Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayyyyyy çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin...
böyle güzel haberler geldikçe bizlere umut oluyorsunuz.....

bilmiyorum ki canım bende merak ediyorum:)))
günde sanki 2 mm büyürmüş gibi geliyor bana haftasonuna denk gelmez inşalalh..
benimki devlette çünkü..
bende yarın tekrar gideceğim
bir vurumluk kaldı iğnem tekrar mı iğne verecek ki...
bana 150lik başladı öyle devam et dedi..
bakalım yarın ne diyecek
pco olduğum için öyle başladı sanırım..

Canım ben 9 gün 75 mg iğne oldum iki tane yumurtam gelişti biri 18 biri 20mm 10.gün çatlatma iğnemi vurdum 11 boş geçti 12.gün öğlen aşılamam oldu.

Benim tutmadı ama umarım senin tutar çabaların boşa gitmez.

canım..benim tüp tıkalı değilmiş..yanlış sonuç yazmışlar..cok şükür bi sorun yok..bakalım umarım mayıs ayında ikinci aşılamamı yapabilirim..
düzelttim canım

kızlar olmadı.değerim 0,53.ruhen bedenen kendimi çok kötü hissediyorum.yine hastane yine doktor masası.hiç olmucakmış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. allahtan güç ve sabır diliyorum.çok zor.
kuzum üzülme daha yolun başındasın inşallah sonrasındakilerde tutsun bebegin ilk uyunca insan böyle kötü oluyor ama sonra alışıyor , kolay degil biliyorum ama elden gelen bişeyde yok boşuna üzme kendini umarım diger tedavilerin olumlu sonuçlanır
hehe biz aldıkki senin haberi sende haber gelmeyince profiline girip baktım en son başka topicteki mesajını gördük ve sen yoktun ama biz sevindik kutladık bunu,
canım tekrar hayırlı olsun allah kucagına almak nasip eylesin.

çok sevindim canım,sağlıkla kucağına alırsın inş.:)))

darısı bizlerin başına :))

hayırlı olsun canım neguzel kavustun sende bebısıne rabbım tum herkese nasıp etsın sag salım kucagımıza alalım hep beraber ınsallah

canım teşekkür ederim.
umarım senin bebişin de sana hiç ummadığın anda bir sürpriz yapar..
nasibimiz nerede bilemiyoruz işte...
bizimki de umut dünyası..
rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..
ben pcoluyum daha geç büyür diye düşünüyordum ama
galiba doz yüksek sizinkilere göre. umduğumdan hızlı gidiyor o yüzden..

betanın yenilenmesimi düşüğe sebeb oluyormuş ve neden.tam olarak açık

bende 2. aşılamada hastanede tanıştığım biarkadaştan duymuştum.biyologmuş kendisi neden olduğunu açıklamamıştı konuşma sırasında geçmişti öyle bi konu

sonucumu aldım 13. gün Bhcg: 0,5 :2:

geçmiş olsun pbsc inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..

geçmiş olsun halimecim ben senin yerinde olsam 3.aşılamayıda yaptırırım oda olmazsa kesin tüpe geçiceksin..

kızlar olmadı.değerim 0,53.ruhen bedenen kendimi çok kötü hissediyorum.yine hastane yine doktor masası.hiç olmucakmış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. allahtan güç ve sabır diliyorum.çok zor.

çok üzüldüm brcaydn ama pes etmek yok sakın olmayacak diye düşünme inşallah hamile kalıcaksın sende..

tebrik ederim allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallahh..darısı bizlerinde başına..

cnm bende pcoluyum ilk aşılamamda doktorum bana gonal f verdi 50lik vurdum hergün ve yumurtalarım çok iyi gelişmişti..inşallah seninkilerde güzel büyür..

cnm bende pcoluyum ilk aşılamamda doktorum bana gonal f verdi 50lik vurdum hergün ve yumurtalarım çok iyi gelişmişti..inşallah seninkilerde güzel büyür..

