kızlar benim de aşılamamın 10.günü.çatlamak,patlamak üzereyim....şişiyorum,şişiyorum,şişiyorum........karnım kocaman.pantolonlarım kapanmıyor.gören kesin 3 aylık hamile olduğumu düşünür.keşke gerçek olsa :) sizlerde de var mı bu şişme.
12m aynı sorunu bende yaşıyorum çok şişti karnım başka belirtin varmı
hergün değil ama arada bir özellikle sol kasığımda batmalar oluyor.ara ara bel ağrısı...göğüslerim aşılamamın yapıldığı ilk günden beri şiş ve çok acıyor.göğüs uçlarım da aynı şekilde.adet belirtisi de olabilir bunlar gebelik belirtisi de....kısmet artık..sen de başka belirti var mı
kızlar benim de aşılamamın 10.günü.çatlamak,patlamak üzereyim....şişiyorum,şişiyorum,şişiyorum........karnım kocaman.pantolonlarım kapanmıyor.gören kesin 3 aylık hamile olduğumu düşünür.keşke gerçek olsa :) sizlerde de var mı bu şişme.
kızlar merhaba
nasılsınız bende kasık batması dışında bir belirti yok 11 gün bugün
Ne guzel eziyet cekmiyorsun ben suan cok kotu oldum sirtim bir taraftan her iki kasik sancisi kivraniyorum ayaga kalkamiyorum kasilip kaldim[/QUO
aşılama 19 nisan yapıldı ayın 15 inde test yaptırcağım
Ne guzel eziyet cekmiyorsun ben suan cok kotu oldum sirtim bir taraftan her iki kasik sancisi kivraniyorum ayaga kalkamiyorum kasilip kaldim[/QUO
aşılama 19 nisan yapıldı ayın 15 inde test yaptırcağım
Ayın 5inde yaptiracaksin 17. Gununde tam garanti olsun diyosun cok mantikli hastalanmadikca beklenilebilir nasilsa 13. Ve 15. Gunde yapilanlar iki gun arayla tekrarlaniyor
Harika bir hikaye bu hayirli olsun allah tamamini erdirsin saglikla insallah tebrikler...benimde ilk hamilelikte ayni anlattigin gibiydi 8kızlar tam 12 gun once yazmıstım sıze ikinci aşılamamın uzerınden 17gun gectı adetımı beklıyorum gene olmadı dıye ole cok agrım vardıkı hatta ogun kahverengı lekem geldı ve ben yıkıldım 3.asılama için hazır degıldım tup bebek merkezını aradım konustum yasımın genc oldugunu hemen tüp bebege gerek olmayabılır degerlerınız normal olmazsa asılamanın olucagı yonde gıbı gelın goruselım dedıler ben adetım geldı dıye randevu aldım ama ne gelen var ne gıden ıkı gun sonra doktora gıttım buarada adet belırtılerım tavan yaptı her an tualete gıdıyorum kesın geldı dıye doktora gıttım ve dırek dedımkı benım kesın kıst olustu sokulemıyorum hemen sokulmem lazım tup bebek merkezıne gıdıcem adamcagız ultrasonla baktı rahım kalınlasmıs baya bı kan ıstıyelım ole sokturucu ıcersın kıst falan yok dıyo garıbım ben dınlemıyorum tabı o dıyokı bu olmadıysa bıle 3.asılamayı denerız ben ısrarla olmuyo gucum yok dedım neyse kanı verdım beklıyorum buarada sancım arttı vc ye gıttım orkıdımı koydum dedım gelıyo hastaneye gelıp kan vermemı beklıyomus osırada ben kanamam basladıgından emınım resmen doktor cagırdı gırdım ben dıyorum kı hersey ıcın tesekkur ederımnegatıf ya sonucum ıns tup tutarsa sıze gelırım takıbe doktor dıyokı bıyere bırakmam 9 ay burdasın ben hıc anlamadım gozun aydın degerın cok guzel gelmıs bebeğimiz bu umutsuz anneye dedı ınanamasım halada ınanmıyorum rabbım ıns sonuna kadar goturur saglıkla sakın belırtılere takılmayın ben ole aylar gecırdımkı kesın hamıleyım dedıgım aylar oldu kırmızıları gorunce aydım hep bu aykı tek belırtım kesınlıkle adet olucamdı yanı kızlar belıtı yok dıye bebıs yok sanmayın belırtıler ole erkenden baslamıyomus ben hala adet agrısı yasıyorum yenı yen kramplar batmalar oluyo kasıklarımda göğüslerım yenı damarları belırdı sakın umıdınızı yıtırmeyın rabbım ol deyınce hıc umuladık bı anda gelıyo ben umıtsızdım anne olamıcam hıc dıye cok agladım kı hala bunları yazanın ben olduguna ınanmıyorum sakın olun demıycem surec zor ınsan gerılıyo ama ne olur ne cok umıtlrnın nede umıdınız bıtsın ama kendınızı benım gıbı belırtılere gomerek olmadı dıyede kahretmeyın sımdılık dıcem bukadar rabbım tum ıstıyelere tattırsın bu mukemmel duyguyu kımsenın yuregını yakmasın evlat hasretıyle allah hepınızın gonlune gore versın.....
Harika bir hikaye bu hayirli olsun allah tamamini erdirsin saglikla insallah tebrikler...benimde ilk hamilelikte ayni anlattigin gibiydi 8
haftalikken bile adet olacak gibi kivranirdim dedigin gibi hic belli olmuyor bu isler kismet tesk hikayen icin
amin canım ınan bana ben bole hıkayelerı duydukca cok umutlandıgım için yazdım bişeyler benım ılk hamılelıgım senın varmı bı cocugun?inş en kısa zamanda rabbım sızınde guldursun yuzunuzu ıns benımde saglıkla kucagıma almamı nasıp etsın simdide o korku sarıyo ınsanı allahın ıznı ıle bişey olmaz ıns
Malesef cnm,, devami mumkun olmadi ilk hamileligin kismet degilmis ilk bebegim olacak eger Allah verirse... ne iyi ettin de yazdin yatmadan once iyi geldi cunku son uc saattir acidan kivraniyorum umarim uyurum sende uyumalisin cok yeni hamileligin bol bol dinlen canim buyusun icinde saglikla :))
iyi geceler canım rabbım gonlune gore versın senıde sevındırsın ıns en hayırlı zamanda
günaydın kızlar
veee geldik 13. güne. Yarın bu saatlerde size sonucu yazıcam. daha doğrusu hamileysem yazarımda, değilsem canım hiç bişey yapmaz istemez ve nete falan girmem heralde. kızlar bana şans dileyin, dua edin nolur..
Gunaydın ; ben hic uyuyamadim saat ucbucuktu daldigimda inledim kivrandim durdum sancidan uykusuzluktan iyi hissetmiyorum kendimi birazdan yaticam cunku tekrar basladi agri..Allah" im yalvaririm agrilarim dinsin
veee geldik 13. güne. Yarın bu saatlerde size sonucu yazıcam. daha doğrusu hamileysem yazarımda, değilsem canım hiç bişey yapmaz istemez ve nete falan girmem heralde. kızlar bana şans dileyin, dua edin nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?