Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günüm değildi canım erken oldum aslında bende denemeyi düşünmüyorum ama yinede kararsız kaldım

geldim kuzular geldim ,
dün 1 mayıs tatil olunca bizde koçişle ver elini yaptık gezdik tozduk alışveriş yaptık ayakalrımızla topraga bastık negatif enerjimizi attık ,ohhhh sefamız olsun şaka bir yana çok iyi geldi kafamızı dagıttık malum ignelere başlamama 9-10 gün var ,inşallah sürecide böyle keyiflicene geçiririz .Ama sizleri çok özledim yaaaaawwww

canım ne güzel bir duygudur o , inşallah sonuna kadar bu mutlulugunu yaşarsın

hoşgeldin canım , umarım dualarındaki gibi tedavisiz hamile kalırsın dualarımız seninle

kızlar günaydın

bu sabah adetlendim. 2 ci aşılamayı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. fikir verin bana kızlar

bence denemelisin...

mda hoşgeldin canım.ben iyice bunalımna girdim bugün çok kötüyüm..

bebesko hoşgeldin cnm nerelerdesin yoksun uzun zamandır..benim fikrimi sorarsan eğer durumun varsa bu sefer özelde dene hem daha ilgililer hemde bebişin gelmek için özeli bekliyodur

kızlar günaydın

bu sabah adetlendim. 2 ci aşılamayı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. fikir verin bana kızlar

geçmiş olsun cnm bence 2.aşılamaya ara vermeden denemelisin vücudun ve yumurtalıkların ilaca alışkın şansın biraz daha artıyo..

hoşgeldin tatlım gözlerimiz seni aradı..gezip eğlenmene kafa dağıtmana sevindim çok iyi moral olmuş baksana..hep böyle moralin yerinde olsun

bence denemelisin...

mda hoşgeldin canım.ben iyice bunalımna girdim bugün çok kötüyüm..

bunalıma girmek yok mcan iyi düşün güzel şeyler olsun at kötü düşünceleri kafandan olucak bu sefer..

günüm değildi canım erken oldum aslında bende denemeyi düşünmüyorum ama yinede kararsız kaldım

Doktorunla konuş cnm,,eğer bu ay ilaçların yan etkileri geçirdiğin psikolojik süreç seni çok bunaltmadıysa bedenin yorgun değilse en önemlisi doktorun müdahaleye devam diyorsa aralıksız...elbette 2 gün sonra hemen yeniden başla fakat kendiliğinden kalma ihtimalin normal ve yüksekse ilk aşılama başarız olduğu vakit bir ay ara verdiğin de de ovülasyon günlerini iyi takip eder denersen hamile kalan da çok aşılama sonrası,,yaşın beklentilerin sağlık durumun maddi durumun psikolojin eşini durumu hepsi gözönünde bulunduracağın kriterler..bunlara göre yolunu belirleyecek olan sensin sonuçta hepimizin durumu kişiye özel ne yaparsan yap şu yaz bitmeden inşallah hamile kalırsın sen de
bizler de....benim düşüncem bu karar senin canım

günaydın kızlar,
bugün adet oldum.beni listeden düşebilirsiniz.bana tüp yolları görüldü.

sardunya,,, hakkında hayırlısı olsun geçmiş olsun cnm hiç vakit kaybetmeden devam..aşılama tedavisinde yüksek başarı elde etmek zaten mümkün olmuyor görüyoruz işte ortalamaları sen elinden geleni yapıp 3 aşılama geçirmişsin sırada tüp bebek var daha çok ümitlenebileceğin bir tedavi nasılsa İnşallah ilk denemende mutlu haberi alırsın şimdiden sağlıklı bir tedavi ve bol şans diliyorum sana canım

slm arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıyorum kendimden bahsedeyim sizlere 4.5 yıllık evliyim kendiliğinden 2 kez hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı derken sebebini araştırdık ve kan pıhtılaşması çıktı bunun sonucunda 1 sene denedik fakat gebelik oluşmadı dr çikolata kistimin olduğunu söyledi ve laporoskopiyle alındı onun sonucunda 4 ay denedik gene gebelik oluşmadı 2 kez kendiliğinden kaldığım anlara şaşıyorum yani mücize olmalı şimdi kalamıyorum hamile bu ay dr gittim ve dr aşılama önerdi 30 nisan pazartesi günü ilk iğnemi vuruldum gonol f verdi fsh yüksek çıktığı için yanına birde biosteron dhea diye bir hap verdi birde elevit kullanıyorum 4 gün iğnemi vurulcam ve cuma günü dr gidicem umarım yumurtalar yeterli seviyeye gelir ve herşey yolunda olur. benim tahminimce cumartesi catlatma iğnesi vur pazarteside aşılamaya gel dicek yada bilmiyorum tahmin ettim sizlerin nasıl oldu iğneyi kaç gün vuruldunuz çatlatma iğnesinden 1 gün sonramı aşılama oldu bana yardımcı olurmusunuz lütfen

