Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben yeni olduğum için geçmişlerini herkesin bilmiyordum. Üzüldüm.
Ama Allah bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah

amin inşallahh cnm benm..rabbimm isteyen herkese yaşatsın..sağlıklı sıhatli kollarımıza almamızı nasip etsin..ben 3 yıl sonra kalmıştım hamile 2.aşılamayla..bende bir kaç aydır buradayım..

döllenme olup olmadığını göstern bi tahlil dedi doktorum..geçen aşılamada yapmamıştı.ama düşük yaptığım için sanırsam dahada dikkat ediyor doktor..

selam kızlar mda'dan haber yokmu bugün hiç forumda görmedim umarım iyidir..
evet bugün bende göremedim belki yoğundur o yüzden girememiştir...

ya ben kendimi çok dinliyorum galiba sanki akıntı olmayınca çatlatma iğnesi olduğum halde çatlamadımıki diye düşündüm

kendini dinleme canım oluruna bırakmaya çalış olumsuz düşünme hakkında hayırlısı olsun...

evet aşılamadan bir gün sonra gün aşırı ilşki öerdiler

Cy_76 merhaba cnm..
Mesajını okudum..Kısa tatilin nasıl geçti umarım güzel geçmiştir..
Bu arada ben bugün sabah regl olmuş bulunuyorum...
Sen ne durumdasın...Lütfen sen olmadığını söyle...(
En azından senden güzel bir haber alayım...

mcan canım bugun 11,gunumuz oldu belırtın varmı

bende hiçbir belirti yok yeliz

geri sayım başladı desene mcan çok az kalmış..
evet su perisi çok az kaldı.inşallah hayırlısı olur.

hoşgeldin aras inşallah sonucun pozitif olur.

biraz değil baya savsaklamış doktorun benim her aşılamamda bakılıyor hormonlarıma 2.de 2-3 kere bakılmıştı hatta.

arkadaşlar bugün belim kopacak gibi oldu bu bir ilacın etkisiylemi oluyor acaba bilen varmı

kesinlikle ilaçların etkisi stres yapma...

inşallah yerleşme kanamasıdır.

benim doktorum o gece veya ertesi sabah ilişki önerdi.ve herhangi bir sınır koymadı.eğer tutrsada bişey olmaz merak etme...

iyi canım ne olsun sen de iyisindir umarım,artık ne kadar iyi olunursa, yok beni de bekletmedi, msj attığımın ertesi günü oldu bitti:) artık gülüyorum bak:) sibel hanım dilersen yine 4-5 tane hap kullanabilirsin demişti yaaa, ama ben almayacağım. aşılama olduğunda alacağım nasılsa hap. morfoloji çok etkili cnm yaa, %0 ile hamile kalanlar oluyor yaaa büyük şans gerçekten. bu ay sonu eşim test yaptırır artık, zaten sibel hanımda temmuzda dönmüş olur. bakalım o zamana yine hayırlısı demekten başka bir şey yok...

Doğrusun canım ne kadar iyi olursa o kadar iyi olmaya çalışıyoruz işte...Herşeyin hayırlısı canımm.Allahın takdiri ol derse olacak elbet...Bende sibel hanım döndüğünde aşılama düşünüyorum..Yapacak pek bişi klamadı sanırım...(

bir gün daha yaklaştım sonucuma.12.günümdeyim bugün...

Hayırlısı canım.. Valla bu foruma girdiğimden bu yana sadece kendime değil
herkese dua ediyorum ve heyecanla haberleri okuyorum... Paylaşmak çok güzel...
İnşallah sende iyi haberler alırsın.
Bugün benim 9. günüm ama yarın ve cmt' ye kadar benim regl tarihim. Periyodum bu.
Yani cmt kadar regl olmazsam daha ümitli olacağım.

bir gün daha yaklaştım sonucuma.12.günümdeyim bugün...

aynı şekilde 12.günümdeyim cumartesi sabahına 2 gün kaldı dün izmirde bir sürü deprem oldu en çok hissettiğimiz 5 şiddetinde olandı ve ben çok katlı bir binanın 16. katında evdeydim o sırada o yüzden çok fazla hissettim dedim ki titrerken hayır daha sonucumu öğrenmedim:) Allah herşeyin hayırlısını yaşatsın olsa da olmasa da...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…