12 gün sonra bile beli oluyormuş aslında ama doktorum bana 10 ya da 11 inde baktır dedi.
daha fazla beklemenin anlamı yok diye düşünüyorum. çünkü progestan kullandığım için hamile olmasam bile adet başlamaz. hamile değilsem de ilacı daha uzun süre kullanmama gerek yok. bence sen de 14 ya da 15. gün kanda baktır..
umarım tüm bekleyenler hayırlısıyla olumlu sonucu alır.
allah yardımcımız olsun...
12 gün sonra bile beli oluyormuş aslında ama doktorum bana 10 ya da 11 inde baktır dedi.
daha fazla beklemenin anlamı yok diye düşünüyorum. çünkü progestan kullandığım için hamile olmasam bile adet başlamaz. hamile değilsem de ilacı daha uzun süre kullanmama gerek yok. bence sen de 14 ya da 15. gün kanda baktır..
aslında kesin sonuç 12.günde belli oluyor çünkü ben 12.gün baktırdım kanda hatta 3 gün sonra 2.bir test daha yaptık yükselme oluyormu diye, bazılarının doktorları adet tarihini beklemelerini istiyor oda insanı çok heyecanlandırıyor,strese sokuyor...bütün sonuç bekleyen arkadaşlarıma hayırlısı olsun diyorum...
çok teşekkürler
allah senin de bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
senin ilk aşılaman mıydı?
çok teşekkürler
allah senin de bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
senin ilk aşılaman mıydı?
evet canım ilk aşılamam, mart 27 de yaptırdım.teşekkür ederim rabbim sizlere ve isteyen herkese nasip etsin.
takip edemedim ama senin kaçıncı günün??
aşılamadan sonraki 6. günüm..şimdilik sakinim, çok fazla heyecan yok.. her şeyi allaha havale ettim, ben elimden geleni yaptım gerisi ona kalmış...
ilk aşılamada hamile kalman çok güzel...moral oldun bana:)))
banada gercekten moral oldu inşallah bizde sevinclerimizi paylaşırız burada :)
2. umut ısığım da sen olacaksın inşallah.. sen benden önce alıcaksın güzel haberi allahın izniyle:))))
aşılamadan sonraki 6. günüm..şimdilik sakinim, çok fazla heyecan yok.. her şeyi allaha havale ettim, ben elimden geleni yaptım gerisi ona kalmış...
ilk aşılamada hamile kalman çok güzel...moral oldun bana:)))
banada gercekten moral oldu inşallah bizde sevinclerimizi paylaşırız burada :)
çok teşekkür ederim canım kafamdaki soru işaretleri cevaplarını aldı:)bende pko yok adetlerim çok düzenli.genelde 13.gün çatlar.bu da 1 hazirana denk geliyor.umarım bi aksilik olmaz.sen sonuç bekliyorsun sanırım Allah yardımcın olsun.Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...adet olacağın gün ihtimal li 19 Mayıs....diyelim ki dediğin gibi tam 19 mayısta oldun....adetinin 3.günü aşılama için tedavine başlanır yani oldu sana 21 Mayıs ,,
gelelim iğne sürecine yumurtalıkların ve o yumurtalıklarının uyarılma durumu geliştirdiğin yumurta sayısı ve büyüklükleri ultrason kontrolü ile takip edilir,,,2 yada 3 kez
girersin o kontrole durumuna göre yine...o yüzden adetinin döngüsü ,pkon var mı yok mu iğnelere verdiğin tepki hepsi senin iğne olacağın gün süreni DEĞİŞTİRİR.HERKESİN
FARKLI STANDART BİR SÜRE YOK.
Diyelim ki herşeyin süper çok normal nereden baksan 21.Mayıs'ta başlayacağın tedavin ortalama 8-9 gün sürer eder sana 28-29 Mayıs...
O günlerde çatlatma iğnen vurulsa ya ertesi gün 30 Mayıs ta ya da 1 Haziran da aşılamaya girersin....
