Günaydın cnm sanada aşılamanın 14.günü hastalandın demek,,hayırlısı olsun normalde de günün müydü biraz erken mi geldi yoksa ,,2.aşılama için hemen bu ay olup olmaman konusunda aşılamanı yapan seni takip eden doktoruna danışsan eğer zaman kaybın başka bir durumun yoksa istersen bu ay kendi haline bırak bir de aşılama sonrası ilk ay böyle dene hem sende heryönden dinlenmiş olursun
en sonunda kalp atışlarınıda duydukgözlerim doldu çok tuhaf oldum eşimde öyle oldu heyecanlandık,herşey normal dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole.rabbim inşallah sizede nasip eder inşallah bu duyguları sizinde yaşamanızı çok isterim...
hoşgeldin canım , umarım dualarındaki gibi tedavisiz hamile kalırsın dualarımız seninlemerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum yazdıklarınızı okudum bende tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim.4 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ve pko vardı bende.2 si klomen 1 i menogon olmak üzere 3 aşılama geçirdim 3 ü de negatif sonuçlandı.bu ay da tüp bebek denedik ve yarın 12.günüm kan testi yaptırmam gerekiyo.bütün tedaviler olumsuz sonuçlandığı için testi yaptırmaya korkuyorum.Allah hepimize hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.yaşadıklarımız hiç de basit şeyler değil psikoloji tamamen alt üst oluyo.aşılamalarımda bütün gebelik belirtilerini yaşadım çok umutlandım ama hiç umduğum gibi olmadı.bu ay da aksine çok rahattım nedense içimden bi ses bunun da tutmayacağını söylüyo belki de yaşadıklarım yüzünden böyle düşünüyo da olabilirim.eğer bu tedavimde olumsuz sonuçlanırsa Rabbimden tek dileğim bana normal yollardan bebek versin.iğneler beklemeler stres.. bunlar gerçekten çok yorucu.2012 bizim senemiz olsun hepimizin kucağı bebeklerle dolsun inşallah..
kızlar günaydın
bu sabah adetlendim. 2 ci aşılamayı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. fikir verin bana kızlar
geldim kuzular geldim ,
dün 1 mayıs tatil olunca bizde koçişle ver elini yaptık gezdik tozduk alışveriş yaptık ayakalrımızla topraga bastık negatif enerjimizi attık ,ohhhh sefamız olsun şaka bir yana çok iyi geldi kafamızı dagıttık malum ignelere başlamama 9-10 gün var ,inşallah sürecide böyle keyiflicene geçiririz .Ama sizleri çok özledim yaaaaawwww
kızlar ben ilk aşılammı şubat 18 de ikinci aşılamamı mart 20 de ankara üniveristesinde yaptırdım 3.için nisanda dinlenmek istedim dün adet oldum eşim diyorki özelde yaptıralım 3.aşılamayı sizce nerde yaptırmalıyım lütfen yardım edinnn
kızlar günaydın
bu sabah adetlendim. 2 ci aşılamayı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. fikir verin bana kızlar
geldim kuzular geldim ,
dün 1 mayıs tatil olunca bizde koçişle ver elini yaptık gezdik tozduk alışveriş yaptık ayakalrımızla topraga bastık negatif enerjimizi attık ,ohhhh sefamız olsun şaka bir yana çok iyi geldi kafamızı dagıttık malum ignelere başlamama 9-10 gün var ,inşallah sürecide böyle keyiflicene geçiririz .Ama sizleri çok özledim yaaaaawwww
bence denemelisin...
mda hoşgeldin canım.ben iyice bunalımna girdim bugün çok kötüyüm..
günaydın kızlar,
bugün adet oldum.beni listeden düşebilirsiniz.bana tüp yolları görüldü.
geçmiş olsun sardunyacım inşallah allahım tüp bebekte anne olmanı sağlar pes etme umudunu sakın kaybetme elbet olucak..
günaydın kızlar,
geçmiş olsun canım yaa... Üzülme tüp bebek yüzdesi daha yüksek bir yöntem.
