kızlar negatif. çok üzgünüm ama sizede bi umut olur belki diye anlatmak istiyorum. test sonucunu beklerken doktor şikayetlerim olup olmadığını sordu ve özellikle göğüslerde hassasiyet var mı dedi. ben göğüslerimde ilk 10 gün çok ağrı vardı birkaç gündür geçti dedim. bunu söyleyince özellikle, hamilelik olmadığını tahmin etmiş. sonuç çıktıktan sonra söyledi. kasık ve göğüs ağrısı olanlar üzülmeyin, bu iyi bişey. ağrıların artması gerekirmiş. biz gelecek ay tüp bebeğe geçiyoruz. 2. aşılamayı denemeye gerek görmedi doktorum. çünkü çok fazla problem var bende.. bu kadar.. sizin için dua etmeye devam edicem..
bugün ne kötü birgün arka arkaya kötü haberler geliyor. kızlar geçmiş olsun inş. yeni tedaviniz size bebişlerinizi getirecek. bende arkanızdan gelebilirim heran.
kızlar negatif. çok üzgünüm ama sizede bi umut olur belki diye anlatmak istiyorum. test sonucunu beklerken doktor şikayetlerim olup olmadığını sordu ve özellikle göğüslerde hassasiyet var mı dedi. ben göğüslerimde ilk 10 gün çok ağrı vardı birkaç gündür geçti dedim. bunu söyleyince özellikle, hamilelik olmadığını tahmin etmiş. sonuç çıktıktan sonra söyledi. kasık ve göğüs ağrısı olanlar üzülmeyin, bu iyi bişey. ağrıların artması gerekirmiş. biz gelecek ay tüp bebeğe geçiyoruz. 2. aşılamayı denemeye gerek görmedi doktorum. çünkü çok fazla problem var bende.. bu kadar.. sizin için dua etmeye devam edicem..
ercelf cim hiç umudum yok canım.ara ara sol kasığıma kramp mı desem kasılma mı desem bir şeyler oluyor bir iki saat sonra geçiyor.sağ tarafta ise resmen yumurtlama ağrısı var.sanırım sağda kist oluştu.zaten tutmazsa bu ay ara vermeyi düşünüyorum çok sıkıldım çünkü.pko olduğu için ara vermek de iyi değil diyorlar ama bilmiyorum ne derece doğru...maddi anlamda da ara vermem gerekecek.rapor çıkardığım halde aşılamaya 1200 verdim toplamda.650 aşılama ücreti sadece.hem maddi hem manevi yıpranıyoruz.Allah beterini vermesin
canım benimde 5.ve 6.gün birden bire ağrılar girdi karnıma ve kasıklarıma sonra geçti ...sonra yine başladı...belli olmuyor yanii...inşallah bebeğin yerleşiyordur da onun ağrısıdır canım.ama adet ağrısına çok benzemeyen kramp tarzı ağrılardı.
Ercelf ,,merhaba asilamanin 10. Gunundeyim erken belirti dedigin adet belirtileri gibi belirtiler diye sorduysan evet canim ben 4-5 gun adet olacak gibi belirtiler yasamaya basladim bugun doktorumla gorustum tum bu kasik sirt bel agri ve sancilarinin beklenen belirtiler oldugunu hormon ve islemlerin yapabilecegini zaten adet haftasina girdiginde hamile olsan dahi hissedecegini soyledi anlayacagin belirtiler her iki haldede olabilecegi icin sonuca varmak cokkkk zorr
kızlar negatif çıktı sonucum((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...
Kızlar bugün aşılamadan sonraki 11. günüm. Heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor. Umarım bu haftasonu güzel haberi alırız. Şayet olumsuz olursa hiç ara vermeden eğer kist oluşmamışsa devam etmeyi istiyoruz aşılamayla. Malum sonrası tüp bebek.
Önceleri aşılama ile ilgili düşüncelerim çok olumsuzdur. Ama gerek çevremde gerekse burda hamile kalanları duyunca ümitleniyorum bende. Unutmayalım ki başarının büyük bir bölümü inanmaktan geçiyor.
Bugüne dair notlarım ise ; dün gece bir kaç sefer göğüslerim acıdığı için uyandım. sabah uyandığımda da kasıklarımda adet ağrısına benzer sızlamalar vardır. Normalde cuma günü adet olmam gerekiyor. Çünkü cuma günü 28. günüm. İlaçların etkisiyle gecikebilir ya da erken gelebilir bilemiyorum. Ama çarşamba günü yani aşılamanın 13. gününde eğer hala belirgin bir adet ağrım yoksa test yapıcam.Sanırım doğru bir zamanlama olur test için. Ne dersiniz kızlar perşembeye kadar sabredeyim mi????
Kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza. 4 günüm kaldı.
arkadaslar c.tesi gece asilama oldum.bu 3.ydu.2.de hamile kalmistim.sonu kotu bitti.hemen tekrar denedik..insallah bu kez sonuna kadar nasip olur..arkadaslar asilama oldugumdan itibaren ara ara su gibi bisi geliyor..insallah hamisliktir..benim gibi ayni durumu yasayan varmi..Rabbim cumlemizin yuzunu guldursun insallah
hayırlı olsunnn sana da..iyi haberler al inşallah.ben varımmmm su gibi ıslaklık gelen canım.Önceden de yazdım ama o kadar çokuz ki yazdıklarımız yukarılara kaydıkça kaçırıyoruz iletileri bende bazen atlıyorum soru sorduklarıma yanıt alamıyorum neyse,,,ne diyodum bugün 10.günüm ama bir haftadır var o ıslanmalar akıntı değil renkli değil su gibi dediğin gibi ıslanma şeklinde ,,idrar bitiminde yada temizlenirken progestan artıkları geliyor o ayrı beyaz ilaç tortusu ama ıslanma ayrı onuda bu ilaç mı yapıyor bende bilmiyorum bakalım neye işaret görücez sen ilk ve ikinci aşılamanda yaşadın mı bu ıslanma durumunu
bel ağrısı bende de var canımda çok yatmaktandır diye sesimi çıkarmadım.ve şu progestan akıntısı muhtemelen aynı gün yaptırırız testleri tabi kırmızı kart görmezsem. aslında adet döngüm 9 mayısta ama erken büyüdü yumurtam aşılamam oldu o yüzden test için acele etmiycem. bu hafta test yapacak çok arkadaşımız var inş. yüzümüz güler.
Herkese merhaba.2. aşılamamın negatif sonuçlanmasının ardından birazcık bunalıma girdim:) Çok kötü hissettim kendimi.Tüp bebek yaptıracağız ve bunun da tutmama ihtimali beni bitirdi.Ama şimdi iyiyim.Bu süreçte buradan da uzaklaşmak istedim.Biraz kafamı dinledim.Bu arada burası ne kadar kalabalıklaşmış.Yeni hamileler katılmış aramıza.Hepsine hayırlı olsun, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.Tedavide olan sonuç bekleyenler de inşallah güzel haberlerle dönerler.Ben beklemedeyim bu ay.Mayıs adetimle tüp bebeğe başlıyoruz inşallah.Bugün doktora gittim.Herhangi bir kistim var mı diye merak ettim.Bugün adetimin 11. günü ve sağda ve solda olmak üzere 2 yumurtam varmış 10 mm. İlaç kullanmamama rağmen 2 tane folikül oluşmuş. Bu ay kendilinden hamile kalsam keşke.Valla tam süper olur:)) Fazla hayale kapıldım galiba....Neyse uzatmayayım benden bu kadar işte.Sadece paylaşmak istedim....
Selam kızlar herkese ıyı gunler bugun bı sonuc gelcek ısmını unutum pek ısım hafızam yokturda:) ınsallah guzel sonucla gelır de umut olur sevındırır bızı bızım sonuclara da azkaldı cok heycanlıyım ya
yelizcim hemşerim:)) nasılsın nasıl geçiyor bugünün moraller nasıl en önemlisi bu galiba bu sabah işe gelirken ağrıların verdiği sıkıntıya rağmen moralimi yüksek tutup gülümseyerek işyerime girdim ama aldığım haberlerle nedir bu çektiğimiz diyorum istemeden birbirimize destek oluyoruz ya en azından bu bile iyi geliyor kötünün içinde iyisi...
günaydın kızlar,
bugün adet oldum.beni listeden düşebilirsiniz.bana tüp yolları görüldü.
slm arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıyorum kendimden bahsedeyim sizlere 4.5 yıllık evliyim kendiliğinden 2 kez hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı derken sebebini araştırdık ve kan pıhtılaşması çıktı bunun sonucunda 1 sene denedik fakat gebelik oluşmadı dr çikolata kistimin olduğunu söyledi ve laporoskopiyle alındı onun sonucunda 4 ay denedik gene gebelik oluşmadı 2 kez kendiliğinden kaldığım anlara şaşıyorum yani mücize olmalı şimdi kalamıyorum hamile bu ay dr gittim ve dr aşılama önerdi 30 nisan pazartesi günü ilk iğnemi vuruldum gonol f verdi fsh yüksek çıktığı için yanına birde biosteron dhea diye bir hap verdi birde elevit kullanıyorum 4 gün iğnemi vurulcam ve cuma günü dr gidicem umarım yumurtalar yeterli seviyeye gelir ve herşey yolunda olur. benim tahminimce cumartesi catlatma iğnesi vur pazarteside aşılamaya gel dicek yada bilmiyorum tahmin ettim sizlerin nasıl oldu iğneyi kaç gün vuruldunuz çatlatma iğnesinden 1 gün sonramı aşılama oldu bana yardımcı olurmusunuz lütfen
zaten kötü başladım keyfim yok bugün bide böyle haberler alınca iyice kaçtı keyfim.hiç sorma mpb..3.olumsuz haber geldi ve içime bulut çöktü nisan'la birlikte ama yapacak birşey yok yola devam...üzüle üzüle de olsa devam,,,umarım bu hafta sonuna kadar tüm haberler böyle gitmez..benimde giderek umudum azaldı eli kulağında
canım senin için dua ediyorum. ne durumda belirtiler. progestan kullanıyomusun?
