hayırlısı olsun inşallah ben aslında bu tarz kararlarda kendim karar vermek istemiyorum aslında kafa karıştırır die düşünüyorum güveniyorsan doktoruna bırak kararı...
canım rabbim sabır versin hayırlısı olsunkızlar olmadı.değerim 0,53.ruhen bedenen kendimi çok kötü hissediyorum.yine hastane yine doktor masası.hiç olmucakmış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. allahtan güç ve sabır diliyorum.çok zor.
tatlım tebrik ederim çok sevindim aşılama yaparken iğnelerle birlikte mi arı polen yedinslm arkadaslar 3.asılamam tuttu cok sukur kendımı tupe bağlamısken bı anda geldı mucızem hıc umıtsızlıge kapılmayın ben asılamalara hıc guvenmıyordum artık ve 3.de geldı saka gıbı hala cok tuaf 6 hafta 5 gunluk bebısım bende uzulur aglardım cok zor zamanlar gecırdım Allahım herkese tattırsın bu duyguyu ınsallh bende sagsaglım kucama alırım..
tatlım bende 30 nisanda iğne vurmaya başladım 150 doz gonol f vuruyorum bugün 9. gün inş. son iğnem olur yarın dr kont var yumoşlar inş. çatlama seviyesine gelmiştir biraz geç geldiler çikolata kistinden ameliyat olmuştum rezervimi etkiledi tabi biraz o yüzden hep 150 doz vuruldum yarın herşey belli olacak yazarım burdan size canım haberleşiriz dua edin banada nolur yumoşlar yeterli seviyeye gelmiş olsun ve aşılamam iptal olmadan yapayım ve sonunda yüzüm gülsün inş...bilmiyorum ki canım bende merak ediyorum:)))
günde sanki 2 mm büyürmüş gibi geliyor bana haftasonuna denk gelmez inşalalh..
benimki devlette çünkü..
bende yarın tekrar gideceğim
bir vurumluk kaldı iğnem tekrar mı iğne verecek ki...
bana 150lik başladı öyle devam et dedi..
bakalım yarın ne diyecek
pco olduğum için öyle başladı sanırım..
bende pko luyum canım ve bende devlette yaptırıcam bana öyle geliyorki en azından buradan okuduklarıma göre diyeyim salı veya çarşamba olacak benim
devlette yaptırmanın bi zorluğuda hem hafta tatili hemde doktorum hafta içi görevlendirme ile başka yerlere gidiyor inş o günlere denk gelmem diye dua ediyorum....
geçen doktoruma sordum aşılama için bi ücret alıcak mı hasyane diye hayır ama sperm yıkama için ücret ödersiniz dedi onuda dışarıda yaptıracakmışız o yüzden senn fikrin var mı sperm yıkama ne kadar acaba??????*
çok saol cnm evet bırlıkte yedım bence faydası olducanım rabbim sabır versin hayırlısı olsun
tatlım tebrik ederim çok sevindim aşılama yaparken iğnelerle birlikte mi arı polen yedin
tatlım bende 30 nisanda iğne vurmaya başladım 150 doz gonol f vuruyorum bugün 9. gün inş. son iğnem olur yarın dr kont var yumoşlar inş. çatlama seviyesine gelmiştir biraz geç geldiler çikolata kistinden ameliyat olmuştum rezervimi etkiledi tabi biraz o yüzden hep 150 doz vuruldum yarın herşey belli olacak yazarım burdan size canım haberleşiriz dua edin banada nolur yumoşlar yeterli seviyeye gelmiş olsun ve aşılamam iptal olmadan yapayım ve sonunda yüzüm gülsün inş...
bence 3 yaptır bende cok umıtsızdım hatta ara vercekltım 3 u yaptırmıcaktım 3.de hamıle kaldım dr 6 ya kadar yolu var demıstı bence yaptır cnm cok sorunun yoksa benım pkom vardı yumurtalarım olmuodu ama 3 de tuttu
canım bız ızmır smynda yaptırdık 140 lıraya daha 1 ay olmadı sen hangı sehırdesın bılmıyorum ama yaz ınterneten arastır bence
mavicim nasılsın cnm nasıl gidiyo hamişlik
hepinize çook teşekkür ederım arkadaşlar benıde lısteye ekleyın dıye yazmıstım:) cok ama cok umutsuzdum ama çok tuaf bısı ya gecen aylara gore belırtılerde tek farklı olan asılamaın 12.gununde sag kasıgımda ıgne batması gıbı bısıler oldu tek farklı belırtım annemdede olurmus bu belırtı hamıle olunca..suan belırtım hala yok ben çok abartmısım kendımce belırtılerı:))) mıdem bulanmıyor hıc ınsallh bulanmazda haftaya cumartesı kalp atıslarını dınlemeye gıtcez bakalım hayırlısı olsun ınsallh bu arada arkadaslara faydalı olacaksa 3.asılamada dıgerlerıne gore hep hareket ettım esımle sakalastım evde yakalamaca oynadık yalandan kavga ettık :))) yanı umutsuz oldum ıcın hıcccc onemsemedımmmm ama belıme sıcak su torbası koydum ara ara bal polen arısutu propolıs karısımı yedım çok dua ettım selavat okudum herkezden dua ıstedım asılama yapılacak gun tanıdıklara mesaj attım ne olur bana dua edın dıye Rabbım ummadıgımız anda verıyor gercekten adetımın gelmesıne 1 gun kala conford marka test yaptım varla yok arası 2 cızgı cıktı sonrada adetım 4 gun gectı predıktor le yaptım kop koyu 2 cızgı belırdı apar topar hastanye gıttık degerım 874 cıktı dr cok ıı dedı ıkı gun sonra bıda yaptırdık 2966 cıktı ıste ole kesemde 1cm bebıste varla yok arası gozuktu daha mınıcık oldugu ıcın dıyecegım sakın umıtsızlıge kapılmayın olacak ınsallh ben ne agladıgımı uzuldugumu eşime sarılıp sarılıp agladıgımı bılırım ya cok yıpratıcı bı surec gercekten hatırlayınca kendıme bıle uzuluyorum yanı ınsallh sızınde olacak dua edın hep ..
