Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım bi daha test yatırcam umarım değerler düşmez.sabahın köründe kalktım internetin başında çatlatma iğnesi sonucu bu kadar etkilermi diye araştırma yapıyorum:) doktor dedi ama bu kadar etkilemez diye ben yinede inanamıyorum.hiçbir belirtide yok.kendimide çok heveslendirmek istemiyorum.sürekli dua ediyorum hepimiz için...

herkese selammm :) kızlar nete çok giremiyorum bu ara o yüzden yazamıyorum. ben kısaca hamilelik belirtilerimi ve aşılamadan sonraki sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum ki bi çok kişiye yardımı olacaktır umarım.
Nisan 14te ilk aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonra 2-3 günü hareketsiz geçirdim ama daha sonra ailem geldi yanıma onlar gelince ister istemez kaktım kendimi hiç sakınmadım. pikniğe gittim gönlümce eğlendim. Zaten ailemin olması benim için çok büyük mutluluktu yani bu süreci çok stressiz rahat geçirdim.
Diğer aylarımdan farkım çok ayakta durunca, iş yapınca yorulunca kasığımda batma tarzı ağrılar oluyordu dinlenince geçiyordu.
Ayrıca sanki karnım gaz dolu gibi şişmişti ve gergindi dokunamıyordum.
Göğüslerimde hiç hassasiyet yoktu şuan 4 haftalık hamile olmama rağmen hala fazla bi gerginlik yok.
Ama hissediyordum diğer aylarımdan farklıydı belirtiler.
aşılamadan sonra 12. gün evde test yaptım gece 4:30 da kalktım uyku arası yaptım. ilk yaptığımda çıkmadı bende sinirlenip çöpe attım testi sabah eşim çöpten tekraR baktığında 2. çizgi çok silik oluşmuştu.
14. gün bu kez kanda beta hcg baktırdım 71 çıktı. Doktorum 2-3 gün sonra tekrarla dedi ve dün tekrarladım ve çok şükür yükselmiş 319 çıktı. :)))))))) yani artık rabbim hediyemi gönderdi. ama biz hala inanamıyoruz....

Kızlar size tavsiyem sabırla bekleyin. Sonuçta dünyaya bir canlı getirmek amacımız, ve her insanın olduğu gibi gelecekteki bebeklerimizinde doğum tarihi ve alacağı nefesin sayısı şimdiden belli , günü gelmeden siz ne yaparsanız yapın olmayacaktır. Yani tevekkülle doğru zamanı isyan etmeden bekleyin lütfen
ben 1,5 senedir yolunu gözlüyordum. her ay depresyona girip çıkmaktan harap olmuştum. evliliğimizin en güzel yıllarını kötü geçirdim.
Ama bu süreç bana ve eşime çok şey kattı. rabbime daha yakınlaştık, namaza başladık, dini konuları öğrenmeye başladık, daha çok dua etmeye başladık. Ve anladımki Rabbimin biz sevdiği kuluyuz ki bize verdiği acılarla bizi kendini yakınlaştırdı. Lütfen sizde böyle düşünüp rahatlayın. Allahım sevdiği kuluna dert verirmiş sizde Rabbimin sevdiği kuluyum demekki diyip ŞÜKREDİN...

ayrıca ben bu ay diğer aylardan farklı olarak incir kürü yapmıştım ( aşılamadan 1 ay önce başlayıp aşılamaya kadar devam ettim) birde dualara çok yoğunlaştım. Aşağıdaki topikte bi ablanın yaptığı duların hepsini yaptım. Ve inandım sizde deneyin birşey kaybetmezsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/infer...indaincirhavuc-kuru-dualarimla-hamileyim.html

canım belirtilere takılma hiç belirti olmayada bilir.umutsuzda olma.araştırmacı olcaz yakında bende aşılama yaptırdıktan sonra bakmadığım okumadığım site kalmadı nasıl olur nasıl gelişir belirtiler neler kan değerleri nasıl çıkar yorumlar vs vs.hakkında hayırlısı...

