Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kopma zaten şeker hep buralarda ol lütfen, yeni topic açacagız.

arkadaslar hamilelik listesinde endometriozis yazmislar da benim durumumda oyle bisi mevcut degilde onu duzeltirseniz sevinirim
düzelttim canımcım

hanimlar mayis 2 de asilama yaptirmistim bu sabah dayanamadim gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti oyle silik felan da degil.. Ya bosuna mi hevesleniyom yoksa hamilemiyum daha cok erken saskinlik icerisindeyim
çok erken bu ilaçların etkisi ile çift çizgi olabilir

kızlar ilk aşılamam tutmadı gelmeye başladı çok ama çok üzgünüm bu ay içimde değişik hsiler vardı sanki olucak gibiydi ama yine olmadı ((50:

üzülme canım inşallah bir dahaki sefer tutsun
ben böyle bir belirti duymamıştım, ama gribinde etsiki olmaz herhalde gönlünü ferah tut bence

dur bakalım hemen koyuverme kendini test günü genede bakarız sonuca

önce hormon testleri yapılacak eşinin sperm tahlili sonra kist olup olmadıgına bakılıyor eger kist varsa dogum kontrol ilacı veriyor doktor onu bir ay kullanmak zorunda kalıyorsun .Amam kist yoksa hemen adetin 2. günü igne veriyor onları kullanıyorsun 2 günde bir kontrole çagırıyor hem ultrasonda bakıyor hemde e2 tahilili istiyor sonrada en son 36 saat kala çatlatma ignesi vurulup aşılama oluyorsun kısa ve agrısız bbir işlem .

arkadaşlar aranıza yeni kişiler kabul etmiyor musunuz
etmezmiyiz hoşgeldin

sebepsız ınterılıfe dıye basladık canım.2mızdede sorun yoktu ama buay iğneler cvp vermeıd yumurtalar doktorum bunu sbebp olrk görmuyorda kapatmıssın buay kendını dıyor
allah allah nedenki tahililerin nasıldı peki

üzülme canım olacak olduktan snra 1 tane olması yeterli benimkide çıkmıştı ama doktor normal bu dedi.
günaydın herkese listeyi göremiyorum nerde bayağı ilerlemiş yeni hamişler varmı...

olmazmı bir sürü hamişimiz var
benıde ekleyın listeye, 3 gün var tahlil yaptırmama, bana olmamış gibi geliyor, 1.aşılamam, devlet hastanesinde yaptırdım aşılamamı, sebep erkek faktörü, 1,5 yıldır evliyim, hiç korunmadım.
ekledim canım

günaydın kızlar nasılsınız yeni bir haftaya başladık hayırlısıyla..inşallah geçen haftaki gibi güzel haberler almaya devam ederiz..

mda nasılsın tatlım?nasıl gidiyor ne zaman gelecek kırmızılar :)

günaydınlar canım sanada iyi haftalar, bende bugünü saymazsak 2 ad ilaç kaldı 2-3 gün dede hastalanırım yani 1 hafta hepi topu az kaldı tüpe çok heyecanlıyım ,
bugünde saat 3 te dişimi çektiyorum sonunda dua edin zor geçmesin ,bu hafta hep dişçide olacagım sanırım dolgu falanda var. tamda tüpün üzerine hiç iyi gelmedi bu

nerde yaptırıyorsun tüp bebek..

inşş. bugün 11, gün test yaptırsam mı diye kıvranıyorum kahverengi lekelerim gelmeye başladı

özel ege tüp bebekte canım , ama doktorum özelde tüm takipleri doktorum yapacak yumruta toplama ve transferide merkez yapacak

kaç tane iğne kullanıyorsun sen mi vuruyorsun kaç aşılamadan sonra tüpe geçtin bende çok umutsuzluğa kapildim... korkuyorum..

kaç tane iğne kullanıyorsun sen mi vuruyorsun kaç aşılamadan sonra tüpe geçtin bende çok umutsuzluğa kapildim... korkuyorum..

