merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar
umarım güzel haberleri bol bir cuma olur yine...
ilk haber benden olsun, ben malesef hamile değilim( test yaptırmaya gerek kalmadan dün akşam adet oldum..burda bir çok kez progestan kullananlar gününde adet olmaz diye yazmıştım. o oyle değilmiş :))bu ahir ömrümde bu ay progestana rağmen adetin zamanında başlayabileceğini de öğrendim...
dün akşam çok üzüldüm...15 günlük gergin bekleyişten sonra olumsuz sonuç bizi baya etkiledi..ama bu gün iyiyim..yarın daha iyi olurum bir sonraki gün daha iyi...sonra unutulur gider inşallah
umarım bekleyen diğer arkadaşlar guzel haberlerle gelir
Canım ,,Allah yardımcınız olsun ve can verdiği minik bedenlere yaşam mücadelesi doldursun,,hem tebrik ediyorum hem hayırlısını diliyorum ablan ve bebekleri için..
arkadaşlar biraz sonra çıkcam evden bugun kan tahlilim var dua edin ama size bişey sormak istiyorum sabah meraktan idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı sonra çıkan biraz silikti ama çıktı sizce varmıdır bişey...
Arkadaşlar bende yarın 4444 Salat-ı tefriciye duasına başlamayı düşünüyorum.Buradamı okudum tam hatırlamıyorum ama bir cumadan diğer cumaya okunsa daha makbuldür diye.Bende niyetlendim bakalım bitirebilecekmiyim.Normalde pek dua okuyan biri değilim ama belki inanarak okuyacağım bu duanın bir mucizesi olur :) Size sormak istediğim bu dua abdestsiz okunabiliyormu? internette bir sitede okunduğu yazmış ama emin olamadım. Her an abdestli olamayabilirim ve 4444'ü bitirebilmek için ev dışında da okuyabilmeliyim.Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
bende başladım dün akşam tefriceye dün akşam anneciğimle beraber 400 ad okumuşuz bilem daha okurduk ama şu hürrem yokmu hep onun yüzünden devam edemedik.
mpb sen nerelerdesin görünmedin bugün
evet canım yaa çokk haklısın herşeye değer tabii.
zaten rahim filminden daha ağır olcak değil heralde.
bende 2ay klomen kullandım kist oldu.ama zaten ben kendim de yumurtluyorum
eşinin hareket kaçtı canım eğer özel olmazsa.
bende bu spermlerle yumurtanın buluşamamasından şüpheleniyorum hani bazılarında vücut spermi hemen öldürüyormuş ya
ay ben yaptırayım en iyisi bu ay ama adetin kaçıncı günü yapılıyor
mutlaka denk geliriz , amin hayatımay inş denk geliriz cnm. hayırlısıyla tedavine başlada inş. bu ay gelecek bebiş.
canım üzüldüm ama emin ol onlar çok uzun ve zorlu bir yoldan geliyorlar ve herşeye dayanabilirler allahın izni ile hayata tutunacaklar .Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var.ablam tüp bebek yaptırmıştı. 8 aylık hamileydi.dün erken doğuma aldılar.bebekler doğdu çok şükür .bebekler diyorum çünkü ikizler.ama bebeklerden biri 800 gr doğdu.ve şu an ikisindede solunum yetmezliği var.çok kötüyüm.bişey olacak diye korkuyorum.şu an hastanedeler.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
canım doktorun ile görüş bu ay engel yoksa tabiki bekleme yaptırkızlar selam ben diğer ay düşünüyordum ama bugün adet olunca acaba daha fazla beklemesemde bu aymı yaptırsam diyorum.
bizim görünürde hiç sorunumuz yok ama korunmayı bırakalı 2 seneye yaklaştık.
eşimin sperm sayısı 65mlyn 25 hızlı hareket 25 yavaş hareket 10 yerinde hareket ve 40 hareketsiz.
benim yumurtlamada problem yok tüpler açık adetler düzenli.ama olmuyor bebiş.
şimdi sizce bu sonuçlara göre yaptırayımmı bu ay.
birde benim devlette çok iyi bir doktorum var baya ilgili bana kaç ay önce aşılama yapalım dedi ben kabul etmemiştim.
şimdi beklemeye sabrım kalmadı.devlette yaptırsam aşılamayı sperm yıkamayı özeldemi yaptırmam lazım.
normal devlet hastanesi ama üni hastanesi değil.acaba devlettede yaparlarmı yıkama işlemini.
ayrıca ben şu spekulumdan çok korkuyorum canımı çok yakıyor.kesin kasarım ben kendimi.
bi akıl verin bana napim ben.
tabiki rararım canımıniçicanım geleceğin zaman bir gün önceden ara mutlaka bekleyeceğim..
