- 27 Kasım 2011
- 467
- 11
- 33
yeliz canım sanırsam beni karıştırdın..
ben henüz aşılamanın ilaçlarına bile geçemedim((
keşke şu anda her şey bitmiş ve sonuç bekliyor olabilseydim
ama ben henüz adet bekliyorum maalesef((
sizi takip ediyorum bana umut olun diye...
yeliz canım sanırsam beni karıştırdın..
ben henüz aşılamanın ilaçlarına bile geçemedim((
keşke şu anda her şey bitmiş ve sonuç bekliyor olabilseydim
ama ben henüz adet bekliyorum maalesef((
sizi takip ediyorum bana umut olun diye...
kızlar bugünlük son yazışım. yarın sabah haberlerimi bekleyin. güne hamilelik haberiyle başlar ve öyle devam ederiz umarım. dualarızı eksik etmeyin..
arkadaşlar merhaba..benim bugün aşılamadan sonra 4.günüm..ve biraz yürüdü eşimle.ve geldim kanama olmuş..zaten su gibi akıntı geliyordu sürekli..bunun üzerine kanama olmuş kahverengi..bende doktorumu aradım..oda girişten gelen bi durum dedi..umarım kötü bişi değildir..şimdiyse progestana erken başlayacağız dedi.onu kullanıyorum..sol tarafıma ara ara ağrı girio..arkadaşlar acaba yerleşme kanaması olabilirmi bi fikri olan varsa baana cevap yazarsa çok memnun olurum
arkadaşlar merhaba..benim bugün aşılamadan sonra 4.günüm..ve biraz yürüdü eşimle.ve geldim kanama olmuş..zaten su gibi akıntı geliyordu sürekli..bunun üzerine kanama olmuş kahverengi..bende doktorumu aradım..oda girişten gelen bi durum dedi..umarım kötü bişi değildir..şimdiyse progestana erken başlayacağız dedi.onu kullanıyorum..sol tarafıma ara ara ağrı girio..arkadaşlar acaba yerleşme kanaması olabilirmi bi fikri olan varsa baana cevap yazarsa çok memnun olurum
teşekkürler cnm..şimdi kaçıncı gündesin..inşallah bebişlerimize kavuşuruz
Canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun. İnşallah güzel haberler alırsın 10 gün sonra.
Bildiğim kadarı ile yumurta tüplerde döllendikten sonra 5-6 gün sonra rahime yerleşiyormuş.
Bu nedenle yerleşme kanaması o zamanlarda olmalı.
Eğer aşılama işlemin sırasında rahim ağzı veya rahim azda olsa tahriş olduysa kanama olabilir.
Benim rahim ağzım çok dar ve rahimim yana yatık olduğundan tahrişim oldu ve kahverengi lekelenmelerim 5 gün sürdü.
Doktorum "endişelenme normal" dedi
bugün 13. günüm canım :18:
aminnn inşallah cnm rabbim cümlemize yaşatsın bu güzel duyguyu ben geçen ay kürtaj oldum maalesef...şimdi tekrardan aşılama oldum..o zamanda aşılamayla gebe kalmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?