aşılama yapıldıktan sonra lekelenme tarzı kanamalar oluyor ama ilk birkaç gün.benimde ilk aşılamamda olmuştu. spekulum zor takılmıştı ve rahmin tahribatından aşılama olduktan sonra günlük ped vermişti doktorum biraz kanaman olabilir diye.ama senin dediğin aşılamadan 3 gün sonra olan bi kanama.doğal bişey de olabilir tabi ki. ama içinin rahat etmesi için doktorunun söyleyeceği önemli...umarım da önemsiz bişeydir...
kızlar 2 gündür takılamadım internette sorun vardı bide annannem kanserdi ve bugün akşam üstü kaybettik.çok üzgün bir haldeyim.muayneme gelince keseyi gördük canlarım ilaç folik asit falan verdi ve 19 nisanda tekrar çağırdı kontrole.progestanı değiştirdik çok yan etki yapıyo diye jel olan progestanı verdi.herşey yolundaydı aslında ama sevinemedim bile çok tuhaf haldeydim bir yandan tombiş annannemin durumu falan kafam çok bulanıktı eve yeni geldim 2 günü okuyamadım kim ne durumda bilmiyorum inşallah yarın bakarım....kızlar dualarım sizinle inşallah rabbim sizede bebiş nasip etsin.
Bu arada bebeşko duanı okuyorum canım 2 gün yoğundum bitirmem lazımdı ama durumları biliyosun yarın inşallah bitecek...
kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırım bende 4 nisanda 1. aşılamamı yaptırdım sonuçu bekliyorum bugun 11. günüm 12 gün kanda çıkarmı benim doktorum regli olmamı beklememi söyledi ama sonucu çok merak ediyorum.
kızlar 2 gündür takılamadım internette sorun vardı bide annannem kanserdi ve bugün akşam üstü kaybettik.çok üzgün bir haldeyim.muayneme gelince keseyi gördük canlarım ilaç folik asit falan verdi ve 19 nisanda tekrar çağırdı kontrole.progestanı değiştirdik çok yan etki yapıyo diye jel olan progestanı verdi.herşey yolundaydı aslında ama sevinemedim bile çok tuhaf haldeydim bir yandan tombiş annannemin durumu falan kafam çok bulanıktı eve yeni geldim 2 günü okuyamadım kim ne durumda bilmiyorum inşallah yarın bakarım....kızlar dualarım sizinle inşallah rabbim sizede bebiş nasip etsin.
bu arada bebeşko duanı okuyorum canım 2 gün yoğundum bitirmem lazımdı ama durumları biliyosun yarın inşallah bitecek...
bu arada bebeşko duanı okuyorum canım 2 gün yoğundum bitirmem lazımdı ama durumları biliyosun yarın inşallah bitecek...
kızlarr bısey sorucam sızlereeee bugun asılamın 3. gunu yanı persembe yaptırdım ..
ma bugun kanamam olduu bu normalmı sızce ılk gun hafıf bbı leke gıbı oldu gectı ama bugun baya bı oldu yanıı ara ara yanı oyle adet kanaması gıbı sakır sakır kan gelmıyo ama yınede oldu bu normalmı sızce??
ve boyle olupta hamıle kalan varmı?*
ve sol kasıgımda batmalar oluyo sureklı yatıyroum yatınca daha ı oluyorumm
olmadı canım zaten aksiliklerden bahsetmiştim sana biliyorsun, bu durumda olmasını beklemiyordum zaten ama bu sefer doktorumuz ile bütün herşeyi konuşmak istiyorum bir daha aynı şeyleri yaşayacaksam yapmanın bir anlamı yok sende biliyorsun ben bu bebek olayı aşılama ve tüp bebek için kredi çekmiştim. Tüp bebekte tutmazsa bir seneden aşagıya yenisini yaptırmam çok güç buda benim yumurtalıklarım için çok uzun bir zaman.
bugün kontrolüm vardı adetimin 6. günü 4 yumurta varda bakalım büyüycek mi yeterince. salı tekrar kontrol var. puregon bitince menogona başlıycam menogon kullananlar iğneyi nerden vurdunuz oda göbekten mi
ben iki aşılama geçiirdim ikisinde de böyle bişey olmadı.kızlarr bısey sorucam sızlereeee bugun asılamın 3. gunu yanı persembe yaptırdım ..
ma bugun kanamam olduu bu normalmı sızce ılk gun hafıf bbı leke gıbı oldu gectı ama bugun baya bı oldu yanıı ara ara yanı oyle adet kanaması gıbı sakır sakır kan gelmıyo ama yınede oldu bu normalmı sızce??
mda..canım..
ne güzel liste yapmışsın...senin için cok üzüldüm...sonuç negatifmiş..benimde malesef sonuç aynı..kan testi bile yapmadan geldi kırmızılar..idrarda negatif cıkmıştı zaten..toparlanmaya calışıyorum bende..bu ay hsg cektirip mayıs ayına inşallah 2.aşılama için kolları sıvayacağım.