İnşallah Allah' ım bu yolda daha fazla uğraştırmasın seni... Hepimizi...
günüm değildi canım erken oldum aslında bende denemeyi düşünmüyorum ama yinede kararsız kaldım
günaydın kızlar,
slm arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıyorum kendimden bahsedeyim sizlere 4.5 yıllık evliyim kendiliğinden 2 kez hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı derken sebebini araştırdık ve kan pıhtılaşması çıktı bunun sonucunda 1 sene denedik fakat gebelik oluşmadı dr çikolata kistimin olduğunu söyledi ve laporoskopiyle alındı onun sonucunda 4 ay denedik gene gebelik oluşmadı 2 kez kendiliğinden kaldığım anlara şaşıyorum yani mücize olmalı şimdi kalamıyorum hamile bu ay dr gittim ve dr aşılama önerdi 30 nisan pazartesi günü ilk iğnemi vuruldum gonol f verdi fsh yüksek çıktığı için yanına birde biosteron dhea diye bir hap verdi birde elevit kullanıyorum 4 gün iğnemi vurulcam ve cuma günü dr gidicem umarım yumurtalar yeterli seviyeye gelir ve herşey yolunda olur. benim tahminimce cumartesi catlatma iğnesi vur pazarteside aşılamaya gel dicek yada bilmiyorum tahmin ettim sizlerin nasıl oldu iğneyi kaç gün vuruldunuz çatlatma iğnesinden 1 gün sonramı aşılama oldu bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Doktorunla konuş cnm,,eğer bu ay ilaçların yan etkileri geçirdiğin psikolojik süreç seni çok bunaltmadıysa bedenin yorgun değilse en önemlisi doktorun müdahaleye devam diyorsa aralıksız...elbette 2 gün sonra hemen yeniden başla fakat kendiliğinden kalma ihtimalin normal ve yüksekse ilk aşılama başarız olduğu vakit bir ay ara verdiğin de de ovülasyon günlerini iyi takip eder denersen hamile kalan da çok aşılama sonrası,,yaşın beklentilerin sağlık durumun maddi durumun psikolojin eşini durumu hepsi gözönünde bulunduracağın kriterler..bunlara göre yolunu belirleyecek olan sensin sonuçta hepimizin durumu kişiye özel ne yaparsan yap şu yaz bitmeden inşallah hamile kalırsın sen de
bizler de....benim düşüncem bu karar senin canım
slm arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıyorum kendimden bahsedeyim sizlere 4.5 yıllık evliyim kendiliğinden 2 kez hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı derken sebebini araştırdık ve kan pıhtılaşması çıktı bunun sonucunda 1 sene denedik fakat gebelik oluşmadı dr çikolata kistimin olduğunu söyledi ve laporoskopiyle alındı onun sonucunda 4 ay denedik gene gebelik oluşmadı 2 kez kendiliğinden kaldığım anlara şaşıyorum yani mücize olmalı şimdi kalamıyorum hamile bu ay dr gittim ve dr aşılama önerdi 30 nisan pazartesi günü ilk iğnemi vuruldum gonol f verdi fsh yüksek çıktığı için yanına birde biosteron dhea diye bir hap verdi birde elevit kullanıyorum 4 gün iğnemi vurulcam ve cuma günü dr gidicem umarım yumurtalar yeterli seviyeye gelir ve herşey yolunda olur. benim tahminimce cumartesi catlatma iğnesi vur pazarteside aşılamaya gel dicek yada bilmiyorum tahmin ettim sizlerin nasıl oldu iğneyi kaç gün vuruldunuz çatlatma iğnesinden 1 gün sonramı aşılama oldu bana yardımcı olurmusunuz lütfen
eşim ile ilgili bir sorun yok benim sadece bir kanal biraz tıkalı olduğunu onun dışında bir problemin olmadığını söylemişti doktorum. şöyle bir tatile çıksam ondan sonramı devam etsem kararsızım . psikolojim çok iyi yok bir sorun kendimi olumsuzluğa hazırlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?