evet di mi bugün iki tane birden hamile müjdelendi bende her güzel haberde seviniyorum kötü haberde o an kendim öğrenip bozulmuş gibi üzülüyorum kısmet bu işler..:) anladım ben niye öyle yazdığını da takıldım sana ,, napıcaz bu ağrılarla bilmiyorum ki iyi bari bugünü rahat geçirmişsin sen ben artık ağrıdan yoruldum yeliziz ,,beklemek koymuyor bana dikkat edersen nasıl geçecek diye pek bir şikayetim olmadı elbette sabırsızım ama beklemem gerektiği gerçeği ile başa çıkabiliyorum.Beni yoran ağrılar...bu şekilde çalışmam da zorlaşıyor keyfimi kaçırıyor sıkıntı orda .Şuan da bel sırt ağrım var mesela,,bu arada sık sık tuvalete gitmek te beni zor durumda bırakıyor dışarıda olunca:))
evett 10.günümüzde bitti bitiyorrrr gelsin bakalım 11,,12,,,13,,,,14,,,,veee 15.mcan''cım ben testi 15.günümde yani 5 Mayıs'ta yaptırıcam şayet arkadaşların tabiriyle kırmızı kart görmez isem 5 Mayıstan önce kesinlikle düşünmüyorum o gün annemim d.günü ve hıdırellez akşamı bakarsın bir anlamı olur birbirimize mutlu haberler veririz.Yok eğer sınıfta kalırsam akşam hazır hıdırellez ken gül ağacına bir dilek asıp sabaha denize atayım diyorum izmirliler bu geleneği daha iyi bilir düşündüm sen Kayseridesin deniz yok umarım hiççççç gerek kalmayacak inşallah ama ters bir durum olursa ben neolursam olayım dilek kağıdıma senin dileğinide yazacağım haberin olsun tüm samimiyetimle yazıyorum bunu,,
Ayy cnm anlamazmiyimm valla hepimiz icin dua ediyorum. 10. Günü'de doldurdun ins.bebis seninledir valla sonucu heyecanla bekliyorum:) İğne olarak Gonalf kullanıyorum. Benim yumurta sayısı cok olduğu 112,5 la başladık. Normalde tup bebekte baya yüksek dozlarla başlanırmış ama benimki biraz temkinli gidiyo riske almamak icinİns. İlk tup denememde gelse valla öyle mutlu olucamm kii
[/COLOR]
kıyamam ya agrılar olunca zor oluyo gercekten tuvalete cok cıkmak bendede basladı bugun ben kendımı cok yormuyorum evden cıkmıyorum hıc ısın agır degıldır ınsallah yormuyosun deme kendını
en sonunda kalp atışlarınıda duydukgözlerim doldu çok tuhaf oldum eşimde öyle oldu heyecanlandık,herşey normal dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole.rabbim inşallah sizede nasip eder inşallah bu duyguları sizinde yaşamanızı çok isterim...
en sonunda kalp atışlarınıda duydukgözlerim doldu çok tuhaf oldum eşimde öyle oldu heyecanlandık,herşey normal dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole.rabbim inşallah sizede nasip eder inşallah bu duyguları sizinde yaşamanızı çok isterim...
cnm çok sevindim senin adına bebişinin kalp atışlarını duymak dünyalara bedeldir dimi..inşallah sonuna kadar böyle güzel gider cnm
iyi akşamlar kızlar,
sohbeti koyulaştırmışınız maşallah:)
oyle gercekten bebek daha onemlı sımdı bızler ıcın ılk sırada o var pekı hamıle kalırsan ınsallah yıne yorulmaman lazım seyahatler zor olmıycakmı kac senelıık evlısın sen canım ve kac senedır bebek ıstıyosunuztuvalet olayı seninde kendinde dikkatini çekti demek,,banada sanki iki gündür sık gidiyorum gibi geliyor bilmiyorumki neye işaret adete mi bebeğe mi görücez bakalım...
hergün evden hazırlanıp çıkmak trafiğe girip stress içinde gidip gelmek bile yoruyor insanı aslında bir taraftan güzel işinle insanlarla meşgulken kafan dağılıyor belli zamanlarda düşünemiyorsun bunları ,,seyahatlerimi dışarıya gitmem gereken çoğu yapılacak işimi Mayıs ayına devretmiştim zaten ama yinede ofisimin başında olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar serbest çalışınca yok olamıyorsun personel sallıyor herşeyi o zaman zaten geçen ay ameliyat olunca 10 gün çalışamadım hiç gitmedim işler zaten alt üst oldu bu sene ama hiç umrum değil bunca yıl mesleğim için meşgul oldum şimdi umrumda değil yeterr artık yorgunum zaten evlat özlemi için gerekirse işler askıya alınacak tamamen
oyle gercekten bebek daha onemlı sımdı bızler ıcın ılk sırada o var pekı hamıle kalırsan ınsallah yıne yorulmaman lazım seyahatler zor olmıycakmı kac senelıık evlısın sen canım ve kac senedır bebek ıstıyosunuz
Kıyamam annelık sorumluluk gercekten yuklenmek guc ıstıyo hazır olmayıncada olmuyo sende hazır olma,ıssın demekı calısıyosunda zor gercekten belkı ozaman olsaydı sımdıkı gıbı bılınclı olmıycaktın gec kaldım dıye uzulme bence benım teyzem ve kayınvalıdem 40 nda anne oldular sen 2 cıye bıle yaparsın hemen moralını bozma Allahın ıznıyle
yeliziz canım sorularına samimiyetle cevap verdim hep öyle yapıyorum karşılığında da aynı duygularla yakınlık gösterdiğin ve iyiniyetli tesellin dileklerin için çok teşekkür ederim.Bende senin dediğin gibi düşünerek umutlanıyorum yarınlar için .Çok şeker birine benziyosun gerçi burdaki herkesin gönlü güzel :)) İnşallah herşey herkesin gönlünce olur.Artık baş koyduk bu yola kavuşana kadar kalan yıllarım da uğraşmakla geçerse geçsin imkanlar beni terkedene dek..İşler güçler bir şekilde olur yine,öyle bir durum için dahi hazırlığımı yapıyorum zaten yeter ki gelsin senin durumunu çok iyi bilmiyorum ama sonuçta sende burdasın ve bebek istiyorsun Allah seni de en kısa zamanda kavuştursun canım
sagol canım sende gercekten ıyı bırıne benzıyosun senınle tanısıp yuz yuze sohbet etmek cok ısterım amın canım ınsallah tum ısteyen herkese versın Rabbım hayırlısıyla canım ben 2 yıllık evlıyım ve evlendıgımız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz yanlıs anlama bu dusuncem calısmadıgım ıcın boyle eger calısıyo olsaydım bende ertelerdım kesın ayıracak vaktım var cunku ben soyle dusunuyorum bebegı olan kadınlar en azından 2 yılını sadece bebeklerıne ayırmalılar tabı bu benım dusuncem ben 26 yasındayım ay cok yazdım galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?