Canım aşılama sonrası genelde kanama olur .panik yapmana ve korkmana hiç gerek yok.normal bir duurm yani,.ayrıca bu hamile kalıp kalmamanla alakalı deği.sorun olmaz
mda..canım..
ne güzel liste yapmışsın...senin için cok üzüldüm...sonuç negatifmiş..benimde malesef sonuç aynı..kan testi bile yapmadan geldi kırmızılar..idrarda negatif cıkmıştı zaten..toparlanmaya calışıyorum bende..bu ay hsg cektirip mayıs ayına inşallah 2.aşılama için kolları sıvayacağım.
Merhaba, aşılamayla ilgili yazdıklarınızı okudum buradan, umarım herkesın istediği gibi olur, 100 ve katları bhcgler görürüz.
Benim de Cuma günü oldu ilk kez aşılamam. Rahim şeklinden dolayı biraz sorun yaşadık, hocayı terlettim, sonrasında da ufak bir kanama oldu, pembelik sadece. cuma günü tüm gün yattım, oyle demediler ama ben yattım:) işime mi geldi ne. bugun normal hareket ettım. 1 mayısta kan baktıracagım, inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.
Bu arada başınız sagolsun ananenızı kaybetmişsiniz. Allah taksiratını affetsin. iyi geceler herkese.
sagol canım yazdıkların ıcın.zaten suan bı kanama yok ılk ıkı gun olmayıpta 3 .gunu olması sasırttı bunye ye gore degsıırmısss
haklısın canım , elbetteki şükrediyorum rabbime hayırlısını versin diyorum, daha eşime söyleyemedim , o benden de umutluydu nasıl anlatırım bilmiyorum.hastalanmadım daha da doktorumla görüştüm progestanı bırak ve adet olunca gel nasıl devam edecegimizi konuşalım dedi
2012 Aşılama Anne Aday Adayları Listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR
[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]ÇALIŞMAYA BAŞLANILAN YIL [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]h_n86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012:18:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012:18:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hestia[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]Sebebsiz İnfertilite[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]02.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla3868[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyymennn[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Endometriozis[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_26[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]12.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD][/TD]
[TD]09.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ercelf[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]Rahim anomalisi[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]25.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mpb[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]Aşılama için gün sayıyor[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seyhan12383[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebesko[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Erkek Faktörü[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mcan84[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Pco+Anovulasyon[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brcaydn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_SuPerisi_[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Pco[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatisim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Mayısa kadar izinli[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emngkhn[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Kanda pıhtılaşma sorunu[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lovely17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yeliziz2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hypou[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Aşılama için gün sayıyor:21 :[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mda[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Yumurta rezervi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD]Umudumuzu Tüp bebege devrettik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jollyy[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Pcos[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.aşılama[/TD]
[TD]O bir tüp bebek anne aday adayı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Diger arkadaşlarımızdan haber varmı? h_n86 , sevde1,
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için saolun hayırlısı buymuş ama bir tavsiye
olmadıgına üzülüyoruz ya olupta kaybetmek kadar büyük bir acı yokmuş hayırlı dua edinn
Cnm yaa hiç korkma tupten. Dr sana şimdi adet olunca bilgi vericek zaten tek farki yumurta toplama işlemi icin narkoz yicez bir kere. Kadar:) SOnrada gelsin bebiss insallahh:))Evet asilama sonrasi tüpe gecmek icin1 ay ara var bu arada yumurta kalitesi artsin diye ilaçlar veriyorlar bide dogum kontrol hapı gibi bir hap ama koruyucu özelliği yok. 8 tane kaldı benim onun bitmesine.Bitince 3-4 güne adet gelicek benimde sonra yeni serüven basliyor Hiç canını sıkma uzatmadan 1 ay sonra başla sende
bugün kontrolüm vardı adetimin 6. günü 4 yumurta varda bakalım büyüycek mi yeterince. salı tekrar kontrol var. puregon bitince menogona başlıycam menogon kullananlar iğneyi nerden vurdunuz oda göbekten mi
kızlarr bısey sorucam sızlereeee bugun asılamın 3. gunu yanı persembe yaptırdım ..
kızlar merhaba. eşim dayanamadı ve test aldı. az önce yaptım. negatif. yamak bile zor oluyor ama yok üzülmeyeceğim. hayırlısı buymuş.
Bende dün aşılama yaptırdım ilk kez kimseyle paylaşamıyorum, paylaşsamda ancak yaşayan anlar. Çok heyecan var. 2 hafta beklemek çok zor görünüyo.
Yalnız dünden beri karnım şiş gibi ve doluluk hissediyorum, ve gaz sancısı tarzı batma şeklinde acı hissediyorum arada. sizde de böylemi oldu?
bide erken test yapsam 10. gün de falan belli olurmu ?
ayrıca leyla3868 hakkında hayırlısı olsun sakın üzülme herşeyde bi hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?