Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

o zaman iğneli yaptır canım daha iyi gelişiyor yumurtalar bizimde 6. ay oldu aşılamayı yapanlar baş anomalisi çok yüksek dediler doktorumda fazla zaman kaybetme tüpe geç dedi düşün artık gelde umutlu ol bakalım

canım sağolasın.. doğru ileri hız çok önemli olmuyor bu durumda.. dölleme kabiliyeti önemli olan..
rabbim rast getirsin artık ne diyelim kaçıncı günün bugün.. bi de sperm yıkaması sonrası ne kadar spermiiniz vardı söylediler mi
devlette olduğu için söylememiş olabilirler..

hımmm.. o zaman şöyle yapalım sen yine de çok ümitli olma olursa sürpriz olur sana.. amaaaa kendini de çok yıpratma düşünmeden gününü bekle..
bu süreci tüpe geçmeden bir aşama olarak düşün açıkçası bende öyle düşünüyorum daha aşılama olmadan gözüm tüpte aşılamayı bir basamak olarak görüyorum ama
yine de rabbimden ümit kesilmez diyorum.. denemye değer..

yıkama sonrasını söylemediler zaten baş yapısı biliyorsun kötü olunca yaklaşsa bile içeri giremiyor. bugün 8.günüm canım evet canım inşallah olur bakalım.ben ücret çok fazla bişey ödemedim zaten bütçemizi tüpe ayarladık birde 1000 lira verip aşılama yaptıramazdık yani o yüzden devleti tercih ettim ama özelden bence pek farkı yok çünkü yapılan bir işlem yok inan sperm yıkama dışında diğer işlemin normal muayeneden hiç farkı yok o yüzden sakın özelde yaptırma çünkü şansı zaten yüzde 20 yani normal yol kadar

zaten öyle düşünüyorum canım yani paramızı bile ayarlamaya çalışıyoruz tüp bebek merkezleri ile konuştuk anlaştık bir ay daha beklicem çünkü ev taşıyacam ondan sonra tüp inşallah hayırlısı olur .tabi aşılamada neden yapmadım demem yaptım olmadı her yolu denedim diye kendimi avuturum tabi inşallah olurda gerek kalmaz ama iki seçöeneğide düşünmek lazım

evet canım ben yaptırdım eğer sizin bulunduğunuz şehirdeki devlet hastahnesinde aşılama bölümü varsa yapılıyor bizde bu sene yeni açıldı

ben balıkesir de yaptırıcam var mı bilmiyorum ki doktor sadece gel bi dahaki ay iğnelerine başlayalım dedi okadar bende şaşkınlıktan hiçbişey soramadım...
peki sen hangi şehirde yaptırdın canım

sana katılıyorum canım aynen bende öyle düşünüyorum..
aşılamayı dvlette o yüzden yaatıracağım zaten..
rabbim inşallah hayırla sonuçlandırsın tedavini..
seni takipteyim:)))

ben balıkesir de yaptırıcam var mı bilmiyorum ki doktor sadece gel bi dahaki ay iğnelerine başlayalım dedi okadar bende şaşkınlıktan hiçbişey soramadım...
peki sen hangi şehirde yaptırdın canım

canım git devlet hastahanesine bir sor bakalım hatta araştırma hastahanesi varsa orayada sor devlette yaptır boşa para verme hani maddi durumunu bilmiyorum ama eğer kısıtlı ise devlette yaptır derim birde yapılan işlem hep aynı

sana katılıyorum canım aynen bende öyle düşünüyorum..
aşılamayı dvlette o yüzden yaatıracağım zaten..
rabbim inşallah hayırla sonuçlandırsın tedavini..
seni takipteyim:)))

inşallah canım hadi hayırlısı bakalım ben şimdi çıkıyorum iş bekler aş bekler kocam size kolay gelsin tekrar görüşmek üzere

ünv. var ama oradan sıra almakta çok zor hele bu ay hiç alamam hergün dolu çünkü ama yine de bi şansımı denerim
bu ay adet günümde geçti belki kendiliğinden de kalmış olabilir aslında pazartesi gidecektim doktora ama çalışınca izin almak biraz zor oluyor nasip yarın bi gideyim bakalım sonuç ne....

sen nerde yani hangi ilde yaptıracaksın canım

canım ben malatyada araştırma hastanesnide yaptıracağım orada infertilite-menepoz bölümü diye bir bölüm var..
zaten eğer infertilite bölümü varsa oluyor diye biliyorum
belki normal bir devlet hastanesinde yokturda araştırmada büyük ihtimal vardır..

canım öyle bir bölüm yok ama ne olduğunu bilemediğim bi bölüm var sana da yazayım belki bilirisin yada bilen biri çıkar aramızdan
tıbbı histoloji ve embriyoloji
netten baktım ama tam anlayamadım yarımcı olan biri çıkarsa sevinirim...
ayrıca hastaneyi aradım ama ne yazkkı bilen biri çıkmadı bide bugün 1 mayıs işçi bayramı ya kimse yok hastanede....

evet canım yaptırdım ama hiç mutlu ve umutlu değilim eşimin değerlerini biliyorsun düzelme olmadı o yüzden canım sıkkın

merhaba canım canını hiç sıkma bennimde eşim varikosel ameliyatı oldu tam 1yıl üstünden geçti 13milyodan 83milyona çıktı vakti geldiğinde olacak İNŞALLAH sabır

bende sakaryada eğitim araştırmada yaptırdım infertilite bölümü var dediğin gibi ve o kadar çok kişiyle tanıştım ki bebek tedavisi için bekleyen hatta ilk baş vurduğumda hemşire demişti çok çoğaldı baş vuran die bende dedim önceden bilinmiyodu ki özellerde uğraşıyodu herkes şimdide özeller el yakınca insanlarçıkış yolu arıyo ama ben gerçektende çok memnun kaldım dr olsun hemşireler olsun hepsi çok güzel ilgilendiler ve yardımcı oldular ALLAH razı olsun hepsinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…