Merhaba, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah!! ben yarın ilk kez bi aşılama merkezine gidicem. Açıkçası ne olacak bilmiyorum,bi tanıdığın tavsiyesyle oraya gidiyoruz adetin 3.günü gel demişler... Tahminimce bi hormon testi olacak, forumda okuduğm anladğm kdryla.. ama sonrasında neler olacak hemen aşılama mı olacak mesela hiiç bi fikrim yok.. Tecrübelerinzden faydalanmak isterim yoksa öyle mi olcak böyle mi olcak derken stresten gtcem bu akşam
Hayırlısı olsun cnm
Benimde yarın test günüm Bakalım ben ne yazacağım buraya
İki şey sorabilir miyim?
Progestan kullanıyor muydun?
Hastalandım dediğin kahverengiden kırmızıya döndü mü? Yani bayağı bayağı regl mi oldun?
Cevaplarsan çok sevinirim
Umudunu kaybetme eninde sonunda Rabbim verecektir inşallah
evet hayırlısı canım sana hemen cevap yazdım aslında ama bağlantı gitti kusura bakma canım progestan kullanmıyordum canım ikincisi ise daha tam anlamıyola hasta olmadım o benim yarın işe gitmemi bekler beni bütün gün beni perişan eder canım onu bekliyor .şimdi hamile olabilirsin diyebilirsin ama insan kendini bilir değilmi yarına olurum ben..canım inallah sen yarın hayırlı haberle gelirsin hadi bakalım
arkadaşlar ben ilk defa katılıyorum aranıza ilk aşılamamı yaptırdım 27 nisanda 11 mayısta test yaptıracağım ama cuma günü felaket grip oldum umutlarım bitti grip olunca ama bugün bazı forumlarda grip erken gebelik belirtisi die okudum ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayımçok köyüm kendimi suçluyorum neden hasta oldum die...
Allahım isteyen herkese evlat verir inşallahh....
arkadaşlar aranıza yeni kişiler kabul etmiyor musunuz
:))) superisi ben dr Erbil beye geliyorum aşılamam sanırım mayısın ortasında yapılacak. çok memnun kaldım. bende senin gibi 2. aşılamamı yaptırıcam. sen ne hangi tarihte yaptıracaksın. inşallah hamiş olursun canım :)))
slm canım yazıyorum kactır sesin solugun cıkmıyo... nasılsın iyimisin ... ben kistimden 2 ay oldu hala kurtulamadım bakalım 1 hafta sonra adetimi bekliyorum eger bitmişse tamamen tedaviye tekrar başlıycaz yani 2. aşılama eger olmazsa tüp bebek istiyorum doktorumu degiştirdim bakalım cok metini duydum inşallah ugurlu gelirde bu ay hamile kalırım gerekte kalmaz .... offf valla arkadaşım bizde o günleri görebilcekmiyiz kiii acabaaa ...
canım bende burçak hanıma gidiyorum ilk aşılamamıda o yaptı 2.aşılama için mayıs sonunu bekliyorum adetim o zaman gelicek çünkü..bende çok memnun kaldım..belki birgün karşılaşırız orda :) inşallah hamiş olucaz cnm birgün emin ol..
tatlım hoşgeldin sizin problem neydiki
arkadaşlar dün aşılama oldum sol tarafımda (yani sanırım uygulamanın yapıldığı tüp) inceden bi ağrı var hafif lekelenme oldu işlemden sonra bu normal ama bugünde devam ediyo lekeler sizce bu ağrı neden olur ??
Merhaba arkadaşlar,
uzun süren bir depresyondan sonra yine sahneye döndümbenimde aşılamam dün oldu.ama 2 aydır uğradığım hayal kırıklıklarından sonra içimde zerre kadar ümit kalmadı.artık herşeyi rabbime bıraktım.kısmette ne varsa onu yaşıyoruz.sonrada üzüldüğümüzle kalıyoruz.bakalım hayat daha neler gösterecek bize.allahım güzel şeyler olsun (amin)
bende sizdenim kızlarr fsh en son 24 çıktı
amh 0,53
ve doktorum bırak aşılamayı tüp bebekle bile uğraşma dedi
kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?