canım teşekkür ederim cevabın için..
bbana 150lik verdi doktorum yarın muayenedeyim yine ortalama 10-12 gün sürüyo sanırım teavi süreci..
hayırlısı dört gözle aşılama gününü bekliyorum.. gün bekleyen herkese yardım etsin rabbim..

bende pko luyum canım ve bende devlette yaptırıcam bana öyle geliyorki en azından buradan okuduklarıma göre diyeyim salı veya çarşamba olacak benim
devlette yaptırmanın bi zorluğuda hem hafta tatili hemde doktorum hafta içi görevlendirme ile başka yerlere gidiyor inş o günlere denk gelmem diye dua ediyorum....
geçen doktoruma sordum aşılama için bi ücret alıcak mı hasyane diye hayır ama sperm yıkama için ücret ödersiniz dedi onuda dışarıda yaptıracakmışız o yüzden senn fikrin var mı sperm yıkama ne kadar acaba??????*

inan bilmiyorum canım ben araştırmada yaptırıyorum
daha hiç sormadım ben bir profa gidyorum 125 muayene ücreti veriyorum zaten
artı aşılama için ister mi bilmiyorum..
ama her muayenede vermiyorum tabi iki kez verdim..
sperm yıkamak için ayrıysa yandık bi de o çıktı desene
ama araştırmada yapılyordur herhalde.. infertilite bölümü olduğuna göre o da olması lazım..

anladım cnım hayırlısı olsun bakalım biz elimizden geleni yapalım da gerisi artık allah kalmış vakti zamanıysa gelir bebeklerimiz eğer değil ile se yapacak bir şey yok........

hepinize çook teşekkür ederım arkadaşlar benıde lısteye ekleyın dıye yazmıstım:) cok ama cok umutsuzdum ama çok tuaf bısı ya gecen aylara gore belırtılerde tek farklı olan asılamaın 12.gununde sag kasıgımda ıgne batması gıbı bısıler oldu tek farklı belırtım annemdede olurmus bu belırtı hamıle olunca..suan belırtım hala yok ben çok abartmısım kendımce belırtılerı:))) mıdem bulanmıyor hıc ınsallh bulanmazda haftaya cumartesı kalp atıslarını dınlemeye gıtcez bakalım hayırlısı olsun ınsallh bu arada arkadaslara faydalı olacaksa 3.asılamada dıgerlerıne gore hep hareket ettım esımle sakalastım evde yakalamaca oynadık yalandan kavga ettık :))) yanı umutsuz oldum ıcın hıcccc onemsemedımmmm ama belıme sıcak su torbası koydum ara ara bal polen arısutu propolıs karısımı yedım çok dua ettım selavat okudum herkezden dua ıstedım asılama yapılacak gun tanıdıklara mesaj attım ne olur bana dua edın dıye Rabbım ummadıgımız anda verıyor gercekten adetımın gelmesıne 1 gun kala conford marka test yaptım varla yok arası 2 cızgı cıktı sonrada adetım 4 gun gectı predıktor le yaptım kop koyu 2 cızgı belırdı apar topar hastanye gıttık degerım 874 cıktı dr cok ıı dedı ıkı gun sonra bıda yaptırdık 2966 cıktı ıste ole kesemde 1cm bebıste varla yok arası gozuktu daha mınıcık oldugu ıcın dıyecegım sakın umıtsızlıge kapılmayın olacak ınsallh ben ne agladıgımı uzuldugumu eşime sarılıp sarılıp agladıgımı bılırım ya cok yıpratıcı bı surec gercekten hatırlayınca kendıme bıle uzuluyorum yanı ınsallh sızınde olacak dua edın hep ..

hayırlısı olsun inşallah ben aslında bu tarz kararlarda kendim karar vermek istemiyorum aslında kafa karıştırır die düşünüyorum güveniyorsan doktoruna bırak kararı...

tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin ilk bebeğin ikiz şimdikilerdemi ikiz canım birde kaç haftalık hamişsin senin adına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…