canım iyiym sen nasılsın...benim hamişlik güzel gidiyor şimdilik inşallah hep böyle gider...dün bişey farkettim kendimde normalde çok sulu gözlüyümdür, şimdi daha şiddetli oldu haber izleyemiyorum ağlamaktan, çok tuhaf oldum değişmeye başladım
o günü hatırlıyorum sonuç beklemiyorum ama yazın demiştin sanırım, bak ne güzel geldi melegin sana inşallah sonuna kadar mutlulugun artarak devam etsin
kızlar olmadı.değerim 0,53.ruhen bedenen kendimi çok kötü hissediyorum.yine hastane yine doktor masası.hiç olmucakmış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. allahtan güç ve sabır diliyorum.çok zor.
hepinize çook teşekkür ederım arkadaşlar benıde lısteye ekleyın dıye yazmıstım:) cok ama cok umutsuzdum ama çok tuaf bısı ya gecen aylara gore belırtılerde tek farklı olan asılamaın 12.gununde sag kasıgımda ıgne batması gıbı bısıler oldu tek farklı belırtım annemdede olurmus bu belırtı hamıle olunca..suan belırtım hala yok ben çok abartmısım kendımce belırtılerı:))) mıdem bulanmıyor hıc ınsallh bulanmazda haftaya cumartesı kalp atıslarını dınlemeye gıtcez bakalım hayırlısı olsun ınsallh bu arada arkadaslara faydalı olacaksa 3.asılamada dıgerlerıne gore hep hareket ettım esımle sakalastım evde yakalamaca oynadık yalandan kavga ettık :))) yanı umutsuz oldum ıcın hıcccc onemsemedımmmm ama belıme sıcak su torbası koydum ara ara bal polen arısutu propolıs karısımı yedım çok dua ettım selavat okudum herkezden dua ıstedım asılama yapılacak gun tanıdıklara mesaj attım ne olur bana dua edın dıye Rabbım ummadıgımız anda verıyor gercekten adetımın gelmesıne 1 gun kala conford marka test yaptım varla yok arası 2 cızgı cıktı sonrada adetım 4 gun gectı predıktor le yaptım kop koyu 2 cızgı belırdı apar topar hastanye gıttık degerım 874 cıktı dr cok ıı dedı ıkı gun sonra bıda yaptırdık 2966 cıktı ıste ole kesemde 1cm bebıste varla yok arası gozuktu daha mınıcık oldugu ıcın dıyecegım sakın umıtsızlıge kapılmayın olacak ınsallh ben ne agladıgımı uzuldugumu eşime sarılıp sarılıp agladıgımı bılırım ya cok yıpratıcı bı surec gercekten hatırlayınca kendıme bıle uzuluyorum yanı ınsallh sızınde olacak dua edın hep ..
çok çok geçmiş olsun.sakın bırakma kendini.
besteyap hoşgeldin epeydir yoktun sonuç alınca bizi unuttun sanmıştık.öncelikle tebrik ederim.inşallah bebeğini sağ salim kucağığına alırsın.
aynen o kadar yıpranmıstım ki olacagına ınanamadım hıc sanki umudum tüp bebek di .hatta ıdrar testıne bıle ınanamadık eşimle:))) kanda bakınca artık tamam var dedık:)) amınnnn cnm sendemı asılama yaptırdın??
Ben 30 martta aşılama yaptırmıştım ama tutmadı 2-3 gün içinde tüp bebek için ignelere başlayacagım. bekliyorum işte
bende iyiyim cnm aşılama için ay sonunu bekliyorum sabırsızlıkla..inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin cnm..desene hamileliğin belirtilerini çok iyi taşıyosunağla bol bol rahatlarsın
betanın yenilenmesimi düşüğe sebeb oluyormuş ve neden.tam olarak açık
bende 2. aşılamada hastanede tanıştığım biarkadaştan duymuştum.biyologmuş kendisi neden olduğunu açıklamamıştı konuşma sırasında geçmişti öyle bi konu
canım inşallah dediğin gibi sorunsuz olur....valla doğurana kadar bol bol ağlayacak gibi görünüyorum gidişat öyle
hakkında hayırlısı inşallah bu sefer senin aşılamanda tutacak içimden öyle geçiyor,sizlerede hep dua ediyorum aklımdasınız....
kızlar kaç senelik evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?