygudur.allah tamamını erdirsin.

cnm çok sevindim senin adına bebişinin kalp atışlarını duymak dünyalara bedeldir dimi..inşallah sonuna kadar böyle güzel gider cnm

müthiş duygularının kucağına alana dek katlanarak devam etsin mavi'cim ne mutlu sana ,, bir zaman gelecek içinde karnında tekmelerini hissedeceksin en güzel günlerin ve devamı daim olsun maşallahhh...

oyle gercekten bebek daha onemlı sımdı bızler ıcın ılk sırada o var pekı hamıle kalırsan ınsallah yıne yorulmaman lazım seyahatler zor olmıycakmı kac senelıık evlısın sen canım ve kac senedır bebek ıstıyosunuz

benim hikayem bulanık bulutlu biraz yeliziz ,, ben 2003 te evlendim 26 yaşında 9 senelik evliyim yaşım da çıktı bak iyice ortaya 35 yaşıma girdim :)) eşim başından beri evliliğimizin ama özellikle son 2-3 senedir çok istiyor hep kararı bana bıraktı ben çocukları çok sevmeme rağmen bir türlü cesaret edemedim nedense aptallıkmış o yüzden geç kaldım diyorum biraz plancı bir tipim ama hayatın planlanamayacak kadar kısa ve anlık olduğunu bilsemde bu durumu kabul etmem çok zaman aldı...pişman mıyım evet çok... olmaması için hiçbir nedenim yoktu ne sağlık olarak ne özel hayatım fakat birşeyler vardı işte kendi kafamda çok hata etmişim yıllarıma yazık oldu başa dönebilsem evliliğimin ilk 5 yılından sonra hemen yapardım ama zaman geri gelmiyor...kendimce hep içimde anne olmak arzusunun tavan yapmasını bekledim geçtiğimiz yaz sonu o sonsuz istek nihayet içime düştü gel gör ki Allah her istediğini hemen vermiyor alınyazın ne ise o...
o yada bu sebepten ertelediğim baskıladığım bahaneler yarattığım duygularım harekete geçeli 7 ay oldu 7.ayım bu bebek için uğraşalı şimdi dua ediyorum işte hepimiz gibi kaderim de genç anne olmak yokmuş demek ki annem benide benim yaşımda doğurmuş hep kızardım küçükken niye daha erken doğurmadın beni hep hastasın arkadaşlarımın annesi genç diye çocuk aklı işte şikayetlerim kendi başıma geldi... umarım annem gibi geç te olsa annelik duygusunu tadarım

Son düzenleme:
Kıyamam annelık sorumluluk gercekten yuklenmek guc ıstıyo hazır olmayıncada olmuyo sende hazır olma,ıssın demekı calısıyosunda zor gercekten belkı ozaman olsaydı sımdıkı gıbı bılınclı olmıycaktın gec kaldım dıye uzulme bence benım teyzem ve kayınvalıdem 40 nda anne oldular sen 2 cıye bıle yaparsın hemen moralını bozma Allahın ıznıyle

yeliziz canım sorularına samimiyetle cevap verdim hep öyle yapıyorum karşılığında da aynı duygularla yakınlık gösterdiğin ve iyiniyetli tesellin dileklerin için çok teşekkür ederim.Bende senin dediğin gibi düşünerek umutlanıyorum yarınlar için .Çok şeker birine benziyosun gerçi burdaki herkesin gönlü güzel :)) İnşallah herşey herkesin gönlünce olur.Artık baş koyduk bu yola kavuşana kadar kalan yıllarım da uğraşmakla geçerse geçsin imkanlar beni terkedene dek..İşler güçler bir şekilde olur yine,öyle bir durum için dahi hazırlığımı yapıyorum zaten yeter ki gelsin senin durumunu çok iyi bilmiyorum ama sonuçta sende burdasın ve bebek istiyorsun Allah seni de en kısa zamanda kavuştursun canım

kızlar size önemli bişi sorcam bugün aşılamamın 10.günü.dayanamadım merak edip kan tahlili yaptırdım:) sonucum 78.44 çıktı ama ben bundan 3 gün öncede doktor tavsiyesi ile çatlatma iğnesi yapmıştım.çatlatma iğnesi sonucu bu kadar etkilermi?? doktora sordum hormon sonucunu bu kadar etkilemez yüksek çıkmış 2 gün sonra tekrar yapalım dedi ama benim aklıma takıldı bana yardımcı olun

sagol canım sende gercekten ıyı bırıne benzıyosun senınle tanısıp yuz yuze sohbet etmek cok ısterım amın canım ınsallah tum ısteyen herkese versın Rabbım hayırlısıyla canım ben 2 yıllık evlıyım ve evlendıgımız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz yanlıs anlama bu dusuncem calısmadıgım ıcın boyle eger calısıyo olsaydım bende ertelerdım kesın ayıracak vaktım var cunku ben soyle dusunuyorum bebegı olan kadınlar en azından 2 yılını sadece bebeklerıne ayırmalılar tabı bu benım dusuncem ben 26 yasındayım ay cok yazdım galıba

yok canımm benim cevaplara nisbeten seninkiler gayet kısa sorun yok :)) 9 yıl önceki yaşımdasın yani süper bir yaş doğurganlığın için de çok güzel bir yaş hazırda çalışmazken inşallah biran önce olsun bebeğiniz!!! rahat rahat büyüt canım sağlıkla ...bir gün tanışırız neden olmasın canım bu ay şu sonuçları bir alalımda kendimize gelsin bedenler akıllar yapıcaz o buluşma işini kısmetse inşallah seninle zaten aynı şehirdeyiz çok daha kolay

Evet canım alalım su sonucları hayırlısıylabulusuruz ınsallah hamıs hamıs:) ne guzel olur

kızlar benim de aşılamamın 10.günü.çatlamak,patlamak üzereyim....şişiyorum,şişiyorum,şişiyorum........karnım kocaman.pantolonlarım kapanmıyor.gören kesin 3 aylık hamile olduğumu düşünür.keşke gerçek olsa :) sizlerde de var mı bu şişme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…