1.aşılamada kendim vurdum igneleri eşimle beraber.
ama tüp ignelerine henüz başlamadık.
bende yumurta rezervinde azalma var. o yüzden doktor çok vakit kaybedip elimizde kalan son yumurtalarıda aşılamada harcamayalım dedi.tek aşılama sonrası tüpe geçtik bakalım inşallah güzel yumurtalarım olur benden dualarınızı esirgemeyin lütfen

Son düzenleme:

valla bende seninle heyecanlandım tüp bebek için..herşey iyi olucak merak etme..dişçi durumuna gelince allahtan tedavi zamanında çektirmiyosun canım o zamana kadar düzelir birazda olsa..herşeyde bir hayır vardır..

öyle tatlım sizlerde olmazsanız ne yaparım ben kimselere anlatamıyorum derdimi için sıkılıyor bazen aglamaklı oluyorum umudumu kaybediyorum, sonrada düzeliyorum inşallah herşey allahın izni ile güzel olacak

inş allah herkesin yüzünü güldürsün... benimde ilk aşılamam ama iğne kullanmadım hap kullandım bende ilk aşılamadan sonra tutmazsa eğer tüpemi geçsem diorum zaman kaybetmeden..

inş allah herkesin yüzünü güldürsün... benimde ilk aşılamam ama iğne kullanmadım hap kullandım bende ilk aşılamadan sonra tutmazsa eğer tüpemi geçsem diorum zaman kaybetmeden..
ilaçla aşılama oldum demişsin, demekki ilaçla bile igneye gerek kalmadan yumurta yapabiliyorsun bence aşılamaları dene burada aşılama ile çok hamile kalanlar var, şansını dene bence ben durumum uygun olsa 3 aşılamayıda denerdim emin ol. Ayrıca benim yaşımda 33 artık,yumurtada olmayınca biraz gaza basmam gerekiyordu.benim ilk aşılamada en yüksek doz ignelerle bile 3 yumurtam oldu 2 si gelişmedi 1 taneside kötüydü yani boşa bir aşılama yaptık biz.

sakın canım benim umudunu kaybetme hiç kötü düşünme olucak ben inanıyorum..bende hiçkimseye söylemediğim şeyleri sizlere söylüyorum iyiki varsınız..

canım pozitif düşün lütfen. inşallah hayırlı haberin için geri sayım başladı. diş rahatsızlığın için üzüldüm. tedavi öncesi birde onlarla uğraşacaksın. inşallah çabucak biter. çok meşakketli yollardan geçiyoruz. bende burda sizlerle sevinip, sizlerle üzülüyorum. her güzel haber de bir umut daha yeşeriyor içimde. ilk aşılamamda o kadar umutsuzdumki. bir sürü aksilikte oldu zaten. inşallah bunun sonucu güzel olur. bu sefer daha yolundaydı her şey. biz elimizden geleni yapıyoruz. takdir mevlanın.

inş allah seninde yüzünü güldürür benimde aşılamamın 11. günü ama bugun sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var dunden buyana başladı ara ara geliyor ağrılar korkuyorum bende...

evet hiç kimse anlamıyor halimden. yeri geliyor annem bile. bizim içimiz nasıl yanıyor ancak yaşayan bilir.

evet inanıyorum çok güzel olacak, aynen annemler bile anlamıyor bazen hep yalnız kaldıgımı hissediyorum, allahım inşallah bizleri daha fazla sınamaz

sakın canım benim umudunu kaybetme hiç kötü düşünme olucak ben inanıyorum..bende hiçkimseye söylemediğim şeyleri sizlere söylüyorum iyiki varsınız..

ah kuzum canım arkadaşım iyiki varsın bak her kelimen yetiyor bana , aynen annemler hariç kimse bilmiyor bizimde.

bilmesin zaten kimsede millete hesap vermek zorunda değiliz..hamile kalalımda göğsümüzü gere gere gezeriz ortada

inşallah canım gezelim tabi,
kayınvalidem çok lafçıdır, o ögrense yandım zaten sorma gitsin ne işler açar başıma .
zaten olmazsada eşim sebeb benim diyelim diyor o bile biliyor annesinin durumunu o derece yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…