Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar Günaydın herkese
Bakmayın gülümsediğime.. Bugün tahlil günüm ama
cumadan beri gelen kahverengi lekelerim bugün yanlarına az da olsa kırmızıyı da katmış.
Ama yine de tahlil yaptıracağım.
Sonucu akşamüstü alacağım. Sizleri haberdar ederim mutlaka.

Bu arada dün sinirlerim daha fazla dayanamayıp bütün gün ağlayınca bugün nedense hiç birşey hissetmiyorum...

kızlar ınfertılıte merkezıne( unıversıte hastanesınde ) gıttım asılama raporu ıcın gereken evrak lıstesı aldım ama tup bebek seysı yazıyo ya anlamadım ıkısı ıcınde aynı prosedurmu acep

canım senden aşılamadan önce hangi tahlilleri istemişlerdi? rahim filmi istedilermi? toplamda ne kadara mal oldu... çok soru sordum kusuruma bakma canım...

tatlım ben oraya gittiğimde bütün herşeyim hazır olarak gittim..yani bütün hormon testlerim,eşimin spremiyogram sonuçları,çektirdiğim rahim filmi hepsini götürdüm yani..istiyolar zaten benim doktorum çektirmemi istemişti..sen çektirmedinmi rahim filmi?bana toplamda 1650-1700tl mal oldu ilaçlar dahil..istediğin kadar soru sorabilirsin cnm seve seve cevaplarım çekinme sakın lütfen..

3. Aşılamayıda devlet karşılıyomu cevabını bekliyorum

2.aşılamadan sonra istersen tüp bebege geçebiliyosun direk istersende 3.aşılamayı yapıyolar dr bana 3.aşılamanıda yapalım dedi inşllah içimden bi his 3.de melegin sana gelecek diyor :))

günaydın kızlar nasılsınız yeni bir haftaya başladık hayırlısıyla..inşallah geçen haftaki gibi güzel haberler almaya devam ederiz..

benimde senin dediğin gibi olmuştu 2 gün günlük ped'e bulaşmayan kahverengi lekelenme oldu 3.gün hastalandım.
umarım senin lekelenmelerin farklı bi nedenledir.inş.senin aşılaman tutar.

hoşgeldin cnm aşılaman hayırlı olsun..niye kötü düşünüyorsunki allah istedikten sonra ister 1 adet sperm olsun ister milyonlarca oluyo zaten..sen sakın umudunu kaybetme inşallah bu sefer kalırsın hamile..

Üzülme der Mevlana..! istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada olmaması gerektiği için olmuyordur. bunu bildiğimiz halde yinede üzülüyoruz..elden gelmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…