Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar olmadı.değerim 0,53.ruhen bedenen kendimi çok kötü hissediyorum.yine hastane yine doktor masası.hiç olmucakmış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. allahtan güç ve sabır diliyorum.çok zor.

geçmiş olsun ,,bir süre sonra toparlayacaksın cnm,,sabrının ve gücünün tükenmemesi dileğimle hakkında hayırlısı olsun,,lütfen pes etme.

besteyap,tebrik ederim seni de allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin gözünaydın canım..yeni ev yeni hayat...:)

Merhab Kızlar

Hamile değilim adetlendim. Doktorum ikinci aşılamayı hemen yapmak istemedi bölgenin uyarıldığını 2 aylık bir dinlenmenin daha iyi olacağını hatta bölgenin uyarıldığı için kendinden bile hamile olma ihtimali olacağını söyledi

geçmiş olsun cnm..vücudunun dinlenmesi ara vermen iyi olucak..ara verilen zamandada doktorun dediği gibi hamile kalma şansın yüksek..inşallah o zaman hamile kalırsın..

inşallah canım en kolay şekli ile olur ...daha fazla yıpranmadan herkes emeklerinin karşılığını alsın diliyorum hep.

hakkında hayırlısı olsun canım.dinlenmen çok iyi olur hem stresinide atarsın ve o dönemde kendiliğinden hamile kalırsın inşallah.

canım duyduğun şey doğru değil zaten bu konuda yanlış bilgilendiğini söylemiş arkadaşlar,, beta-hcg hamilelik bulgusunu saptayan bir hormon testi düşündüğünün tersine hamile olduğunu öğrendikten sonra 2 günde bir tekrarlanmasının nedeni değerin yükselmesi ile gebeliğin sağlıklı devam edip etmediği takip edilir.Düşük le ilgisi alakası yok

ne bileyim arkadaşım bende her duyduğuma inanır oldum

hayırlısı olsun canım,, doktorun senin durumun ve yaşını gözönüne alarak en doğru yönlendirmeyi yapmıştır.Bir de böyle dene,,umarım herşeyi akışına bıraktığın bu dönemde kendi müjdeni kendin yaratırsın

ne bileyim arkadaşım bende her duyduğuma inanır oldum

sen de haklısın canım kafalar bu meselelerle dolu fakat merak ettiklerini önce doktoruna sorup yada bu konularla ilgili bilgi kaynaklı web sitelerinden araştırırsan kendini yanlış yönlendirmemiş olursun bir ihtimal de burda beraberiz bir şekilde doğru bilgi anında gelir buradan:))

' Nice Umutsuz Kapılar Vardır Açılmaz..Rabbimin Kapısı Büyüktür,Kapanmaz.!Sen Umudunu Kaybetme Rabbim Kulunu Bırakmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…