Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım rabbim herkesin gönlüne göre verir inşalllah.inşallah bebişlerimiz düşmüştür rahmimize..

aslında kesin sonuç 12.günde belli oluyor çünkü ben 12.gün baktırdım kanda hatta 3 gün sonra 2.bir test daha yaptık yükselme oluyormu diye, bazılarının doktorları adet tarihini beklemelerini istiyor oda insanı çok heyecanlandırıyor,strese sokuyor...bütün sonuç bekleyen arkadaşlarıma hayırlısı olsun diyorum...

çok teşekkürler
allah senin de bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
senin ilk aşılaman mıydı?

banada gercekten moral oldu inşallah bizde sevinclerimizi paylaşırız burada :)

selam...

Okuyorum okuyorum hepimiz bir an önce zaman geçsede sonucu öğrensem diye bakıyoruz:)
aşılamadan sonra sonuç 14.gün ya biz çektikçe çekiyoruz geriye :)
umut işte aslında hepimiz bu konuda birbirimize ne kadar benziyoruz :)))

Son düzenleme:

banada gercekten moral oldu inşallah bizde sevinclerimizi paylaşırız burada :)

bende sizler gibi aynı duyguları yaşadım hamile kalanları gördükçe moralim dahada düzeliyordu umut oluyordu benim için...inanın burdaki hamile kalanlarla seviniyorum,negatif sonuç alan arkadaşlarımlada beraber üzülüyorum bu formdaki herkesde aynı şekilde...umudumuz bol hamişli haberler....

çok teşekkür ederim canım kafamdaki soru işaretleri cevaplarını aldı:)bende pko yok adetlerim çok düzenli.genelde 13.gün çatlar.bu da 1 hazirana denk geliyor.umarım bi aksilik olmaz.sen sonuç bekliyorsun sanırım Allah yardımcın olsun.Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

saolun kızlar hoşbulduk inş. cuma günü yumoşların yeterli seviyeye gelmiştir bende yumurta rezervim az olduğundan 150 doz vuruluyorum 4 gün vurulunca cuma günü 5. gün dr gidicem yumoşlara bakacaklar bakalım ben devlette yaptırıyorum hafta sonuna denk gelmez inş. hayırlısı olsun inş.

Canim cok dikkatimi cekti o nedenle soriyim dedim
Ben asilama yapildigi gunden itibaren progestan kullaniyorum
Onu kullandigimiz surece olacagi varsada olmuyor muyuz regl???

rica ederim canım biraz olsun kafandaki soru işaretleri cevaplandıysa ne mutlu..yalnız yazdığım gibi 31 Mayıs 1 haziran bu tarihler bir iki gün önce veya sonra oynayabilir senin durumuna göre sadece herşeyin beklenen gibi gelişirse tahmini ortalama bir fikir olsun sana..Evet ben sonuç bekleyenlerdenim ilk aşılama için,,bulamazsak bebeği ...sonuçları beklemeye devam edenlerden olacağım kısmet canım iyi temennilerin için de ben teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Canim cok dikkatimi cekti o nedenle soriyim dedim
Ben asilama yapildigi gunden itibaren progestan kullaniyorum
Onu kullandigimiz surece olacagi varsada olmuyor muyuz regl???

olacağı varsa da olmuyoruz değil canım normal her ay düzenli adet olan biriysen tabiki yine oluyorsun sadece progestan hormonu içeriği gereği adet gününü birkaç gün geciktirebiliyor zamanında da gelebilir.İlacı kestikten sonra bir iki güne hastalanıyorsun gecikse bile.

nisancım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsın..

merhaba arkadaşlar dün yazmıştım size bugün kan testim yapıldı ve hamile değilim.Allah isteyen herkese versin inşallah ben bu yolda sona geldim benim için bebek olayı bitti artık.. hayırlısı olsun..

arascım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah kendiliğinden hamile kalırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…