FAKAT DEDİĞİM GİBİ ÖNCEDEN NE KADAR SÜRE VE DOZDA İĞNE OLACAĞIN.....AŞILAMAYA HANGİ GÜN GİRECEĞİNİ DEĞİL
BİZ DOKTORUN BİLE SON KONTROLÜNE
KADAR BİLEMEZ CANIM......BOL ŞANSS
hayırlı olsun tedavin ,,güzel haberle sonuçlansın burada ki paylaşımlarımızı okumuşsundur hepimizin aşılama işlemi ve yolu aynı da olsa,,hikayelerimiz çeşitli ve bu yüzden kullanılan iğne ve ilaçların dozları süreleri farklı olabiliyor.Hatta çatlatma iğnesi vurulduktan kaç saat sonra aşılamaya girdiğimiz dahi farklı farklı eminim birçok cevap alacaksın farklı cevaplar olsada teknik ortalama belirtilen süreler içinde aynı sonuçta.Benimkini söyliyim diğer arkadaşlardan da öğrenirsin.
Ben 11.Nisan adetimin 3.günü başlattığı gonal-f iğnesini 75 ml doz ile 6 gün vuruldum 7.gün kontrole gittiğimde o gün aynı iğne dozum 105 ml doza çıkarılarak o günle birlikte 20 Nisan'a kadar erken çatlamayı engelleyecek 3 günlük dozla ayrı bir iğneyi daha ekledi vuruldum ve 20 Nisan akşamı saat 6 gibi çatlatma iğnemi vurdu 21 Nisan ertesi gün öğlen 12 ye doğru da aşılamam yapıldı aşılamanın yapıldığı gün den itibaren hazneden kullanmak üzere progestan hormon takviyesi verildi..
Özetle .....dozu bir kez artttırılarak 9 gün gonal-f vuruldum aşılamaya yakın son üç günde ekstra erken çatlama önleyici iğne...
Seninde bünyene yumurta takibine gelişimine göre süreleri dozlarını ayarlayacaktır doktorun...
sardunya çok geçmiş olsun.umarım ilk tüp denemende tutturursun.
hoşgeldin topiğe.öncelikle tedavin hayırlı olsun.çatlatma iğnesi aşılamdan 36 saat önce yapılıyor...
nisan çok geçmiş olsun.tüpte bol şanslar...
çok teşekkür ederim canım kafamdaki soru işaretleri cevaplarını aldı:)bende pko yok adetlerim çok düzenli.genelde 13.gün çatlar.bu da 1 hazirana denk geliyor.umarım bi aksilik olmaz.sen sonuç bekliyorsun sanırım Allah yardımcın olsun.Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...
Canim cok dikkatimi cekti o nedenle soriyim dedim
Ben asilama yapildigi gunden itibaren progestan kullaniyorum
Onu kullandigimiz surece olacagi varsada olmuyor muyuz regl???
kızlar negatif. çok üzgünüm ama sizede bi umut olur belki diye anlatmak istiyorum. test sonucunu beklerken doktor şikayetlerim olup olmadığını sordu ve özellikle göğüslerde hassasiyet var mı dedi. ben göğüslerimde ilk 10 gün çok ağrı vardı birkaç gündür geçti dedim. bunu söyleyince özellikle, hamilelik olmadığını tahmin etmiş. sonuç çıktıktan sonra söyledi. kasık ve göğüs ağrısı olanlar üzülmeyin, bu iyi bişey. ağrıların artması gerekirmiş. biz gelecek ay tüp bebeğe geçiyoruz. 2. aşılamayı denemeye gerek görmedi doktorum. çünkü çok fazla problem var bende.. bu kadar.. sizin için dua etmeye devam edicem..
merhaba arkadaşlar dün yazmıştım size bugün kan testim yapıldı ve hamile değilim.Allah isteyen herkese versin inşallah ben bu yolda sona geldim benim için bebek olayı bitti artık.. hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?