benim de adet günüm 9 mayıs canım :) benim aşılamam 17. günümde yapıldı o yüzden tam 15 gün sonra yaptırıcam. o da 10 mayıs oluyor :) tabi daha öncesinde hastalanmazsam. benim daha erken 7. günüm bugün ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var hep. nasipten öteye geçemeyiz...
selam arkadaşlar . ben cok girip yazamıyorum ama takip ediyorum . hamiş kalan arkadaşlar allah saglıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. gün bekleyen arkadaşlarada allahtan sabır diliyorum . negatif sonucu görenler kızlar yılmayın allah mükafatını sonunda verecektir . daha önce yazmıştım ben 40 yaşındayım fhs 60 rezerv 0 a yakın ben yılmadıysam siz yıkılmadan devam edin ve şükredinki regli olabiliyorsunuz bir dahaki aya ümit baglayabiliyorsunuz . benim son çırpınışım allah inşallah saglıklısını hayırlısını nasip eder kullandıgım dozlar sınır. dr. altı aylık tedavi yüklemesi yaptık sana diyor . birdaha bunu ne vucudum kaldırır nede yumurtalıklarım cevap verir. bu gün çatlatma ignemi oldum yarın aşılamam var . izmirliler buluşalım diyorsunuz. bende izmirliyim toplanırsanız bende gelmeye çalışırım . allah tez zamanda herkrsin kucagını doldursun.
zaten kötü başladım keyfim yok bugün bide böyle haberler alınca iyice kaçtı keyfim.
saol cnm bende hepimiz için dua ediyorum ama allahım biliyor zamanını. benim bugün 13. günüm seninle aynı gün başlamıştık ilaca ama sen sol yumurtalığı beklediğinden fark oldu aramızda o ağrılar bendede vardı şimdiki ağrı daha değişik ama hiç umudum kalmadı.
umarım negatif sonuçlar az pozitifler çok olur elbette fakat ben kendim için pek olumlu sonuç veremiycem gibi sizlere...sagol canım benım ben ıyıyım moralımde ıyı cok sukur agrılarım oluyo arada ozellıkle gecelerı cok oluyo ama ıyıyım yınede sen nasılsın kotu sonuclar moralımızı bozuyo ınsallah baska kımse negatıf sonuc almaz
evet canım bilmeyen kalmadı sol yumurtalığı beklediğimi :) benim de umudum yok ama tüp bebeğe geçmek için bir basamak bunlar o basamakları çıkmak zorundayız. bakarsın bu süreçleri yaşarken gelir bebeğimiz gelmezse de ben üzülmüyorum nasibimiz tüp bebektedir belki. zaten benim 1 tüpüm olmadığı için doğuştan. ikinci aşılamada da soldan yumurtlayamazsam şansım olmuyor. yumurtalar vakit geçmeden gençken bari tüp bebekte işe yarasın.
umarım negatif sonuçlar az pozitifler çok olur elbette fakat ben kendim için pek olumlu sonuç veremiycem gibi sizlere...
bu yaştan sonra ergen gibi yüzüm sivilce doldu ,,dün gece karnım 4-5 aylık tan farksız şekilde şişti arkadaşlarımın ağzı açık kaldı bu ne yaa şeklinde zaten iki aydır şişiyorum ben her akşam ya neyse...az önce de tuvalete zor yetiştim sol bacağıma ve yumurtalıklara saplanan adet ağrısı ile dedim şimdiiiii geldiiii...yada geliyor bugün yarın ....bekliyorum ben hastalanmayı bugünle birlikte bu yöndeki düşüncem arttı üzgünüm şimdiden yapacak bişey yok emekler bu ay rafa kalkacak benim yalnız cumartesiye kadar hastalansam test mecburen yaptıracağım çokk saçma ve sinir bozucu ama malesef doktor dosyaya istiyor sonucu yazılı belge şartı..benden haberler böyle ,,,,çok ağrın olmamasına sevindim dayanmak güç çünkü bir de bende dermatit var kaşıntım çoğaldı sinirlerde bozuk olunca durduk yere uykumda bile kuru kuru kaşınıyorum heryerimi yara yaptım kaşımaktan
sardunya,,, hakkında hayırlısı olsun geçmiş olsun cnm hiç vakit kaybetmeden devam..aşılama tedavisinde yüksek başarı elde etmek zaten mümkün olmuyor görüyoruz işte ortalamaları sen elinden geleni yapıp 3 aşılama geçirmişsin sırada tüp bebek var daha çok ümitlenebileceğin bir tedavi nasılsa İnşallah ilk denemende mutlu haberi alırsın şimdiden sağlıklı bir tedavi ve bol şans diliyorum sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?