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canımarkadaşlar biraz sonra çıkcam evden bugun kan tahlilim var dua edin ama size bişey sormak istiyorum sabah meraktan idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı sonra çıkan biraz silikti ama çıktı sizce varmıdır bişey...
anam bak kız biz bitane bulamıyorz sende bir sürü varKızlarr selamlarrr; Herkesler iyidir umarım. Bende dün dr amcadaydımm. Durum vahim. Yumurta sayısı 60-70 arası çıktı. Çok düşük dozda gidiyoruz ama ne cins bir yumurtalığım var yahuu :/ Büyük ihtimalle inş. çok risk artmazsa pazartesi günü yumurtalar toplanıcak ama transferi yapıp riske atmayalım diyor dr. Bebişleri dondurucaz Bi süre dinlenicez kalıntı yumoşlar adetle atılıcak ondan sora tertemiz rahme kondururuz diyo. Bakalım yarın yine kontrol var. Her gün gide gele bir hal oldu var yaa. İnş. sonu güzel olurr. Şu OHSS riskini bi atlatsam başka bişey istemiyorumm
Sun1 arkadaşımm inş. hamişsindirr güzel haberler getir bize bugünn. Ama testte 2.çizgi silikte olsun çıktıysa şansınn çok yüksekk :)
hayırlısı böyleymiş demekki canım , inşallah bir dahaki denemede bulursun meleginimerhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar
ilk haber benden olsun, ben malesef hamile değilim( test yaptırmaya gerek kalmadan dün akşam adet oldum..burda bir çok kez progestan kullananlar gününde adet olmaz diye yazmıştım. o oyle değilmiş :))bu ahir ömrümde bu ay progestana rağmen adetin zamanında başlayabileceğini de öğrendim...
dün akşam çok üzüldüm...15 günlük gergin bekleyişten sonra olumsuz sonuç bizi baya etkiledi..ama bu gün iyiyim..yarın daha iyi olurum bir sonraki gün daha iyi...sonra unutulur gider inşallah
canım dilersen yardım edebilirm.
anam bak kız biz bitane bulamıyorz sende bir sürü varAllahım inşallah tez vakitte sana bu duyguyu tattırsın canım dualarımız seninle inşallah yumurtaların saglıklı bebiş olsunlar. Bakalım benim kaç yumurtam çıkacak
aşılama gününüde sayarsak 16. gün bugun..
Kızlarr selamlarrr; Herkesler iyidir umarım. Bende dün dr amcadaydımm. Durum vahim. Yumurta sayısı 60-70 arası çıktı. Çok düşük dozda gidiyoruz ama ne cins bir yumurtalığım var yahuu :/ Büyük ihtimalle inş. çok risk artmazsa pazartesi günü yumurtalar toplanıcak ama transferi yapıp riske atmayalım diyor dr. Bebişleri dondurucaz Bi süre dinlenicez kalıntı yumoşlar adetle atılıcak ondan sora tertemiz rahme kondururuz diyo. Bakalım yarın yine kontrol var. Her gün gide gele bir hal oldu var yaa. İnş. sonu güzel olurr. Şu OHSS riskini bi atlatsam başka bişey istemiyorumm
Sun1 arkadaşımm inş. hamişsindirr güzel haberler getir bize bugünn. Ama testte 2.çizgi silikte olsun çıktıysa şansınn çok yüksekk :)
merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar
Yaff kararında olsaydı bari 10 tane olsa iyidi :) Olur olur seninde olurr ben bide ne akla zararsa incir kür yaptım iğnelerle birlikte sanırsam ondan coştular bide aklında olsunn :)
Herşeyin azı kıymetli olur . Benim çok diye bebekler dandik olucak diyorumm:) İnş. sonumuz güzel olurr :) Senin transfer benimkinden önce olur muhtemelenn. Benim no frost dondurulmuş bebiklerimde inş. sağlıklı olur
yaaa incir kürünü nasıl yaptın çacuk anlat bana , benim hiç olmama yada olsa bile kalitesiz olma durumu var. Bende deneyeyim hemencecik,
vallahi daha adet olmadım ama eli kulagındadır .Olur olmaz doktoruma gidecegim oda igne verecek jollyy bide kuzucum ignelere adetin 2. günümü başlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?