canım cok olumsuz dusunuyosun gercı hısedıyoruz ama yınede bukadar olumsuz dusunmesen ne olcagı bellı olmaz kasıntılar bendede var cıldım kuru oldugu ıcın gercekten sacmaymıs negatıf sonucu bıle bıle test yapmak
hayırlısı olsun.bu ay adetim geçince 1-2 gün çok umutlanmıştım.birde dün idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı.ama bugn şiddetli bir ağrıyla kırmızılarım geldi.belki de kimyasal gebelik gibi bişi geçirdim bilmiyorum.zaten şu anda da ağrıdan çok kötü durumdayım.artık 1-2 ay kendimi dinlendirip güç toplayıp öle geçeceğim tüpe.umarım sizden güzel haberler alırım.takipteyim hepinizi:)
evet bu aşamaları geçmek zorundayız ben tüp istiyordum ama durumlar müsait değil devlet 3 aşılamadan sonra tüpe rapor hakkı veriyor. ilk yaptırdığım aşılamada sayılmıyor tüpe kadar dört aşılama yaptırıcamhepimizin durumu birbirinden farklı amaç aynı inş. hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa ve hayırlı zamanda.
İnşallah canım hepimiz birbirimizden güzel haberler bekleyip gelince seviniyoruz olmayınca üzülüyoruz ...hakkımızda hayırlısı olsun elimizden geleni yapıyoruz biz..Allah'ın yazdığı ne ise o oluyor herzaman bize de katlanmak beklemek üşüyor işte geçmiş olsun tekrar sağlığına dikkat et dediğin gibi belkide kimyasal gebelik te geçirmiş olabilirsin kendini toparladıktan sonra hazır hissedince yeniden startt alacak herşey ve yeni umutlar...Benimde durumum 2 gün içinde belli olacak bende Mayıs ayı için kesinlikle yeniden hemen aşılamaya girmeyeceğim doktorumunda kararı bu yönde çünkü geçen ay ameliyat olup arkasından ilk adette başladım aşılamaya üst üste 2 ay yeterince yıprandım Mayıs ayınıda kendi halimde geçrip kafayı bedeni şarjj edip yola öyle devam edeceğim kısmetse tabi :) önce sağlık sardunyacım gerisi boş
merhaba arkadaşlar dün yazmıştım size bugün kan testim yapıldı ve hamile değilim.Allah isteyen herkese versin inşallah ben bu yolda sona geldim benim için bebek olayı bitti artık.. hayırlısı olsun..
doğru diyorsun seninde bayağı yorucu olmuş ameliyat ve aşılama.inşallah sende sağlıklı bir hamilesindir.bu ay olmasa da daha öncede söyledim biz bir yola başvurduk.allah emeklerimizi boşa çıkarmaz umarım.allah korusun bu ay olmazsa ara vermek senin içinde iyi olur.biraz kafa dinlemiş olursun.hem belki bu arada kendiliğinden gelir bebişin:)
merhaba arkadaşlar dün yazmıştım size bugün kan testim yapıldı ve hamile değilim.Allah isteyen herkese versin inşallah ben bu yolda sona geldim benim için bebek olayı bitti artık.. hayırlısı olsun..
Nisan'cım haberini bekliyordum ..Arka arkaya aynı anda bir şekilde aynı duyguları tıpa tıp hissedip yaşıyoruz kısmetin bir yerde duruyor o vakitte seni bekliyor haklı üzüntünün, çok sürmeden içinden çıkıp gitmesini diliyorum bir an evvel...Allah emeklerini dualarını boşa çıkarmasın kimsenin,,çok geçmiş olsun hepbirlikteyiz yalnızda değilsin sakın unutma bu gerçeği bizim kide eli kulağında zaten keşkeleri bırakıp hep önümüze bakalım olacağı bir gün mutlaka var hepimiz için olacak ... umarım başlayacağın yeni tedavin istediğin emele ulaştırır en kısa zamanda
masalcım çok teşekkür ederim. sen de o kadar pozitif, güzel şeyler yazıyorsun ki inan çok iyi geliyor. kasıklarımda ağrı var adet olucam demişsin başka bir yorumda ama kasık ve göğüs ağrısının olması adet olma ihtimalin kadar hamile olma ihtimalinide düşündürsün. bu ağıların çoğalmasıda hamilelik belirtisiymiş. bugün doktorum böyle söyledi. olmazsa dediğin gibi üzüle üzülede olsa yola devam. olursa da ne mutlu sana. hadi sıra sende. iyi haberede kötü haberede açığız, sen yeterki hep umutlu ol:)
merhaba
arkadaşlar ben 24 nisanda aşılama yaptırdım şu anda heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim.benden 4 gün önce aşılama yaptıran bir arkadasım bugün test yaptırdı ama sonuç malesef negatif çıkmış çok üzgündü.
benim ilk aşılamam inşallah rabbim bebegimi bana göndermiştir.sizce testi 12 sonra yapmak erken bir süre değil mi?
ben ayın 20 si gibiş eger hastalanmazsam test yapmayı düşünüyorum
ınsallah bebegın senınledır canım ayın 20 sı cok gec degılmı nasıl sabredeceksın okadar normalda 14 15 gunde yapılıyo vee bellı oluyo sonuc valla bıze bu kadar beklemek bıle zor geldı sabırlısn masallah
herkese mrb
ben de 26 nisan da ilk aşılamayı yaptırdım, 10 mayısta kanda bhcg ye baktırıcam.. allaha hayırlsını vermesi için dua ediyorum.
ben 31 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyoruz. bir defa kimyasal gebelik yaşadım. sonrasında da ilaç kullanmama ve yumurta takibi yaptırmama rağmen olumlu sonuç alamadık. umarım tüm bu ilaçlar ve tedaviler vesile olur ve hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz..
kızlar bu ayın sonunda eşim şehir dışına gidiyor ve bu ayın sonuna denk geliyor aşılama zamanı bileniniz varsa bi cevaplarsanız sevinirim.19 mayısta adet olucam normal şartlarda.kaç tane iğne kaç gün arayla yapılıyor ve aşılama ile adet arasında kaç gün geçiyor.23-27 mayıs arası eşim yok.
inşallah cnm sen benden 2 gün sonra yaptırmışsın ben beklemeyi düşünüyordum ama 14 gün sonra kesin kanda belli oluyor mu?eger oluyorsa beklemeyeyim doktorum ayın ortası gibi yaparsın demişti bana.karasız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?