Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün 13. günüm sanmıyorum. olsa çıkardı.

benim doktorum 13.gün için kan tahlilinde bile erken demişti.her iki aşılamdada aşılamanın 15.günü test yaptık iki gün sonrada testi yeniledik emin olmak için.kaldı ki idrar testine hiç güvenme

canım Allah sabırlar versin kurtulmuş ne diyelim. bebeğin için de tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin.kaçıncı aşılamandı canım?

allah razı olsun canım.dediğin gibi acı çekiyodu ve kurtuldu bizde kendimizi böle avutuyoruz. aşılamam ilkti benim rabbim nasip etti.inşallah kucağımızada almak nasip olur.sizler içinde çok dua ediyorum kızlar...

kızlar merhaba. eşim dayanamadı ve test aldı. az önce yaptım. negatif. yamak bile zor oluyor ama yok üzülmeyeceğim. hayırlısı buymuş.

canım idrar testinde çıkmıyo üzülme sakın kan testi yaptırın bence 12.günde belli oluyor çünkü.idrar testi adet gününden 10 gün falan geçmesi lazımki öle çıksın.benim yengem hamile olduğu halde idrarda çıkmadı benimkide öle oldu kan baktırdığım sabah negatifti ama kanda pozitif.idrar testine göre karar vermeyin derim.

peki kan testini kaçıncı gün yaptırdınız? bilmiyorum ya. içim buruk.

kızlar merhaba. eşim dayanamadı ve test aldı. az önce yaptım. negatif. yamak bile zor oluyor ama yok üzülmeyeceğim. hayırlısı buymuş.

canim kacinci gün yaptin idrar testini? ben kan testiyle ayni gün yptim idrar tstinde negativ göserdi. kan testinde positiv. kan testini görmeden üzülme bence. adetin ne zaman gelmesi lazim?

canim kacinci gün yaptin idrar testini? ben kan testiyle ayni gün yptim idrar tstinde negativ göserdi. kan testinde positiv. kan testini görmeden üzülme bence. adetin ne zaman gelmesi lazim?

ben 2 nisanda aşılama oldum. normalda 30 gün siklus. ve benim 20 nisanda regl olmam lazım. ancak bu iğneler filan. eğer aşılamadan 14gün sonra olunması gerekiyorsa yarın regl olmam lazım. o konuda kafam karışık. her zamanki siklusa göremi hesapliyorsunuz sizler.

bugün 13. günüm sanmıyorum. olsa çıkardı.

yazini simdi gördüm. ben kan testini ilk 9. gün yaptim. ertesi gün tekrar. kan degerim positiv cikmisti. 11. gün idrarda negativi gördüm bide clearblue varya? yüzde yüz olan. o negativi kocaman bir kirmizi cizgiyi gösterdi bana. ertesi gün gene yaptim kan testini ve gene üc kati artmisti. o nedenle istersen sen kan testini görmeden negativ düsünme.

kacinci asilaman bu? kirmizilari görmeden umudunu yitirme derim ben. benim adetim cuma günü gelmesi gerekiyordu. ve persembe idararda negativi gördüm. cuma günü kanda tekrar positiv

peki kan testini kaçıncı gün yaptırdınız? bilmiyorum ya. içim buruk.
kan testini aşılamanın 12.günü yaptırdım pozitifti sonra 12.gün tekrar yaptırdım değerim yükseldi çok şükür.hiç üzülme bence kan testini görmeden strese girme canım.inşallah hamişsindir...eşimde dayanamayıp test almıştı hatta negatif çıkmıştı çok üzüldü morali bozuldu ben o çok ısrar ettiği için yaptım sonucunda doğru olmadığını biliyodum ama eşler bizden heyecanlı oluyor..

