kopma zaten şeker hep buralarda ol lütfen, yeni topic açacagız.aman allahımmmmmmmm listeyi görünce şoka girdim bu ne güzel liste dolmuş taşmış yaaaaa allahım hepinizin gönlüne göre versin inşllah kızlar aşılamama az kaldı sizden kopmak istemiyorum ama takip etmek zor geliyo beni mayıs ayı için bilgilendirirseniz sevinirim mayısda burdan mı devam etcez yeni topik var mıısevgileeeer
düzelttim canımcımarkadaslar hamilelik listesinde endometriozis yazmislar da benim durumumda oyle bisi mevcut degilde onu duzeltirseniz sevinirim
çok erken bu ilaçların etkisi ile çift çizgi olabilirhanimlar mayis 2 de asilama yaptirmistim bu sabah dayanamadim gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti oyle silik felan da degil.. Ya bosuna mi hevesleniyom yoksa hamilemiyum daha cok erken saskinlik icerisindeyim
kızlar ilk aşılamam tutmadı gelmeye başladı çok ama çok üzgünüm bu ay içimde değişik hsiler vardı sanki olucak gibiydi ama yine olmadı(( 50:
üzülme canım inşallah bir dahaki sefer tutsun
ben böyle bir belirti duymamıştım, ama gribinde etsiki olmaz herhalde gönlünü ferah tut bencearkadaşlar ben ilk defa katılıyorum aranıza ilk aşılamamı yaptırdım 27 nisanda 11 mayısta test yaptıracağım ama cuma günü felaket grip oldum umutlarım bitti grip olunca ama bugün bazı forumlarda grip erken gebelik belirtisi die okudum ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayımçok köyüm kendimi suçluyorum neden hasta oldum die...
Allahım isteyen herkese evlat verir inşallahh....
dur bakalım hemen koyuverme kendini test günü genede bakarız sonucaCanım benim test günüm yarın ve cuma akşamüstünden beri benimde 2-3 tuvaletimde bir silindiğimde kahverengi akıntım var.
Hatta bazen bu yapışkan sümükümsü şekilde de oluyor ama ama 3 gündür tam olarak birşey gelmiyor.
Ben de 2 gündür salya sümük hüngür foşur ağlıyorum. Bugün dayanamayıp idrar testi alıcam gibi....
Ama yine de umudunu kaybetme ben öyle yapmaya çalışıyorum...
önce hormon testleri yapılacak eşinin sperm tahlili sonra kist olup olmadıgına bakılıyor eger kist varsa dogum kontrol ilacı veriyor doktor onu bir ay kullanmak zorunda kalıyorsun .Amam kist yoksa hemen adetin 2. günü igne veriyor onları kullanıyorsun 2 günde bir kontrole çagırıyor hem ultrasonda bakıyor hemde e2 tahilili istiyor sonrada en son 36 saat kala çatlatma ignesi vurulup aşılama oluyorsun kısa ve agrısız bbir işlem .Merhaba, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah!! ben yarın ilk kez bi aşılama merkezine gidicem. Açıkçası ne olacak bilmiyorum,bi tanıdığın tavsiyesyle oraya gidiyoruz adetin 3.günü gel demişler... Tahminimce bi hormon testi olacak, forumda okuduğm anladğm kdryla.. ama sonrasında neler olacak hemen aşılama mı olacak mesela hiiç bi fikrim yok.. Tecrübelerinzden faydalanmak isterim yoksa öyle mi olcak böyle mi olcak derken stresten gtcem bu akşam
etmezmiyiz hoşgeldinarkadaşlar aranıza yeni kişiler kabul etmiyor musunuz
allah allah nedenki tahililerin nasıldı pekisebepsız ınterılıfe dıye basladık canım.2mızdede sorun yoktu ama buay iğneler cvp vermeıd yumurtalar doktorum bunu sbebp olrk görmuyorda kapatmıssın buay kendını dıyor
Aşılama sırasında enjekte edilen spermin nerdeyse yarısından fazlası dışarı çıktı.nedeninini anlamadım.doktora sölediğimde bana meraketme yüzde sekseni gitti dedi.ama doktor odadan çıkar çıkmaz bi okadar daha gitti.o yüzden baştan kaybettiğimi düşünüyorum.ve açıkçası bu yüzden fazlada dikkat etmiyorum.gerek yok çünkü.anlaşılan bize tüp bebk yolu gözüktü.ama onun içinde maliyet lazım.ama daha bu gün olan oldu.üstümüze 6 milyarlık borç kaldı.gelde işin içinden çık.kimin umrunda sanki benim çocuğumun olup olmadığı
üzülme canım olacak olduktan snra 1 tane olması yeterli benimkide çıkmıştı ama doktor normal bu dedi.
günaydın herkese listeyi göremiyorum nerde bayağı ilerlemiş yeni hamişler varmı...
olmazmı bir sürü hamişimiz var
ekledim canımbenıde ekleyın listeye, 3 gün var tahlil yaptırmama, bana olmamış gibi geliyor, 1.aşılamam, devlet hastanesinde yaptırdım aşılamamı, sebep erkek faktörü, 1,5 yıldır evliyim, hiç korunmadım.