kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için saolun hayırlısı buymuş ama bir tavsiye
olmadıgına üzülüyoruz ya olupta kaybetmek kadar büyük bir acı yokmuş hayırlı dua edinn
Öncelikle vediğin 5 kilo için seni tebrik ediyorum.Benim sana güvenim sonsuzdu zaten.Ve yeni yaşında da herşey hayal ettiğinden çok daha güzel olsun diyorum.
haklısın canım , elbetteki şükrediyorum rabbime hayırlısını versin diyorum, daha eşime söyleyemedim , o benden de umutluydu nasıl anlatırım bilmiyorum.hastalanmadım daha da doktorumla görüştüm progestanı bırak ve adet olunca gel nasıl devam edecegimizi konuşalım dedi
slm ben dün gece ani bi kanamam oldu ve düşük yaptım haber vereyim dedim hayırlısı buymuş
canlarım merhaba
sonucu aldım ama negatif sonucum <2 çıktı buda negatif galiba daha doktorum ile görüşemedim, hakkımızda hayırlısı,
sonuç alan 3 kişiydik digerleri pozitifti onlar gülerken ben aglayarak ayrıldım hastahaneden
bugün kontrolüm vardı adetimin 6. günü 4 yumurta varda bakalım büyüycek mi yeterince. salı tekrar kontrol var. puregon bitince menogona başlıycam menogon kullananlar iğneyi nerden vurdunuz oda göbekten mi
canım menagon kalçadan normal enjeksiyon yapılıyo kendin vuramıyosun
Herkese iyi aksmalar kizlarr
Rabbim tüm isteyenlere evlat nasip eder insallah. Benim bir kizim var, suan üc yasindaama ikinciye bayadir ugrasiyoruz. gecen sene nisanda karar verdik baslamaya denemelere fakat olmadi.
ocakta ilk asilamam oldu - tutmadi. subatda ise bende kist olusmus o nedenle yapilmadi. cok sükürki gecti. 31 martda ikinci asilamam yapildi. serophene ile iki yumurtam gelisti. rabbim tüm isteenlere nasip etsin, dün hamile oldugumu ögrendim. daha dogrusu 9. günüm beta 10, 10. gün 30, 12. gün ise 104 cikti
doktor gec kaldi spermler elimde kaldi otuz dakikada verilmesi gerekiyormus doktorum 45 dk sonra geldi. dedim kesin tutmaz. ondan sonra doktor asilamyi yapti ve 5 dk ayaklar yukarda pozisyonu ile yattim bitti. kalktim eve geldim ve evde yatmaya devam ettim. kesin tutmaz dedim. 5 dk ile yatmakla. ama tuttu kizlar cok sükür! darisi hepinizin basinaumudunuzu yitirmeyin
Tebrik ederim.Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.Zaten olacaksa her koşulda oluyor.Allah'ın işi işte, zamanı gelmişse oluyor.Bizim zamanımızda bir gün gelecek...
canlarım merhaba
sonucu aldım ama negatif sonucum <2 çıktı buda negatif galiba daha doktorum ile görüşemedim, hakkımızda hayırlısı,
sonuç alan 3 kişiydik digerleri pozitifti onlar gülerken ben aglayarak ayrıldım hastahaneden
Gelecek elbet yeterki sabrdelim ben tüm grup için dua ediyorum şuan o kadar ağrım var ki ne hissedeyim sasırrdım
canım menagon kalçadan normal enjeksiyon yapılıyo kendin vuramıyosun
Ben ilk aşılamamda menogonu göbekten kendim yapmıştım.
puregonu kendim yapmıştım ama menogonda Doktor tozla suyu karıştıracaksın kendin yapamazsın başkasına yaptır dedi çıkarken nerden olcak dedim göbekten dedi yanlış mı anladım acaba diye sordum ama gerçekten göbekten demiş
bende menegon kullanırken eczacı ilacın yanında göbekten vurmak için şırıngalardan vermişti.bende doktorumu arayıp sormuştum göbekten mi yapıcam diye, oda hayır o göbekten olmaz kalçadan vurulacak demişti.nasıl bi iş bu anlamadım.her doktor ayrı bişey söylüyor...
kızlarr bısey sorucam sızlereeee bugun asılamın 3. gunu yanı persembe yaptırdım ..
ma bugun kanamam olduu bu normalmı sızce ılk gun hafıf bbı leke gıbı oldu gectı ama bugun baya bı oldu yanıı ara ara yanı oyle adet kanaması gıbı sakır sakır kan gelmıyo ama yınede oldu bu normalmı sızce??
ve boyle olupta hamıle kalan varmı?*
ve sol kasıgımda batmalar oluyo sureklı yatıyroum yatınca daha ı oluyorumm
beni doktorum özellikle uyardı her aşılamamda.10 günden önce kanaman olursa mutlaka heberim olsun diye. ben 2.aşılamamın 11.günü regl oldum. erken değil mi daha diye sordum.10 gün geçmiş regl olman normal dedi.bence hemen yarın doktorunuzu arayıp sorun.
canım teşekkur edeırm yazdıkalrın ıcınn arıycam ama bazı yerlerdedee
normal demışlerr bu kanamalaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?