Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benimde bakmadı hiç birine sadece her yumurta takibine gidişimde e2 tahlili istedi. ne durumdasın benim adet sancım başladı gibi.

canım sen testini tam günündemi yapmıştın?? ben dayanamayıp 10.günü yaptım ama daha beklicem malesef:)

Ayyy ne kadar ayrıntılı yazmışsın saol. :)
Bu göğüslerde hassasiyet olayı beni çok düşündürüyordu. Çünkü genelde
herkesin oluyor gibi yazılanlarda ama benim hiç böyle bir durumum yok. İçime su serpildi.
Kasık batması bende de var
Bakalım hayırlısı bizim içinde
Seninde hayırlı olsun bebişin..
Allah her ikinize de sağlık versin. Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

hayırlısı canım inş.

canım bendede akıntı olmamıştı olduysada yoğun değildir çünkü benim aşıladan sonra 2- 3 gün hafif lekelenmem oldu rahim girişi dar olduğu için.

ya ben kendimi çok dinliyorum galiba sanki akıntı olmayınca çatlatma iğnesi olduğum halde çatlamadımıki diye düşündüm

sen kalbini ferah tut canım inş olur hepimizin.
ben hep adet olacak mışım gibi geliyor. herzaman kendimi kollayan ben ilk defa kendimi aşılamadan ilk 3 gün dışında korumadım 2 saattir temizlik yapıyorum. aman artık herşey olacağına varır. ne kadar kafaya takıyorum olmuyor. herşey allahtan hayırlısı diyorum.

işyerindeyim ben de. kafamı verip çalışamıyorum bir türlü. çalışmayınca da vakit geçmek bilmiyor. sabrım kalmadı inan. sanki yarın sabah çok uzak bir tarih gibi

Masalcım nasıl oldun gectımı agrıların uyuyabıldınmı

yelizcim güzelim hatırlayıp sormuşsun beni saol canım ,, uyumak için yattımsa da uyuyamadım sıkıldım yatağın içinde kalktım duramadım birkaç işim vardı bari onları yapayım dedim bazen işleri dosyaları eve getiriyorum ben işyerine gidemeyince otursam yatsam geçmiyor ki ilaç alamadıktan sonra ,hep ayaktayım sabahtan beri üstelik bir de ateş basması başladı boğazım bir garip hafif akıntı kuruluk var kasık sancıları karın ağrısı yetmez gibi umarım grip olmuyorumdur.Ama üzerimde bir sıkıntı var içim yanıyor sanki yazacaktım sana baktım birsürüüüü arkadaşımız gelmiş yazışmış sayfalar çok olunca görmedim hatrımı sorduğunu görsem yazardım yarın ofise gitmiyorum evi homeofise çevirdim bugün ve yarın bol bol yazışırız fırsat buldukça sen de müsait olursan tabiki...kendimi çok yordum galiba 10 gündür bugün çöktüm iyice sen nasılsın iyimisin biraz yazılanlara baktım ama ben kafayı toparlayamadığımdan çokta mesaj gelmiş gitmiş takip edemedim sayfaları

işyerindeyim ben de. kafamı verip çalışamıyorum bir türlü. çalışmayınca da vakit geçmek bilmiyor. sabrım kalmadı inan. sanki yarın sabah çok uzak bir tarih gibi

ikiniz için de herşeyin en hayırlısı olsun...güzel haberleri almanızı diliyorum kızlar çok zor bu bekleyiş

canım ya kıyamam neden bu kadar cok agrın oluyo doktorunu bı arasanda sorsan keske benımde bugun sol kasıgımda bı agrı var ama cok degıl yorma kendını canım dıkkat et bare grıp olma en azından sıcak bıseyler ıc bence

