- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
bugün 13. günüm sanmıyorum. olsa çıkardı.
canım Allah sabırlar versin kurtulmuş ne diyelim. bebeğin için de tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin.kaçıncı aşılamandı canım?
kızlar merhaba. eşim dayanamadı ve test aldı. az önce yaptım. negatif. yamak bile zor oluyor ama yok üzülmeyeceğim. hayırlısı buymuş.
canım idrar testinde çıkmıyo üzülme sakın kan testi yaptırın bence 12.günde belli oluyor çünkü.idrar testi adet gününden 10 gün falan geçmesi lazımki öle çıksın.benim yengem hamile olduğu halde idrarda çıkmadı benimkide öle oldu kan baktırdığım sabah negatifti ama kanda pozitif.idrar testine göre karar vermeyin derim.
kızlar merhaba. eşim dayanamadı ve test aldı. az önce yaptım. negatif. yamak bile zor oluyor ama yok üzülmeyeceğim. hayırlısı buymuş.
canim kacinci gün yaptin idrar testini? ben kan testiyle ayni gün yptim idrar tstinde negativ göserdi. kan testinde positiv. kan testini görmeden üzülme bence. adetin ne zaman gelmesi lazim?
slm ben dün gece ani bi kanamam oldu ve düşük yaptım haber vereyim dedim hayırlısı buymuş
ben 2 nisanda aşılama oldum. normalda 30 gün siklus. ve benim 20 nisanda regl olmam lazım. ancak bu iğneler filan. eğer aşılamadan 14gün sonra olunması gerekiyorsa yarın regl olmam lazım. o konuda kafam karışık. her zamanki siklusa göremi hesapliyorsunuz sizler.
kan testini aşılamanın 12.günü yaptırdım pozitifti sonra 12.gün tekrar yaptırdım değerim yükseldi çok şükür.hiç üzülme bence kan testini görmeden strese girme canım.inşallah hamişsindir...eşimde dayanamayıp test almıştı hatta negatif çıkmıştı çok üzüldü morali bozuldu ben o çok ısrar ettiği için yaptım sonucunda doğru olmadığını biliyodum ama eşler bizden heyecanlı oluyor..peki kan testini kaçıncı gün yaptırdınız? bilmiyorum ya. içim buruk.
canlarım merhaba
sonucu aldım ama negatif sonucum <2 çıktı buda negatif galiba daha doktorum ile görüşemedim, hakkımızda hayırlısı,
sonuç alan 3 kişiydik digerleri pozitifti onlar gülerken ben aglayarak ayrıldım hastahaneden
Kızlar herkse slm bu ay bnde asılmaya baslıcam ılk ıgnemı puregon u vuruldum bklm ınsallah hamıle kalırım
kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırım bende 4 nisanda 1. aşılamamı yaptırdım sonuçu bekliyorum bugun 11. günüm 12 gün kanda çıkarmı benim doktorum regli olmamı beklememi söyledi ama sonucu çok merak ediyorum.
Merhaba, aşılamayla ilgili yazdıklarınızı okudum buradan, umarım herkesın istediği gibi olur, 100 ve katları bhcgler görürüz.
Benim de Cuma günü oldu ilk kez aşılamam. Rahim şeklinden dolayı biraz sorun yaşadık, hocayı terlettim, sonrasında da ufak bir kanama oldu, pembelik sadece. cuma günü tüm gün yattım, oyle demediler ama ben yattım:) işime mi geldi ne. bugun normal hareket ettım. 1 mayısta kan baktıracagım, inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.
Bu arada başınız sagolsun ananenızı kaybetmişsiniz. Allah taksiratını affetsin. iyi geceler herkese.
kızlarr merhaba
hepimize allah en kısa zamanda bebiş nasip etsinnn
ya bende ay sonu regli olduğumda 3. günü dr.a gidicem yine artık tedawiye başlayalık dicem büyük ihtimal aşılama yapalım der ....
çok merak ediyorum acı yaşanıyormu aşılama sırasında fln ne gibi işlemlerden geçtiniz ....
biras bilgilendirirsenin çok mutlu olurumm
jolly canım naber başlamışsın çalışmalara Allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. benim bu aşılamam negatif olursa 3. aşılamadan önce bir hsg daha çektiricem. çünkü 1 yıldır hamile kalamıyorum. eğer kürtajdan sonra bir yapışıklık olduysa belki de 3. aşılama yerine ben de tüpe geçerim. seni takip edicem bu arada hangi merkeze gidiyorsun ve özel mi yaptırıcaksın devletten ilaçları alsaydın bari rapor çıkartıp?
benim de bugün 7. günüm yarın ilk kontrolüm var bakalım ne olucak?
negatif sonuç alan arkadaşlarım Allah'ım hayırlısını nasip etsin, tez zamanda hepimizin göbişleri bebeklerle dolsun.. evlerimiz şenlensin..
mutlu pazarlar diliyorum herkeslere..
ben de şafak 10 sayıyorum.. ama gördüğüm kadarı ile genel olarak 12. günde bakıyor herkes.. benim doktor inatla adeti bekletiyor.. ama ben nasıl dayanırım o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?