NICI ADI YAŞADIĞI ŞEHİR SEBEB MERKEZ ÇALIŞMA YILI AŞILAMA TARİHİ KAÇINCI AŞILAMA SONUÇ
witchhhh İstanbul Sebepsiz İnfertilite Acıbadem Kozyatağı Hastanesi 24.04.2012 1.Aşılama

bu arada benim aşılamam 20 sinde oldu.egede yaptırdım.doktor 7. günü çatlatma iğnesi yaptırmamı istedi nedenini sorduğumda hamile kalırsan bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor dedi.böle bi tecrübesi olan varmı acaba?yani doktorlardan başka öneren varmı??

yumurtanın çatladığı nasıl anlaşılıyor

benim aşılamaya gittiğim saatte kasıklarımda sancılar başladı adet olacakmışım gibi acayip bir ağrı yaşadım iki tarafımdada.ozman çatladığını hissettim.aşılama için girdiğimde doktorada sordum çok ağrım olduğunu çatlamadan dolayı dedi

Son düzenleme:
kızlar negatif çıktı sonucum ((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...

Cok beylik bir laftır; "üzülme hayırlısı" demek.. Ama gerçekten de hayırlısı diye düşünmeye çalış.
En kısa zamanda hamile kalırsın inşallah
Sevgiler

akıntı olması gerekmezmi.ben kasıklarımda ağrı hissettim ama akıntı hiç gelmedi

Öncelikle aşılaman hayırlı olsun.Bende ege ünv.de 2 kere aşılama yaptırdım.İkisindede aşılamadan 1 hafta sonra bir çatlatma iğnesi daha oldum.Ege üniversitesinde aşılama yaptıkları herkese veriyorlar.Dediğin gibi bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş.Ama benim olmadı ( Bana artık tüp bebek yapacaklar.

arkadaşlar bugün evde test yaptım aşılamamım 7. günü negatif çıktı tutmadı heralde tutsa belli olurdu değilmi

Bence de çok erken yapmıssın.. Hiç olmazsa 12. günü bekleseysin. bence 12. gününde tekrar test yap ve kanda baktır. Benim doktorum özellikle üstüne basa basa söyledi " 12.gününde ve kanda baktır" diye..

arkadaşlar bende hiç heyecan yok 13 gün bugün

benim de 13. gün. biliyorsun zaten:) bende heyecan çok ama umut yok galiba. heyecanım biran önce sonucu öğrenmek istediğimden.ama umutlanamıyorum, çikolata kisti+tek tüp kapalı+yumurta rezervi çok düşük, prolaktin yüksek. mucize gibi geliyor hamile kalmam. doktorum bir çok başka doktor ile de görüştü. aşılama yapma, tüp bebeğe geç diyenler çoğunluktaydı. eşim ve ben 26 yaşındayız. eşimin sperm sayısı ve hareketleri çok iyiymiş. yaşımızda çok genç olduğundan bir kez aşılama denemek istiyorum dedi doktor bizde güvendik kabul ettik. yarın sabah onca olumsuz yönüme rağmen hamile kaldığımı duyarsam dünyalar benim olacak. ben çocukları hiç sevmez, aman yok istemem derdim hep. en az 2 yıl daha düşünmüyordum. öylesine gittiğim bir jinekolojik muayne sonucu öğrendiklerim beni şok etti ve 6 aydır tedavi görüyorum. Allah'ın işi ne diyeyeim. sen istemiyosun ben de vermiyorum dedi bana galiba. Ama umudumu inancımı kaybetmeden bebeğimi kucağıma alana kadar vazgeçmicem. Allah'ım söylediklerime ne kadar pişman olduğumu görecek ve ben bi gün bebeğimi karınmda hissedicem ve kucağıma aldığım günleri de görücem. Dualarım hepinizle.

kızlar bir soru daha :) dr unuz aşılamadan önce hormon değerlerinize baktı mı?(fsh,e2,prolaktin gibi) benim hiç birine bakmadan aşılama yaptı.bu bahsettiğim hormonlara da en son 2 sene önce bakılmıştı o zaman normaldi.dr um bu işi biraz savsakladı gibime geliyor.

Ben bugün 8. gündeyim ama benim kasıklarıma özellikle sol kasığıma batmalar dışında bir belirtim yok.. Ha birde sarı ve bulanık beyaz renkte sümüksü bir akıntı geliyor her idrar yapmamdan sonra.. Ama şişme hiç yok bende.

bende sadece sol kasığımda batma var okadar normalde adet günüme yakın göğüslerim çok acırdı ama şuan öyle birşey yok

Benim adet görmeme yakın hiç bie fiziksel belirtim olmazdı. Yani ne bel ağrısı, ne kasık ağrısı ne göğüslerde şişlik hassasiyet... Hiç biri olmazdı. Şimdide bu belirtiler hiç yok zaten
Benimde tıpkı senin gibi sadece sol kasığımda batma var
Haydi hayırlısı valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…