Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlısı olsun şimdiden.
Hormon testlerine bakılacaktır tabii. Sonrasında ya hap yada iğne vererek yumurtalarını takip edecektir dr.
Gün aşırı gittiğin bu kontrollerde yumurtanın gelişimine bakacak. 20 mm gibi olduğunda çatlatma iğnesi verecek ve 36. saatte aşılamanı yapacaktır.
Aşılamanın yapıldığından 14 gün sonra da gebelik testi yaptıracaksın kanda.
Yani en azından benim sürecim bu şekilde oldu. Ben kan testimi yarın yaptıracağım.
Seninde şimdiden hayırlısı olsun.
Fazlasıyla sabır gerektiren bir yol.
Allah yar ve yardımcın olsun canım

evet hayırlısı canım sana hemen cevap yazdım aslında ama bağlantı gitti kusura bakma canım progestan kullanmıyordum canım ikincisi ise daha tam anlamıyola hasta olmadım o benim yarın işe gitmemi bekler beni bütün gün beni perişan eder canım onu bekliyor .şimdi hamile olabilirsin diyebilirsin ama insan kendini bilir değilmi yarına olurum ben..canım inallah sen yarın hayırlı haberle gelirsin hadi bakalım

Çok saol ilgine...
Hayırlısı olsun ne diyeyim. Zor ve sabır gerektiren bir yol bizimkisi
Benimde işte 3 gündür kahverengi çok az bir akıntım oluyor. ama günlük pedimi bile doldurmayıp leke şeklinde olan
ama ben progestana bağlayıp umutlanmıyorum
o nedenle sordum progestan kullanıyo musun diye ?
yarın bakalım büyük gün benim de :))))

merhab kızlar. bugün çok sessiz kaldı topik. nerde bizim hamişlerimiz. inşallah bırakmazlar buraları. onların mutluluğu bizim umudumuz. artık onların dualarına talibiz biz.

arkadaşlar aranıza yeni kişiler kabul etmiyor musunuz

arkadaşlar aranıza yeni kişiler kabul etmiyor musunuz

canım bugun pek kımse gırmez oyuzden cvp verılmemıs sana yoksa yenı arkadaslara herzaman acıgız grıp olman senın acından kotu olmus cunku ılac kulanamazsan ama umutsuzluga dusme hamıle olmana etkılıycegını dusunmuyorum ben Allah hakımızda hayırlısını versın sende pozıtıf olmaya calıs ınan cok ıse yarıyo ben yenı hamıslerdenım nacızane fıkrım

canım bende burçak hanıma gidiyorum ilk aşılamamıda o yaptı 2.aşılama için mayıs sonunu bekliyorum adetim o zaman gelicek çünkü..bende çok memnun kaldım..belki birgün karşılaşırız orda :) inşallah hamiş olucaz cnm birgün emin ol..

görmedim cnm yazılarını görüşemedik uzun zamandır nerelerdesin..iyiyim canım bildiğin gibi..bıraktığından beri ben aşılama işini 2 aydır rafa kaldırdım diyete başladım 7kg verdim ve devam ediyorum daha kolay hamile kalmak için..bu ay sonunu bekliyorum 2.aşılama için bakalım kısmet..senin kistlerin neden geçmedi ya çok üzüldüm ilaç kullanmadınmı?inşallah 2.tedavi çok iyi geçer tatlım..doktorunu değiştirmen iyi olmuş inşallah 2.aşılamada hamile kalıcaksın cnm olmadı tüpte şans daha yüksek olucak emin ol..bu ay ikimizede uğurlu gelir inşallah hamiş oluruz bizde o güzel günleri görücez canım ve bu günleri konuşucaz daha sonra gör bak arada gir lütfen merak ettirme kendini..

canım senden aşılamadan önce hangi tahlilleri istemişlerdi? rahim filmi istedilermi? toplamda ne kadara mal oldu... çok soru sordum kusuruma bakma canım...

tatlım hoşgeldin sizin problem neydiki

sebepsız ınterılıfe dıye basladık canım.2mızdede sorun yoktu ama buay iğneler cvp vermeıd yumurtalar doktorum bunu sbebp olrk görmuyorda kapatmıssın buay kendını dıyor

2 asılamamdada kanam problemı cekmedım cok sukur ama agrın normal.içeri sokulan alettenmıs agrı olamsı

Merhaba arkadaşlar,
uzun süren bir depresyondan sonra yine sahneye döndüm benimde aşılamam dün oldu.ama 2 aydır uğradığım hayal kırıklıklarından sonra içimde zerre kadar ümit kalmadı.artık herşeyi rabbime bıraktım.kısmette ne varsa onu yaşıyoruz.sonrada üzüldüğümüzle kalıyoruz.bakalım hayat daha neler gösterecek bize.allahım güzel şeyler olsun (amin)

üzülme canım. hepimizin derdi ortak. Rabbim bebeişlerimizi verir inşallah. bende bu ay 2. aşılamamı yaptırcam.artık uykular bile haram oldu bana ((

Aşılama sırasında enjekte edilen spermin nerdeyse yarısından fazlası dışarı çıktı.nedeninini anlamadım.doktora sölediğimde bana meraketme yüzde sekseni gitti dedi.ama doktor odadan çıkar çıkmaz bi okadar daha gitti.o yüzden baştan kaybettiğimi düşünüyorum.ve açıkçası bu yüzden fazlada dikkat etmiyorum.gerek yok çünkü.anlaşılan bize tüp bebk yolu gözüktü.ama onun içinde maliyet lazım.ama daha bu gün olan oldu.üstümüze 6 milyarlık borç kaldı.gelde işin içinden çık.kimin umrunda sanki benim çocuğumun olup olmadığı

Ya düşündükçe kafayı yicem.2 tane 19m 1 tane 21m yumurtam oluşmuş.ama ben niye hamile kalamıyorum.geçen ayda böyleydi.artık bi anormallik olduğunu düşünüyorum.allahım aklımı koru yarabbi

bende sizdenim kızlarr fsh en son 24 çıktı
amh 0,53
ve doktorum bırak aşılamayı tüp bebekle bile uğraşma dedi

Canım durumuna okar üzüldümki tahmin edemezsin.bende ufak bir araştırma yaptım.ne düşünürsün bilemiyorum ama.bu sorun yumurtalık transferiyle halledilebiliyormuş .tabi bu ülkemizde yasak.ben geçen yıl kıbrısta oturuyordum.orda üniversiteli öğrencilerin yumurtalıklarını sattığını duymuştum.yani orda böle bir yasak yok.hemde orda tüp bebek tutma ihtimali türkiyeden daha yüksek.çünkü yüzde 45 i kısır bir memleket.yani ne bileyim bana kızma lütfen ama .ben olsam bunu düşünürdüm.hem orda konaklama sorunuda yok.bir fikir sadece .eğer seni üzdüysem çok çok özür dilerim.ama yardımcı olmak istedim

benıde ekleyın listeye, 3 gün var tahlil yaptırmama, bana olmamış gibi geliyor, 1.aşılamam, devlet hastanesinde yaptırdım aşılamamı, sebep erkek faktörü, 1,5 yıldır evliyim, hiç korunmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…