Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nisan beraberiz neden erkenden yaptırıyorsun doktormu söyledi sana test yapmanı

yarın aşılamanın 14. günü zaten. erken değil aslında. perşembe gel demişti doktor ama dün görüştüm. ölücem meraktan dayanamıyorum dedim. tamam hadi çarşamba gel bende çok merak ediyorum dedi:) öyle yani. sabah 8 de kan vericem. 9da sonuç çıkacak..

HAMİLELİK (GEBELİK) BELİRTİLERİ EN ERKEN NE ZAMAN BELLİ OLUR?
Hamilelik olduğunu dair şüphe yaratacak ilk ve en klasik belirti adet gecikmesidir. Bulantı, kusma, halsizlik, yorgunluk, kasıklarda ağrı, göğüslerde şişkinlik ve büyüme, koyulaşma gibi diğer belirtilerde adet gecikmesi olmadan önce başlamaz. Adet gecikmesi başladığında gebeliğe neden olan yumurtlamanın üzerinden ortalama olarak 2 hafta geçmiştir fakat bu anda gebeliğe 4 haftalık gebelik denir çünkü gebelik haftası en son görülen adetten başlayarak sayılır. Sonuç olarak hamilelik belirtileri en erken son görülen adetten 4-5 hafta sonra başlar. Adet gecikmesi olmadan önce gebelik belirtilerini oluşturacak kadar gebelik hormonları artmamıştır.

arkadaşlar bir sitede buldumda paylaşmak istedim sizi bilmiyorum ama beni rahatlattı en azından kendimi dinlemeyeceğim artık

nasılsın canım ya oldunmu aşılamanı yoksa adetmi bekliyorsun

nasılsın canım ya oldunmu aşılamanı yoksa adetmi bekliyorsun

günaydın nevbahar:)))
sen varikosel topiğindeki nevbahar mısın:))))
canım ya daha adet bekliyorum öyle sabırsızlanıyorum ki ama ben hep böyleyim..
günlerce adet beklerim((
bugün 55. günüm aslında belirtilerim var iki haftadır ama bekliyorum işte..
son iki ay söktürücü almıştım onunla adet olmuştum bu ay kendiliğinnden gelsin istiyorum
o yüzden ısrarla bekliyorum..

günaydın canım evet ben oyum:) demek iki ayda bir oluyorsun neden ama tek tüpünmü yok yoksa başka bişeymi canım ya tedavisi yokmu çünkü beklemenin ne kadar zor olduğunu ben çok iyi bilirim

Son düzenleme:
günaydın canım evet ben oyum:) demek iki ayda bir oluyorsun neden ama tek tüpünmü yok yoksa başka bişeymi canım ya tedavisi yokmu çünkü beklemenin ne kadar zor olduğunu ben çok iyi bilirim

yok canım ya çok şükür bir problem yok dedi gittiğim doktorlar..
ben malatyadayım ve burada gidebileceğim en iyi doktorlara gittim iki doçente bir profa..
ilk önce söylediklerine inanmamıştım ama artık son gittiğim prof da deyince inandım..
rahim filmi çekildi hiç bir problem yok dendi hormonlar iyiydi hemen hemen her ay ultrasonla bakılıyordu
hiç kist görülmedi o yüzden pco da değilmişim..
ben o zaman niye iki ayda bir adet oluyorum dediğimde doktorum
sen bunu kafana takma herkes nasıl ayda bir oluyorsa sende iki ayda bir oluyorsun
bunun bir sebebi yok yaradılışn gereği böyle dedi..
diğerleri de yapın böyle demişlerdi bende inandım ne yapayım..
ama dediğin gibi beklemek çok zor..
adet olabilmek bile öyle güzel bir nimet ki...

hım anladım canım sağlıklı olmanda çok iyi şükür ee nerde yaptıracaksın aşılamanı görüştünmü doktorunla falan nasıl bir yol izleyeceğini anlattımı

canım ben burada araştırma hastanesinde bir profa gidiyorum
orada olacak aşılamam daha hiç konuşmadık adetinin ikinci günü gel aşılama tedavisine start verelim dedi..
ben pek soru sormadım tamam dedimi çıktim:))) biz eşimle aslında pek aşılama taraftarı değildik
o yüzden bir anda bişi diyemedik ama gelince bir kere denemeye değer dedim..
olmazsa direkt tüpe geçeceğiz zaten..
ücret ne kadar olacak iğne mi olacak iliaç mı olacak hiç bilmiyorum inan..

bende hiç ama hiç bir şey yok...

Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin inşallah...

veee geldik 13. güne. Yarın bu saatlerde size sonucu yazıcam. daha doğrusu hamileysem yazarımda, değilsem canım hiç bişey yapmaz istemez ve nete falan girmem heralde. kızlar bana şans dileyin, dua edin nolur..

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...

evet canım yaptırdım ama hiç mutlu ve umutlu değilim eşimin değerlerini biliyorsun düzelme olmadı o yüzden canım sıkkın

canım biizmde pek yükselmedi değerler ama ne yapalım üzülme sıkma canını bir umut deniyoruz işte elimizden gelen her şeyi yapalım da biz...
rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize..
hem hiç belli olmuyor biliyorsun tek sperm bile yetiyor...
yeter ki rabbim ol desin.. bol bol dua et canım bizim yapabileceğimiz tek şey bu..

sizin ameliyat olalı kaç ay oldu değrleriniz nasıldı.. aşılama sürecini de biraz anlatır mısın canım nerede yaptırdın kaçıncı günün..
ben kaçırmışım seni topikte deryalçın da aşılama da galiba..

evet bizde devlette yaptırdık zannedersem şöyle olacak eğer doktorun devletin karşılamadığı ilaçları kullanırsa ona para vereceksiniz ama kullanmazsa devlet karşılıyor ben ovitral iğneye 70 lira verdim onun dışında birkaç bişey aldık katater falan onun dışında pek bişey vermedik çünkü bende hapla geliştirdi yumurtalarımı ama zaten ondada sadece 1 yumurta gelişti oda zaten normaldede gelişiyor biliyorsun yani sendede durum böyle olur heralde

kızlar ben size bir şey sorucam devlet hastanesinde aşılama oluyo rmu bilgisi olan yada yaptıran bilgi verirse sevinirim.

canım ben aslında iğneli istiyorum eğer ki doktorum da onay verirse.
ben dört ay klomen kullandım ve klomen tedavisi boyunca 19. günde bile hala yeterli büyüklükte değildi yumurtam
21. gün falan çatladı klomende bile çok iyi büyüyüemedi yani..
o yüzden iğne isteyeceğim bakalım..

sende ümidini sakın kaybetme bilemeyiz ne olacağını..
ben de kendi adıma çok ümitlenmeyeceğim ama çok ümitsiz de olmayacağım diyorum
insan ümitlenip kendini kaptırınca da kötü oluyor zaten..
senin morfolofji düşüktü galiba onun için bişiler yap takviyeleri ihmal etme sakın..
bizim başka bir topikte 0 morfolojiyle bile doğal yoldan hamile kalan oldu..
onu takma kafaan ama elinden geleni yap yine de takviyeleri ihmal etme..

evet canım bak kalp kalbe karşı anlattım zaten aşılama sürecinde bişey yok adetin ikinci günü tahlil falan yaptırıcan 5.günü ilaçlarına başlayıp yumurtalarını büyütücen yumurta takibine gidersin bir kaç defa yumurtalar 21 mm civarında olduğunda çatlatma iğneni olursun çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılaman yapılacak ha birde eşin 2ila5 gün perhiz yapacak biz 4 gün yapmıştık onun dışında ilk gün biraz sperm yıkamasından dolayı ağrın olabilir korkma ben ilk gün dinlendim ondan sonrada işe gittim normal yoldan farkı yok ama şöyle bir avantajı olabilir bizler için katater baya uzun (korkma acımıyor çok ince)yani spermler baya ileri bırakılıyor ileri hız biraz daha önemsiz olabilir yani bu açıdan biraz daha olasılık artabilir tabi nasip RABBİMDEN

kızlar ben size bir şey sorucam devlet hastanesinde aşılama oluyo rmu bilgisi olan yada yaptıran bilgi verirse sevinirim.

evet canım ben yaptırdım eğer sizin bulunduğunuz şehirdeki devlet hastahnesinde aşılama bölümü varsa yapılıyor bizde bu sene yeni açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…