Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen ama prosedür böyle ,,çalışma prensibi bazıları sonucu hamile olarak alıp bebek takibi için doktor değiştirdiğinden aşılama yada tüp bebeği yaptırdığı doktora pozitif sonucu bildirmeden yok oluyormuş üreme teknik çalışmalarında ortalama sonuçları yada neticeleri belirleyemiyoruz diye bu şekilde çalışıyor kendisi yapacak bişey yok kocaman bir sıfır göreceğini bile bile gidip yaptırıyosun onlar açısından mantıklı aslında o yüzden mecbur yaptırıcam bende...Ne kaşıntılarım için ne sivilcelerim için ne ağrılar için ilaç kullanamıyorum sıkıntı orda bir de iş hayatında insanların görüşme yaparken konuşurken suratıma nooldu böyle diye bakması ayrı canımı sıkıyor ya neyse diyorum ya yapacak hiçbirşey yok Allah beterinden korusun ne diyeyim

Son düzenleme:

İnşallah canım hepimiz birbirimizden güzel haberler bekleyip gelince seviniyoruz olmayınca üzülüyoruz ...hakkımızda hayırlısı olsun elimizden geleni yapıyoruz biz..Allah'ın yazdığı ne ise o oluyor herzaman bize de katlanmak beklemek üşüyor işte geçmiş olsun tekrar sağlığına dikkat et dediğin gibi belkide kimyasal gebelik te geçirmiş olabilirsin kendini toparladıktan sonra hazır hissedince yeniden startt alacak herşey ve yeni umutlar...Benimde durumum 2 gün içinde belli olacak bende Mayıs ayı için kesinlikle yeniden hemen aşılamaya girmeyeceğim doktorumunda kararı bu yönde çünkü geçen ay ameliyat olup arkasından ilk adette başladım aşılamaya üst üste 2 ay yeterince yıprandım Mayıs ayınıda kendi halimde geçrip kafayı bedeni şarjj edip yola öyle devam edeceğim kısmetse tabi :) önce sağlık sardunyacım gerisi boş

aynen bende mecbur tüpe geçmek için 3 aşılama yaptırdım.

doğru diyorsun seninde bayağı yorucu olmuş ameliyat ve aşılama.inşallah sende sağlıklı bir hamilesindir.bu ay olmasa da daha öncede söyledim biz bir yola başvurduk.allah emeklerimizi boşa çıkarmaz umarım.allah korusun bu ay olmazsa ara vermek senin içinde iyi olur.biraz kafa dinlemiş olursun.hem belki bu arada kendiliğinden gelir bebişin:)

merhaba arkadaşlar dün yazmıştım size bugün kan testim yapıldı ve hamile değilim.Allah isteyen herkese versin inşallah ben bu yolda sona geldim benim için bebek olayı bitti artık.. hayırlısı olsun..

merhaba arkadaşlar dün yazmıştım size bugün kan testim yapıldı ve hamile değilim.Allah isteyen herkese versin inşallah ben bu yolda sona geldim benim için bebek olayı bitti artık.. hayırlısı olsun..

geçmiş olsun aras2011 çok üzüldüm.ama sakıncası yoksa neden bebek olayı biitti.belki kendiliğinden gelir bebeğiniz.ya da tüp bebeği düşünmüyor musunuz?

canım geçmiş olsun ne diyelim. doktorunun tahmini doğru bence de canım çatlatma iğnesinin etkisi atılınca vücuttan gebelik yoksa göğüsler de normale dönüyor bence.özel mi yaptırıcaksın canım tüp bebeği
?[/QUOTE]

evet Antalya Memorial'da tedavi görüyorum zaten. Doktorumdan o kadar memnunum ve çok seviyorumki, maddi durumumuz ne çok iyi ne de kötü ama ne kadar olursa olsun başka bi yer düşünmüyoruz. inşallah ilk denemede olursa çok fazla sıkıntı çekmeden altından kalkarız.

İnşallah canım hepimize gelsin hatta hiç beklemezken ....:))

Üzme kendini. Ben de bugün kan tahlili yaptırdım ve sonucum negatif. Bu sonucu alırsam yıkılırım sanıyorodum ama gözümden bir damla yaş bile gelmedi. İçimde bi burukluk var sadece ama asla umutsuz değilim. Biz hemen tüp bebek deneyeceğiz. Sen neden böyle kesin konuştun neden tüp bebek denemiyorsun?

Aras''cım eğer yanlış hatırlamıyorsam sen tüp bebek sonucunu aldın bugün ...ne denir ki hep diyoruz hayırlısı diye kaçıncı tüp bebek tedavin eğer ilk ise ne demek ben yolun sonuna geldim bitti artık şuan istemiyorsan haklısın yoruldun yıprandın üzgünsün çok moral yok ama bekle toparla kendine gel bir süre sonra bir kez daha illa ilk denemelerde hamile kalıcaz diye bir garanti verilmiyor ki bize böyle bir kural teminat yok biliyosun zaman geçsin şimdiki gibi karamsar düşünmeyeceksin kendini hazır hissedersen ileride bir daha denemelisin lütfen kapattım deme bu defteri yaşın kaç bilmiyorum ama 38 yaşındaki arkadaşım 4.denemede defteri kapatmışken kaldı kalma ihtimali % 5 lerdeyken...

