kızlar olmadı.değerim 0,53.ruhen bedenen kendimi çok kötü hissediyorum.yine hastane yine doktor masası.hiç olmucakmış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. allahtan güç ve sabır diliyorum.çok zor.
slm arkadaslar 3.asılamam tuttu cok sukur kendımı tupe bağlamısken bı anda geldı mucızem hıc umıtsızlıge kapılmayın ben asılamalara hıc guvenmıyordum artık ve 3.de geldı saka gıbı hala cok tuaf 6 hafta 5 gunluk bebısım bende uzulur aglardım cok zor zamanlar gecırdım Allahım herkese tattırsın bu duyguyu ınsallh bende sagsaglım kucama alırım..
kızlar kaç senelik evlisiniz
Merhab Kızlar
Hamile değilim adetlendim. Doktorum ikinci aşılamayı hemen yapmak istemedi bölgenin uyarıldığını 2 aylık bir dinlenmenin daha iyi olacağını hatta bölgenin uyarıldığı için kendinden bile hamile olma ihtimali olacağını söyledi
masalcım inşallah yaaa dediğin gibi olur.aslında ben aşılama sonucundan sonra çok kötüydüm.ama işyerinde arkadaşım var yeni tüp yaptırdı ve şu an hamile.onu görünce içim çok rahatladı.inşallah tabi tüpe gerek kalmaz.herkes diyorya kafamdan attığım ay hamile kaldım.belki bize de aynısı olur.
Merhab Kızlar
Hamile değilim adetlendim. Doktorum ikinci aşılamayı hemen yapmak istemedi bölgenin uyarıldığını 2 aylık bir dinlenmenin daha iyi olacağını hatta bölgenin uyarıldığı için kendinden bile hamile olma ihtimali olacağını söyledi
betanın yenilenmesimi düşüğe sebeb oluyormuş ve neden.tam olarak açık
bende 2. aşılamada hastanede tanıştığım biarkadaştan duymuştum.biyologmuş kendisi neden olduğunu açıklamamıştı konuşma sırasında geçmişti öyle bi konu
canım duyduğun şey doğru değil zaten bu konuda yanlış bilgilendiğini söylemiş arkadaşlar,, beta-hcg hamilelik bulgusunu saptayan bir hormon testi düşündüğünün tersine hamile olduğunu öğrendikten sonra 2 günde bir tekrarlanmasının nedeni değerin yükselmesi ile gebeliğin sağlıklı devam edip etmediği takip edilir.Düşük le ilgisi alakası yok
Merhab Kızlar
1 ay sonra 4 yıl biticek..
ne bileyim arkadaşım bende her duyduğuma inanır oldum
sende hoşgeldin hatisim bayagıdır görünmüyordun, yeni tedavin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?