- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
slm arkadaslar 3.asılamam tuttu cok sukur kendımı tupe bağlamısken bı anda geldı mucızem hıc umıtsızlıge kapılmayın ben asılamalara hıc guvenmıyordum artık ve 3.de geldı saka gıbı hala cok tuaf 6 hafta 5 gunluk bebısım bende uzulur aglardım cok zor zamanlar gecırdım Allahım herkese tattırsın bu duyguyu ınsallh bende sagsaglım kucama alırım..
canım biz senle nerdeyse aynı gidiyoruz benimde bugün 5. günüm olacak bugün eve gidince vurucam.ben günde 75 ml vuruyorum ve benimde bi tane 10 m 2 tane 6 m 2 tane 8 m 1 tane olmak üzere yumurtalarım gelişti halen 75 m l vuruyorum perşembe tekrar kontorlum var benimde dedi.. bu gittiğimde doktoreum söyleyec ne zaman aşılama yapacağımızı bende çok heyecanlıyım sence ne zaman olur aşılamamız????????
tebrik ederim arkadaşım..
ne güzel allah yavrularını sana bağışlasın..
hepimizede nasip etsin inşalalh bu güzel duyguyu..
ikiz isteyen biri olarak çok imrendim sana:)))
bizimde erkek infertilesi problemimz aynı zamanda bende pco..
morfoloji %3 bizde de sayı da toplamda 23 milyon..
çokk çokk iyi değil ama aşılama için yeterli diyorlar..
ilk aşılama tedavime başladım olmazsa tüp ne yapalım..
rabbim hangisinde nasip ederse artık:)))
arkadaşlar sizlerede bir sorum var bende bugün 6. iğnemi vuruldum
günde 150 doz gonal-f kullanıyorum
dördüncü iğnemden sonraki ultrason kontrolümde bir tane 13 mm iki tanede 10 mmlik yumoş vardı diğerleri 9 mm civarı
onları saymadı bile doktorum..
bu üçç yumurta yeterli midir bir de bu yumurtalar günde ortalmama ne kadar büyüyordur 2 mm büyür mü ki
tahmini aşılama günümü merak ediyorum da..
sizler kaçıncı iğnelerinizden sonra aşılama oldunuz yani bu süreç ortalama kaç gündür..
çok soru sordum kusura bakmayın((
düzelttim canımcanım..benim tüp tıkalı değilmiş..yanlış sonuç yazmışlar..cok şükür bi sorun yok..bakalım umarım mayıs ayında ikinci aşılamamı yapabilirim..
kuzum üzülme daha yolun başındasın inşallah sonrasındakilerde tutsun bebegin ilk uyunca insan böyle kötü oluyor ama sonra alışıyor , kolay degil biliyorum ama elden gelen bişeyde yok boşuna üzme kendini umarım diger tedavilerin olumlu sonuçlanırkızlar olmadı.değerim 0,53.ruhen bedenen kendimi çok kötü hissediyorum.yine hastane yine doktor masası.hiç olmucakmış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. allahtan güç ve sabır diliyorum.çok zor.
hehe biz aldıkki senin haberi sende haber gelmeyince profiline girip baktım en son başka topicteki mesajını gördük ve sen yoktun ama biz sevindik kutladık bunu,slm arkadaslar 3.asılamam tuttu cok sukur kendımı tupe bağlamısken bı anda geldı mucızem hıc umıtsızlıge kapılmayın ben asılamalara hıc guvenmıyordum artık ve 3.de geldı saka gıbı hala cok tuaf 6 hafta 5 gunluk bebısım bende uzulur aglardım cok zor zamanlar gecırdım Allahım herkese tattırsın bu duyguyu ınsallh bende sagsaglım kucama alırım..
slm arkadaslar 3.asılamam tuttu cok sukur kendımı tupe bağlamısken bı anda geldı mucızem hıc umıtsızlıge kapılmayın ben asılamalara hıc guvenmıyordum artık ve 3.de geldı saka gıbı hala cok tuaf 6 hafta 5 gunluk bebısım bende uzulur aglardım cok zor zamanlar gecırdım Allahım herkese tattırsın bu duyguyu ınsallh bende sagsaglım kucama alırım..
