Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bugün belim kopacak gibi oldu bu bir ilacın etkisiylemi oluyor acaba bilen varmı

yeliz canım sanırsam beni karıştırdın..
ben henüz aşılamanın ilaçlarına bile geçemedim((
keşke şu anda her şey bitmiş ve sonuç bekliyor olabilseydim
ama ben henüz adet bekliyorum maalesef((

sizi takip ediyorum bana umut olun diye...

evet ben telefondan gırdıgım ıcın ve buradakılerın cogu asılama bledıgı ıcın karıstırdım KUSURA BAKMA INSALLAH BURADA BKLEYEN HRKS HAMIŞ KALIR BENDE COK UMUTLUYUM SON 3GUNUM KALDI DUA ET LUTFEN BZLERE MALATYALI ARKADASIM

evet ben telefondan gırdıgım ıcın ve buradakılerın cogu asılama bledıgı ıcın karıstırdım KUSURA BAKMA INSALLAH BURADA BKLEYEN HRKS HAMIŞ KALIR BENDE COK UMUTLUYUM SON 3GUNUM KALDI DUA ET LUTFEN BZLERE MALATYALI ARKADASIM mm

hem sonuç bekleyen arkadaşlarımıza hem de taze annelerimize soruyorum :) akıntınız ne durumda?taze annelerimiz adet öncesinde akıntınız var mıydı?nasıldı?bende çok fazla olmamakla beraber süt renginde ve kıvamsız suvgibi bir akıntı var.

arkadaşlar merhaba..benim bugün aşılamadan sonra 4.günüm..ve biraz yürüdü eşimle.ve geldim kanama olmuş..zaten su gibi akıntı geliyordu sürekli..bunun üzerine kanama olmuş kahverengi..bende doktorumu aradım..oda girişten gelen bi durum dedi..umarım kötü bişi değildir..şimdiyse progestana erken başlayacağız dedi.onu kullanıyorum..sol tarafıma ara ara ağrı girio..arkadaşlar acaba yerleşme kanaması olabilirmi bi fikri olan varsa baana cevap yazarsa çok memnun olurum

canım normal benimde kahverengi kanama oldu aynı gün geçti geziyorsan bile ara ara dinlen sürekli ayakta kalma ben aşılamanın 4 gününden beri geziyorum iş yapıyorum ama yorulduğumda kasığımda herhangi bir batma olduğunda kısada olsa dinlenyorum sonra geçiyor kendini zorlama.

Canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun. İnşallah güzel haberler alırsın 10 gün sonra.
Bildiğim kadarı ile yumurta tüplerde döllendikten sonra 5-6 gün sonra rahime yerleşiyormuş.
Bu nedenle yerleşme kanaması o zamanlarda olmalı.
Eğer aşılama işlemin sırasında rahim ağzı veya rahim azda olsa tahriş olduysa kanama olabilir.
Benim rahim ağzım çok dar ve rahimim yana yatık olduğundan tahrişim oldu ve kahverengi lekelenmelerim 5 gün sürdü.
Doktorum "endişelenme normal" dedi

Arkadaşlar
Doktorunuz aşılama sonrası eşinizle ilişki açısından bir sınırlama koydu mu?
Yani benim ki aşılamadan 2 gün sonra serbestsiniz dedi ama ya tutarsa ve o zamanda
beraber olmak acaba sakıncalı olmaz mı?

aminnn inşallah cnm rabbim cümlemize yaşatsın bu güzel duyguyu ben geçen ay kürtaj oldum maalesef...şimdi tekrardan aşılama oldum..o zamanda aşılamayla gebe kalmıştım..

aminnn inşallah cnm rabbim cümlemize yaşatsın bu güzel duyguyu ben geçen ay kürtaj oldum maalesef...şimdi tekrardan aşılama oldum..o zamanda aşılamayla gebe kalmıştım..

Ben yeni olduğum için geçmişlerini herkesin bilmiyordum. Üzüldüm.
Ama Allah bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…