Ben yeni olduğum için geçmişlerini herkesin bilmiyordum. Üzüldüm.
Ama Allah bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah
yarın tahlil desene..belirti yaşıyormusun cnm..progesteron tahlili yaptırdınmı[/Q
sol kasığımda batm dışında hiçbir belirti yok bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim adetim 4 ile 5 arasında. progesteron diye bir tahlil yaptırıp yaptırmadığımı bilmiyorum bu ne tahlili. doktorun bir kan değeri ile ilgili tahlil istedi diye biliyorum.
döllenme olup olmadığını göstern bi tahlil dedi doktorum..geçen aşılamada yapmamıştı.ama düşük yaptığım için sanırsam dahada dikkat ediyor doktor..
evet bugün bende göremedim belki yoğundur o yüzden girememiştir...selam kızlar mda'dan haber yokmu bugün hiç forumda görmedim umarım iyidir..
ya ben kendimi çok dinliyorum galiba sanki akıntı olmayınca çatlatma iğnesi olduğum halde çatlamadımıki diye düşündüm
ayaklarını belini karnını sıcak tut
elimden geldiğince tutuyorum cnm da adet sancısı bu.
Arkadaşlar
Doktorunuz aşılama sonrası eşinizle ilişki açısından bir sınırlama koydu mu?
Yani benim ki aşılamadan 2 gün sonra serbestsiniz dedi ama ya tutarsa ve o zamanda
beraber olmak acaba sakıncalı olmaz mı?
inşallah isteğin gerçekleşir
evet aşılamadan bir gün sonra gün aşırı ilşki öerdiler
mcan canım bugun 11,gunumuz oldu belırtın varmı
evet su perisi çok az kaldı.inşallah hayırlısı olur.geri sayım başladı desene mcan çok az kalmış..
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum yazdıklarınızı okudum bende tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim.4 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ve pko vardı bende.2 si klomen 1 i menogon olmak üzere 3 aşılama geçirdim 3 ü de negatif sonuçlandı.bu ay da tüp bebek denedik ve yarın 12.günüm kan testi yaptırmam gerekiyo.bütün tedaviler olumsuz sonuçlandığı için testi yaptırmaya korkuyorum.Allah hepimize hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.yaşadıklarımız hiç de basit şeyler değil psikoloji tamamen alt üst oluyo.aşılamalarımda bütün gebelik belirtilerini yaşadım çok umutlandım ama hiç umduğum gibi olmadı.bu ay da aksine çok rahattım nedense içimden bi ses bunun da tutmayacağını söylüyo belki de yaşadıklarım yüzünden böyle düşünüyo da olabilirim.eğer bu tedavimde olumsuz sonuçlanırsa Rabbimden tek dileğim bana normal yollardan bebek versin.iğneler beklemeler stres.. bunlar gerçekten çok yorucu.2012 bizim senemiz olsun hepimizin kucağı bebeklerle dolsun inşallah..
kızlar bir soru daha :) dr unuz aşılamadan önce hormon değerlerinize baktı mı?(fsh,e2,prolaktin gibi) benim hiç birine bakmadan aşılama yaptı.bu bahsettiğim hormonlara da en son 2 sene önce bakılmıştı o zaman normaldi.dr um bu işi biraz savsakladı gibime geliyor.
arkadaşlar bugün belim kopacak gibi oldu bu bir ilacın etkisiylemi oluyor acaba bilen varmı
arkadaşlar merhaba..benim bugün aşılamadan sonra 4.günüm..ve biraz yürüdü eşimle.ve geldim kanama olmuş..zaten su gibi akıntı geliyordu sürekli..bunun üzerine kanama olmuş kahverengi..bende doktorumu aradım..oda girişten gelen bi durum dedi..umarım kötü bişi değildir..şimdiyse progestana erken başlayacağız dedi.onu kullanıyorum..sol tarafıma ara ara ağrı girio..arkadaşlar acaba yerleşme kanaması olabilirmi bi fikri olan varsa baana cevap yazarsa çok memnun olurum
Arkadaşlar
Doktorunuz aşılama sonrası eşinizle ilişki açısından bir sınırlama koydu mu?
Yani benim ki aşılamadan 2 gün sonra serbestsiniz dedi ama ya tutarsa ve o zamanda
beraber olmak acaba sakıncalı olmaz mı?
Cy_76 merhaba cnm..
Mesajını okudum..Kısa tatilin nasıl geçti umarım güzel geçmiştir..
Bu arada ben bugün sabah regl olmuş bulunuyorum...
Sen ne durumdasın...Lütfen sen olmadığını söyle...(
En azından senden güzel bir haber alayım...
iyi canım ne olsun sen de iyisindir umarım,artık ne kadar iyi olunursa, yok beni de bekletmedi, msj attığımın ertesi günü oldu bitti:) artık gülüyorum bak:) sibel hanım dilersen yine 4-5 tane hap kullanabilirsin demişti yaaa, ama ben almayacağım. aşılama olduğunda alacağım nasılsa hap. morfoloji çok etkili cnm yaa, %0 ile hamile kalanlar oluyor yaaa büyük şans gerçekten. bu ay sonu eşim test yaptırır artık, zaten sibel hanımda temmuzda dönmüş olur. bakalım o zamana yine hayırlısı demekten başka bir şey yok...
bir gün daha yaklaştım sonucuma.12.günümdeyim bugün...
bir gün daha yaklaştım sonucuma.12.günümdeyim bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?