bir bilsem yelizcim neden bu kadar ağrı yaşadığımı ,,normalde de benim adet haftası henüz olmadan bir hafta önce başlar olur bu sıkıntılarım o yüzden şaşkın değilim fakat bu kez aşılama tedavisi de olunca onunda yan etkileri iğneler progestan derken iyice arttı ve tabi uzun süreli yaşadım.Doktorum malesef kendisine direkt telefonla ulaşılabilecek bir dr değil üstelik çalışmadığı günler hiç mümkün değil fakat ben bu şiddetli kasık sancılarını ve bacak ağrılarını aşılama için doğumhaneye sedyede götürülürken yaşamaya başladım hatta işlem başlamadan dr girince içeri kıvranıyodum masada neden diye sordum adet olacak gibiyim dayanamıyorum çatlatma iğnesi oldun akşam yumurtalar çatlıyorsa yapar bunları dedi hala çatlıyor olamayacağına göre şimdi arasam tut ki ulaşsam bile tedavi oluyosun normal diyecek üstelik artık adet haftasına da girdim yine normal falan diyecek hatta bu kadar cümle kuracağı bile şüpheli yapacak hiçbişey yok yelizcim zaten şurda 4-5 gün kaldı adet olacaksam 1 aydır çekiyorum bu ağrıları bir hafta daha çekicez artık zaten Mayıs ayında serbesttim ya onun hayalini kuruyorum iğne yok ilaç yok kontrol yok ağrı yok diye tabi başka şey çıkmazsa inşallah kist falan görücez bakalım

şimdi senin dediğini yapıyorum adaçayı kaynatıp içiyim limon atıp içine ,,belki hem rahatlatır bu arada aklında olsun herkes için yazıyorum hani konuşuluyor ya havuç soğan incir kürü propolis arı sütü falan az önce Jinekologlar dergisi geliyor her ay bana ona gözatıyodum bilen biliyodur daha çok benim gibi grip olacağı zaman aklına gelen bildiğimiz adaçayı günde iki üç kere içildiğinde yumurtalıkları temizleyip gelişim ve yumurta rezervini olumlu yönde etkilediği belirlenmiş miş.Fazla terlemeyi de engelliyormuş anektot aktarıyım dedim bende faydalı bilgi niyetine :)

Son düzenleme:
herkese merhaba:)) kızlar ben bu soruyu paylaşmıştım ama kimse cevap vermemiş siz bana yardımcı olurmusunuz ??

canım ben çatlatma iğnesinin 6.günü evde idrar testi yaptım çok çok azda olsa silik çıktı sonra 8.günü yaptım negatif çıktı yani etkisi 8. gün geçmişti umutlanman için söylemiyorum ama bence çatlatma iğnesinin etkisi sende çoktan geçmiştir inşallah hamilesindir

cnm şimdi adaçayı içmeseydin gebelikte sakıncalı o bak kendin dedin yumurtalığı temizliyor. bebiş varsa zarar verme.

canım adaçayı tehlikeli neden içtin adaçayı maydanoz soğan suyu bunlar tehlike

cnm şimdi adaçayı içmeseydin gebelikte sakıncalı o bak kendin dedin yumurtalığı temizliyor. bebiş varsa zarar verme.

aaa,yok daha içmedim şimdi aldım demlikten bardağa koyuyordum mutfakta arkamı dönüp pc ye baktım mesajını okudum hemennn lavaboya geri döküyorum:)))) bu yönden düşünmedim sakıncalımıymış demek kalmadan içeceksin:)) çokk teşekkür uyarı için canım sen nasılsın neler yapıyosun

Son düzenleme:

napıyım cnm bekliyorum bugün adet olcam gibi başladı sancım tutmadı sanırım neyse bende senin yazını görünce adaçayı tehlikeli diye biliyorum yinede emin olamadım nette baktım öyle yazdım sana. ağrın çok canım ama sabret biraz daha cumartesi gelsin alalım sonuçlarımızı ondan sonra inş. seviniriz.

UYARILAR: Adaçayının aşırı kullanımında kan basıncı (tansiyon) yükselebilir. Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı için, gebelik sürecinde kullanılmaz. Annelerin süt üretimini durdurur.

öyleymiş mpb yazdığında gördüm döktüm hemen içmedim sende sağolasın

ne demek canım özellikle rahmi temizlemek için kullandığımız bir takım kürleri soğan maydanoz adaçayı vs bunlar rahmi temizlediği için aşırısını tüketmemek gerekiyor ama tabi normal olarak yemeklerdekullanılan maydanoz soğan bunlar bişey yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…