Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne bileyimki canım medet umuyoruz işte benim kaliteyi artımam gerekli benimkiler hem az hemde kalitesizler denemekte fayda var gibi hissettim

merhaba mdacım
cevap vermeden geçemedim.aşılamaya başlamadan 2 ay önce incir kürü yaptım.15 gün sabah akşam içiyorsun.kürün bittiği ay prolaktin hormonum yüksek çıktı.prolaktin süt hormonu.incirinde kk de süt hormonunu birkaç kişide arttırdığını okumuştum.bende incirden şüphelendim.o yüzden ben pek tavsiye etmiyorum.

napalım yapalım mııı yapmayalım mııı bir karar çıkartalım bugün yada orta yol bulup günde 3-4 tane yiyelim mi sadece madem fazlası da zarar ne diyosunuz ??

hımmm öyleyse kötü yaw , ne yapsakki bilemedim şimdik,
benim prolaktin sınırın birazcık üstünde zaten yaaa.
ama yaaaaa.
neden böyleki.

Son düzenleme:

Incir den bahsetmissiniz kizlar.incir prolaktini yukselten bir meyve.prolaktin yuKsekligi de gebelige engeldir.benincir yedigim aylarda hamile kalamadim.hicbirsey yapmamaya karar verdigim ayoldu.hormon durumlarini bilmeden sakin birsey olmaz deyip bitkisel kurleri denemeyin.

evet canımcım ya bende şimdi duyunca vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…