geri sayım başladı desene mcan çok az kalmış..
kızlar size önemli bişi sorcam bugün aşılamamın 10.günü.dayanamadım merak edip kan tahlili yaptırdım:) sonucum 78.44 çıktı ama ben bundan 3 gün öncede doktor tavsiyesi ile çatlatma iğnesi yapmıştım.çatlatma iğnesi sonucu bu kadar etkilermi?? doktora sordum hormon sonucunu bu kadar etkilemez yüksek çıkmış 2 gün sonra tekrar yapalım dedi ama benim aklıma takıldı bana yardımcı olun
ayın 4unde benım bende testımı yapıyorum mutlu sona az kaldı
herkese merhaba:)) kızlar ben bu soruyu paylaşmıştım ama kimse cevap vermemişsiz bana yardımcı olurmusunuz ??
inşallah canım rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın...
herkese merhaba:)) kızlar ben bu soruyu paylaşmıştım ama kimse cevap vermemişsiz bana yardımcı olurmusunuz ??
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum yazdıklarınızı okudum bende tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim.4 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ve pko vardı bende.2 si klomen 1 i menogon olmak üzere 3 aşılama geçirdim 3 ü de negatif sonuçlandı.bu ay da tüp bebek denedik ve yarın 12.günüm kan testi yaptırmam gerekiyo.bütün tedaviler olumsuz sonuçlandığı için testi yaptırmaya korkuyorum.Allah hepimize hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.yaşadıklarımız hiç de basit şeyler değil psikoloji tamamen alt üst oluyo.aşılamalarımda bütün gebelik belirtilerini yaşadım çok umutlandım ama hiç umduğum gibi olmadı.bu ay da aksine çok rahattım nedense içimden bi ses bunun da tutmayacağını söylüyo belki de yaşadıklarım yüzünden böyle düşünüyo da olabilirim.eğer bu tedavimde olumsuz sonuçlanırsa Rabbimden tek dileğim bana normal yollardan bebek versin.iğneler beklemeler stres.. bunlar gerçekten çok yorucu.2012 bizim senemiz olsun hepimizin kucağı bebeklerle dolsun inşallah..
günaydın canım evet ben oyum:) demek iki ayda bir oluyorsun neden ama tek tüpünmü yok yoksa başka bişeymi canım ya tedavisi yokmu çünkü beklemenin ne kadar zor olduğunu ben çok iyi bilirim
inşallah güzel haberlerini alırız yelizcim hepimizi mutlu edersin..varmı belirtin?
canım biizmde pek yükselmedi değerler ama ne yapalım üzülme sıkma canını bir umut deniyoruz işte elimizden gelen her şeyi yapalım da biz...
rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize..
hem hiç belli olmuyor biliyorsun tek sperm bile yetiyor...
yeter ki rabbim ol desin.. bol bol dua et canım bizim yapabileceğimiz tek şey bu..
sizin ameliyat olalı kaç ay oldu değrleriniz nasıldı.. aşılama sürecini de biraz anlatır mısın canım nerede yaptırdın kaçıncı günün..
ben kaçırmışım seni topikte deryalçın da aşılama da galiba..
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum yazdıklarınızı okudum bende tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim.4 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ve pko vardı bende.2 si klomen 1 i menogon olmak üzere 3 aşılama geçirdim 3 ü de negatif sonuçlandı.bu ay da tüp bebek denedik ve yarın 12.günüm kan testi yaptırmam gerekiyo.bütün tedaviler olumsuz sonuçlandığı için testi yaptırmaya korkuyorum.Allah hepimize hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.yaşadıklarımız hiç de basit şeyler değil psikoloji tamamen alt üst oluyo.aşılamalarımda bütün gebelik belirtilerini yaşadım çok umutlandım ama hiç umduğum gibi olmadı.bu ay da aksine çok rahattım nedense içimden bi ses bunun da tutmayacağını söylüyo belki de yaşadıklarım yüzünden böyle düşünüyo da olabilirim.eğer bu tedavimde olumsuz sonuçlanırsa Rabbimden tek dileğim bana normal yollardan bebek versin.iğneler beklemeler stres.. bunlar gerçekten çok yorucu.2012 bizim senemiz olsun hepimizin kucağı bebeklerle dolsun inşallah..
aramıza hoşgeldin aras bende senin gibi pcoluyum ilk aşılamam tutmadı şimdi 2.aşılama için bekliyorum..senin inşallah bu sefer tüp bebek tutmuştur ve hamilesindir..bu süreç hem maddi olarak hemde manevi olarak yoruyo bizi..ilaçlar,iğneler psikolojimizi bozuyo..birde çevremizdeeki çocuk baskılarıda üstüne tuz biber oluyo resmen..yarın hayırlı haberlerini alırız inşallah..olmazsada çok üzme kendini elbet rabbim dualarımızı kabul edicek..burda bütün herşeyini anlatıp rahatlıyosun herşeyi bizimle paylaşabilirsin..
kızlarrrrr bugün test yaptım sonuç pozitifffffffffffff :))))))))))
sabahtan beri bi türlü girip yazamadım buraya. 2 gün önce evde test yapmıştım çook silik çıkmıştı. bugün kanda baktırdım sonucu telefonla aldım 71 çıkmış pazartesi bi daha tekrarlıcam. Nolur bana dua edin rabbim korusun bizi.
bebek isteyenlerde lütfen sabırla bekleyin, rabbimize güvenin, bol bol dua edip, ya HALİK, YA BARİ, YA MUSAVVİR YA MÜTEKEBBİR isimlerini sürekli tesbih edin. İnşallah Allah ım en uygun zamanda bebişe kavuşturacaktır tüm bekleyenleri
ınsallah canım ben cok umutluyum ınsallah bosa cıkmaz hayelerım oyle barız bı belırtım yok aksamları nıyeyse kasıklarım agrıyo kendımı yormamaya calısıyorum ama bazen dayanamayıp ıs yapıyorum goguslerım zaten 3 gunden sonra hep agrıdı bakalım Rabbım hakımızda hayılısını versın
aramıza hoşgeldin...olumsuz düşünme derim tüp bebek aşılamadan daha olumlu sonuç veriyor genelde.inşallah pozitif sonuç alırsın rabbim yüzünüzü güldürür,bizim bebişlerde nazlı işte bize gelene kadar çektiriyorlar,bende çok olumsuz düşünüyordum açıkcası ama rabbim öyle bir zamanda mucize veriyorki inananmıyorsun...rabbim herşeyin zamanını biliyor umudunu asla yitirme arkadaşım.hakkımızda hayırlısı...
inşallah yelizcim güzel haberle gelirsin sevindirirsin bizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?