Evet cnm bende öyle duymuştum. 450 ile 600 arası etki aynıymış. Senin iğne baya maliyetli olucak o zaman. Aman olsunda herşeyi göze alarak başlıyoruz sonuçta. Dene dene inciri sende sayısından ziyade kaliteyide attırıyomuş. Diyorum yaa inanarak yapıncada çok etki ediyo. Herşey beyinde bitiyo. Seninde hem 450 doz hemde incirr ohh ohhh hiç merak etmee . Bu arada benimde fsh düşük sayılmaz 8 felan ama yumoşların maşallahı var. O yüzden o durumu hiççç kafaya takma daha çok olumsuz etkilenmesin yumurtacıklar :)
Diyorum ki şu incir kürü çok yumurta olunca bize ikiz çıkarır mı ki :))
Tekini beceremedik ikiz peşine düştük:)) masalın dediğin gibi az kaldı sıyırcaz :))
çok güldüm sabah sabah allah ta seni güldürsün benim bebekler dandik olucak koptum no frost da gayet başarılıydı ne hallere geldik valla bu gidişle topumuz sıyırıcaz ,,,Allah korusun tabi şakan bir tarafa sağlıklı fıldır fıldır olacak bebeklerin:))
yelizin kızı olacak....:))
aynen bir anda geldi öyle balık burcuyum ben kapıdan girecek adamı sezinlerim tutarsa bu hissim de şaşırma :)))
eve torba torba incir alacağız şimdi öyle mi zaten organik kuru incir lırım yerim ama günde 10-12 tane yuhhh ben geç mi kaldım mda cım yinede başlayayım mı yapmaya
aynen bir anda geldi öyle balık burcuyum ben kapıdan girecek adamı sezinlerim tutarsa bu hissim de şaşırma :)))
Canim benim randevum bugun.keseyi gorecez insallah.sen ne zaman gideceksin canim
Valla barıştık artık halimizleee yakında huniyle dolaşıcazz :)Ayy bakalımm fıldır fıldır olsunlarda utandırsınlar annelerini :)
deme kuzum öyle ikiz olsa fenamı olur yani, hele ben iki tüp bebek parası harcıcam şimdi ikiz oluverse ne güzel olur ya, allahım duy sesimizi
cnm bu incir kürü kilo aldırıyomu peki :26: ben bebiş kolay olsun diye kg veriyorum bide kg aldırırsa yanarım valla
Benimkini de tahmin et :))bakarsin tutar
Keşke ikiz olsa ne kadar çok isterim ikizim olsun, ikiz isteyen herkesin ikizi olsun ama beceremiyoruz ki :))
Keşke ikiz olsa ne kadar çok isterim ikizim olsun, ikiz isteyen herkesin ikizi olsun ama beceremiyoruz ki :))
biz tek bitaneyi yapamıyoz ikizi nasıl yapıcaz dimi
pericim kuzum sendede pko var ama senin yumi lerde çoşmasın sonra
cnm bu incir kürü kilo aldırıyomu peki :26: ben bebiş kolay olsun diye kg veriyorum bide kg aldırırsa yanarım valla
bak böyle beceremiyoruz falan demeyin be ce re ce ğizzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?