benim 3 gündür var.hatta kesin adet olacağım demiştim
yaa benimde bugun 11. gün ama dünden buyana şiddetli karın ve bel ağrım var sanki adet olacakmışım gibi çok korkuyorum allahım hayırlısını ver..
canım senden aşılamadan önce hangi tahlilleri istemişlerdi? rahim filmi istedilermi? toplamda ne kadara mal oldu... çok soru sordum kusuruma bakma canım...
3. Aşılamayıda devlet karşılıyomu cevabını bekliyorum
kızlar ınfertılıte merkezıne( unıversıte hastanesınde ) gıttım asılama raporu ıcın gereken evrak lıstesı aldım ama tup bebek seysı yazıyo ya anlamadım ıkısı ıcınde aynı prosedurmu acep
Kızlar Günaydın herkese
Bakmayın gülümsediğime.. Bugün tahlil günüm ama
cumadan beri gelen kahverengi lekelerim bugün yanlarına az da olsa kırmızıyı da katmış.
Ama yine de tahlil yaptıracağım.
Sonucu akşamüstü alacağım. Sizleri haberdar ederim mutlaka.
Bu arada dün sinirlerim daha fazla dayanamayıp bütün gün ağlayınca bugün nedense hiç birşey hissetmiyorum...
Merhaba arkadaşlar,
uzun süren bir depresyondan sonra yine sahneye döndümbenimde aşılamam dün oldu.ama 2 aydır uğradığım hayal kırıklıklarından sonra içimde zerre kadar ümit kalmadı.artık herşeyi rabbime bıraktım.kısmette ne varsa onu yaşıyoruz.sonrada üzüldüğümüzle kalıyoruz.bakalım hayat daha neler gösterecek bize.allahım güzel şeyler olsun (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?