evet kalmadı ve daha da beklemek istemiyorum aslında her ay bekle bekle sonu hüsranDoğrusun canım ne kadar iyi olursa o kadar iyi olmaya çalışıyoruz işte...Herşeyin hayırlısı canımm.Allahın takdiri ol derse olacak elbet...Bende sibel hanım döndüğünde aşılama düşünüyorum..Yapacak pek bişi klamadı sanırım...(
evet kalmadı ve daha da beklemek istemiyorum aslında her ay bekle bekle sonu hüsranyani çok pek hayal kırıklığı yaşamıyorum sonucu görünce ama beklemek insanın psikolojisini bozuyor gerçekten. benim korkum tüpe kadar gelir miyiz? her gün bir şey okuyorum, okudukça acaba diyorum, morfoloji sorunu varsa kimi doktorlar tüp ile bile zor diyormuş. bunları okuyunca da aşılamadan da pek ümidim kalmıyor, bir kere dener tutmazda tüp denerim diyorum.
evet kalmadı ve daha da beklemek istemiyorum aslında her ay bekle bekle sonu hüsranyani çok pek hayal kırıklığı yaşamıyorum sonucu görünce ama beklemek insanın psikolojisini bozuyor gerçekten. benim korkum tüpe kadar gelir miyiz? her gün bir şey okuyorum, okudukça acaba diyorum, morfoloji sorunu varsa kimi doktorlar tüp ile bile zor diyormuş. bunları okuyunca da aşılamadan da pek ümidim kalmıyor, bir kere dener tutmazda tüp denerim diyorum.
Aynısını bende düşünüyorum canım..Her ne kadar düşünmek istemesemde bütün olumsuzluklar aklıma geliyor maalesef...Ayrıca bu işin birde maliyet kısmı var seni ne kadar etkiler bilmiyorum ama özelde 2-3 aşılama yapmak sonrasında tüp bebeğe geçmek oldukça maliyetli..Bazen diyorum acaba ilk aşılamayı devlettemi yapsam..Çok kararsızım çokkk...
aynı şekilde 12.günümdeyim cumartesi sabahına 2 gün kaldı dün izmirde bir sürü deprem oldu en çok hissettiğimiz 5 şiddetinde olandı ve ben çok katlı bir binanın 16. katında evdeydim o sırada o yüzden çok fazla hissettim dedim ki titrerken hayır daha sonucumu öğrenmedim:) Allah herşeyin hayırlısını yaşatsın olsa da olmasa da...
etkiliyor cnm yaa etkilemez mi, zaten sizde şimdiye kadar böyle bir durum olmadı ama eşim proxeed plus diye ilaç kullanıyor yaaa , kutusu 120 ye falan geliyor ve ayda 2 kutu gidiyor. zaten o ilaçlara verdiğimiz ilaçlarla 2 aşılama yapılırdı. ee ben bu ay yumurta takibi için 150 verdim biliyorsun,rahim filmine bir sürü para verdim. hesaplamak istemiyorum artık ama çok aştık gerçekten. bir de önceki doktorum bizden bir test istemişti. eşimde yaptırdı, 250 300 mü ne tutmuştu. yani 2 aşılama parası gitti gerçekten. tüp bebek zaten minimum 6.000 tutar. aşılama sibel hanımın orda 750 tl. git gel 1.000 i bulur. kaç kere denerim bilmiyorum ama hem maddi ham manevi herkes bitiyor bu süreçte.
Sadece aşılama 750tl dediğin gibi bunun daha ilaçları var gittisi geldisi testleri var...ilkinde tutmazsa ikincisi zorlar bizi...( o yüzden ne yapacağım konusunda çok kararsızımm...Bi aklım git cerrahpaşa yada çapaya diyor...
canım eğer ki iş yerinden izin ayarlayabilirsen o zaman en yakın halkalıda açılan kadın doğum hastanesi, kanuni sultan süleymandı sanırım.sonuçta o da devlet hastanesi. izin sorunum olmasa bende hiç düşünmem oraya giderim. aslında yakın da bir yer ama ne sallayabilirim ki buraya. 6-7 kere gidiliyor aşılama öncesi. inşallah çok fazla sıkıntıya girmeden bebişler gelir.
