Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar 2 gündür takılamadım internette sorun vardı bide annannem kanserdi ve bugün akşam üstü kaybettik.çok üzgün bir haldeyim.muayneme gelince keseyi gördük canlarım ilaç folik asit falan verdi ve 19 nisanda tekrar çağırdı kontrole.progestanı değiştirdik çok yan etki yapıyo diye jel olan progestanı verdi.herşey yolundaydı aslında ama sevinemedim bile çok tuhaf haldeydim bir yandan tombiş annannemin durumu falan kafam çok bulanıktı eve yeni geldim 2 günü okuyamadım kim ne durumda bilmiyorum inşallah yarın bakarım....kızlar dualarım sizinle inşallah rabbim sizede bebiş nasip etsin.

bu arada bebeşko duanı okuyorum canım 2 gün yoğundum bitirmem lazımdı ama durumları biliyosun yarın inşallah bitecek...

evet haklısın canım bende gunluk ped kullanıyroum suann .yarın arayıp sorarımm.benım spekulum cok rahat takıldı acıtmaıd canımı doktorucummm sagolsun cok soeldım cok korkuyorum ddıyee yavas yavas taktı.dedım gıbı spekulmda takarken acısa bu kadar takılmazdımm off yarını naısl etcemmm bılmıyroummm

allah rahmett eylesınnn canımm sızlere sabır versın..
Bebısınede rabbım uzun saglıklı omur versınnn

canım ben 12.gün yaptırdım kan tahlilimi.çıkıyo ben regli günümü beklemedim benim doktorum bana öle bişey demedi 12.gün yaptırın dedi.

Yokluğunu farkettim.Merak ettim seni.Anneannene çok üzüldüm.Başınız sağolsun.Nur içinde yatsın anneanneciğin. Keseyi görmüşsünüz inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız yakında.Üzgün olman buna sevinememen çok normal.Ama elden birşey gelmiyor.Bebeğini düşün çok yıpratmamaya çalış kendini.

Başınız sağ olsun...Allah anneanneciğine rahmet eylesin,sizlere de sabırlar versin...

mda..canım..
ne güzel liste yapmışsın...senin için cok üzüldüm...sonuç negatifmiş..benimde malesef sonuç aynı..kan testi bile yapmadan geldi kırmızılar..idrarda negatif cıkmıştı zaten..toparlanmaya calışıyorum bende..bu ay hsg cektirip mayıs ayına inşallah 2.aşılama için kolları sıvayacağım.

Canım aşılama sonrası genelde kanama olur .panik yapmana ve korkmana hiç gerek yok.normal bir duurm yani,.ayrıca bu hamile kalıp kalmamanla alakalı deği.sorun olmaz

Başın sağolsun canım.allah sabırlar versin.kendini üzme fazla dicem ama nasıl olacak bilmiyorum.herşeye rağmen sen bebeğini düşdün kendine dikkat et.

Merhaba, aşılamayla ilgili yazdıklarınızı okudum buradan, umarım herkesın istediği gibi olur, 100 ve katları bhcgler görürüz.
Benim de Cuma günü oldu ilk kez aşılamam. Rahim şeklinden dolayı biraz sorun yaşadık, hocayı terlettim, sonrasında da ufak bir kanama oldu, pembelik sadece. cuma günü tüm gün yattım, oyle demediler ama ben yattım:) işime mi geldi ne. bugun normal hareket ettım. 1 mayısta kan baktıracagım, inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.
Bu arada başınız sagolsun ananenızı kaybetmişsiniz. Allah taksiratını affetsin. iyi geceler herkese.

canım biraz topla kendini önce sonra düşün bunları.umarım hepimizde bu dertten maddi manevi en az hasarla kurtuluruz.
bugün kontrolüm vardı adetimin 6. günü 4 yumurta varda bakalım büyüycek mi yeterince. salı tekrar kontrol var. puregon bitince menogona başlıycam menogon kullananlar iğneyi nerden vurdunuz oda göbekten mi

menogon kalçadan yapılıyor.
ben iki aşılama geçiirdim ikisinde de böyle bişey olmadı.

mavi başın sağolsun.mekanı cennet olsun anneannenin.ne güzel keseyi görmüşün.inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın.

sevde çok geçmiş olsun.inşallah 2.aşılamanda olur.

Canım aşılama sonrası genelde kanama olur .panik yapmana ve korkmana hiç gerek yok.normal bir duurm yani,.ayrıca bu hamile kalıp kalmamanla alakalı deği.sorun olmaz

sagol canım yazdıkların ıcın.zaten suan bı kanama yok ılk ıkı gun olmayıpta 3 .gunu olması sasırttı bunye ye gore degsıırmısss

cnm başın sağolsun allah sizlere sabır versin mekanı cennet olsun inşallahh..keseyi görmenize sevindim inşallah kalp atışınıda duyarsınız..çok yıpratma kendini bebişini düşün..

geçmiş olsun sevde inşallah 2.aşılamanda hamile kalırsın üzmek kendini..

aşılaman hayırlı olsun umarım tutar ve hamile kalırsın

sagol canım yazdıkların ıcın.zaten suan bı kanama yok ılk ıkı gun olmayıpta 3 .gunu olması sasırttı bunye ye gore degsıırmısss

benim ilk aşılamamda çok kanamam olmuştu yani çok derken uzun sürdü 10 gün falan. 2. aşılamamda sadece leke oldu.ama doktorum bana söylemişti.kanma olursa korkma normal bişey diye.eltiminde kanaması olmuştu.ama onunki hemen tuttu. 1. aşılamada hemen hamile kaldı.şimdi bir oğlu var çok tatlı

