- 27 Kasım 2011
- 467
- 11
- 33
canım ben aslında iğneli istiyorum eğer ki doktorum da onay verirse.
ben dört ay klomen kullandım ve klomen tedavisi boyunca 19. günde bile hala yeterli büyüklükte değildi yumurtam
21. gün falan çatladı klomende bile çok iyi büyüyüemedi yani..
o yüzden iğne isteyeceğim bakalım..
sende ümidini sakın kaybetme bilemeyiz ne olacağını..
ben de kendi adıma çok ümitlenmeyeceğim ama çok ümitsiz de olmayacağım diyorum
insan ümitlenip kendini kaptırınca da kötü oluyor zaten..
senin morfolofji düşüktü galiba onun için bişiler yap takviyeleri ihmal etme sakın..
bizim başka bir topikte 0 morfolojiyle bile doğal yoldan hamile kalan oldu..
onu takma kafaan ama elinden geleni yap yine de takviyeleri ihmal etme..
evet canım bak kalp kalbe karşı anlattım zaten aşılama sürecinde bişey yok adetin ikinci günü tahlil falan yaptırıcan 5.günü ilaçlarına başlayıp yumurtalarını büyütücen yumurta takibine gidersin bir kaç defa yumurtalar 21 mm civarında olduğunda çatlatma iğneni olursun çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılaman yapılacak ha birde eşin 2ila5 gün perhiz yapacak biz 4 gün yapmıştık onun dışında ilk gün biraz sperm yıkamasından dolayı ağrın olabilir korkma ben ilk gün dinlendim ondan sonrada işe gittim normal yoldan farkı yok ama şöyle bir avantajı olabilir bizler için katater baya uzun (korkma acımıyor çok ince)yani spermler baya ileri bırakılıyor ileri hız biraz daha önemsiz olabilir yani bu açıdan biraz daha olasılık artabilir tabi nasip RABBİMDEN
o zaman iğneli yaptır canım daha iyi gelişiyor yumurtalar bizimde 6. ay oldu aşılamayı yapanlar baş anomalisi çok yüksek dediler doktorumda fazla zaman kaybetme tüpe geç dedi düşün artık gelde umutlu ol bakalım
canım sağolasın.. doğru ileri hız çok önemli olmuyor bu durumda.. dölleme kabiliyeti önemli olan..
rabbim rast getirsin artık ne diyelim kaçıncı günün bugün.. bi de sperm yıkaması sonrası ne kadar spermiiniz vardı söylediler mi
devlette olduğu için söylememiş olabilirler..
hımmm.. o zaman şöyle yapalım sen yine de çok ümitli olma olursa sürpriz olur sana.. amaaaa kendini de çok yıpratma düşünmeden gününü bekle..
bu süreci tüpe geçmeden bir aşama olarak düşün açıkçası bende öyle düşünüyorum daha aşılama olmadan gözüm tüpte aşılamayı bir basamak olarak görüyorum ama
yine de rabbimden ümit kesilmez diyorum.. denemye değer..
evet canım ben yaptırdım eğer sizin bulunduğunuz şehirdeki devlet hastahnesinde aşılama bölümü varsa yapılıyor bizde bu sene yeni açıldı
zaten öyle düşünüyorum canım yani paramızı bile ayarlamaya çalışıyoruz tüp bebek merkezleri ile konuştuk anlaştık bir ay daha beklicem çünkü ev taşıyacam ondan sonra tüp inşallah hayırlısı olur .tabi aşılamada neden yapmadım demem yaptım olmadı her yolu denedim diye kendimi avuturum tabi inşallah olurda gerek kalmaz ama iki seçöeneğide düşünmek lazım
ben balıkesir de yaptırıcam var mı bilmiyorum ki doktor sadece gel bi dahaki ay iğnelerine başlayalım dedi okadar bende şaşkınlıktan hiçbişey soramadım...
peki sen hangi şehirde yaptırdın canım
canım henüz yaptırmadım ama benimki de devlette olacak yani devlette aşılama yapılıyor..
sana katılıyorum canım aynen bende öyle düşünüyorum..
aşılamayı dvlette o yüzden yaatıracağım zaten..
rabbim inşallah hayırla sonuçlandırsın tedavini..
seni takipteyim:)))
canım git devlet hastahanesine bir sor bakalım hatta araştırma hastahanesi varsa orayada sor devlette yaptır boşa para verme hani maddi durumunu bilmiyorum ama eğer kısıtlı ise devlette yaptır derim birde yapılan işlem hep aynı
sen nerde yani hangi ilde yaptıracaksın canım
inşallah canım hadi hayırlısı bakalım ben şimdi çıkıyorum iş bekler aş bekler kocam size kolay gelsin tekrar görüşmek üzere
canım ben malatyada araştırma hastanesnide yaptıracağım orada infertilite-menepoz bölümü diye bir bölüm var..
zaten eğer infertilite bölümü varsa oluyor diye biliyorum
belki normal bir devlet hastanesinde yokturda araştırmada büyük ihtimal vardır..
evet canım yaptırdım ama hiç mutlu ve umutlu değilim eşimin değerlerini biliyorsun düzelme olmadı o yüzden canım sıkkın
canım ben malatyada araştırma hastanesnide yaptıracağım orada infertilite-menepoz bölümü diye bir bölüm var..
zaten eğer infertilite bölümü varsa oluyor diye biliyorum
belki normal bir devlet hastanesinde yokturda araştırmada büyük ihtimal vardır..
inşalalh güzel bir sona yaklaşıyorsundur..
amin canım inşallah...
bugün 11.günüm ve hızla yaklaşıyorum sona doğru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?