etkiliyor cnm yaa etkilemez mi, zaten sizde şimdiye kadar böyle bir durum olmadı ama eşim proxeed plus diye ilaç kullanıyor yaaa , kutusu 120 ye falan geliyor ve ayda 2 kutu gidiyor. Zaten o ilaçlara verdiğimiz ilaçlarla 2 aşılama yapılırdı. Ee ben bu ay yumurta takibi için 150 verdim biliyorsun,rahim filmine bir sürü para verdim. Hesaplamak istemiyorum artık ama çok aştık gerçekten. Bir de önceki doktorum bizden bir test istemişti. Eşimde yaptırdı, 250 300 mü ne tutmuştu. Yani 2 aşılama parası gitti gerçekten. Tüp bebek zaten minimum 6.000 tutar. Aşılama sibel hanımın orda 750 tl. Git gel 1.000 i bulur. Kaç kere denerim bilmiyorum ama hem maddi ham manevi herkes bitiyor bu süreçte.
Aaaa hiç duymamıştım orayı bi araştırayım bakim hem işyerime de yakın...Canım nisa da olsa dediğin halkalıda olsa her türlü izin gerektiriyo..Bu konuda yapacak pek bişey yok..Böyle bir imkan varsa değerlendirilebilir bence
kızlar ben ilk aşılammı şubat 18 de ikinci aşılamamı mart 20 de ankara üniveristesinde yaptırdım 3.için nisanda dinlenmek istedim dün adet oldum eşim diyorki özelde yaptıralım 3.aşılamayı sizce nerde yaptırmalıyım lütfen yardım edinnn
canım ben sabah 7.30 da iş başı yapıyorum. ama nisa hastanesi de 7.30. da başlıyor hastalarına bakmaya. ben 7.10 da orda oluyordum,(sibel hnm erken gelirsin demişti) gittiğimde o da hep orda oluyordu ve hemen muayane ediyordu, zaten 5 dak. sürüyor. parayı önceden verdiğin için de muhasebeyle hiç işin olmuyor. çıkışta hemen taksiye binip işe geliyordum. yani hiç izin almadım,işe de hiç geç kalmadım. birazda bu yüzden tercih ettim ben orayı. izin alırım ben 1-2 saat ama ne diyeceğim. anlaşılsın istemiyorum. ama sürekli bir şeyde uyduramam. ama senin için izin söz konusuysa bence de halkalıdaki o hastaneye bak. bakırköydeki kadın doğum vardı yaaai o hastane taşında oraya diye biliyorum ben.
benim için izin çok bi problem olmaz yakın olduktan sonra...Ama dediğim gibi beni esas yiyip bitiren şey karar veremiyor olmam..Ne yapacağıma karar versem problemin büyük bir kısmını çözmüş olacağım..(
o zaman dene halkalıdaki hastaneyi derim ben. internetten randevuda alabiliyorsun. zaten sibel hanım temmuza kadar yok. biz zaten temmuza yetişemeyiz kalır ağustosa. ben aşılamada kesin kararlıyım. bu ayda böyle geçecek inşallah. ama bence daha fazla bekleme derim. yaşta bir yandan ilerliyor. sonuçta bizim normal yollarla hamile kalamadığımız kesin
Bende hastaneyi araştırıyordum şimdi canım..Cumaya randevu almayı düşünüyordum ki...Çok iyi şeyler yazılmamış hatta çok kötü şeyler yazılmış o hastane hakkında ama..( Biraz daha araştırayım bakayım...Allah yardımcımız olsun inşallah...
kızlar günaydın
bu sabah adetlendim. 2 ci aşılamayı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. fikir verin bana kızlar
Çok geçmiş olsun. Allah' m bir daha yaşatmasın ne İzmir' e ne de ülkemize
Şu faylarda ki enerjiler azar azar çıksa ya :) Bizde böyle korkmasak :)
Günaydın cnm sanada aşılamanın 14.günü hastalandın demek,,hayırlısı olsun normalde de günün müydü biraz erken mi geldi yoksa ,,2.aşılama için hemen bu ay olup olmaman konusunda aşılamanı yapan seni takip eden doktoruna danışsan eğer zaman kaybın başka bir durumun yoksa istersen bu ay kendi haline bırak bir de aşılama sonrası ilk ay böyle dene hem sende heryönden dinlenmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?