13. gün idrar testinde pozitif çıkması mucize olur. Bu yüzden kan testi yaptırmadan üzülme derim.Benim yarın sonucum belli olacak.ama çok fena kasık ağrısı çekiyorum.Kesin adet olacağım.Geçen sefer dayanamayıp bende idrar testi yaptım hemde 2 kere.üstelik 2. testte saatler sonra 2. çizgi çıktı.Bir sevindim bir sevindim anlatamam.sabaha kadar uyuyamadım.Ertesi gün dr kan testine bakıp negatif deyince inanamadım düşüp bayılacaktım az kalsın( Sen hiç idrar testine güvenme.İnşallah kan testin pozitif çıkar.

inşallah sizin dediğinz olur kızlar. evet biraz erken. hafta içi çalışıyorum. bakalım fırsat bulursam kimselere söylemeden birde kan testi yaptırayım.

canım hayırlısı olsun sonucun için çok üzüldüm.inşallah bir dahakinede gülerek çıkarsın o hastaneden üzülme dicem ama üzülmemek elde değil insan emeklerine falan çok üzülüyor.inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Kızlar herkse slm bu ay bnde asılmaya baslıcam ılk ıgnemı puregon u vuruldum bklm ınsallah hamıle kalırım

canım aşılaman hayırlı olsun şimdiden inşallah sende güzel haberler veririsin bize...

canım inşallah sonucun pozitiftir 12.gün kanda çıkıyor.

aşılaman hayırlı olsun arkadaşım.aşılamadan sonra fazla yorma kendini zaten biliyosundur ağırlık kaldırma özellikle inşallah sende güzel haberle gelirsin..

kızlarr merhaba
hepimize allah en kısa zamanda bebiş nasip etsinnn
ya bende ay sonu regli olduğumda 3. günü dr.a gidicem yine artık tedawiye başlayalık dicem büyük ihtimal aşılama yapalım der ....
çok merak ediyorum acı yaşanıyormu aşılama sırasında fln ne gibi işlemlerden geçtiniz ....
biras bilgilendirirsenin çok mutlu olurumm

canım inşallah gerek kalmadan bu ay yüzün güler. ama eğer ki adt olursan. 3. günü gidiyorsun. testler yapıyorlar. aşılamayı yaptıracağın yer de önemli. özelde yaptıracaksan çok zahmetli değil. ama tıp fakültesi düşünüyorsan benim 1 ayım işlemlerle geçti. şöyleki, 3. günü kan testi, 21 gün kan testi, smear testi,rahim filmi bunların olması gerekiyor. sonra sonuçlara göre aşılamaya karar verirlerse rapor çıkartıyorlar ilaçların için. sonraki bat için bekliyorsun yine 3. gün gidip ilaçlara başlıyorsun. yumurta takibin yapılıyor. ilac olurak iğne verirlerse göbekten kendin yapabiliyorsun, kolay acısız bir işlem. sonrasında çatlatma iğnesi yaptırıyorsun ve 36 saat sonrada aşılama işlemi yapılıyor. aşılama işlemi yapana göre değişiyor bence. bayan yapmaya kalktı bir türlü beceremedi çok acı çektim. sonra başka bir dr. çağırdı o 2 dk da yaptı. ve acımadı o kadar.

İyi kuzum valla ne olsunn:) Başladık bı serüvene bakalim neler bekliyo beni:)İns. Bakalim ilk seferde gelse çok mutlu olucammHadi bakalimm yumos buyutuyorsun şimdi deseneee ins. Hiçbirine gerek kalmadan bu asilamada gelir bebisinn Cnm ben 3 asilamayida özelde yaptırdığım icin tupte özelde olucak şimdi :/ İstannbul tup bebek merkezine gidiyorum. Rapor ısı benim icin yalan oldu anliyagin. O yuzden ilk denemede tutturabiliriz inşallah:)

slm arkadaşlar bende perşembe günü aşılama yaptırdım beklemedeyim bilgisiolan varsa sorayımdedim akıntılı kanama geldibende perşembe akşamı aşılamayaptıranlardada oldumu cvp alırsam sevinirim

Tesekkurler bitanem guzel dileklerin icin bence hic aklina takmamaya calis yoksa beklemek azap gibi geliyor baska seylerle meskul ol insallah rabbim isteyen herkese hayirlisi ile nasip edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…