masalcım çok teşekkür ederim. sen de o kadar pozitif, güzel şeyler yazıyorsun ki inan çok iyi geliyor. kasıklarımda ağrı var adet olucam demişsin başka bir yorumda ama kasık ve göğüs ağrısının olması adet olma ihtimalin kadar hamile olma ihtimalinide düşündürsün. bu ağıların çoğalmasıda hamilelik belirtisiymiş. bugün doktorum böyle söyledi. olmazsa dediğin gibi üzüle üzülede olsa yola devam. olursa da ne mutlu sana. hadi sıra sende. iyi haberede kötü haberede açığız, sen yeterki hep umutlu ol:)

canım benimm , karşılıklı hislerimiz ...pırıl pırıl anne adayısın sen önünde sağlıklı yaşların var mücadele için... benim yaşlarıma gelmeden kucağında olacak bebeğin çoktann inşallah..gerçekten senin hakkında hissettiğim bu ,,,kendimede, tüm arkadaşlara da içimden gelen elimden gelen her tür yardımı desteği morali vermeye çalışıyorum.
Telkinler çok önemli ...İnsan istediği beklediği sonucu alamadığında korkunç bir duyguya o an kapılıyor elbet sonra hafifliyor hatta direkt önünde ki serüven başlayınca eskisi gibi acıtmıyor.Hepimiz başta insanız ...üstelik kadınız..Yaşımız... nerde ...ne yaptığımız ...kim olduğumuz... farketmez bir de beklenti aynı bebek,evlat özlemi.O yüzden destek olmak hiç zor gelmiyor aksine insan dibe vurduğu anlarda bazen hakkında ki güzel gerçekleri avantajlarını umutlarını unutuveriyor işte o zaman bu destek telkinler hemen iyileştiriyor insanı yoksa her gün bu bunalımla dayanamayız ancak kendimizi mahvederiz....Hayat devam ediyor her nefes bize Allah'tan bir lutuf...buna da şükür

merhaba
arkadaşlar ben 24 nisanda aşılama yaptırdım şu anda heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim.benden 4 gün önce aşılama yaptıran bir arkadasım bugün test yaptırdı ama sonuç malesef negatif çıkmış çok üzgündü.
benim ilk aşılamam inşallah rabbim bebegimi bana göndermiştir.sizce testi 12 sonra yapmak erken bir süre değil mi?
ben ayın 20 si gibiş eger hastalanmazsam test yapmayı düşünüyorum

ınsallah bebegın senınledır canım ayın 20 sı cok gec degılmı nasıl sabredeceksın okadar normalda 14 15 gunde yapılıyo vee bellı oluyo sonuc valla bıze bu kadar beklemek bıle zor geldı sabırlısn masallah

ya aslında cok sabırsızlanıyorum ama bundan önce 2 kere yumurta takibiyle denedik hep hüsran oldu eşim gec yapalım dio belki belli olmaz diye..14. günde kesin belli olur mu acaba cünkü ben gecen ayın 12 sinde hastalandım 14. gün hastalıgımdan önce oluyor

herkese mrb
ben de 26 nisan da ilk aşılamayı yaptırdım, 10 mayısta kanda bhcg ye baktırıcam.. allaha hayırlsını vermesi için dua ediyorum.
ben 31 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyoruz. bir defa kimyasal gebelik yaşadım. sonrasında da ilaç kullanmama ve yumurta takibi yaptırmama rağmen olumlu sonuç alamadık. umarım tüm bu ilaçlar ve tedaviler vesile olur ve hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz..

kızlar bu ayın sonunda eşim şehir dışına gidiyor ve bu ayın sonuna denk geliyor aşılama zamanı bileniniz varsa bi cevaplarsanız sevinirim.19 mayısta adet olucam normal şartlarda.kaç tane iğne kaç gün arayla yapılıyor ve aşılama ile adet arasında kaç gün geçiyor.23-27 mayıs arası eşim yok.

inşallah cnm sen benden 2 gün sonra yaptırmışsın ben beklemeyi düşünüyordum ama 14 gün sonra kesin kanda belli oluyor mu?eger oluyorsa beklemeyeyim doktorum ayın ortası gibi yaparsın demişti bana.karasız kaldım

adet olacağın gün ihtimal li 19 Mayıs....diyelim ki dediğin gibi tam 19 mayısta oldun....adetinin 3.günü aşılama için tedavine başlanır yani oldu sana 21 Mayıs ,,

gelelim iğne sürecine yumurtalıkların ve o yumurtalıklarının uyarılma durumu geliştirdiğin yumurta sayısı ve büyüklükleri ultrason kontrolü ile takip edilir,,,2 yada 3 kez
girersin o kontrole durumuna göre yine...o yüzden adetinin döngüsü ,pkon var mı yok mu iğnelere verdiğin tepki hepsi senin iğne olacağın gün süreni DEĞİŞTİRİR.HERKESİN
FARKLI STANDART BİR SÜRE YOK.
Diyelim ki herşeyin süper çok normal nereden baksan 21.Mayıs'ta başlayacağın tedavin ortalama 8-9 gün sürer eder sana 28-29 Mayıs...
O günlerde çatlatma iğnen vurulsa ya ertesi gün 30 Mayıs ta ya da 1 Haziran da aşılamaya girersin....

FAKAT DEDİĞİM GİBİ ÖNCEDEN NE KADAR SÜRE VE DOZDA İĞNE OLACAĞIN.....AŞILAMAYA HANGİ GÜN GİRECEĞİNİ DEĞİL
BİZ DOKTORUN BİLE SON KONTROLÜNE
KADAR BİLEMEZ CANIM......BOL ŞANSS

Son düzenleme:

12 gün sonra bile beli oluyormuş aslında ama doktorum bana 10 ya da 11 inde baktır dedi.
daha fazla beklemenin anlamı yok diye düşünüyorum. çünkü progestan kullandığım için hamile olmasam bile adet başlamaz. hamile değilsem de ilacı daha uzun süre kullanmama gerek yok. bence sen de 14 ya da 15. gün kanda baktır..
umarım tüm bekleyenler hayırlısıyla olumlu sonucu alır.
allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…