hayırlı olsun tedavin ,,güzel haberle sonuçlansın burada ki paylaşımlarımızı okumuşsundur hepimizin aşılama işlemi ve yolu aynı da olsa,,hikayelerimiz çeşitli ve bu yüzden kullanılan iğne ve ilaçların dozları süreleri farklı olabiliyor.Hatta çatlatma iğnesi vurulduktan kaç saat sonra aşılamaya girdiğimiz dahi farklı farklı eminim birçok cevap alacaksın farklı cevaplar olsada teknik ortalama belirtilen süreler içinde aynı sonuçta.Benimkini söyliyim diğer arkadaşlardan da öğrenirsin.
Ben 11.Nisan adetimin 3.günü başlattığı gonal-f iğnesini 75 ml doz ile 6 gün vuruldum 7.gün kontrole gittiğimde o gün aynı iğne dozum 105 ml doza çıkarılarak o günle birlikte 20 Nisan'a kadar erken çatlamayı engelleyecek 3 günlük dozla ayrı bir iğneyi daha ekledi vuruldum ve 20 Nisan akşamı saat 6 gibi çatlatma iğnemi vurdu 21 Nisan ertesi gün öğlen 12 ye doğru da aşılamam yapıldı aşılamanın yapıldığı gün den itibaren hazneden kullanmak üzere progestan hormon takviyesi verildi..
Özetle .....dozu bir kez artttırılarak 9 gün gonal-f vuruldum aşılamaya yakın son üç günde ekstra erken çatlama önleyici iğne...

Seninde bünyene yumurta takibine gelişimine göre süreleri dozlarını ayarlayacaktır doktorun...

eşim ile ilgili bir sorun yok benim sadece bir kanal biraz tıkalı olduğunu onun dışında bir problemin olmadığını söylemişti doktorum. şöyle bir tatile çıksam ondan sonramı devam etsem kararsızım . psikolojim çok iyi yok bir sorun kendimi olumsuzluğa hazırlamıştım.

Hayırlı olsun tedavin ,,güzel haberle sonuçlansın burada ki paylaşımlarımızı okumuşsundur hepimizin aşılama işlemi ve yolu aynı da olsa,,hikayelerimiz çeşitli ve bu yüzden kullanılan iğne ve ilaçların dozları süreleri farklı olabiliyor.Hatta çatlatma iğnesi vurulduktan kaç saat sonra aşılamaya girdiğimiz dahi..... birçok cevap alacaksın farklı cevaplar olsada teknik ortalama süreler aynı sonuçta.Benimkini söyleyeyim diğer arkadaşlardan da öğrenirsin.
Ben 11.Nisan adetimin 3.günü başlattığı gonal-f iğnesini 75 ml doz ile 6 gün vuruldum 7.gün kontrole gittiğimde o gün aynı iğne dozum 105 ml doza çıkarılarak o günle birlikte 20 Nisan'a kadar vuruldum hatta erken çatlamayı engelleyecek 3 günlük dozla ayrı bir iğneyi daha ekledi sabahları da onu vuruldum ve 20 Nisan akşamı saat 6 gibi çatlatma iğnemi vurdu 21 Nisan ertesi gün öğlen 12 ye doğru da aşılamam yapıldı aşılamanın yapıldığı gün den itibaren hazneden kullanmak üzere progestan hormon takviyesi verildi..
Özetle .....dozu bir kez artttırılarak 9 gün gonal-f vuruldum aşılamaya yakın son üç günde ekstra erken çatlama önleyici iğne...10.gün çatlatma iğnesi ve aşılama yapıldıktan sonra 7.gün tekrar çatlatma iğnesi...

Seninde bünyene yumurta takibine gelişimine göre süreleri dozlarını ayarlayacaktır doktorun...

anladım canım ben zaten eşinde bir sorun var mı demedim bir sürü kişiye özel neden var yol belirlerken kendi durumunu bilen sensin sen de bu etkenlere göre en doğru kararı verirsin doktorunla beraber demek istedim ne karar verirsen ver hayırlısı olsun sonuçta tatil de yapsan boş durma sakın.....:))

kızlar negatif. çok üzgünüm ama sizede bi umut olur belki diye anlatmak istiyorum. test sonucunu beklerken doktor şikayetlerim olup olmadığını sordu ve özellikle göğüslerde hassasiyet var mı dedi. ben göğüslerimde ilk 10 gün çok ağrı vardı birkaç gündür geçti dedim. bunu söyleyince özellikle, hamilelik olmadığını tahmin etmiş. sonuç çıktıktan sonra söyledi. kasık ve göğüs ağrısı olanlar üzülmeyin, bu iyi bişey. ağrıların artması gerekirmiş. biz gelecek ay tüp bebeğe geçiyoruz. 2. aşılamayı denemeye gerek görmedi doktorum. çünkü çok fazla problem var bende.. bu kadar.. sizin için dua etmeye devam edicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…