Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun inşallah ben aslında bu tarz kararlarda kendim karar vermek istemiyorum aslında kafa karıştırır die düşünüyorum güveniyorsan doktoruna bırak kararı...

bence 3 yaptır bende cok umıtsızdım hatta ara vercekltım 3 u yaptırmıcaktım 3.de hamıle kaldım dr 6 ya kadar yolu var demıstı bence yaptır cnm cok sorunun yoksa benım pkom vardı yumurtalarım olmuodu ama 3 de tuttu

Arkadaşlar b-hcg yapılması düşüğe falan sebep olmaz sonuçta kolunuzdan 2cc kan alınıyo onun düşükle alakası yok ... Böyle bi soru olmasın kafanızda sadece psikolojik olarak yorar... Ben de laboratuvar teknikeri ve aynı zamanda ebeyim ikisini de okudum yıllardır çalışıyorum öyle bişey duymadım ki mümkün de değil mantığı yok

kızlar olmadı.değerim 0,53.ruhen bedenen kendimi çok kötü hissediyorum.yine hastane yine doktor masası.hiç olmucakmış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. allahtan güç ve sabır diliyorum.çok zor.
canım rabbim sabır versin hayırlısı olsun
tatlım tebrik ederim çok sevindim aşılama yaparken iğnelerle birlikte mi arı polen yedin
tatlım bende 30 nisanda iğne vurmaya başladım 150 doz gonol f vuruyorum bugün 9. gün inş. son iğnem olur yarın dr kont var yumoşlar inş. çatlama seviyesine gelmiştir biraz geç geldiler çikolata kistinden ameliyat olmuştum rezervimi etkiledi tabi biraz o yüzden hep 150 doz vuruldum yarın herşey belli olacak yazarım burdan size canım haberleşiriz dua edin banada nolur yumoşlar yeterli seviyeye gelmiş olsun ve aşılamam iptal olmadan yapayım ve sonunda yüzüm gülsün inş...

canım bız ızmır smynda yaptırdık 140 lıraya daha 1 ay olmadı sen hangı sehırdesın bılmıyorum ama yaz ınterneten arastır bence

çok saol cnm evet bırlıkte yedım bence faydası oldu

halime1 kararsız kalmış ona yazdım ben...
ben önce kendi çalıştığım üniversite hastanesinde başladım 3 ay klomen bi çok eksik yapılıyordu kontrollerde takipte özele Tolga Ecemişe gitmeye başladım bi defa yumurtlama tedavisi ile ilişki takvimi denedik ve bu da ilk aşılamamdı. yarın kontrole gidicem ve ne derse onu yapacağım .

bende soltup tıkalı pcos var eşimde de varikosel kaynaklı morfoloji problemi...

canım bız ızmır smynda yaptırdık 140 lıraya daha 1 ay olmadı sen hangı sehırdesın bılmıyorum ama yaz ınterneten arastır bence

ben balıkesir deyim canım burada güven tıp var orada yaptıracakmışız doktorum öyle dedi ama fiyatı hakkında tam bi şey demedi
bende netten tl bulup aradım net bi cevap vermiyorlar telefondan da bende işten güçten fırsat bulup gidemedim ama bende o miktarda olduğunu düşünüyorum.
cevapladığın için tşk ederim bu arada....

mavicim nasılsın cnm nasıl gidiyo hamişlik

canım iyiym sen nasılsın...benim hamişlik güzel gidiyor şimdilik inşallah hep böyle gider...dün bişey farkettim kendimde normalde çok sulu gözlüyümdür, şimdi daha şiddetli oldu haber izleyemiyorum ağlamaktan, çok tuhaf oldum değişmeye başladım

o günü hatırlıyorum sonuç beklemiyorum ama yazın demiştin sanırım, bak ne güzel geldi melegin sana inşallah sonuna kadar mutlulugun artarak devam etsin

bende iyiyim cnm aşılama için ay sonunu bekliyorum sabırsızlıkla..inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin cnm..desene hamileliğin belirtilerini çok iyi taşıyosun ağla bol bol rahatlarsın

o günü hatırlıyorum sonuç beklemiyorum ama yazın demiştin sanırım, bak ne güzel geldi melegin sana inşallah sonuna kadar mutlulugun artarak devam etsin

aynen o kadar yıpranmıstım ki olacagına ınanamadım hıc sanki umudum tüp bebek di .hatta ıdrar testıne bıle ınanamadık eşimle:))) kanda bakınca artık tamam var dedık:)) amınnnn cnm sendemı asılama yaptırdın??

kızlar olmadı.değerim 0,53.ruhen bedenen kendimi çok kötü hissediyorum.yine hastane yine doktor masası.hiç olmucakmış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. allahtan güç ve sabır diliyorum.çok zor.

çok çok geçmiş olsun.sakın bırakma kendini.

besteyap hoşgeldin epeydir yoktun sonuç alınca bizi unuttun sanmıştık.öncelikle tebrik ederim.inşallah bebeğini sağ salim kucağığına alırsın.

amın hosbuldum sehır dısındaydık bı kac gun sonrasındada taşınınca hıc gıremedım burayada yazdıgımın farkında dıldım :))) buraya haber vermedım:)) daha sonra begenılerden farkettım:))

Ben 30 martta aşılama yaptırmıştım ama tutmadı 2-3 gün içinde tüp bebek için ignelere başlayacagım. bekliyorum işte

Ben 30 martta aşılama yaptırmıştım ama tutmadı 2-3 gün içinde tüp bebek için ignelere başlayacagım. bekliyorum işte

hayırlısı cnm ınsallh olur bana kafaya takmıcaksın dusunmıceksın dıolardı sınır oluyodum takmamak nasıl oluyor banada ogretın dıyordum nasıl olurda hıc dusunmem yapamıyordum onlada alakası yok bence Allahım ne zaman kısmet etcekse ozaman oluyor vaktı zamanı var bence bız sadece umudumuzu yıtırmeden beklıcez 3 yıldan berı ıstıyodum ılk hastaneye gıttımden 3 yıl sonra olacak deselerdı oooo cok fazla derdım ama nasıp boleymıs ıste..inşallah olacak bilinç altına bole yerlestır ve kesınlıkle ınan hatta saçma olacak ama gun ıcınde benımde bebişim olcak bende anne olacagım de ben bı ara ole yaptım bılınc altıma onu yerlestırmeye calıstım hakkında hayırlısı cnm

bende iyiyim cnm aşılama için ay sonunu bekliyorum sabırsızlıkla..inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin cnm..desene hamileliğin belirtilerini çok iyi taşıyosun ağla bol bol rahatlarsın

canım inşallah dediğin gibi sorunsuz olur....valla doğurana kadar bol bol ağlayacak gibi görünüyorum gidişat öyle

hakkında hayırlısı inşallah bu sefer senin aşılamanda tutacak içimden öyle geçiyor,sizlerede hep dua ediyorum aklımdasınız....

arkadaşlar beta hcg nin yenilenmesi düşüğe sebep olmaz.beta hcg kandaki gebelik hormonudur diğer adı ile.beta hcg gün aşırı ikiye katlayarak yükselir.eğer yükseliş iyiyise gebeliğin gidişatı ile olumlu bir ön bilgi verir.beta hcg katlaması gerektiği sürede katlamazsa ya da düşüşe geçerse bu gebeliğin gelişmediği ve düşük olabiliceği ya da dış gebelik ihtimalini ortaya çıkarır.

ayy inşallah canım ya içinden ne güzel şeyler geçiyo öyle dua et benim için cnm senin duan kabul olur inşallah hamile kalırım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…