Canım ben 9 gün 75 mg iğne oldum iki tane yumurtam gelişti biri 18 biri 20mm 10.gün çatlatma iğnemi vurdum 11 boş geçti 12.gün öğlen aşılamam oldu.
Benim tutmadı ama umarım senin tutar.
um çabaların boşa gitmez.
evet malesef burada böyle senin durumun önemli degil. kısmetimiz artık
anammm kuzu bizimde hazirande hemde 11 haziran da benimde sonuç bu tarihlerde belli olacak
sonucumu aldım 13. gün Bhcg: 0,5 :2:
merhaba arkadaslar ben 6 kez klomen tedavısı gordum ıkı kezde asılama oldum fakat sonuc olumsuzsebepsız kısırlık tanısı kondu.son asılamamı 24 nısnda yaptırdım ve dun sonucumu aldım.malesef negatıftı.sımdı 3.asılamamı olayımmı yoksa tüpemı geceyım bılemedım
kızlar olmadı.değerim 0,53.ruhen bedenen kendimi çok kötü hissediyorum.yine hastane yine doktor masası.hiç olmucakmış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. allahtan güç ve sabır diliyorum.çok zor.
bilmiyorum ki canım bende merak ediyorum:)))
günde sanki 2 mm büyürmüş gibi geliyor bana haftasonuna denk gelmez inşalalh..
benimki devlette çünkü..
bende yarın tekrar gideceğim
bir vurumluk kaldı iğnem tekrar mı iğne verecek ki...
bana 150lik başladı öyle devam et dedi..
bakalım yarın ne diyecek
pco olduğum için öyle başladı sanırım..
cnm bende pcoluyum ilk aşılamamda doktorum bana gonal f verdi 50lik vurdum hergün ve yumurtalarım çok iyi gelişmişti..inşallah seninkilerde güzel büyür..
bilmiyorum ki canım bende merak ediyorum:)))
günde sanki 2 mm büyürmüş gibi geliyor bana haftasonuna denk gelmez inşalalh..
benimki devlette çünkü..
bende yarın tekrar gideceğim
bir vurumluk kaldı iğnem tekrar mı iğne verecek ki...
bana 150lik başladı öyle devam et dedi..
bakalım yarın ne diyecek
pco olduğum için öyle başladı sanırım..
bende pko luyum canım ve bende devlette yaptırıcam bana öyle geliyorki en azından buradan okuduklarıma göre diyeyim salı veya çarşamba olacak benim
devlette yaptırmanın bi zorluğuda hem hafta tatili hemde doktorum hafta içi görevlendirme ile başka yerlere gidiyor inş o günlere denk gelmem diye dua ediyorum....
geçen doktoruma sordum aşılama için bi ücret alıcak mı hasyane diye hayır ama sperm yıkama için ücret ödersiniz dedi onuda dışarıda yaptıracakmışız o yüzden senn fikrin var mı sperm yıkama ne kadar acaba??????*
inan bilmiyorum canım ben araştırmada yaptırıyorum
daha hiç sormadım ben bir profa gidyorum 125 muayene ücreti veriyorum zaten
artı aşılama için ister mi bilmiyorum..
ama her muayenede vermiyorum tabi iki kez verdim..
sperm yıkamak için ayrıysa yandık bi de o çıktı desene
ama araştırmada yapılyordur herhalde.. infertilite bölümü olduğuna göre o da olması lazım..
merhaba arkadaslar ben 6 kez klomen tedavısı gordum ıkı kezde asılama oldum fakat sonuc olumsuzsebepsız kısırlık tanısı kondu.son asılamamı 24 nısnda yaptırdım ve dun sonucumu aldım.malesef negatıftı.sımdı 3.asılamamı olayımmı yoksa tüpemı geceyım bılemedım
tsk ederim canım ama ben Şubatta doğum yaptım zaten, 2 tane dünyalar güzeli kızlarım var.
bende önce klomen kullandım fayda etmedi.
bizde yanılmıyorsam %2 idi, benim doktorumda normal yolla olur ama daha zor bu şanş meselesi dedi.
daha önce 2 düşügüm oldugu icin beklemeye gerek yok dedi ve aşılamayı tavsiye etti.
1. aşılama tutmayınca doktor bize direk tüp bebek yaptırın ugraşmayın dedi ama biz yinede 2. aşılamayı yaptırdık ve tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?