Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım benim igneler beni bitirecek bide özel olunca yandım bittim ama ne yapacaksınki elden bişey gelmiyor umarım neticesi güzel olsun para ödenir gider işte, evet bu ay herkes incir kürüne başlasın herkesten bol yumruta bekliyoruzzz

Diyorum ki şu incir kürü çok yumurta olunca bize ikiz çıkarır mı ki :))

Tekini beceremedik ikiz peşine düştük:)) masalın dediğin gibi az kaldı sıyırcaz :))

aynen öyle medids cim sanki bir tanesi garanti oldu doğdu da sağlıkla bende ikiz olsun derdine düşüyorum bazen,,,şu incir kürünüzü keşke yapsaymışım adetin 5.günündeyim zaten 2 gün sürüp bitiyor benim tühh geç mi kalmışım ben şimdi

Valla barıştık artık halimizleee yakında huniyle dolaşıcazz :)Ayy bakalımm fıldır fıldır olsunlarda utandırsınlar annelerini :)

aynen bir anda geldi öyle balık burcuyum ben kapıdan girecek adamı sezinlerim tutarsa bu hissim de şaşırma :)))

eve torba torba incir alacağız şimdi öyle mi zaten organik kuru incir alırım arada yerim ama günde 10-12 tane yuhhh ben geç mi kaldım mda cım yinede başlayayım mı yapmaya

Son düzenleme:
eve torba torba incir alacağız şimdi öyle mi zaten organik kuru incir lırım yerim ama günde 10-12 tane yuhhh ben geç mi kaldım mda cım yinede başlayayım mı yapmaya

hiç vakit kaybetme bence hemen başla sende , hem yiyelim hemde içelim güzelleşelim

Canim benim randevum bugun.keseyi gorecez insallah.sen ne zaman gideceksin canim

canım benım yarın randevum gelınce benı bılgılendır lutfen masallll gercekten oylemı dusunuyosun bende ruyamda oyle gormustum bılıyomusun cok tatlı bı kız cocuguydu mdacm bende bılmıyomkı kac haftada goruluyo

Benimkini de tahmin et :))bakarsin tutar

tabi hayatım seninle ilgili hissettiğim an yazar söylerim sen öğrenmeden yeliz için mesajını okurken birden tanımadığım halde tipi ve elinde kızı gözümün önüne geldi o yüzden yazdım :))

Keşke ikiz olsa ne kadar çok isterim ikizim olsun, ikiz isteyen herkesin ikizi olsun ama beceremiyoruz ki :))

aaaaa nedemek beceremiyoruz, yapcaz yapcaz hadi bakalım olumsuz düşünceler yok, evrene enerji göndermeye başlıyoruz bugünden sonra

pericim kuzum sendede pko var ama senin yumi lerde çoşmasın sonra

ayy ne bileyim bitanem ya olsunda çoşsun olmadı buarada benim adetler düzene girdi ya bugünler yumurtlama günleri çalışmalara başladık dün sol kasığım hafif ağrıdı ilişkiden sonra..inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamiş olurum..buarada unutmadan benim oğlum olcak içime doğuyo

cnm bu incir kürü kilo aldırıyomu peki :26: ben bebiş kolay olsun diye kg veriyorum bide kg aldırırsa yanarım valla

Yok kuzum yaa hiç bişey yapmadı. Zaten 1 çaybardağı bişey çıkıyo. Onu böyle sankim şurupmuş gibi şifaa niyetiyle dik kafaya:)

bak böyle beceremiyoruz falan demeyin be ce re ce ğizzzzzzzzzzzzz

hiç kopmasak uzun zaman ne güzel olur ...en çok neye gülerim tedavi medavi kalırmışız hamile inşallah sonra nasılsa güç oldu ya salarmışız kendimizi hiçç akılda yokken hopp ikinciye hamile ...olur mu olur çok var böyle hayatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…