Arkadaşlar şimdi size dün bi arkadaşımdan öğrendiğim bişeyi söyleyeyim.arkadaşaımın 7 yıldır çocuğu olmuyordu.bi doktora gitti sonra.tüp bebek yapacaklardı.ancak yumurtaları alındıktan sonra eşindende sperm alacaklardı.ama alamadılar.nedenmi.çünkü testislerini yarıp içine bile baktıkları halde 1 tane bile sperm bulamamışlar.ve tüp bebek olayı iptal edildi.doktor çocuktan ümidinizi kesin.sizin asla çocuğunuz olmaz demiş.yani demem oki arkadaşlar.rabbime binlerce şükürler olsunki bizim en azından bir ümidimiz var.ya hiç ümidi olmayanlar ne yapsın.bu yüzden her halimize şükredelim.yeri göğü ayakta tutan dua dır.bol bol dua edelim .ama sadece kendimize değil.bizim durumumuzda olan .yada daha kötü durumda olan herkese.rabbişm hepimizin yardımcısı olsun.hayırlı evlatlar nasip etsin

canım çok üzüldüm geçmiş olsun ne diyelim önümüze bakıcaz yine her zamanki gibi..

ellerine sağlık canım. sevde malesef negatif

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için saolun hayırlısı buymuş ama bir tavsiye
olmadıgına üzülüyoruz ya olupta kaybetmek kadar büyük bir acı yokmuş hayırlı dua edinn

canım çok üzüldüm geçmiş olsun olması bir dert bir de kaybetmek onca tedaviden sonra daha acı ben de yaşadım üzerinden 1 yıl geçti insan alışıyor. malesef tedaviyle olan bebeklerin düşme ihtimali daha çok. Allah bize bağışlasın bebeklerimizi.

joll canım naber başlamışsın çalışmalara Allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. benim bu aşılamam negatif olursa 3. aşılamadan önce bir hsg daha çektiricem. çünkü 1 yıldır hamile kalamıyorum. eğer kürtajdan sonra bir yapışıklık olduysa belki de 3. aşılama yerine ben de tüpe geçerim. seni takip edicem bu arada hangi merkeze gidiyorsun ve özel mi yaptırıcaksın devletten ilaçları alsaydın bari rapor çıkartıp?
benim de bugün 7. günüm yarın ilk kontrolüm var bakalım ne olucak?

bugün kontrolüm vardı adetimin 6. günü 4 yumurta varda bakalım büyüycek mi yeterince. salı tekrar kontrol var. puregon bitince menogona başlıycam menogon kullananlar iğneyi nerden vurdunuz oda göbekten mi

canım benim de 8. günümde ilk kontrolüm yani yarın. senin de erkenmiş ilk kontrolün. menogon ben kullandım toz ve su karıştırılarak kalçadan yapılıyor canım. göbekten olanları da duyuyorum göbek enjektörü ile ama benim bildiğim kalçadan yapılıyor.

canım benim de aşılama günü spekulum dan dolayı hafif lekelenmem olmuştu ama akşama kadar geçti. sen 3. günü diyorsun belki yumurtan daha yeni çatlıyordur o da lekelenme yapıyomuş bazı kadınlarda ama yine de doktorunu ara sor canım belki progestan falan verir.

canım Allah sabırlar versin kurtulmuş ne diyelim. bebeğin için de tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin.kaçıncı aşılamandı canım?

kızlar merhaba. eşim dayanamadı ve test aldı. az önce yaptım. negatif. yamak bile zor oluyor ama yok üzülmeyeceğim. hayırlısı buymuş.

Bende dün aşılama yaptırdım ilk kez kimseyle paylaşamıyorum, paylaşsamda ancak yaşayan anlar. Çok heyecan var. 2 hafta beklemek çok zor görünüyo.
Yalnız dünden beri karnım şiş gibi ve doluluk hissediyorum, ve gaz sancısı tarzı batma şeklinde acı hissediyorum arada. sizde de böylemi oldu?
bide erken test yapsam 10. gün de falan belli olurmu ?

ayrıca leyla3868 hakkında hayırlısı olsun sakın üzülme herşeyde bi hayır vardır

negatif sonuç alan arkadaşlarım Allah'ım hayırlısını nasip etsin, tez zamanda hepimizin göbişleri bebeklerle dolsun.. evlerimiz şenlensin..

mutlu pazarlar diliyorum herkeslere..

ben de şafak 10 sayıyorum.. ama gördüğüm kadarı ile genel olarak 12. günde bakıyor herkes.. benim doktor inatla adeti bekletiyor.. ama ben nasıl dayanırım o kadar..

kızlar merhaba. eşim dayanamadı ve test aldı. az önce yaptım. negatif. yamak bile zor oluyor ama yok üzülmeyeceğim. hayırlısı buymuş.

idrar testine çok güvenme önemli olan kan testi.kaçıncı günde yaptın bu testi.

esbi hoşgeldin aramıza.aynı belirtiler hemen herkeste oluyor meraklanma.10.gün çok erken ilaçların etkisi geçmemiş olabilir.15.günde baktır kan testine.28 nisana denk geliyor test günün.inşallah ilk aşılamada tutturanlardan olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…