bende dün akşam başlamıştım ama şimdi adet olurum bir iki güne sonra tekrar başalrım zaten tüp bebege geçmeden bir ay ara vermeliyiz dedi doktorum.
ben yokum listede beni almıyor musunuzzzz çok üzüldüm
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için saolun hayırlısı buymuş ama bir tavsiye
olmadıgına üzülüyoruz ya olupta kaybetmek kadar büyük bir acı yokmuş hayırlı dua edinn
aşk olsun canım olurmu hiç öyle şey sen at bilgilerini bana hemen işlerim kusura bakma bugün biraz sersem gibiyim.
canım geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıcakla kucağına alacağın yeni bebeklerin olmasını dilerim...Rabbim yaşadığın acıları en kısa zamanda unutturur yerine güzel haberler nasip eder insallah..burada hepimiz hüzünlerini paylaşıyr bitmesede hafifliyr yüreklerimiz hep beraber bu zor günlerinde üstesinden gelicez inanıyrm..
benim 2. aşılama şansım yok direk tüp bebege gececegiz, benim yumurtalarım bitme seviyesinde doktorum sansa bırakamayız diyor.
öyle canlarım, rabbimden hayırlısını istedim hep her duamda hayırlısı olsun dedim , hayırlısı buymuş demekki , ama tüp bebek tedavisindende çok korkuyorum.
evet canım fsh 10,7
olmadıgına üzülüyoruz ya olupta kaybetmek kadar büyük bir acı yokmuş hayırlı dua edinn
Subatta 1.asilamami martta 2.asilsmami yaptirdim bu ay dinnleniyorum olmazsa mayista 3icin gidicem ama oraya gitmem galiba zekai tahir burak iyi diyolar sen ne dersinbebesko mrb sende ankaradaymıssınnn...
aynı sehırdeyız merhabaa,ınsallahh bebısın gelrırr nerde yaptırdın asılamanı
canım ya benimde bugüne kadar hiç bi belirtim yoktu ama şimdi belimin ağrısından duramıyorum sanki belime biri oturmuş gibi hissdiyorum zaten hiç ümidim yoktu olanıda gitti
canlarım merhaba
sonucu aldım ama negatif sonucum <2 çıktı buda negatif galiba daha doktorum ile görüşemedim, hakkımızda hayırlısı,
sonuç alan 3 kişiydik digerleri pozitifti onlar gülerken ben aglayarak ayrıldım hastahaneden
Subatta 1.asilamami martta 2.asilsmami yaptirdim bu ay dinnleniyorum olmazsa mayista 3icin gidicem ama oraya gitmem galiba zekai tahir burak iyi diyolar sen ne dersin
Cnm yaa hiç korkma tupten. Dr sana şimdi adet olunca bilgi vericek zaten tek farki yumurta toplama işlemi icin narkoz yicez bir kere. Kadar:) SOnrada gelsin bebiss insallahh:))Evet asilama sonrasi tüpe gecmek icin1 ay ara var bu arada yumurta kalitesi artsin diye ilaçlar veriyorlar bide dogum kontrol hapı gibi bir hap ama koruyucu özelliği yok. 8 tane kaldı benim onun bitmesine.Bitince 3-4 güne adet gelicek benimde sonra yeni serüven basliyor Hiç canını sıkma uzatmadan 1 ay sonra başla sende
öyle kuzucum zaten test sonucunu almaya giderken allahım hayırlısını ver dedi.Hiç üzülme her şer görünende bir hayır vardır.bunu sakın unutma.
tamam canım beraber paylaşırız , ılanları bitenleri burdan
listemizi bu aydan sonrada devam ederiz.
öyle kuzucum zaten test sonucunu almaya giderken allahım hayırlısını ver dedi.
sonucu aldım zarfı hiç açmadım hemen arabaya geldim orada yalnız açtık ve güzelce bir aglayıp deşaj oldum önce
1-2 saat sonrada eşimi aradım anlattım ama salya sümük
oda bana kıyamadı üzüldü,kısmet dedi
sonrada beni aradı akşam dışarıya çıkalım sende kafanı dagıtırsın diye
yan ben kocamı çokmu çok seviyorum ne
tamam canım beraber paylaşırız , ılanları bitenleri burdan
listemizi bu aydan sonrada devam ederiz.
öyle kuzucum zaten test sonucunu almaya giderken allahım hayırlısını ver dedi.
sonucu aldım zarfı hiç açmadım hemen arabaya geldim orada yalnız açtık ve güzelce bir aglayıp deşaj oldum önce
1-2 saat sonrada eşimi aradım anlattım ama salya sümük
oda bana kıyamadı üzüldü,kısmet dedi
sonrada beni aradı akşam dışarıya çıkalım sende kafanı dagıtırsın diye
yan ben kocamı çokmu çok seviyorum ne
cnm ya bilgisayarı açar açmaz senin mesajlarına baktım ben pozitif olur diye düşünmüştüm ama sıkma canını bundada vardır bir hayır. nazlı bebekler bizimkiler hemen gelmiyorlar işte.
olmadı canım zaten aksiliklerden bahsetmiştim sana biliyorsun, bu durumda olmasını beklemiyordum zaten ama bu sefer doktorumuz ile bütün herşeyi konuşmak istiyorum bir daha aynı şeyleri yaşayacaksam yapmanın bir anlamı yok sende biliyorsun ben bu bebek olayı aşılama ve tüp bebek için kredi çekmiştim. Tüp bebekte tutmazsa bir seneden aşagıya yenisini yaptırmam çok güç buda benim yumurtalıklarım için çok uzun bir zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?